Kanonieris Νοέμβριος 26, 2004 #1501 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Δυστυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Νοέμβριος 26, 2004 #1502 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 26, 2004 #1503 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Malkav 28 ^^Αυτο. Την 28η μερα θα ανεβει απο τα 27 μετρα στα 30 και δεν θα χρειαστει να πεσε 2 μετρα τη νυχτα, θα εχει φτασει πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2004 #1504 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 1η μερα --> 1m2η μερα --> 2m3η μερα --> 3m4η μερα --> 4m5η μερα --> 5m6η μερα --> 6m7η μερα --> 7m8η μερα --> 8m9η μερα --> 9m10η μερα --> 10m11η μερα --> 11m12η μερα --> 12m13η μερα --> 13m14η μερα --> 14m15η μερα --> 15m16η μερα --> 16m17η μερα --> 17m18η μερα --> 18m19η μερα --> 19m20η μερα --> 20m21η μερα --> 21m22η μερα --> 22m23η μερα --> 23m24η μερα --> 24m25η μερα --> 25m26η μερα --> 26m27η μερα --> 27m28η μερα --> 30m ανεβαι κ την κανει. Σιγα μην κατσει κ το βραδυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2004 #1505 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Σβηστο....ολοκληρη αναλυση εκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Νοέμβριος 26, 2004 #1506 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Είναι ένα ζευγάρι και πήγε διακοπές σε ένα ωραίο νησί ξέροντας ότι για μια εβδομάδα που θα μείνει στο ξενοδοχείο θα τους στοίχιζε 200 .Πηγαίνουν λοιπόν κάνουν τις διακοπές τους ώσπου ήρθε η ώρα να μαζέψουν τα πράγματα τους να πληρώσουν και να φύγουν!Πηγαίνουν στη ρεσεψιόν για να πληρώσουνΠελατ: καλημέρα σας κύριε, ορίστε τα κλειδιά του δωματίου. Πόσα οφείλουμε;Ρεσεψ: . 1500 Ευρο!!!Πελατ: Ορίστε;;;;; Μα μας είχαν πει ότι η διανυκτέρευση για μια εβδομάδα θα μας στοίχιζε 200!!Ρεσεψ: Ναι είναι 200 για τη διαμονήΠελάτ: ΝαιΡεσεψ: 200 για την πισίνα..Πελατ: Μα δε πήγαμε στην πισίνα!Ρεσεψ: Ας πηγαίνατε! 200 για το τζακουζι.Πελάτ: Μα δεν χρησιμοποιήσαμε ούτε αυτό!Ρεσεψ: Ας πηγαίνατε! {Να μην τα πολυλογούμε έφτασε στα 1500 ευρο για όλες τις ανέσεις του πρόσφερε το ξενοδοχείο.}.Πελάτ: (νευριασμένος) Από όλα όσα είπατε δεν πήγα σε κανένα για να πληρώσω και για αυτά! {Και του δίνει 200 εύρο που είχε.}Ρεσεψ: Συγνώμη κύριε μου δώσατε μόνο 200, τα 1300:Πελατ: Τα 1300 είναι επειδή πήγες με την γυναίκα μου όσο ήμασταν εδώ!Ρεσεψ: Μα δεν πήγα!Πελατ: Δεν μενδιαφέρει, ας πήγαινες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Νοέμβριος 28, 2004 #1507 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 http://digicc.com/fido/ :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Νοέμβριος 28, 2004 #1508 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 28, 2004 #1509 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 τα ένωσα στο φότοσοπ, το αριστερό είναι ελάχιστα πιο μεγάλο δεξιά... φαίνεται και από τα κενά που αφήνει στα λευκά τετράγωνα δεξιά... αλλά δεν ξέρω αν αυτό σχηματίζει όλο το χαμένο εμβαδόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Νοέμβριος 28, 2004 #1510 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas τα ένωσα στο φότοσοπ, το αριστερό είναι ελάχιστα πιο μεγάλο δεξιά... φαίνεται και από τα κενά που αφήνει στα λευκά τετράγωνα δεξιά... αλλά δεν ξέρω αν αυτό σχηματίζει όλο το χαμένο εμβαδόν... Ετσι ακριβως ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Νοέμβριος 28, 2004 #1511 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Δεν δοκίμασα κάτι τέτοιο, αλλά υποθέτω πως οι μικρές γωνίες στο κόκκινο και το σκούρο πράσινο τρίγωνο δεν είναι ακριβώς ίδιες(το πράσινο έχει μεγαλύτερη απο το κόκκινο). Με αποτέλεσμα η υποτείνουσα στο συνολικό τρίγωνο να μην είναι ευθεία οπότε αριστερά να προσθέτει και δεξιά να υπολείπετε εμβαδού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 28, 2004 #1512 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 28, 2004 #1513 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Malkav Δεν δοκίμασα κάτι τέτοιο, αλλά υποθέτω πως οι μικρές γωνίες στο κόκκινο και το σκούρο πράσινο τρίγωνο δεν είναι ακριβώς ίδιες(το πράσινο έχει μεγαλύτερη απο το κόκκινο). Με αποτέλεσμα η υποτείνουσα στο συνολικό τρίγωνο να μην είναι ευθεία οπότε αριστερά να προσθέτει και δεξιά να υπολείπετε εμβαδού. σωστός! θυμάμαι αυτό το ''πρόβλημα'' από ένα παιδικό περιοδικό εδώ και 15+ χρόνια και μου είχε μείνει η απορία πως γινόταν (κάπου το είχα ξαναπετύχει αλλά δεν ασχολήθηκα).