pReHiStoRik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 Παδες σκεφτομαι να πάρω ένα motorola V3...ποιά είναι η γνώμη σας?? Δεν με νοιαζει βιντεα ιστορίες φωτογραφίες και τα μπιχλιμπιδια...θέλω να είναι ευχρηστω κομψο ελαφρή και ανθεχτηκό!!!ακούω τα σχολιά σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Από εμφάνιση πάντως σκίζει τώρα για όλα τα άλλα δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιούνιος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 αυτη τη στιγμη ειναι το πιο κυριλλε κινητο της αγοραςαμα δεν σε εναδιαφερουν τα χαρακτηριστικα οπως ειπες...παρ'το Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Πολυ ευαισθητο σε πεσιματα κτλ....ενας φιλος το εχει αλλαξει 2 φορες επειδη επεσε και.....παπαλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Και πολυυυ αργο δυστηχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Τωρα για ευαισθητο δεν ξερω. Ο κολλητος μου το εχει ριξει απειρες φορε και δεν επαθε τιποτα. Ειναι αργο ομως και χωρις επεκταση μνημης. Αν δε σε νοιαζουν αυτα αγορασε το αλλιως μακρυα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Review για το razor v3 μπορείτε να δείτε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούνιος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Ένας φίλος μου που έχει το κίνητο, δεν μου έχει αναφέρει κάνα πρόβλημα.Αντίθετα,είναι αρκετά ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Πολύ στυλάτο αλλα απο εκεί και πέρα τίποτα το ιδιαίτερο. Ίσως και λίγο φαρδύ, γιατί δεν περιμένεις να δείς και το MPX220; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Το συγκεκριμενο κινητο αξιζει μονο αν δεν ζητας κατι εξεζητημενο απο αυτο. Δηλαδη, μεταφορα μεγαλων αρχειων, αποθηκευση βιντεο κτλ. Το μονο του μειονεκτημα για μενα η χωρητικοτητα της μνημης+το οτι δεν δεχεται εξτρα μνημη. Κατα τ'αλλα το τηλεφωνο ειναι ΑΨΟΓΟ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και αρκετα ευχρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 ’κυρο και καμμένο ποστ: Και ας μην ξεχνάμε ότι το ίδιο έχει και η Sidney Bristow (aka Jennifer Garner) στο Alias Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Επίσης δεν έχει εγγραφή κινούμενης εικόνας, έλλειψη υπερυθρων, κάμερα vga, είναι ακριβό για αυτά που προσφέρειΠαρεπιπτώντος σήμερα ήρθαν τα πρώτα MPX 220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.