Jump to content

Αγορά HDD & Case για External

morius

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν μιας και έφτασε το καλοκαίρι αποφάσησα να πάρω έναν εξωτερικό δισκό,προτιμώ να τον πάρω κομμάτια κομμάτια(Case & HDD)

Εννοείτε σκληρός 3,5'' και λοιπά...

Το ερώτημα μου είναι το εξής,ποιο case συνηστάτε και ποιον σκληρο(μάρκα κλπ)

Η τιμές λογικές... :happy:

Υ.Γ. Η χωρητικότητα να είναι πάνω από 120GB

Ευχαριστώ:flower:

μιας και θα ειναι εξωτερικος και θα εχει περισσοτερες μετακινησεις απο οτι να τον εβαζες εσωτερικο θα σου προτεινα seagate sata 160 ή 200γιγα λογω της 5ετους εγγυησης...για εξωτερικο κουτακι εγω εχω παρει ενα upspeed απο το e-shop ολο αλουμινενιο και ο 40αρης λειτουργει εδω και μερικους μηνες ακαταπαυστα... παλια ειχαν ακουστει πολυ καλα λογια για τα icy box...τα εφερνε το hac νομιζω...

Θα το κοιτάξω....

Για HDD ήμουν ανάμεσα σε Seagate και WD.

Εδώ θα με πιάσετε λίγο αδιάβαστο...:o μπορείς να κάνεις SATA δίσκο εξωτερικό?????

Αν υπάρχει αυτό λογικά θέλει διαφορετικό κουτάκι ε?????

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι,αφού θα συνδέονται με ίδια σύνδεση (USB2) ποια διαφορά θα έχει στην μεταφορά δεδομένων?????

seagate θα ελεγα για εξωτερικο λογω της εγγυησης και της αξιοπιστιας...

μπορεις με το καταλληλο κουτακι να βαλεις και sata...οσο για τη διαφορα ταχυτητας σε εξωτερικο σκληρο εχω δοκιμασει μονο ide οποτε ας πουν καλυτερα αυτοι που εχουν δοκιμασει και τους 2...δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα ομως....

Βρήκα ένα κουτάκι αρκετά καλό ,όμορφο,φθηνό και πάνω απ'όλα δεν έχει περιορισμό.

Όλα τα άλλα κουτάκια λένε μέχρι 120GB και μέχρι 200GB

Tι λέτε?????

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 18:55]

ωραιο ειναι αλλα ακριβουτσικο...

Έχεις τπτ άλλο υπόψην φίλε Χάρη?

Αρχική απάντηση από 2cpu [Σήμερα, στις 22:32]

αυτο ? σε αρεσει?

εινε usb+firewire , εχει διακοπτακι on-off για τον δισκο

αλλα και fan το οποιο εχει και αυτο διακοπτη on-off.

Ωραίο είναι,έχει περιορισμούς στην χωριτηκότητα?????

Πόσο πάει?????

Όχι ρε φιλαράκο,σιγά μην μπλέξω με ΗΠΑ και αλλού...

Να σας πω που αλλού μπορώ να βρω τέτοια κουτάκια????? Κανένας δεν ξέρει?

100 ευρουλακια 200αρη western και icy box 40 ευρώ.ειαναι και μουρικο.εγω το εχω με παλιο 40αρη και δουλευει κομπλε

Αρχική απάντηση από psyber [Σήμερα, στις 22:18]

100 ευρουλακια 200αρη western και icy box 40 ευρώ.ειαναι και μουρικο.εγω το εχω με παλιο 40αρη και δουλευει κομπλε

Λινκ ή καμιά φώτο από το κουτάκι?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.