al3xgr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2005 Παιδιά κάνω μία έρευνα, θέλω να συγκεντρώσω όλα τα μεγάλα ελληνικά Forums.Εσείς ποιά Forums ξέρετε που να έχουν πάνω απο 20,000 posts ή πάρα πολλούς χρήστες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Πόσους χρήστες κ πάνω θεωρείς πολλούς? Τι εννοείς 20.000 posts?Σύνολο ? Η ανα χρήστη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 20.000 posts την μερα μαλλον...για να λεμε οτι κατι κανουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 awmninsomniamyphonethelaboverclockers Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από trendy awmninsomniamyphonethelaboverclockers Νομιζω οτι αξια αναφορας ειναι το myphone.gr, το insomnia και το adsl.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιούνιος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 05:30] adsl.gr adslgr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Νομιζω οτι αξια αναφορας ειναι το myphone.gr Όχι και τόσο.....εμένα δεν μου λένε τίποτα τα μέλη που έχει και το πόσα ποστς έχουν γίνει όταν οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι κομπλεξάρες.....και δεν λέω για users..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Όχι και τόσο.....εμένα δεν μου λένε τίποτα τα μέλη που έχει και το πόσα ποστς έχουν γίνει όταν οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι κομπλεξάρες.....και δεν λέω για users..... Οι χρήστες στο myphone που είναι ενεργοί πολύ έχουνε 2000-3000 ποστ min αυτό γίνετε γιατί υπάρχουν τεράστια θρεντ για κάθε μοντέλο κινητού και έτσι όταν κάποιος ρωτάει κάτι απαντάνε ξανά το ίδιο πράμα που είχε απαντηθεί 15 σελιδες πιο πίσω! Αυτό βέβαια είναι λογικό γιατι που να ψάχνεις τώρα 60 σελίδες θρέντ να βρείς απάντηση στο ερώτημα σου?? Έτσι γίνετε μια επανάλυψη τα ίδια και τα ίδια καί έτσι οι μετριτές έχουν πάρει φωτιά! Έχει και πάρα πολλούς χρήστες και επικρατεί ένα γενικό χάος...Η ουσία όμως είναι πως σχεδόν σε ότι πρόβλημα έχεις βρήσκεις λύση! Αυτό είναι αρκετό πιστεύω για να χαρακτηρήσεις ένα φόρουμ λειτουργικό (λύνεις το πρόβλημα που έχεις), άσχετα το τι γίνετε σε επίπεδο χρηστών...Πολύ καλό φόρουμ επίσης είναι το www.hlektronika.gr :OT: Λίγο άκυρο δεν είναι αυτο το θρέντ? :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 09:59] Όχι και τόσο.....εμένα δεν μου λένε τίποτα τα μέλη που έχει και το πόσα ποστς έχουν γίνει όταν οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι κομπλεξάρες.....και δεν λέω για users..... Nομιζω πως αυτο δεν εχει σχεση... απο τι στιγμη που εχει τοσα ποστ παει να πει οτι ''δουλευει'' . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 www.pctechnology.grΤώρα αυτό το ξέρατε?http://www.kep.gov.gr/forum/default.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αλλα δεν εχει πολλους χρηστες ακομα.www.fight-club.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 12, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Καλά, ένα είναι το μεγαλύτερο forum στην Ελλάδα... Αλλά μιλάμε για μακράν το μεγαλύτερο! www.pljband.tk :hehe: To myphone.gr είναι όντως τεράστιο. ’λλο ένα μεγάλο είναι επίσης το www.kithara.gr. Υ.Γ.: Πάντως ο Λάμπης είναι από τα καλύτερα forums πιστεύω (άσχετα από το θέμα του) καθώς είναι πολύ σωστά δομημένο, τα ενεργά μέλη του είναι λίγα (συγκριτικά με άλλα forums) και καλά, τα threads μικρά (εκτώς του "πείτε ό,τι θέλετε" ) και διαβάζεις άνετα τα Posts καθώς είναι όλα στο Ελληνικά. Ένα μεγάλο μπράβο στους admins! Sorry για το :OT: αλλά αν δεν επαινέσεις το σπίτι σου... Υ.Γ.2: Για να μην παρεξηγηθούμε, αυτοσαρκασμός είναι το οτι είναι μικρό το pljband.tk καθώς είναι δικό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Μάκη άσε το γλύψημο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 12, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Οι χρήστες στο myphone που είναι ενεργοί πολύ έχουνε 2000-3000 ποστ min αυτό γίνετε γιατί υπάρχουν τεράστια θρεντ για κάθε μοντέλο κινητού και έτσι όταν κάποιος ρωτάει κάτι απαντάνε ξανά το ίδιο πράμα που είχε απαντηθεί 15 σελιδες πιο πίσω! Αυτό βέβαια είναι λογικό γιατι που να ψάχνεις τώρα 60 σελίδες θρέντ να βρείς απάντηση στο ερώτημα σου?? Έτσι γίνετε μια επανάλυψη τα ίδια και τα ίδια καί έτσι οι μετριτές έχουν πάρει φωτιά! Έχει και πάρα πολλούς χρήστες και επικρατεί ένα γενικό χάος...Η ουσία όμως είναι πως σχεδόν σε ότι πρόβλημα έχεις βρήσκεις λύση! Αυτό είναι αρκετό πιστεύω για να χαρακτηρήσεις ένα φόρουμ λειτουργικό (λύνεις το πρόβλημα που έχεις), άσχετα το τι γίνετε σε επίπεδο χρηστών... Πολύ καλό φόρουμ επίσης είναι το www.hlektronika.gr :OT: Λίγο άκυρο δεν είναι αυτο το θρέντ? :OT: Δεν με κατάλαβες.... Ενοούσα ότι εν μπλέκω καθόλου τους users...μια και συμβαίνει αυτό που λές...ε΄γω μιλάω μόνο και μόνο για την ομάδα διαχείρησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούνιος 12, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 www.avforum.grΓενικά ΣτατιστικάΘέματα: 26062Μηνύματα: 242345Μέλη: 4261 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 12, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 wireless: www.awmn.net/forum http://www.salonicawireless.net/forum/ www.twmn.gr AV: www.avforum.gr www.avsite.gr PC: www.thelab.gr www.pctechnology.gr /www.overclockers.gr Mobile Phone: www.myphone.gr PC-dsl: www.adslgr.com Reading: www.hors.gr ( ανερχόμενο ) αυτά ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούνιος 12, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 www.focusmag.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 12, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 http://www.4troxoi.gr/forum/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Ιούνιος 12, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 www.techteam.grΑπό τα ελάχιστα fora που έχει κάποια ειδίκευση πάνω σε ηλεκτρονικά θέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 12, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 και www.dpgr.gr για ΨΦ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.