Jump to content

Έρευνα: Μεγαλύτερα ελληνικά Forums

al3xgr

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από jax7480

Νομιζω οτι αξια αναφορας ειναι το myphone.gr

Όχι και τόσο.....εμένα δεν μου λένε τίποτα τα μέλη που έχει και το πόσα ποστς έχουν γίνει όταν οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι κομπλεξάρες.....και δεν λέω για users.....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Όχι και τόσο.....εμένα δεν μου λένε τίποτα τα μέλη που έχει και το πόσα ποστς έχουν γίνει όταν οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι κομπλεξάρες.....και δεν λέω για users.....

Οι χρήστες στο myphone που είναι ενεργοί πολύ έχουνε 2000-3000 ποστ min αυτό γίνετε γιατί υπάρχουν τεράστια θρεντ για κάθε μοντέλο κινητού και έτσι όταν κάποιος ρωτάει κάτι απαντάνε ξανά το ίδιο πράμα που είχε απαντηθεί 15 σελιδες πιο πίσω! Αυτό βέβαια είναι λογικό γιατι που να ψάχνεις τώρα 60 σελίδες θρέντ να βρείς απάντηση στο ερώτημα σου?? Έτσι γίνετε μια επανάλυψη τα ίδια και τα ίδια καί έτσι οι μετριτές έχουν πάρει φωτιά! Έχει και πάρα πολλούς χρήστες και επικρατεί ένα γενικό χάος...Η ουσία όμως είναι πως σχεδόν σε ότι πρόβλημα έχεις βρήσκεις λύση! Αυτό είναι αρκετό πιστεύω για να χαρακτηρήσεις ένα φόρουμ λειτουργικό (λύνεις το πρόβλημα που έχεις), άσχετα το τι γίνετε σε επίπεδο χρηστών...

Πολύ καλό φόρουμ επίσης είναι το www.hlektronika.gr

:OT: Λίγο άκυρο δεν είναι αυτο το θρέντ? :OT:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 09:59]

Nομιζω πως αυτο δεν εχει σχεση... απο τι στιγμη που εχει τοσα ποστ παει να πει οτι ''δουλευει'' .:)

Καλά, ένα είναι το μεγαλύτερο forum στην Ελλάδα... Αλλά μιλάμε για μακράν το μεγαλύτερο! www.pljband.tk :hehe: :hehe: :hehe:

To myphone.gr είναι όντως τεράστιο. ’λλο ένα μεγάλο είναι επίσης το www.kithara.gr.

Υ.Γ.: Πάντως ο Λάμπης είναι από τα καλύτερα forums πιστεύω (άσχετα από το θέμα του) καθώς είναι πολύ σωστά δομημένο, τα ενεργά μέλη του είναι λίγα (συγκριτικά με άλλα forums) και καλά, τα threads μικρά (εκτώς του "πείτε ό,τι θέλετε" :p ) και διαβάζεις άνετα τα Posts καθώς είναι όλα στο Ελληνικά. Ένα μεγάλο μπράβο στους admins! Sorry για το :OT: αλλά αν δεν επαινέσεις το σπίτι σου...

Υ.Γ.2: Για να μην παρεξηγηθούμε, αυτοσαρκασμός είναι το οτι είναι μικρό το pljband.tk καθώς είναι δικό μου... :p

Αρχική απάντηση από aristos87

Οι χρήστες στο myphone που είναι ενεργοί πολύ έχουνε 2000-3000 ποστ min αυτό γίνετε γιατί υπάρχουν τεράστια θρεντ για κάθε μοντέλο κινητού και έτσι όταν κάποιος ρωτάει κάτι απαντάνε ξανά το ίδιο πράμα που είχε απαντηθεί 15 σελιδες πιο πίσω! Αυτό βέβαια είναι λογικό γιατι που να ψάχνεις τώρα 60 σελίδες θρέντ να βρείς απάντηση στο ερώτημα σου?? Έτσι γίνετε μια επανάλυψη τα ίδια και τα ίδια καί έτσι οι μετριτές έχουν πάρει φωτιά! Έχει και πάρα πολλούς χρήστες και επικρατεί ένα γενικό χάος...Η ουσία όμως είναι πως σχεδόν σε ότι πρόβλημα έχεις βρήσκεις λύση! Αυτό είναι αρκετό πιστεύω για να χαρακτηρήσεις ένα φόρουμ λειτουργικό (λύνεις το πρόβλημα που έχεις), άσχετα το τι γίνετε σε επίπεδο χρηστών...

Πολύ καλό φόρουμ επίσης είναι το www.hlektronika.gr

:OT: Λίγο άκυρο δεν είναι αυτο το θρέντ? :OT:

Δεν με κατάλαβες....

Ενοούσα ότι εν μπλέκω καθόλου τους users...μια και συμβαίνει αυτό που λές...ε΄γω μιλάω μόνο και μόνο για την ομάδα διαχείρησης ;)

wireless:

www.awmn.net/forum

http://www.salonicawireless.net/forum/

www.twmn.gr

AV:

www.avforum.gr

www.avsite.gr

PC:

www.thelab.gr

www.pctechnology.gr /www.overclockers.gr

Mobile Phone:

www.myphone.gr

PC-dsl:

www.adslgr.com

Reading:

www.hors.gr ( ανερχόμενο:D )

αυτά ξέρω:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.