Jump to content

pc για server τι προτίνεται

Jonys

Recommended Posts

Θέλω να κάνω έναν server για 2-3 σελίδες (ταχύτητα θα πάρω 1024/1024 μάλον) άρα το μόνο που μένει είναι να φτιάξω και το pc αν έχετε να μου προτίνεται κάτι μάλον celeron 2.4ghz πάντως...

Oι σελίδες θα είναι στατικές ή δυναμικές; Αν είναι δυναμικές τί πρόγραμμα διαχείρησης βάσεως δεδομένων θα χρησιμοποιήσεις; Χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία :)

Βρες έναν καλό ISP να κάνεις hosting τις σελίδες σου.

Δεν θα σου κοστίζει πάνω από 20-25 ευρώ το μήνα σε real ISP (πρόσεχε μακρυά από virtual ISP's) ενώ θα γλιτώσεις μια και καλή από έξοδα συντήρησης αναβάθμισης του εξοπλισμού και της γραμμής ενώ επιπλέον θα έχεις και καλύτερο uptime και καλύτερη ταχύτητα με πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία και χωρίς κόπο...

Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 09:38]

Βρες έναν καλό ISP να κάνεις hosting τις σελίδες σου.

Δεν θα σου κοστίζει πάνω από 20-25 ευρώ το μήνα σε real ISP (πρόσεχε μακρυά από virtual ISP's) ενώ θα γλιτώσεις μια και καλή από έξοδα συντήρησης αναβάθμισης του εξοπλισμού και της γραμμής ενώ επιπλέον θα έχεις και καλύτερο uptime και καλύτερη ταχύτητα με πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία και χωρίς κόπο...

Έχω ψάξει πολές φορές δεν λέει έχουν μικρό χώρο,μικρό bandwitdh δεν λέει και στο λέω με πείρα και ο αδερφός μου την πάτησε έτσι άσε που τα Ελληνικά είναι πανάκριβα...

Αρχική απάντηση από Jonys

Έχω ψάξει πολές φορές δεν λέει έχουν μικρό χώρο,μικρό bandwitdh δεν λέει και στο λέω με πείρα και ο αδερφός μου την πάτησε έτσι άσε που τα Ελληνικά είναι πανάκριβα...

Κάνε έναν κόπο και πές μου τι χώρο θέλεις και τι bandwidth ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.