Jump to content

Το καινούργιο μου εργαλείο για benchmarks (56k Warning)

Psychokiller

Recommended Posts

Το πήρα σημερα. Δουλεύει με ανοιχτό το κουτί. Η μαρκα του είναι Alta (θυγατρική της delta lol!:D). Ρυθμιζόμενο σε 3 επίπεδα. Και αμα δω συμαντικές διαφορές λέω να το ενσωματώσω στο κουτί μου...:D Το παπόυτσι στην φώτο δεν το ξέχασα, αλλα το άφησα για μέτρο συγκρισεις.... ;) Είναι 45 νουμερο.....;)

post-1886-1416071992,0509_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 16:16]

βγάλε το πλαινο καπάκι και .....θυλήκωσε το.........στο κουτί.....:p

Αυτό σκεφτόμουν!!

Πλακα πλακα δεν κανει και πολυ θορυβο στο 1 και εχει πολυ καλη ροη.

Να και μια λιγοτερο κουνιμενη φωτο....

post-1886-1416071992,0975_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:24]

το πα******κιαπο το πηρες; καλο φαινεται:p

Δεν θυμαμαι πως το λενε το μαγαζι παντως κανει 12,80 για κανα bench μια στο τοσο μαι χαρα ειναι....

Επι το εργον...

post-1886-1416071992,1375_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 17:19]

αμε απλωνει σε ολο το σπιτι την μποχα απο το παπουτσι..

:D :D :D lololol :D :D :D

και ελεγα τι μυρίζει......

Λοίπον αποτελέσματα μεχρι στιγμής το δοκιμασε σε need for speed underground 2 και ειδα 5 βαθμούς κάτω στο cpu και 6 βαθμους κατω στο gpu. Αυτα με τον ανεμηστηρα στο τέρμα αλλά επειδη καποια στιγμη αρχισα να φταρνίζομαι γιατι το έχω και δίπλα μου τον χαμηλώσα αρκετα (τον εχω χωσεις σε dimmer και το δουλευω σε μεγάλη κλιμαμακα). τοτε παρατηρησα οτι η θερμοκρασιες δεν αλλαξαν... τσαμπα ξεπαγιασα τοση ωρα....:o

Η αληθεια ειναι οτι περίμενα περισσοτερα οταν το ειχα στο τρεμα αλλα αφου βγαζει τα ιδια και κομμενος καλα ειναι...

Προς το παρον σταματαω της δοκιμες γιατι πουντιασα.... Θα επανερθω το βραδυ με αποτελεσμα απο S & M.

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 18:06]

με έναν παρόμoιο ανεμιστηρα έψυχα την μητρικη τον χειμωνα στο μπαλκονι οταν έκανα bench ....για να μην σκάσει κανένα mosfet..........

Και ο δικός σου της Alta είναι:D :D :D ? Τις γνωστης σε ολους θυγατρικης της Delta:D :D :D :D :D :D :D .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.