Psychokiller Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2005 Το πήρα σημερα. Δουλεύει με ανοιχτό το κουτί. Η μαρκα του είναι Alta (θυγατρική της delta lol!). Ρυθμιζόμενο σε 3 επίπεδα. Και αμα δω συμαντικές διαφορές λέω να το ενσωματώσω στο κουτί μου... Το παπόυτσι στην φώτο δεν το ξέχασα, αλλα το άφησα για μέτρο συγκρισεις.... Είναι 45 νουμερο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 απο θορυβο τι λεει; :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούνιος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 βγάλε το πλαινο καπάκι και .....θυλήκωσε το.........στο κουτί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από doctor βγάλε το πλαινο καπάκι και .....θυλήκωσε το.........στο κουτί..... :hmm: χμμ..........καλη ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 16:16] βγάλε το πλαινο καπάκι και .....θυλήκωσε το.........στο κουτί..... Αυτό σκεφτόμουν!! Πλακα πλακα δεν κανει και πολυ θορυβο στο 1 και εχει πολυ καλη ροη. Να και μια λιγοτερο κουνιμενη φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 το πα******κιαπο το πηρες; καλο φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 αστειακια με τις λεξεις καινουμε ΒΑΣΙΛΗ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:24] το πα******κιαπο το πηρες; καλο φαινεται Δεν θυμαμαι πως το λενε το μαγαζι παντως κανει 12,80 για κανα bench μια στο τοσο μαι χαρα ειναι.... Επι το εργον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 11, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Επι το εργον vol 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 σου κανει δουλεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 11, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Τωρα το δοκιμαζω γαι να δω τι παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από def αστειακια με τις λεξεις καινουμε ΒΑΣΙΛΗ; δεν σε καταλαβαινω...τι θες να πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 11, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 17:05] σου κανει δουλεια; αμε απλωνει σε ολο το σπιτι την μποχα απο το παπουτσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 11, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 ^^ LOL !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούνιος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 με έναν παρόμoιο ανεμιστηρα έψυχα την μητρικη τον χειμωνα στο μπαλκονι οταν έκανα bench ....για να μην σκάσει κανένα mosfet.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 11, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 17:19] αμε απλωνει σε ολο το σπιτι την μποχα απο το παπουτσι.. :D lololol :D και ελεγα τι μυρίζει...... Λοίπον αποτελέσματα μεχρι στιγμής το δοκιμασε σε need for speed underground 2 και ειδα 5 βαθμούς κάτω στο cpu και 6 βαθμους κατω στο gpu. Αυτα με τον ανεμηστηρα στο τέρμα αλλά επειδη καποια στιγμη αρχισα να φταρνίζομαι γιατι το έχω και δίπλα μου τον χαμηλώσα αρκετα (τον εχω χωσεις σε dimmer και το δουλευω σε μεγάλη κλιμαμακα). τοτε παρατηρησα οτι η θερμοκρασιες δεν αλλαξαν... τσαμπα ξεπαγιασα τοση ωρα.... Η αληθεια ειναι οτι περίμενα περισσοτερα οταν το ειχα στο τρεμα αλλα αφου βγαζει τα ιδια και κομμενος καλα ειναι... Προς το παρον σταματαω της δοκιμες γιατι πουντιασα.... Θα επανερθω το βραδυ με αποτελεσμα απο S & M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 11, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 18:06] με έναν παρόμoιο ανεμιστηρα έψυχα την μητρικη τον χειμωνα στο μπαλκονι οταν έκανα bench ....για να μην σκάσει κανένα mosfet.......... Και ο δικός σου της Alta είναι :D ? Τις γνωστης σε ολους θυγατρικης της Delta:D :D :D :D ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 11, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Καποτε το δοκιμασα....η θερμοκρασια επεσε αλλα.....πολυ σκονη βρε παιδακι μου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 11, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 σαν αποροφητηρας θα ειναι!!! προσεχε μην ρουφηξει εσενα μεσα....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 13, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN σαν αποροφητηρας θα ειναι!!! προσεχε μην ρουφηξει εσενα μεσα....!!! Μπα δεν εχω φόβο είμαι ΧΧΧL δεν με τραβαει ουτε caterpilar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.