vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #1621 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Στο Αγγλία είναι 2 ώρες πίσω...δεν ήταν τόσο άγρια χαράματα για μένα...πιο αργά έστειλες το μήνυμα για το φεστιβάλ...δυσκολεύομαι να κοιμηθώ όμως είναι αλήθειακαιδεν είμαι ο΄μονος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 6, 2004 #1622 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Ναι, 11.30 ηταν δικη σας ωρα.. , και μιαμιση περιπου στο'στειλα (δικη σας ωρα παλι..) Παντως οτι λες περι αηδιας το ειχε στον ιδιο βαθμο και μελος της φαμιλιας μου ..,εξω βγαιναμε για φαι και επρεπε να κοιταμε γυρω γυρω μη τυχον και περασει καμια γατα... Αλλα οταν η κεραμιδογατα που βρηκα αρχισε να γεννοβολαει τα συνηθισε ..μεχρι και αγκαλια τα επαιρνε . Αλλα δεν θελω να της κανω στειρωση ,χωρια του οτι εχει καταληξει να ταιζονται ολα τα παιδια και εγγονια κλπ κλπ και αυτη να εχει εξαφανιστει γμτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 6, 2004 #1623 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 6, 2004 #1624 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris Την σαλιώνω την ισιώνω και στον κ@λο της τη χώνω; Τι είναι; Η κλωστή που μπαίνει στην βελόνα Χααχαχχχ!Καλο! Αρχική απάντηση από SLN Ζητω ταπεινα συγνωμη που σου επεβαλλα τετοιο μαρτυριο... Για να σε παρηγορησω για τον ψυχικο πονο, προσφερω 2... μπανανες!! Αστα αυτα τα πουστικα Σολωνακο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 6, 2004 #1625 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 ’λλο ένα illusion! Παρακολουθήστε την εικόνα για 15 δευτερόλεπτα περίπου και θα εμφανιστεί μια καμηλοπάρδαλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #1626 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 ’λλο ένα illusion! Παρακολουθήστε την εικόνα για 15 δευτερόλεπτα περίπου και θα εμφανιστεί μια καμηλοπάρδαλη! Πολύ καλό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 6, 2004 #1627 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Λολ, πραγματι . Ειναι σαν εκεινα με τις τρομαχτικες εικονες που σου κοβουν την χολη .. μονο στην παιδικη βερσιον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 6, 2004 #1628 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 19:29] ’λλο ένα illusion! Παρακολουθήστε την εικόνα για 15 δευτερόλεπτα περίπου και θα εμφανιστεί μια καμηλοπάρδαλη! το σηκωμενο φρυδακι ειναι ολα τα λεφτα ρε...... τρελλο γελιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 7, 2004 #1629 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 μονο σαν ανεκδοτο μπορω να το δω http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=251091 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 7, 2004 #1630 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Tι ανεκδοτο.....δακρυσα με αυτα που διαβασα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 7, 2004 #1631 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 εε Unseen ακου αλλο ενα που μου ειπε ενα φιλος μου ελληνοιαπωνας...εκει λεει τα 20Μbit kοστιζουν 60εκαι το μινιμουμ που παιρνεις ειναι 1Mbit 'η 4 αναλογα με τον φορεα... καπου 20ε το μηνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 7, 2004 #1632 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras εε Unseen ακου αλλο ενα που μου ειπε ενα φιλος μου ελληνοιαπωνας...εκει λεει τα 20Μbit kοστιζουν 60εκαι το μινιμουμ που παιρνεις ειναι 1Mbit 'η 4 αναλογα με τον φορεα... καπου 20ε το μηνα.... :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 7, 2004 #1633 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 εε συ... ασε τα δακρυα και φερε τις μνημες σου απο δω :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 7, 2004 #1634 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από unseen μονο σαν ανεκδοτο μπορω να το δω http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=251091 Θέλω να πεθάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2004 #1635 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 16:49] Θέλω να πεθάνω Αν η Σουηδια ειχε: 1)τις ομορφες παραλιες μας 2)την απιστευτη ελληνικη κουζινα σε νοστιμια και 3)την ιδια νυχτερινη διασκεδαση τοτε ΝΑΙ Κωστη......ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 7, 2004 #1636 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Και ένα χριστουγεννιάτικο....Εχει φτάσει πλέον η άγια μέρα, που ο Αγιος Βασίλης ωσάν ο γρηγορότερος courrier, θα πάει τα δώρα στα καλά παιδάκια όλου του κόσμου. Αφού λοιπόν, κάνει το μπανάκι του, ανοίγει την ντουλάπα για να πάρει τη στολή του. Καθώς τραβάει την στολή από την κρεμάστρα, μετά φρίκης διαπιστώνει ότι εκτός από ασιδέρωτη, η στολή έχει μία τεράστια τρύπα στην κοιλιά από το σκόρο. Αμέσως τρέχει στην γυναίκα του, και της δίνει τη στολή για να την "φτιάξει". Η γυναίκα του όμως, με μεγάλο θράσος του απαντάει..- Ασε με τώρα.. δεν μπορώ.. βλέπω Λάμψη..- Ρε γυναίκα, δεν μπορώ να βγω έτσι έξω.. τι θα πει ο κόσμος;- Να τη μπαλώσεις και να την σιδερώσεις μόνος σου.. και τώρα σιωπή, γιατί μιλάει ο Γιάγκος..Εξαλλος ο Αγιος Βασίλης, παίρνει τη στολή, βάζει το σίδερο στη μπρίζα, και αρχίζει να διορθώνει τη στολή του, κατεβάζοντας διάφορα χαριτωμένα επιφωνήματα.. πάντα από μέσα του..Αφού τελειώνει λοιπόν με τη στολή, βγαίνει έξω για να φορτώσει τα δώρα, και διαπιστώνει ότι δεν υπήρχε ούτε ένας καλικάτζαρος. Εξαλλος και πάλι ο Αγιος Βασίλης, ψάχνει και βρίσκει έναν...- Τι έγινε ρε καλικάτζαρε, λέει ο Αγιος Βασίλης, που χαθήκατε όλοι;..- Αγιε μου Βασίλη, έχουμε πλέον συνδικαλιστεί, και αποφασίσαμε 24ωρη απεργία. Απαιτούμε αύξηση στο μισθό μας.ο Αη Βασίλης, έχει αρχίσει να φορτώνει άσχημα, αλλά προσπαθεί να κρύψει το θυμό του. Αρπάζει λοιπόν το σάκο, και αρχίζει να τον γεμίζει με παιχνίδια μοναχός του. Καθώς πάει να τα φορτώσει στο έλκυθρο, διαπιστώνει ότι δύο από τους ταράνδους γενάγανε, και οι υπόλοιποι το είχαν σκάσει πηδόντας από το φράχτη. Σε κατάσταση αλοφροσύνης, ο Αη Βασίλης, πετάει με δύναμη το σάκο μέσα στο έλκυθρο, όπου αυτός σκίζεται και χύνονται όλα τα παιχνίδια στο χιόνι.Τα νεύρα του Αη Βασίλη, πλέον έχουν ξεπεράσει τα όρια περιγραφής. Παρ'όλα αυτά αποφασίζει να πάει να πιει ένα ουισκάκι για να ηρεμήσει. Παρατηρεί όμως ότι το μπουκάλι με το Jack Daniels ήταν άδειο.. ούτε καν τάπες υπήρχαν για να παίξει περιμένοντας να ωριμάσει η καινούρια φουρνιά.. Ξεχνάει το ουίσκι, αλλά όχι και το θυμό του, και πάει να βάλει λίγο καφέ. Του πέφτει όμως η καφετιέρα από τα χέρια, και μετατρέπεται σε παζλ 3000 κομματιών πάνω στο πάτωμα.Με φανερή τσατίλα, πάει να φέρει τη σκούπα για να καθαρίσει, αλλά ανακαλύπτει ότι τα ποντίκια είχαν φάει το άχυρο από τη σκούπα. Ο Αγιος Βασίλης ήταν έτοιμος να σκάσει από την τσαντίλα, όταν εκείνη τη στιγμή μπαίνει ένα αγγελάκι στην κουζίνα κουβαλόντας ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο..- Αγιε Βασίλη, λέει το αγγελάκι, πού να το βάλω το δέντρο;Και από τότε φίλοι μου, έχει επικρατήσει το έθιμο να βάζουμε το αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2004 #1637 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 αχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα........... ΑΝΤΩΝΗ θεικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο........πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.........εχω ξαπλωσει κατω απο τα γελιαααααα.............θυμησε μου να σε κερασω καφε οταν ανεβεις αθηνα μονο και μονο για το ανεκδοτο............να σαι καλα......δεν μπορεις να φανταστεις ποσο το χρειαζομουνα ενα τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 7, 2004 #1638 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 astrolabe ζεις... εσύ μας οδηγείς... :hehe: έκλαψα από τα γέλια... :cry: τρομερό και επίκαιρο... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 7, 2004 #1639 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Θεϊκό , έλιωσα απο τα γέλια :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 8, 2004 #1640 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Έσκισες πάλι Αντώναρεεεε!!!! :D :worship: :worship: :clap: :clap: :T: :daisy: Godlike το ανεκδοτάκι...Με πιάνεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.