Chosen Σεπτέμβριος 15, 2004 #1182 Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:55] Ητανε ο STALLONE και ο SVANGENEGER και ο ενας προσπαθουσε ... LMFAO!!!!Ηταν σε ενα πειρατικο καραβι ο Μπαχ κι ο Μπετοβεν. Λεει ο καπετανιος "Μπαχ, κουζινα!". Του απανταει ο Μπαχ "Τι λε ρε; Κοτζαμ καλλιτεχνης θα πλενω πιατα;". Τα παιρνει κρανιο ο καπετανιος και δινει διαταγη να τον πεταξουν στα σκυλοψαρα.Κατοπιν δινει την ιδια διαταγη στον Μπετοβεν, απο τον οποιο πηρε ακομα πιο εντονη αντιδραση. Τρελαινεται ο καπιταν και τον βουταει ο ιδιος και τον πεταει στα σκυλοψαρα.Συμπερασμα;........................Η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη...
Chosen Σεπτέμβριος 15, 2004 #1185 Σεπτέμβριος 15, 2004 Γυρνάει η ξάνθια σπίτι και βρίσκει τον άντρα της στον καναπέ και ρωτάειΞανθιά: "Που είναι τα παιδιά?"’ντρας ξανθιάς: "Στα αγγλικά"Ξανθιά: "Where are the kids?"
YDinopoulos Σεπτέμβριος 15, 2004 #1186 Σεπτέμβριος 15, 2004 Hταν σε ενα νηπιαγωγειο μαζι με τα παιδακια και ενας βαρβαρος. Ρωταει η δασκαλα."Που ειναι η Καβάλα? " Σηκωνουν ολα τα παιδακια, σηκωνει κ ο βαρβαρος. Σηκωνει τον βαρβαρο και αυτος δειχνει το Μεξικό. Ηθικο διδαγμα.......ΕΙΠΕ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΒΑΛΑ
YDinopoulos Σεπτέμβριος 15, 2004 #1187 Σεπτέμβριος 15, 2004 Μια μερα ξεκινανε 4 φοιτητες απο την Πατρα να πάνε στο νυχτερινο κέντρο oπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος. Βρισκουν τραπέζι κοντα στην πίστα, διασκεδάζουν όλο το βράδυ, πίνουν και λίγο παραπάνω και κατά τις 4 η ώρα αποφασίζουν να φύγουν από το μαγαζί. Βγαίνοντας έξω αρχίζουν να πηγαίνουν στο αυτοκίνητό τους που το είχαν αφήσει μακριά. Ψάχοντας στα δρομάκια της γύρω περιοχής να το βρουν (είπαμε, ήταν και λίγο μεθυσμένοι) πέφτουν τυχαία στο κτίριο της Θεραπευτικής Κοινότητας "Στροφή". Παρά το προχωρημένο της ώρας, ένα παράθυρο παραμένει φωτισμένο. Κοιτούν με περιέργεια προς τη μαύρη φιγούρα που σχηματίζεται στο παράθυρο και τι βλέπουν; Τον Νελσον Μαντέλα!!! Ποιο ειναι το ηθικό δίδαγμα; Από τον Τόλη έρχομαι, και στη Στροφή Μαντέλα.
paschalia Σεπτέμβριος 15, 2004 #1188 Σεπτέμβριος 15, 2004 Τι θελετε για να σταματησετε αυτα τα ανεκδοτα ?! :cry: :cry: :cry: :wall: :weep: (αυτα τα λαστ ιμοτικονς μου θυμιζουν κουταβακια που κλαινε..!)
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 15, 2004 #1190 Σεπτέμβριος 15, 2004 η τελευταια σελιδα ειναι ανπιστέφταμπλ..... :rofl: :rofl: :rofl:
alex_000 Σεπτέμβριος 15, 2004 #1192 Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas ο Έλληνας γόης H καλύτερη φωτο που εχω δει στη ζωή μου
vgiozo Σεπτέμβριος 16, 2004 #1194 Σεπτέμβριος 16, 2004 Καλά ρε, κάθομαι ήσυχα ήσυχα να πιώ το καφεδάκι μου μπροστά στον υπολογιστή και κόντεψα να πνιγώ..παραλίγο να ποτίσω καφείνη και το πληκτρολόγιο του φορητού...Αυτή τη τετλευταία σελίδα πρέπει να την συνοδεύει προειδοποίηση...Απ' τη σπουδαγμένη ξανθιά που ξέρει αγγλικά μέχρι τα κινητά που κάνουν παρεμβολές στην επικοινωνία με το θεό....σταματήστε ρε....
soki Σεπτέμβριος 16, 2004 #1195 Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen στο "μπετσο" της ολα... ΛΟΟΛ
YDinopoulos Σεπτέμβριος 16, 2004 #1196 Σεπτέμβριος 16, 2004 Eιναι ο Μαης και προχωραει με μια φιλη του. Εκει που προχωρανε, αρχισε να του γουργουρίζει το στομάχι. Εψχνε απο 'δω, εωαχνε απο κει. Δεν εβρισκε τιποτα. Κανει μια χλαπ...και τρωει την φιλη του.Ηθικό συμπέρασμα........................................ΖΗΣΕ ΜΑΗ, ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗ !!!!
vgiozo Σεπτέμβριος 16, 2004 #1197 Σεπτέμβριος 16, 2004 Ωχ....όφου...αναστεναγμός μετά το γέλιο - αυτή η σελίδα μόλις μπήκε στα "favorite"
Kanonieris Σεπτέμβριος 16, 2004 #1199 Σεπτέμβριος 16, 2004 Mια φορά και εναν καιρό ήταν ο θεός και ο :devil: .Σε μια στιγμη πηγαίνει ο :devil: (ταραγμένος )και χτυπάει την πόρτα του παραδείσου, την οποία ανοίγει ο θεός. Θεος: Τι θέλεις διάολε στον παράδεισο αφου ξερεις πως δεν αξίζει να είσαι εδώ! :devil: Θεέ μου έγινε κάτι τρομέρο!! Θεός: Τι συμβαίνει? πές μου!:cry: :devil: Η κόρη σου συνουσιάζεται(Μην το πω αλλιώς) με τον γιό μου εδώ και καιρο! Θεός: Ας το διάολο! :devil: Μα το Θεό!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.