taramas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2005 Εστησα ενα μηχάνημα με την SAPPHIRE X850 XT PCIE με stock ψύξη βέβαια αλλά 41c idle & 73c full load με κούφανε και το λέω αυτό γιατί ούτε ανεβασμένη είναι αλλά και η ροή αέρα στο κουτί είναι καλή, όλα τα άλλα υποσυστήματα έχουν απο καλές μέχρι πολύ καλές θερμοκρασίες. Η πρώτη ιδέα που μου ήρθε είναι να την εγχειρήσω με το σύστημα ασταμάτητου και να βάλω πάνω μια ψύκτρα απο AMD αλλά δεν η tvκάρτα που είναι στην pci απο κάτω δεν μου αφήνει πολύ περιθώριο.....έχει κανείς καμμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Η δικιά μου το ανώτερο έχει γράψει 52.9 σε full και παίζει στους 40-43 idle..είμαι με το bigwater αλλά και με τον CPU να ζεσταίνει το νερό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Εμενα η X800XT PE χτυπαγε 70αρια με την stock ψυκτρα, οποτε λογικα αν δεν παρουσιαζει προβλημα εκει δεν βλεπω τον λογο να ανυσηχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 .....και μενα η δικια μου Sapphire σε full load χτυπαγε 70ρια ....για αυτο πηρε ποδι η μαμισια και μπηκε το νερακι και ησυχασα ...τωρα ειμαι 30-32 idle και 40-41 max load... ...παντως δεν πρεπει να ανυσηχεις εκει κυμαινονται οι temps γενικοτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Και εγω ειχα προβληματα με την μαμα ψυχτα σε agp αλλα τα ελυσα με νερακι τωρα idle 29-λοαντ μαξ 40 με vmods επανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούνιος 13, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 10:12] Εμενα η X800XT PE χτυπαγε 70αρια με την stock ψυκτρα, οποτε λογικα αν δεν παρουσιαζει προβλημα εκει δεν βλεπω τον λογο να ανυσηχεις Δεν ανυσηχώ, να την σηκώσω θέλω και δεν μπορώ μπάς και κάνουμε κανένα νουμεράκι που λένε, στην AGP κάρτα έπαιξα ώραία με την ψύκτρα του AMD και τα χάλκινα ψυκτράκια, εδώ τώρα είναι το πρόβλημα οτι το mobo έχει μόνο 3 pci, η μία ακυρώνεται και μένουν οι δύο, η δεύτερη είναι πολύ κοντά οπότε δεν λέει και μένει η τρίτη όπου έχω βάλει την tvκάρτα, η απόσταση όμως δεν είναι τόση ώστε να μπάινει ψύκτρα + ανεμιστήρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 οπως σε ειπανε και τα παραπανω παιδια αυτες οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες,και μην ξεχνας οτι οι χρονισμοι που εχει η καρτα αυτη για πυρινα και μνημη ειναι υψηλες οποτε λιγο το καλοκαιρακι λιγο οι χρονισμοι της καρτας η θερμοκρασια ανεβαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούνιος 16, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [13-06-2005 11:52] Και εγω ειχα προβληματα με την μαμα ψυχτα σε agp αλλα τα ελυσα με νερακι τωρα idle 29-λοαντ μαξ 40 με vmods επανω Καλά εεε είσαι πολύ πίσω φίλε μου, τρύπησε το ψυγείο, έμπλασαν τα νερά πάνω στην κάρτα, έκανε το μπάνιο της, την στέγνωσα και τώρα δεν ανεβαίνει πάνω απο 50c, αυτό θα πεί τεχνολογία του ΨΥΧΕΙΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούνιος 21, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Να μην παραλέιψω να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας, τελικά παραγγέλθηκε το silencer 5 rev2 για κάτι καλύτερο που να χωράει κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Έχετε μετρήσει ποτέ τις θερμοκρασίες στις μνήμες? Πόσο πρέπει να είναι περίπου το max που "πρέπει" να φτάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavb Νοέμβριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Μια άσχετη ερώτηση έχω μια Ati X850XT PE AGP με catalyst 5.10 cc αλλά δεν μου εμφανίζει το Tab Overdrive...Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Νοέμβριος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ταραμας [13-06-2005 01:12] Εστησα ενα μηχάνημα με την SAPPHIRE X850 XT PCIE με stock ψύξη βέβαια αλλά 41c idle & 73c full load με κούφανε και το λέω αυτό γιατί ούτε ανεβασμένη είναι αλλά και η ροή αέρα στο κουτί είναι καλή, όλα τα άλλα υποσυστήματα έχουν απο καλές μέχρι πολύ καλές θερμοκρασίες. 0 έχει κανείς καμμιά ιδέα? Εαν επερνες την ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ .. δεν θα ειχες σκοτουρες περι ψυξη .. Εχει το καλυτερο πακετο ψυξης , και δεν χρειαζετε τιποτα περισοτερο . Τελικα , πας να κανεις 100 ευρω οικονομια , αλλα παλι την πατας . Συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.