Jump to content

Τροφοδοτικό.....

ikaros19

Recommended Posts

Οντως εχει οτι θελεις αυτο

και εχω τεραστια εμπιστοσυνη και στον unseen

για μενα παρτο με κλειστα ματια

απλα να πω οτι προσφατα ειδα ενα tagan 480 σε συστημα με SLI με 2χ6800gt και 3200 @2600 και με εντυπωσιασε πολυ

μιλαω για την νεα revision του tagan

ο θορυβος ηταν πολυυυυυ λιγος , σχεδον δεν το ακουγα οταν μετρουσαμε 3dmark

sleeved ειχε , διπλες γραμμες ειχε , απολλα ειχε , και 2 12αρες αν θυμαμαι καλα

και το ocz600 τα κανει τα παραπανω

παρε το type-r παντως , ειναι οντως πολυ καλο

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

το type-r ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του...οπως ειπε και ο jax ειναι τιμιο τροφοδοτικο...το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι αξιοπιστο...για καποιον που θα εχει προβλημα να παρει αλλο αν παρουσιασει καποιο προβλημα (χτυπα ξυλο) ισως να τον προβληματισει η νεαρα του ηλικια...θα δειξει παντως...φαινεται να ειναι καλο...

@BeetleJuice μάλλον λες το TG580-U15 της σειράς EASYCON!!!

Πραγματικά είναι πολύ καλό.....Το είχα δει και αυτο....αλλά τοι είχα ξεχάσει.....Ρίξε μια ματιά εδώ

Κα αυτό δεν είναι και πολύ ακριβό....Και η Tagan είναι γνωστή εταιρία για τα τροφοδοτικά της και δεν νομίζω εδώ να υπάρχει θέμα αξιοπιστίας....

Μάλλον θα προτιμήσω το Tagan....580 Watt.....2 PCi Express....8 Molex....4 SATA......ATX/BTX....

Δεν νομίζω ότι του λείπει κάτι....

Εσείς τι λέτε?

χμμμ

εγω εχω ενα απο τα πρωτα tagan 480...κανενα προβλημα εδω και πολυ καιρο και εχει φαει χοντρη ταλαιπωρια...μερικα απο τα καινουρια 480 ειχαν βγει ελλατωματικα...ελπιζω το 580 να εστρωσε λιγακι γιατι την λατρευω αυτη την εταιρια...

μολις ειδα το λινκ του ταγκαν ικαρε....

και η τιμουλα του πολυ δελεαστικη...και τα καλωδια του επιτελους μαζεμενα και σλιβαρισμενα...χμμμ...επομενη αναβαθμιση...λες?

Αποφάσισα ότι αυτό θα πάρω.....Όμως τώρα έχουμε το άλλο πρόβλημα....

Απού θα το πάρω....

Όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα Ελλάδα παρά μόνο σε εκείνο το link που έβαλα πιο πάνω...

Όμως με τα Γερμανικά δεν τα πάω και τόσο καλά....

Μαζί με τα μεταφορικά θα πάει 150 ευρώ....θα έρθει με DHL από ότι κατάλαβα....

Όμως αυτό που δεν κατάλαβα είναι ο τρόπος πληρωμής....

Κάτω αριστερά έγραφε ότι η DHL δεν δέχεται Pay Pal ....

Θα το κοιτάξω πιο μετά...Εξάλλου ακόμα δεν έχω μαζέψει όλα τα λεφτά...!

Αλλά θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει και να μου εξηγήσει τελικά τον τρόιπο πληρωμής???

Χάρη....Και το τροφοδοτικό που έχω τώρα Tagan είναι 400....Πραγματικά είναι πολύ ήσυχα και έχω μείνει ικανοποιημένος...Και μιας και μιλάμε για τα ίδια σχεδόν λεφτά με το Type-R θα προτιμήσω το Tagan λόγω επωνυμίας.....Την εμπιστεύομαι την εταιρία.....

Ρε παιδιά είναι δυνατόν να το πουλάει αυτό το site ενώ η ίδια η tagan λέει στο site της σύντομα διαθέσιμο???!!!

Αυτό το είδα και εγώ....

Όμως το site συνεργάζεται με τη Tagan...Αν κοιτάξεις στο 2buy είναι στα online καταστήματα.....Επομένως μπορεί να έχει κλείσει καμιά συμφωνία....Δεν ξέρω τι να σου πω....

Μήπως το comming soon είναι για περισσότερες φωτογραφίες?

Δεν πιστεύω το site να προσπαθεί να μας κλέψει.....από τη στιγμή που συνεργάζεται με τη Tagan...

Ακόμα μετέφρασα την σελίδα που λεει τις λεπτομέρειες για το τροφοδοτικό και δεν έλεγε πουθενά ότι δεν το έχει τώρα ή το περιμένουνε...Επομένως μέσα από το site φαινόταν ότι μπορούσες να το παραγγείλεις!!!!