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 28, 2004 #1514 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από spcθυμάμαι αυτό το ''πρόβλημα'' από ένα παιδικό περιοδικό εδώ και 15+ χρόνια και μου είχε μείνει η απορία πως γινόταν (κάπου το είχα ξαναπετύχει αλλά δεν ασχολήθηκα).... o μικρός spc λύνει τις απορίες του :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 28, 2004 #1515 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:31] σωστός!θυμάμαι αυτό το ''πρόβλημα'' από ένα παιδικό περιοδικό εδώ και 15+ χρόνια και μου είχε μείνει η απορία πως γινόταν (κάπου το είχα ξαναπετύχει αλλά δεν ασχολήθηκα).... μη μου πεις οτι ηταν στην ζωη του παιδιου!! θα βαλω τα κλαματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 28, 2004 #1516 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Έβαλα το περίγραμμα του δεξιού τριγώνου στο αριστερό. Λόγω της διαφοράς των γωνιών που αναφέρθηκε παραπάνω φαίνεται το "χαμένο" εμβαδό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Νοέμβριος 28, 2004 #1517 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 poy την θυμηθηκατε την ζωη του παιδιου ?Βγαινει ακομα αραγες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 28, 2004 #1518 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia poy την θυμηθηκατε την ζωη του παιδιου ?Βγαινει ακομα αραγες ? Δεν εχω ιδεα ... απλα μου ηρθε το σκηνικο που μας το 'πασαραν' στο σχολιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyclOps77 Νοέμβριος 28, 2004 #1519 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Νοέμβριος 29, 2004 #1520 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Kalημερα και καλη βδομαδα .-- Νο1. O ΓΡΙΦΟΣ - "Ζητήσατε να με δείτε, κύριε διευθυντά;"- "Ναι, Χάρη παιδί μου, πέρασε! ’κου. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε εσένα και έναν απολυμένο;"- "Μα, εγώ...ποια;"- "Καμία αγόρι μου. Μάζεψε τα πράγματά σου φεύγοντας."-......................................................................----------- Νο2. Ο ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ- "Αντρέα έχω κάτι να σου πω. Έχεις λευχαιμία!" -"Πώς;;;" -"Αστειεύομαι! Στην πραγματικότητα, απολύεσαι..Είδες, δεν ήταν τόσο άσχημα. Φαντάσου ότι θα μπορούσες πράγματι να είχες λευχαιμία!"- "Μα... κύριε διευθυντά, ΕΧΩ λευχαιμία."- "Μμμμ...τέλος πάντων, μάζεψε τα πράγματά σου φεύγοντας."- ......................................................................------------------- Νο3. Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ-"Βάλ'τους στη σειρά με την πλάτη στον τοίχο."- "Έτσι είναι καλά κύριε διευθυντά;"- "Ναι, ναι πολύ καλά. Λοιπόν, απολύεσαι, απολύεσαι, απολύεσαι, απολύεσαι, μαζέψτε τα πράγματά σας και δρόμο. Ουαου...ήταν πράγματι πολύ καλό. Φέρε μου κι άλλους, θέλω να το δοκιμάσω από δεξιά προς τα αριστερά αυτή τη φορά."- ......................................................................------------Νο4. Ο ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-"Πέρασε Γιώργο. Για σένα μιλούσαμε μόλις τώρα. Θα είμαι σύντομος. Ποιο προβλέπεις να είναι το μέλλον σου στην εταιρία μας." -"Εεε...εγώ."- "Ακριβώς. Ας πούμε ότι έχουμε κάποια σχέδια για σένα. Τι θα έλεγες να μαζέψεις να πράγματά σου και να μας αδειάσεις την γωνιά;"- ......................................................................---------- Νο5. Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ -"Τάκη αγόρι μου, άσε με να σου πω μία ιστορία. Μια φορά και έναν καιρό σου κοινοποιήσαμε την απόλυσή σου και εσύ μάζεψες τα πράγματά σου κι 'έφυγες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.