Jump to content

shell themes

Dorian

Recommended Posts

Εχω δοκιμασει το talisman και το astonshell.

Το astonshell εχω για default και βολευει παρα πολυ γιατι ειναι παρα πολυ ελαφρυ, και τρομερα σταθερο.

Αλλα οπως ειπε και ο SlotKiller εχει προβλημα με την language bar, αυτο χρησιμοποιει το internat.exe που κολλαει συχνα.

Αναγκαστικα να βαλω την αλλαγη στα αγγλικα στην συντομευση ctrl+alt+1 και την αλλαγη στα ελληνικα στο ctrl+alt+2.

Κατα τα αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα.

Edit:Δυστυχως δεν εχει μεγαλη υποστηριξη απο τους skinners (αν και ο "δικος μας" Adni18 εχει κανει μερικα) και δεν ανανεωνεται αλλο απο την εταιρια.

Ναι καπως ετσι εχουν τα πραγματα... και γω την ιδια πατεντα ειχα κανει, αλλα δε βολευει καθολου...

τωρα δουλευω με windowblinds (win customization), παιζει πολυ μεγαλη υποστηριξη στα προγραμματα της stardock!

desktop X και απο μένα το δουλεύω εδώ και ένα χρόνο.... λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω ασχοληθεί να βάλω περίεργα widgets και objects.. οπότε είναι αρκετά απλό το theme που έχω, παρ'αυτα τότε που το έβαλα δεν θυμάμαι να είχα πουθενα πρόβλημα... ακόμη και τώρα δεν με έχει προβληματίσει πουθενά...

http://www.crystalxp.net/galerie/en.1.scat.30.htm

Vista inspirat απο εμένα εδώ και κάνα μήνα και δεν το αλλάζω... Είχα σιχαθεί να βάζω themes που είχαν ατέλειες ή προβλήματα ή άλλαζαν απλώς 1-2 πραγματάκια. Αυτό είναι το πιο πλήρες theme που έχω βάλει. Έχω βάλει και την toolbar στυλ MAC που έχει μαζί, τα έχω διώξει όλα απο το desktop και είναι άλλη φάση τελείως... Σας το συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη... :T::T::T:

Μακη πολυ ωραιο ειναι και λογικα θα ειναι και η πιο ελαφρυα λυση αφου δεν θελει καποιο προγραμμα να τρεχει!

εγω εχω αυτο το theme: http://www.wincustomize.com/ViewSkin.aspx?SID=1&SkinID=5670&LibID=1

αλλα εχω βαλει μονο το theme του windowblinds και το wallpaper.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.