’λλος κανεί καμιά ιδέα.....?

απο τη μια μπορει στο site της tagan να μην εχει ενημερωθει προσφατα...

απο την αλλη μπορει να ειναι κανα preorder στο γερμανικο site...καποιος που ξερει γερμανικα να μας πει τι παιζεται?

Το σκέφτηκα μήπως είναι preorder αλλά δεν θα έπρεπε να το έλεγε κάπου....?

Μετέφρασα το site με το Babel Fish Translation και δεν βρήκα πουθενά για το συγκεκριμένο προϊον να λεει κάτι τέτοιο....

Από την άλλη όσα site έψαξα δεν το βρήκα πουθενά αυτό το τροφοδοτικό!!!

Μόνο σε εκείνο υπάρχει???

Εγώ από περιέργεια τους έστειλα email....Αλλά και το παρήγγειλα κιόλας....

Ο τρόπος πληρωμής όπως λεει...

Paymentmethod: Invoice

Δεν ξέρω τι είνια αυτό....Το Invoice σημαίνει τιμολόγιο αλλά σαν τρόπος πληρωμής δεν μου λεει κάτι...Να εννοεί με αντικαταβολή.....?

Πάντως αφού δεν ζήτησε Pay Pal ή κάτι τέτοιο είπα να το παραγγείλω.....Έτσι για να δω τι θα γίνει...Αν έρθει έχει καλώς!!!!! :)

Μου απαντήσανε στο Email και μου είπανε ότι όντως είναι preorder....

Η Tagan έχει πει ότι μέχρι τέλος του μηνός τροφοδοτικά αυτής της σειράς θα είναι έτοιμα για ταξίδι!!!!

Ακόμα μου είπε ότι θα με ενημερώσει όταν θα το έχουν το τροφοδοτικό......

Συνολο εσύ πόσο θα πληρώσεις? Τι τρόπος πληρωμής είναι αυτός που επέλεξες τελικά. Φόρους δεν έχει το προιον? Δηλ εννοώ δεν θα εκτελωνιστεί?

Δεν ξέρω τίποτα σχετικά με αγορές από το εξωτερικό για αυτό sorry αν οι ερωτήσεις φαίνονται χαζές.:o

Το τροφοδοτικό κάνει 130 ευρώ....Μαζί με τα έξοδα αποστολής και τον φόρο....πάει στα 150 ευρώ....

Ο τρόπος πληρωμής ακόμα δεν έχω καταλάβει πως γίνεται.....To ψάχνω το θέμα!

Ελλάδα πάντως το "μεγαλύτερο" tagan που έχω δει είναι το 530-U22 με 2 12αρες στα 140!

Το πόσο θα στοιχίσει δεν το μαντεύω....Αφού την έκαναν την παραγγελία....Το συνολικό κόστος σύμφωνα με το site είναι 150 ευρώ....Όμως πριν έκανα ένα λάθος....Το τροφοδοτικό στοιχίζει 120 ευρώ και όχι 130...επομένως 30 ευρώ για μεταφορικά και φόροι...δεν νομίζω ότι είναι και λίγα!!!!

Αυτό που ψάχνω είναι ο τρόπος πληρωμής.....Που τελικά από ότι κατάλαβα μέσω του IBAN number μπορώ να του τα στείλω από μια Ελληνική τράπεζα...Βέβαια μου είπε ότι τα λεφτά να του τα στείλω αφού θα έχει το τροφοδοτικό!!!Σιγά που θα του τα στελνα πιο πριν....

Θα με ειδοποιήσει........

εχω το tagan Nforce 480Watt.δεν βαζεις οποια καλώδια θες αλλα βγαζει 2 pci express και γενικα ειναι παραπανω απο πλήρες.εκτος αυτου ποιο αθορυβο αμφιβάλλω αν γίνεται

@psyber thanks για την απάντησή σου......Αλλά σίγουρα θέλω να βάζεις όποια καλώδια θες!!! :)

Επομένως αφού μέχρο τέλη του μηνός θα έχει κυκλοφορήσει το τροφοδοτικό....Μπορώ να περιμένω μέχρι τότε!!!!

Αρχική απάντηση από psyber [Σήμερα, στις 22:32]

εχω το tagan Nforce 480Watt.δεν βαζεις οποια καλώδια θες αλλα βγαζει 2 pci express και γενικα ειναι παραπανω απο πλήρες.εκτος αυτου ποιο αθορυβο αμφιβάλλω αν γίνεται

τοχω πει και παραπανω

το τροφοδοτικο ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΘΟΡΥΒΟ

εχει τα σκηπτρα και το λεω αν και εχω ocz , παραδεχομαι την υπεροχη του σε αυτο το θεμα

τοδα με τα ματια μου υπο πολυ φορτιο και το ακυσα με τα αυτια μου

ρεστα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.