Samael Δεκέμβριος 6, 2004 #1601 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Μα καλα εισαι σοβαρος?? Περιμενεις να κατσουμε να διαβασουμε ολο αυτο το μακριναρι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #1602 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Στις διάφορες ηλικίες της γυναίκας - Ποια είναι η διαφορά στις γυναίκες στα 8, στα 18, 28, 38 και 48; Στα 8 την πηγαίνεις στο κρεβάτι και της λες ένα παραμύθι. Στα 18 της λες ένα παραμύθι και την πηγαίνεις στο κρεβάτι. Στα 28 δεν υπάρχει λόγος να της πεις κανένα παραμύθι και την πηγαίνεις στο κρεβάτι. Στα 38 σου λέει ένα παραμύθι και σε πηγαίνει στο κρεβάτι. Στα 48 της λες ένα παραμύθι...για να αποφύγεις να πας στο κρεβάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #1603 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Η σύζυγος στο σύζυγο: - Κοίτα, με το να ρουφάς την κοιλιά σου την ώρα που ζυγίζεσαι, δεν πρόκειται να δείξει λιγότερα κιλά η ζυγαριά! - Το ξέρω, βρε Μαρικα! - Τότε γιατί τη ρουφάς; - Για να δω τι γράφει η ζυγαριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #1604 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Πεθαίνουν δυο άνθρωποι ο ένας από συγκοπή ο άλλος από πνευμονία. Συναντιούνται στον παράδεισο και λέει ο δεύτερος στον πρώτο: - Πώς πέθανες; - Από συγκοπή. Εσύ πως πέθανες; - Από πνευμονία. Πώς την έπαθες τη συγκοπή; - Ήμουν στο γραφείο και με παίρνει ένας άγνωστος τηλέφωνο και μου λέει: η γυναίκα σου σε κερατώνει. Παρατάω τη δουλειά, παίρνω το αμάξι και πηγαίνω στο σπίτι. Μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα......τίποτα. Στο μπάνιο τίποτα. Στο πατάρι τίποτα. Στο γκαράζ τίποτα και στη κουζίνα τίποτα και από τη χαρά μου έπαθα συγκοπή. - Πάρτα βλάκα. Αν άνοιγες το ψυγείο τώρα θα ζούσαμε και οι δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #1605 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 1) Υγραίνεται χωρίς να βρέχει, 2) Ματώνει χωρίς να κοπεί, 3) Κατεβάζει γάλα χωρίς να τρώει χόρτα, 4) Πετάει μαλ@κιες χωρίς να την ρωτάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #1606 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Ο άντρας ρωτάει το Θεό: - Θεέ, γιατί δημιούργησες τις γυναίκες τόσο όμορφες; - Για να τις ερωτεύεστε! Μα γιατί όμως είναι τόσο κουτές; - Για να σας ερωτεύονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 6, 2004 #1607 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Eχεις μια αδυναμια στις γυναικες ή μου φαινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #1608 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αδυναμία ασφαλώς έχω......τα ανέκδοτα τυχαία ήταν "τέτοια"...εξάλλου η ειρωνεία είναι αμφίδρομη...αντέγραψα μερικά απ'αυτά που μουστέλνουν,μήπως μ'αφήσει μετά ο zyx να ποστάρω κι άλλες φωτογραφίες των γατιών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 6, 2004 #1609 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 vgiozo nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 6, 2004 #1610 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Πολλα γατια παντως βρε συ... Θα παθετε καμια αλλεργια στο τελος...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 6, 2004 #1611 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Και όλες αυτές οι γάτες είναι μέσα στο σπίτι...;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #1612 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Απλώς αρνουμασταν να στειρώσουμε τη μεγάλη, που μας βγήκε πολύ σεξουλιάρα και κάθε τρεις μήνες γεννούσε...Απ'τη πρώτη γέννα κρατήσαμε τελικά μόνο ένα γατί,θηλυκο...