AN7 OverClocker Ιούνιος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Κάπου στα 70 ευρώ ποιο ακριβώς από εναν 3500+ νομίζω είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιούνιος 14, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 βασικά μια κοντρίτσα με venice, san diego, clawhammer και winchester στα ίδια mhz θα "έλεγε" πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιούνιος 14, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr βασικά μια κοντρίτσα με venice, san diego, clawhammer και winchester στα ίδια mhz θα "έλεγε" πολύ Οντως....!!!!!!!Ζητουνται επιγοντως claw,winnie - 2 put on test!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 14, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 χαλαρα ο Αγιος Diego μπροστα σε ολα...δεν τηθετε θεμα για τον winnie,ενω ο claw που θα μπορουσε να απειλησει ειναι 0,13... χειροτερο clock per clock...το θεμα ειναι ποιος κλοκαρει καλυτερα... οι διαφορες δεν ειναι και τοσο μεγαλες... σε καμια περιπτωση δεν αγγιζουν τα 100mhz (εκτιμηση μου).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Παιδιά αν ζούσε ακόμα ο claw θα είμουν μέσα....αλλά τα κακάρωσε...Νομίζω του jax πάει 2800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 14, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Ο δικος μου διατιθεται παντως για το συγκριτικο. Βρισκουμε και εναν Winie και τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 14, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Και απο μενα ενας winnie και ειμαστε ετοιμοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 14, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Sitios [Σήμερα, στις 14:44] Πολύ καλό και περιεκτικό test XTCgr και Chroma. Μπράβο κι από μένα για την καλή δουλειά. ’ρα σαν συμπέρασμα βγαίνει ότι ο San Diego είναι λίγο καλύτερος αλλά το κόστος του είναι ψιλοαπαγορευτικό? (τουλάχιστον για φοιτητούδια σαν εμένα)Και πάλι συγχαρητήρια. :clap: τι φοιτητουδια και μαμακιες!!!Ξεκινα να μοιραζεις πιτσες και ερχεται !!!!Εδω εχεις παρει αλλα και αλλα!!!Εχεις μεινει και τελευταιος στην περιοχη!!Ακους εκει 36 π!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.