Jump to content

Αγαπημένο όπλο στο Unreal Tournament

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όχι, δεν ενωώ κάποιο από τα καιούρια unreal tournament αλλά αυτό που οι περισσότεροι έχουμε παίξει έστω μια φορά σε net cafe. Παίζοντας μετά απο καιρό αυτές τις μέρες μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία... Ποιό από τα όπλα του είναι το αγαπημένο σας (εκτώς φυσικά του reaper για ευνόητους λόγους... :D ) Προσωπικά προτιμώ το sniper. Δεν ξέρω αλλά μπορεί συνήθως να μην είμαι εύστοχος αλλά με αυτό σχεδόν πάντα κάνω head shot... :devil:

To πιο δυνατό πάντως πιστεύω οτι είναι αυτό το "τοξικό" (το 2 νομίζω) αλλά θέλει πολυυυ προσοχή... :D Τα 2 πιστόλια είναι το αμέσως επόμενο αγαπημένο μου πάντως. Αυτό που θεωρώ κάπως μαμακία είναι αυτό με τους δίσκους...

Rocket Launcher, γουσταρω να βλεπω τις ρουκετες να φευγουνε παρεα και μετα απο λιγα δευτερα τον αντιπαλο να εχει γινει κομματακια.:devil:

Οπωσκαιδήποτε χωρίς καμιά αμφιβολία και με το χέρι στην καρδιά (σκανδάλη) το Sniper rifle!! Silent death....

ποιο shotgun ρε ? σε χει φαει το πολυ WoW μου φαινεται :p

τεσπα στο UT99 αγαπημενα το flak cannon το pulse rifle και φυσικα το ripper

ut2k4 sniper rifle, lighting gun minigun και λιγο το shock rifle

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.