Jump to content



Dell 2005FPW; Συμβουλές γαι αγορές από Γερμανία


Gianni29

Recommended Posts

Παρακολουθώ το φορουμ εδω και αρκετό καιρό και αποφάσισα να γραφτώ μια και χρείαζομαι τη βοήθεια σας στην αγορά μιας οθόνης!

Μένω Γερμανία εδώ και 4 μηνες και όπως καταλαβένεται μπορώ να βρω τα πάντα από οθόνες(σημειώστέ μια σελίδα www.geizhals.at για Αυστρία και www.geizhals.at/de για Γερμανία ,σημαίνει www.τσιγγούνης.at/de και κάνει συγκρίσεις τιμών σε όλα τα online καταστήματα Αυστρίας και Γερμανίας ,αξίζει τον κόπο να το δείτε!

Να θυμάστε οτί σύμφωνα με το νόμο στη Γερμανία έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προιόν που αγοράσατε ,ακόμα και on-line,στέλνοντας το πίσω, έχοντας ΑΘΙΚΤΗ τη συσκευασία που σας το έστειλαν ,εντός 2 εβδομάδων από την ημέρα παραλαβής του ,χωρίς να δώσεται καμία εξήγηση, και να σας επιστραφούν τα χρήματα σας.

Το έκανα προ 2 εβδομάδων,με ένα φορητό που αγόρασα αλλά είχα κρατήσει όλα τα κουτιά και δεν τον είχα γρατζουνίσει!Πρέπει απλά να στείλεται πίσω το προιον όπως το παραλάβατε!

Παιδιά βοήθεια:Δεν ξέρω τι να πάρω !!!!Έχω βρει την 20' DELL 2005 FPW (550E) από την επίσημη DELL (προσφορά Ιουνίου της DELL,στην Ελλάδα τη δίνουν 620E).

Η χρήση που θέλω να κάνω στην οθόνη είναι γενική και δουλειά και DVD αλλα και κανά παιχνιδάκι,νομίζω οτί έχει 12ms χρόνο απόκρισης ,το panel είναι pva της samsung και γενικά έχει πάρει καλες κριτικές !Ποιά είναι η γνώμη σας;

Μπορείται μήπως να μου αντιπροτείνεται κάποια καλή 20' η 19';

Σκέφτηκα επίσης τη Viewsonic 924 με 4ms χρόνο αντίδρασης αλλα δεν είναι από την Pro σειρά της Viewsonic και ειναι κυρίως για παιχνίδι (400Ε).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

PS H DELL αλλάζει την οθόνη στα 5 καμμένα pixel,και η 2005 FPW έχει ανάλυση 1680x1050(wide)

Link to comment
Share on other sites

Θα σε παρακαλουσα να κανεις edit το ποστ σου σε Ελληνικα και διαβασε ξανα τους ορους που αποδεχτικες για να μπεις στο site.

:flower: Καλως ορισες στο Thelab

EDIT: Οι moderators εδω ειναι παρα πολυ γρηγοροι!!!

Link to comment
Share on other sites

Από 17άρα ξεκίνησα να ψάχνω, μετά πέρασε η σκέψη μου στις 19άρες και τώρα θέλω αυτή την 20άρα Deeeeeeell... Είμαι τρελός γιατρέ μου;

http://commerce.euro.dell.com/dellstore/config/frameset.asp?s=grbsd&l=en&m=eur&c=1039&n=6427&cu=grpad&v=d&cc=&ogn=&kcd=&ad=&mc=&rs=&cuid=&cg=&pch=1&demo=&gc=&sbc=none&co=&b=57633

Για πείτε ρε παιδιά εσείς που την έχετε... Διάβασα και το review του soki. Τα ερωτήματά μου αφορούν τα backlight issues και το ghosting...

Link to comment
Share on other sites

Ειχα την 2005 και την γυρισα κακην κακως η κατασταση της ηταν δραματικη οσον αφορα το backlight αν και εχω ακουσει αλλους να λενε οτι δεν εχουν κανενα προβλημα εγω πιστευω οτι ενα μικρο θα το εχουν απλα το παραβλεπουν λογω τιμης... παντως η 2405 δεν εχει κανενα προβλημα και για τα λεφτα της ειναι κορυφαια αν θες ιντσες, αν και εχουν σημαντικη διαφορα στην τιμη συν οτι τα χρωματα της 2005 ειναι πιο ζωντανα λογω SIPS panel. Παντως την 2405 την προτεινω ανεπιφυλακτα !!!!!

Link to comment
Share on other sites

.....να και ενα πολυ καλο review αναμεσα στην Apple Cinema vs Dell 2005FPW......

http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2400

...πανω που ειχα την απορια για αυτες τις δυο λεμε.....φορανε ακριβως το ιδιο πανελ

LG.Philips LCD LM201W01 ;):)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 20:28]

Ενημερωτικά, η LG πρόσφατα έβλαλε καινούργιο 20"W πάνελ ( LM201W02) με μόνη διαφορά στην αυξημένη φωτεινότητα σε σχέση με το παλιό (LM201W01)

...για πεσε κανα λινκ...δηλ ποσο πιο φωτεινο....???

post-73-1416071999,4883_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από geolast [Χθες, στις 12:23]

Είπαμε Mill... Μη μου βάζεις ιδέες... :p :P :p Κάνε ένα reveiew της fujitsu κι αν μου πείς ότι είναι καλή την πήρα. Εγγυημένα πράγματα! :p

Δεν εχει ερθει ακομα η οθονη φιλε μου.Οταν με το καλο ερθει και τη τεσταρω θα σας πω σιγουρα εντυπωσεις,και μετα βλεπεις... =)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.