ίδιο η μάνα του...ως προς τη τεκνοποιία......δίναμε σε όσους μας ζητούσαν και βρίσκαμε κι άλλους να δώσουμε, αλλά πάντα κρατούσαμε κάποιο απ'τα μικρα...Πλέον,αφού όλοι λείπουν απ'το σπίτι, τί θα γίνει εξαρτάται απ' την αντοχή της μανας μου...ίσως τελικά δεν γλιτώσει τη στείρωση η μεγάλη...Αν δεν έχεις τα κότσια να "ξεκαθαρίσεις" απ'την αρχή πόσα γατιά θα κρατήσεις και δένεσαι με τα ζώα, πρέπει να υποστείς τις συνέπειες...(μυρωδιά μέσα στο σπίτι, έξοδα - γιατί είμαστε και περιποιητικοί-, δυσκολία στις μετακινήσειςή μή μετακινήσεις κα)Το περίεργο είναι ότι εγώ σιχαινόμουν τις γάτες, αλλά αφού είδα 2-3 να μεγαλώνουν με τα καμώματά τους και τα χάδια τους, είμαι σκλάβος πλέον...κι είναι φοβερή η δουλεία στην οποία σε υποβάλλουν τα ζώα...γι αυτό πρέπει να θέσεις όρια απ'την αρχή...μετά είναι αργά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 6, 2004 #1613 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Κάποια μέρα θα πρέπει να υποστεί την στείρωση... Εκτός αν εσύ δεν θέλεις να της κάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 6, 2004 #1614 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αφού δεν είμαι εγώ αυτος που υπόκειται τις συνέπειες και φροντίζει τις γάτες, αλλά οι γονείς μου, αν αποφασίσουν να το κάνουν θα συμφωνήσω...απλώς δεν θα μπορούσα να πάρω εγώ την απόφαση...Σκύλο είχαμε πριν και ταλαιπωρούνταν ο καημένος,αλλά πάλι δεν τον στειρώσαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 6, 2004 #1615 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozoμήπως μ'αφήσει μετά ο zyx να ποστάρω κι άλλες φωτογραφίες των γατιών... ενταξη μπορεις να βαλεις και συ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 6, 2004 #1616 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Την σαλιώνω την ισιώνω και στον κ@λο της τη χώνω; Τι είναι; Η κλωστή που μπαίνει στην βελόνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 6, 2004 #1617 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Βοήθημα ακοήςΕνας παππούς είχε σοβαρό πρόβλημα ακοής, οπότε πάει στο γιατρό ο οποίος του δίνει κάτι ακουστικά, με τα οποία μπορεί και ακούει τέλεια.Μετά από ένα μήνα, πάει ξανά ο παππούς στο γιατρό για την προγραμματισμένη εξέταση."Ξέρετε," λέει ο γιατρός, "η ακοή σας είναι πλέον περίφημη! Η οικογένειά σας πρέπει να είναι κατενθουσιασμένη που μπορείτε πλέον και επικοινωνείται φυσιολογικά μέσα στο σπίτι με όλους τους άλλους!""Μπα, δεν τους το έχω πει ακόμα για τα ακουστικά... Απλώς κάθομαι και ακούω τις συζητήσεις. Εχω αλλάξει τη διαθήκη μου ήδη τρεις φορές." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 6, 2004 #1618 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Πώς λέγεται ο Ρουμάνος χειρούργος; Κάκωση Μηνίσκου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 6, 2004 #1619 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 02:14] Μα καλα εισαι σοβαρος?? Περιμενεις να κατσουμε να διαβασουμε ολο αυτο το μακριναρι??? Ζητω ταπεινα συγνωμη που σου επεβαλλα τετοιο μαρτυριο... Για να σε παρηγορησω για τον ψυχικο πονο, προσφερω 2... μπανανες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 6, 2004 #1620 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 vgiozo αυτο εκανες ολο το βραδυ και δεν ειχες την διαθεση ουτε να διαβασεις ενα αρθρο ?Λεω και εγω.. γιατι ειναι τοσο πτωμα.. ? Ντελιριο ειχες παθει βρε συ μες στα αγρια χαραματα ? (Μα τοσες πολλες φωτος με γατες..?λες και μπηκα στο τοπικ ''τα ζωα στην ζωη μας ηταν ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.