Jump to content

Motorola V3 και οι απόψεις σας σχετικά με αυτό!!

pReHiStoRik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παδες σκεφτομαι να πάρω ένα motorola V3...ποιά είναι η γνώμη σας?? Δεν με νοιαζει βιντεα ιστορίες φωτογραφίες και τα μπιχλιμπιδια...θέλω να είναι ευχρηστω κομψο ελαφρή και ανθεχτηκό!!!ακούω τα σχολιά σας!!!

Από εμφάνιση :inlove: πάντως σκίζει τώρα για όλα τα άλλα δεν ξέρω...

αυτη τη στιγμη ειναι το πιο κυριλλε κινητο της αγορας

αμα δεν σε εναδιαφερουν τα χαρακτηριστικα οπως ειπες...παρ'το

Πολυ ευαισθητο σε πεσιματα κτλ....ενας φιλος το εχει αλλαξει 2 φορες επειδη επεσε και.....παπαλα...

Τωρα για ευαισθητο δεν ξερω. Ο κολλητος μου το εχει ριξει απειρες φορε και δεν επαθε τιποτα. Ειναι αργο ομως και χωρις επεκταση μνημης. Αν δε σε νοιαζουν αυτα αγορασε το αλλιως μακρυα

Ένας φίλος μου που έχει το κίνητο, δεν μου έχει αναφέρει κάνα πρόβλημα.Αντίθετα,είναι αρκετά ικανοποιημένος. :)

Πολύ στυλάτο αλλα απο εκεί και πέρα τίποτα το ιδιαίτερο. Ίσως και λίγο φαρδύ, γιατί δεν περιμένεις να δείς και το MPX220;

Το συγκεκριμενο κινητο αξιζει μονο αν δεν ζητας κατι εξεζητημενο απο αυτο. Δηλαδη, μεταφορα μεγαλων αρχειων, αποθηκευση βιντεο κτλ. Το μονο του μειονεκτημα για μενα η χωρητικοτητα της μνημης+το οτι δεν δεχεται εξτρα μνημη. Κατα τ'αλλα το τηλεφωνο ειναι ΑΨΟΓΟ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και αρκετα ευχρηστο.

’κυρο και καμμένο ποστ:

Και ας μην ξεχνάμε ότι το ίδιο έχει και η Sidney Bristow (aka Jennifer Garner) στο Alias :tomato:

Επίσης δεν έχει εγγραφή κινούμενης εικόνας, έλλειψη υπερυθρων, κάμερα vga, είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει

Παρεπιπτώντος σήμερα ήρθαν τα πρώτα MPX 220

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.