Jonys Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Θέλω να κάνω έναν server για 2-3 σελίδες (ταχύτητα θα πάρω 1024/1024 μάλον) άρα το μόνο που μένει είναι να φτιάξω και το pc αν έχετε να μου προτίνεται κάτι μάλον celeron 2.4ghz πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Oι σελίδες θα είναι στατικές ή δυναμικές; Αν είναι δυναμικές τί πρόγραμμα διαχείρησης βάσεως δεδομένων θα χρησιμοποιήσεις; Χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιούνιος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 στατικές και δεν νομίζω να είναι πάνω απο 500μβ αλλά μάλον θα βάλω και forum πρόγραμα για τον server apche ή IIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Πάρε το πιο φτηνό σύστημα που μπορείς να βρεις.Και φυσικά βάλε apache για web server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιούνιος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 οκ apache θα βάλω σίγουρα και παλιά apache είχα μόνο που κάηκε το pc 512 ram φτάνει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Ναι ρε, χαλαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιούνιος 11, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Οκ ευχαρηστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Ιούνιος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Βρες έναν καλό ISP να κάνεις hosting τις σελίδες σου.Δεν θα σου κοστίζει πάνω από 20-25 ευρώ το μήνα σε real ISP (πρόσεχε μακρυά από virtual ISP's) ενώ θα γλιτώσεις μια και καλή από έξοδα συντήρησης αναβάθμισης του εξοπλισμού και της γραμμής ενώ επιπλέον θα έχεις και καλύτερο uptime και καλύτερη ταχύτητα με πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία και χωρίς κόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιούνιος 11, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 09:38] Βρες έναν καλό ISP να κάνεις hosting τις σελίδες σου.Δεν θα σου κοστίζει πάνω από 20-25 ευρώ το μήνα σε real ISP (πρόσεχε μακρυά από virtual ISP's) ενώ θα γλιτώσεις μια και καλή από έξοδα συντήρησης αναβάθμισης του εξοπλισμού και της γραμμής ενώ επιπλέον θα έχεις και καλύτερο uptime και καλύτερη ταχύτητα με πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία και χωρίς κόπο... Έχω ψάξει πολές φορές δεν λέει έχουν μικρό χώρο,μικρό bandwitdh δεν λέει και στο λέω με πείρα και ο αδερφός μου την πάτησε έτσι άσε που τα Ελληνικά είναι πανάκριβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 εχω 2 sites στην uplinkearth, ( www.uplinkearth.com ) και στο μικρότερο πλάνο μου κοστίζουν λιγότερο απο 4 ευρώ τον μηνα. Για ρίξε μια ματιά... Εγώ είμαι 100% ικανοποιημένος απο αυτούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Ιούνιος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys Έχω ψάξει πολές φορές δεν λέει έχουν μικρό χώρο,μικρό bandwitdh δεν λέει και στο λέω με πείρα και ο αδερφός μου την πάτησε έτσι άσε που τα Ελληνικά είναι πανάκριβα... Κάνε έναν κόπο και πές μου τι χώρο θέλεις και τι bandwidth ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιούνιος 11, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 3 σελίδες με forum και ίσως και προγράμματα για download που φτιάχνει ο αδερφός μου και Bandwidth unlimited φυσικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.