Jump to content

Τροφοδοτικό.....

ikaros19

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Καλό φαίνεται....αλλά για μένα της Tagan είναι καλύτερο...

Βέβαια μένει να δούμε πότε θα βγει..... :D

Ναι ρε συ, και μέχρι που να έρθουν Ελλάδα....!!! σωθήκαμε!

Εδώ ακόμα δεν έχουν έρθει τα -U22 της Tagan!

Από εξωτερικό δε συμφέρει, βγαίνουν πανάκριβα.

Κάθε μέρα ψάχνω από το http://www.skroutz.gr/skr/ μήπως και βρω τίποτα, αλλά τζίφος!

Εγώ έχω υπομονή και μπορώ να περιμένω μέχρι να βγούν στο εξωτερικό και θα το παραγγείλω......Δεν θέλω μετά από ένα μήνα που αγόρασα ένα καινούργιο τροφοδοτικό να έχει βγει κάποιο που μου αρέσει πολύ!

Και μην ξεχνάς ότι αφού πέρνεις που πέρνεις καινούργιο τροφοδοτικό θα πρέπει να μπορεί να σε καλύψει σε μελλοντικές ανάγκες....όπως SLI και BTX...

Δυο σημεία που δίνω μεγαλη προσοχή......

Αρχική απάντηση από iron_gr

Εδώ ακόμα δεν έχουν έρθει τα -U22 της Tagan!

Tagan U22 υπάρχουν στην Ελλάδα...

Στην checkmate υπάρχει το 480...

και στα Multirama το 480 και 530...

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 11:22]

Tagan U22 υπάρχουν στην Ελλάδα...

Στην checkmate υπάρχει το 480...

και στα Multirama το 480 και 530...

Ναι τα είδα, αλλά με τις τιμές που έχουν, είναι τουλάχιστον απατεώνες, :mad:

μη πω τιποτε άλλο! :rant:

Τελικά είμαι ανάμεσα σε:

Enermax EG485AX-VHB(W)SFMA (480W)

Tagan TGxxx-U22 (2FORCE) ή TGxxx-U32 (TURBO)

και Hiper Type-r 580W

Το θέμα τιμή/απόδοση το κερδίζει καθαρά το Hiper Type-r 580W

Δε μπορώ να βρω κάποιο site, που να τα κάνει review και τα τρία (το ίδιο άτομο), έτσι ώστε να είναι πιο αντικειμενικό!

Αρχική απάντηση από ikaros19

Και μην ξεχνάς ότι αφού πέρνεις που πέρνεις καινούργιο τροφοδοτικό θα πρέπει να μπορεί να σε καλύψει σε μελλοντικές ανάγκες....όπως SLI και BTX...

Δυο σημεία που δίνω μεγαλη προσοχή......

Το btx είναι παπαριά της Intel, για να κρυώνουν οι μούφα επεξεργαστές της, οι prescott. :TD:

Ελπίζω να μην περάσει ποτέ!

Δηλαδή τα 130 Ευρώ που κάνει το TG580-U15 τα θεωρείς πολλά???

Ούτε εμένα μου αρέσει το BTX το θέμα όμως είναι τι γίνεται αν τελικά η Intel το περάσει....Στην αγορά....Προτιμώ να είμαι να καλυμένος....Σε κάθε περίπτωση....Δεν μου αρέσει να με περιορίζει το τροφοδοτικό αν θέλω να αλλάξω κάτι στον υπολογιστή....!

Και μια που τώρα έχω ένα 400 Watt τροφοδοτικό της Zalman δεν με βιάζει και τόσο να πάρω καινούργιο.....Επομένως θα περιμένω!!!!! :)

Εγώ έχω ένα Enlight 300W και έχω πρόβλημα σταθερότητας. Ασ' τα να πάνε.

Είχα πάρει απ' τη δουλειά ένα Jou Jye 350W http://www.joujye-computer.com/ με 21 για προσωρινή λύση, αλλά μια μέρα δεν άνοιγε ο Η/Υ και έτσι έβαλα πάλι το παλιό.

Εσύ καλά είσαι με το 400αρι της Zalman!

130 το TG580-U15, που το βρήκες;

Δηλαδή εσύ προτείνεις για Tagan και όχι το Hiper;

http://shop.pc-hardware4you.de/product_info.php/products_id/1246/cPath///tagan-easycon-series-tg580-u15---easycon-series---580-watt.html

Εγώ που δεν βιάζομαι μπορώ να περιμένω μέχρι να κυκολοφορήσει....Αφού δεν έχω πρόβλημα σταθερότητας....!

Εσύ μάλλον όμως πρέπει να πάρεις κάτι γρήγορα....!

Εγώ θα προτμήσω το Tagan γιατί με καλύπτει σε όλα όσα θέλω από ένα τροφοδοτικό....Δηλαδή 2 PCI Express....και συμβατότιτα με BTX....

Όμως δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει τελικά....Μου είχαν πει μέχρι τέλη του μηνός και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει!!!!

Το Type-R είναι πολύ καλό απλώς έχω μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη Tagan σαν εταιρία κατασκευής....και ότι βγάζει μόνο μια pCI Express....και μου τη σπάνε οι αντάπτορες....!

Επειδή έχω αγοράσει το Tagan 530 U22 σου το προτείνω, είναι SLI ready (2 τροφοδοσίες PCI κλπ) πολύ ύσηχο και πολυ εύκολο να σηκώσεις το voltage (οχι όσο το powerstream της OCZ) χωρίς κανένα mod.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.