Eye Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παρακάτω Laptophttp://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2277&catid=78Από την Asus εχω εμπειρία από άλλο hardware ,όχι όμως από laptop.Οποιος ξέρει(ποιότητα,σερβις κλπ)ας γράψει την γνώμη του έτσι ώστε αν δεν αξίζει να μη κάνω την συγκεκριμένη αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Για ’σους φορητούς κοίτα κι εκεί. www.greek-shops.de. Τα παιδιά δεν παίζονται από εξυπηρέτηση. Και για τα άσουσ συγκεκριμένα μου είπαν -ναι με πήραν τηλέφωνο σε κινητό από Γερμανία- ότι σε άσους έχουν δικαίωμα να αλλάξουν ο,τι ήθελα (σκληρό ,μνήμη...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά είδα ότι η διαφορά στην τιμή(εκεί 1219 εδώ 1291)είναι μικρή οπότε δεν αξίζει να μπλέξω με εξωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Ιούνιος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Πάντως ο εδώ αντιπρόσωπος της ASUS φέρνει μόνο Intel μηχανήματα... ότι άλλο λογικά είναι ανεξάρτητες εισαγωγές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Ποιος είναι ο εδώ αντιπρόσωπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Ιούνιος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Interset SA... αλλά φέρνουν και το Πλαίσιο με τον Πουλιάδη οπότε εκεί δεν ξέρω τί παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Τι γνωμη εχετε για τους Turion? Σε σχεση παντα με τους Dothan..Τον 2αρη τον Ζαχαρωνω πολυ παντως, αρκει να ειναι πανω κατω στα ιδια με τους Dothan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 13:02] Interset SA... αλλά φέρνουν και το Πλαίσιο με τον Πουλιάδη οπότε εκεί δεν ξέρω τί παίζει... Πάντως στο site της Interset δεν έχει την ASUS μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Ιούνιος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Eye Πάντως στο site της Interset δεν έχει την ASUS μέσα. Για δές εδώ : http://www.asuspower.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 11, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 13:11] Για δές εδώ : http://www.asuspower.gr Laptops δεν βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Ιούνιος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Eye Laptops δεν βλέπω Η Interset συνεργάζετε με την ASUS χρόνια τώρα.. απλά τα Laptop τα είχανε κόψει εδώ και αρκετό καιρό και τα βάλανε στον τιμοκατάλογό τους μόλις πριν 2-3 βδομάδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 11, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 13:17] Η Interset συνεργάζετε με την ASUS χρόνια τώρα.. απλά τα Laptop τα είχανε κόψει εδώ και αρκετό καιρό και τα βάλανε στον τιμοκατάλογό τους μόλις πριν 2-3 βδομάδες.. Eντάξει τότε.Θα τους πάρω τηλ.την Δευτέρα για επιβεβαίωση να δω και ποια ακριβώς έχουν στον τιμοκατάλογο διότι το site τους είναι επιεικώς απαράδεκτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Ιούνιος 11, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Eye Eντάξει τότε.Θα τους πάρω τηλ.την Δευτέρα για επιβεβαίωση να δω και ποια ακριβώς έχουν στον τιμοκατάλογο διότι το site τους είναι επιεικώς απαράδεκτο. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω τον τιμοκατάλογο τώρα φίλε... στείλε PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 11, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 13:23] Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω τον τιμοκατάλογο τώρα φίλε... στείλε PM ΕΓΙΝΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Γιατι τοσο παθος με το συγκεκριμενο λαπτοπ;Αυτο: http://www.skroutz.gr/index.php?keyword=Acer+Aspire+5024WLMi&order=1〈=gr τι σου λεει;η μλκια με τα λαπτοπ που φορανε αυτη τη στιγμη turion ειναι οτι δεν υπαρχει κανενα με ΜΤ 34, ολα ειναι με ML... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 11, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Δεν έχω πάθος.Απλά άκουσα ότι τα Asus είναι ποιοτικά.Δεν έχω πρόβλημα να πάρω από άλλη εταιρία.Για τα Acer δεν ακούω καλές γνώμες για το σέρβις.Αυτό που λέω εγώ είναι με Turion MT-30 και μου αρκει για τη δουλειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 11, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Εγω αν πανε ολα καλα τα πραγματα θελω τον Σεπτεμβρη DTR στην ουσια, αλλα σε καμια περιπτωση δε θα παρω DTR cpu! Οπωτε ενας ML34 με μια Χ700 ειναι το minimum που ζηταω... Βασικα κατι διαβασα οτι ο MT34 δεν εχει βγει ακομα και οτι αναμενονται μοντελα ML/MT 44! Αντε να δουμε!Να υπενθυμισω οτι οι ΜΤ ειναι 25W ενω οι ML 35W! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.