louis_gas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 Σημερα παρελαβα την μητρικη ASUS A8N-SLI και κατι αλλα πραγματα και το cd που ειχε μεσα με τα drivers εχει στραβασει λιγακι και δε το διαβαζει το cd-rom μου. Τωρα του εχω βαλει καμποσα βιβλια απο πανω μπας και ισιωσει. Ξερετε καποιον αλλο τροπο? Αν τους το πω στο e-shop λετε να κανουν τιποτα?ευχαριστω προαταβολικα
def Ιούνιος 13, 2005 #2 Ιούνιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από louis_gas Σημερα παρελαβα την μητρικη ASUS A8N-SLI και κατι αλλα πραγματα και το cd που ειχε μεσα με τα drivers εχει στραβασει λιγακι και δε το διαβαζει το cd-rom μου. Τωρα του εχω βαλει καμποσα βιβλια απο πανω μπας και ισιωσει. Ξερετε καποιον αλλο τροπο? Αν τους το πω στο e-shop λετε να κανουν τιποτα?ευχαριστω προαταβολικα να τους ενημερωσεις αμεσως,αφου σου την στειλανε μηπως το κουριερ εκανε την βλακεια και στο βαλανε απο κατω,ελενξες το κουτι προτου το ανοιξεις αν ηταν στραβομενο;
louis_gas Ιούνιος 13, 2005 Author #3 Ιούνιος 13, 2005 οχι το κουτι δεν ηταν στραβωμενο. θα τους ενημερωσω να δω τι θα μου πουνε
GeorgeVasil Ιούνιος 13, 2005 #4 Ιούνιος 13, 2005 To cd δεν πιστευω να ισιοσει...... Καλητερα να τους ενημερωσεις και να ζητησεις ευθυνη απο τους courier...:devil: Αν δεν γινει κατι με τον δισκο ζητατο απο καποιο αλλο μελος που εχει την ιδια μητρικη.....
haris1984 Ιούνιος 13, 2005 #5 Ιούνιος 13, 2005 υπαρχει και η λυση να κατεβασεις τα drivers απο το νετ...αν μενεις πειραια ή εχεις ορεξη να ερθεις στα κατεβαζω και στα περναω σε ενα cd...
louis_gas Ιούνιος 13, 2005 Author #6 Ιούνιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 20:55] υπαρχει και η λυση να κατεβασεις τα drivers απο το νετ...αν μενεις πειραια ή εχεις ορεξη να ερθεις στα κατεβαζω και στα περναω σε ενα cd... thanks αλλα δυστυχως ειμαι κρητη
louis_gas Ιούνιος 13, 2005 Author #7 Ιούνιος 13, 2005 αν υπαρχει καποιος που να εχει την ιδια μητρικη και εχει την καλοσυνη να μου στειλεια ενα αντιγραφο του cd (με το αζημιωτο φυσικα) ας μου στειλει pm
louis_gas Ιούνιος 13, 2005 Author #9 Ιούνιος 13, 2005 ολοκληρο cd θα χρειαστω κατι βδομαδες να το κατεβασω με την 56αρα.θα κοιταξω βεβαια αν βρω μονο τα drivers και αν δεν ειναι πολυ μεγαλα κατι κανουμε.
Makis Hourdakis Ιούνιος 13, 2005 #10 Ιούνιος 13, 2005 Ηράκλειο είσαι; Αν ναι, στείλε πμ να συνενοηθούμε τι ακριβώς θες και πότε και που να στα δώσω... Μετά την Τετάρτη όμως... Δεν έχω την ίδια, ενωώ να στα κατεβάσω... DSL έχω...
louis_gas Ιούνιος 13, 2005 Author #11 Ιούνιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 21:39] Ηράκλειο είσαι; Αν ναι, στείλε πμ να συνενοηθούμε τι ακριβώς θες και πότε και που να στα δώσω... Μετά την Τετάρτη όμως... Δεν έχω την ίδια, ενωώ να στα κατεβάσω... DSL έχω... thanks και σε σενα ρε φιλε Μακη αλλα ρεθυμνο ειμαι... αν δεν κανω τιποτα θα βρω κανα νετκαφε με υψηλες ταχυτητες να τα κατεβασω. :clap: απλα καταλαβαινετε τι ξενερα ειναι... μου την εχει σπασει γιατι μεσα σ ολα δεν εχω ουτε ηχο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.