Jump to content

Κατασκευή "Παταριού" σε PC

CaptainMilo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μην ξέρωντας πώς αλλιώς να το ονομάσω , εξού και το πατάρι , σκέφτομαι να φτιάξω το εξής το οποίο και θα εφαρμόζει στην οροφή του κουτιού μου

(Μόλις άρχισα να εξερευνώ το sketchup , οπότε το σχέδιο είναι ελαφρώς άθλιο , αλλά τουλάχιστον ελπίζω να βγάζει κάποιο νόημα )

sample.jpg

Το gatewatch κατά τα γνωστά , στο φατνίο πιάνει 2 slots . Οπότε σκέφτηκα , και γιατί όχι εξωτερικά που θα είναι και πολύ πιο εύκολα να βλέπεις και τις ενδείξεις?

Συνολικά , στην οροφή του κουτιού θα γίνουν 2 τρύπες αν και δεν φαίνεται καλά , μία τετράγωνη για να περάσουν οι σωλήνες της υδρόψυξης , και μια στρόγγυλη μέσα από την οποία θα περνάει ο σωλήνας ο οποίος και θα κατευθύνει φρέσκο αέρα από το εξωτερικό απευθείας πάνω στις μνήμες (χρήση 2 οχτάρηδων ανεμιστήρων Ο=========Ο ) καθώς και τα καλώδια του gatewatch

Στο κουτί-πατάρι που θα φτιαχτεί , θα πρέπει να ανοιχτούν τρύπα για το transit , στρόγγυλη τρύπα για τον ¨αεραγωγό¨για τις μνήμες , καθώς και μια τρύπα για το gatewatch στο μπροστινό μέρος

Το κουτί προς το παρόν έχει ως εξής

DSC01397Small.jpg

Υπάρχει κάποιο μαγαζί (κάποιος θεσ/νικιός ίσως να γνωρίζει κάποιο?) το οποίο αναλαμβάνει την κατασκευή τέτοιων πλαστικών/μεταλλικών κουτιών?

Δεν ενδιαφέρομαι για πλέξι/διάφανη κατασκευή , κυρίως για κάποιο υλικό το οποίο θα μπορέσει να δουλευτεί άνετα ώστε όλες οι τρύπες και τα κενά να γίνουν με ακρίβεια χιλιοστού (και μετά βέβαια θα βαφτεί μαύρο)

Παρεπιπτώντος , οποιεσδήποτε παρατηρήσεις / διορθώσεις στο όλο concept , είναι πάντα ευπρόσδεκτες

Πάντως το όλο θέμα θα με πάρει κάμποσο καιρο καθώς το δουλεύω στα διαλείματα μεταξύ των διαβασμάτων (εξεταστική :( )

Thx φίλε μου , ήξερα ότι κάπου είχε πέσει το μάτι μου σε κάτι παρόμοιο με αυτό που έξαχνα αλλά άντε τώρα να θυμηθείς που το χες δει :(

Ελπίζω το μαγαζάκι να δουλεύει και με κάνα μέταλλο καθώς έχω την εντύπωση ότι όσο και αν τρίψω το πλέξι με γυαλόχαρτο για να πιάσει το χρώμα και να αποκτήσει ίδια "υφή" με το υπόλοιπο κουτί , δύσκολα θα το πετύχω

Θα είδωμεν , το κόβω πάντως να καταφεύγω σε χρήση γωνιών και σε εξολοκλήρου handmade κατασκευή , καθώς φαίνεται σχετικά απλό όπως το παρουσίασες κατά την κατασκευή mini w/c box

Ούτως ή άλλως , άλλη γλύκα έχει κάτι το οποίο το έφτιαξες με τα χεράκια σου από κάτι το οποίο το πήρες έτοιμο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.