Jump to content

πραγματικα ονοματα μας

def

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:51]

το βλεπω το ποστ να το τρωει η μαυρη τρυπα,επι ευκαιρια να σας συστηθω και γω με το πραγματικο μου ονομα ΤΖΟΥΝΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ................:p :P :p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:54]

τώρα, γιατί μ@μ@ας το thread του ανθρώπου;

ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!

ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ....

Ειδα τον def να κανει χιουμορ και πανω που βαραγα την οθονη να δω αν ειχε χαλασει και εδειχνε οτι ηθελε......................... βλεπω τον spc να κανει παρατηρηση για spamming...

E ειναι too much, Δευτεριατικα να βλεπω τετοια πραγματα. Σας ευχομαι να περνατε καλα και ελπιζω να τα ξαναπουμε!!

spank my ass and call me Samael!!

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

καμια φορα ανταποκρινομαι και στο γιαννης εξαρταται ομως ποιος το φωναζει και ποτε.

Επισης απαντω και στα "Ο θανατος σε 2 ροδες", "Ο παρταολας". "Το χρεπι", "Ο Σαβουρας", "Ο ανθρωπος που ποτε δεν εκανε 3some" καθως και στα "Κοιλαρας", "Μπουγατσας", ορισμενες φορες με φωναζουν και "αστροπελεκι" ακομα ομως δεν εχω καταλαβει το γιατι...

Αρχική απάντηση από cherryman

Δικό του είναι Σάντρα.

Μια μικρη διορθωση, οχι Σαντρα, Λουση

παντος περα απο την πλακα παιδια σας ευχαριστω πολυ γιατι μεσα στο φορουμ μου δινεται η δυνατοτητα λογος της παθησης μου να ξεχνιεμαι και να περναω καλα,σας ευχαριστω ολους:flower: :flower: :flower:

Αρχική απάντηση από def

παντος περα απο την πλακα παιδια σας ευχαριστω πολυ γιατι μεσα στο φορουμ μου δινεται η δυνατοτητα λογος της παθησης μου να ξεχνιεμαι και να περναω καλα,σας ευχαριστω ολους:flower: :flower: :flower:

Να εισαι καλα Νατασα.

Αρχική απάντηση από jax7480

Να εισαι καλα Νατασα.

:worship: :worship: :worship: τηλ για................ραντεβου μετα της 1μ.μ 09090909090

Αρχική απάντηση από haris1984

τζουντι ειπαμε.....

Δεν ειναι για 24ωρο "support" αυτο. Μετα τις 2 call him Νατασα.

Αρχική απάντηση από Zarras

καμια φορα ανταποκρινομαι και στο γιαννης εξαρταται ομως ποιος το φωναζει και ποτε.

Επισης απαντω και στα "Ο θανατος σε 2 ροδες", "Ο παρταολας". "Το χρεπι", "Ο Σαβουρας", "Ο ανθρωπος που ποτε δεν εκανε 3some" καθως και στα "Κοιλαρας", "Μπουγατσας", ορισμενες φορες με φωναζουν και "αστροπελεκι" ακομα ομως δεν εχω καταλαβει το γιατι...

Kοιτα να δεις.....Ιδιο νονο πρεπει να ειχαμε εμεις ! :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Kοιτα να δεις.....Ιδιο νονο πρεπει να ειχαμε εμεις ! :hehe:

ελιωσα αλλο δεν μπορω:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: σημερα ζωγραφιζετε ολοι σας:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από jax7480

Μια μικρη διορθωση, οχι Σαντρα, Λουση

Συγγνώμη, άντρα ήθελα να πω, δεν ξέρω πως μπήκε αυτό το σίγμα μπροστά.

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 14:29]

[James Bond] My name is Labos, Astrolabos [/james bond] :p

Μηπως πουλας και ωραια παστελια?? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.