Manu_Dhthen1 Ιούλιος 9, 2004 #921 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 9, 2004 #922 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Ποιος ειπε οτι οι γυναικες..και δη οι ξανθιες δεν πρεπει να οδηγουν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 9, 2004 #923 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 9, 2004 #924 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 9, 2004 #925 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Πάμε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 9, 2004 #926 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 9, 2004 #927 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 9, 2004 #928 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 9, 2004 #929 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Και το 5 το καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 9, 2004 #930 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 WOW !Γ@ματος ο τυπος στη τελευταια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιούλιος 9, 2004 #931 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 αμα δωσει πολλες στροφες δεν θα πεταξει το pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 10, 2004 #932 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Μικρό φαν έβαλε! Σίγουρα "αθόρυβο" Το κόβω καμιά 400άρα+ CFM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 10, 2004 #933 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Παραμυθένιο είναι.Για να βγάλει αέρα η προπέλα θέλει 5 hp μοτέρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Ιούλιος 10, 2004 #934 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Κουκλάρα με Πόρσε σταματάει στα φανάρια... Δίπλα σταματάει πανέμορφος με Φερράρι αλλά Πόντιος... Τα βλέμματα συναντιώνται πονηρά!! Τα μάτια μιλάνε.... Ο ένας παίζει τον άλλο.... Το μόνο που έχει να κάνει ο άντρας είναι να πει μια κουβέντα, οτιδήποτε και η γκόμενα είναι δικιά του. Ανοιγει αυτός το παράθυρο του αυτοκινήτου. Ανοιγει και αυτή. Βλέπει το ανοιγμένο παράθυρο ο μεγάλος και τη ρωτάει: «Έκλασες και εσυ;»Μια φορά ο Σέρλοκ Χολμς και ο φίλος του ο Ουάτσον πήγαν για κάμπινγκ. Έστησαν τη σκηνή τους και έπεσαν να κοιμηθούν. Μερικές ώρες αργότερα ο Χολμς ξυπνάει τον φίλο του και του λέει: - "Ουάτσον κοίτα στον ουρανό και πες μου τι βλέπεις." Τότε ο Ουάτσον του απαντά: - "Βλέπω εκατομμύρια αστέρια." Χολμς: "Και τι σου λέει αυτό;" Ο Ουάτσον σκέφτεται μερικά λεπτά και λέει: - Το φαινόμενο του ότι υπάρχουν εκατομμύρια αστέρια στον ουρανό, μπορεί να εξηγηθεί καταλλήλως, ανάλογα με το ποια οπτική γωνία θα το εκλάβουμε. Συνεπώς, "Αστρονομικά, μου λέει ότι υπάρχουν εκατομμύρια γαλαξίες και πιθανότατα δισεκατομμύρια πλανήτες. Αστρολογικά, μου λέει ότι ο Κρόνος είναι στον Κριό. Ωρολογιακά, μου λέει ότι η ώρα πρέπει να είναι τρεις παρά τέταρτο. Θεολογικά, είναι απόδειξη ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος και όλοι εμείς είμαστε μικροί και ασήμαντοι. Μετεωρολογικά, φαίνεται ότι θα έχουμε μια θαυμάσια μέρα αύριο." -- "Τι λέει σε εσένα όμως;" Τότε ο Χολμς μετά από μερικά λεπτά σιωπής του απαντά: - "Ουάτσον είσαι ηλίθιος! Κάποιος μας έκλεψε τη σκηνή!" Ετοιμοθάνατος ο παππούς ζητα απο τον νοσοκόμο να του φερει για τελευταία φορά τις αγαπημένες του παντόφλες οι οποιες βρισκοντουσαν στο σαλόνι . Γρήγορα γρήγορα ο νοσοκόμος μπαίνει και στο σαλόνι οπου καθονται οι 2 μουνάρες εγγονές του παππού . Χωρίς να το σκεφτεί με μια πρόταση τις λέει : -Ο παππούς σας με έστειλε να σας πηδίξω , ειναι η τελευταία του επιθυμία και πρέπει να την σεβαστείτε. -Αποκλειεται!!,,,ειπαν με μια φωνή οι δύο κοπέλες. Οπότε με μια φωνή ο νοσοκόμος -Παππού και τις δύο ;;; και ο παππούς ... -Ναι ναι παλικάρι μου και τις δύο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούλιος 10, 2004 #935 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Ένα ζευγάρι πήγε διακοπές στην Ινδία και έκανε βόλτα στο παζάρι. Κάποια στιγμή, καθώς περνούσαν έξω από ένα μαγαζί με παπούτσια και σανδάλια, ένας πωλητής με λεπτή φωνούλα τους φωνάζει: - "Ε, εσείς! Ελάτε μέσα! Έχω κάτι μαγικά σανδάλια για σας!" Περίεργο το ζευγάρι μπαίνει μέσα. Ο πωλητής δείχνει ένα ζευγάρι σανδάλια και λεει στον άνδρα: - "Αν φορέσεις αυτά, θα ξυπνήσει μέσα σου η ερωτική ορμή που είχες όταν ήσουν 20! - "Δοκίμασέ τα, δοκίμασέ τα!" κάνει η γυναίκα στον άνδρα, και τα μάτια της έλαμπαν! Ο άντρας, σωστός θεός του σεξ, φαινόταν ακατάδεκτος, στην αρχή, αλλά τελικά με τα χίλια ζόρια τα φόρεσε. Αμέσως τα μάτια του έλαμψαν αναψο-κοκκίνισε, και κοίταζε γύρω του με βλέμμα ταύρου, κάτι που η γυναίκα του είχε να δει χρόνια. Ξαφνικά όμως, βουτάει τον πωλητή, τον πετάει στον πάγκο μπρούμυτα και αρχίζει να του σκίζει τα ρούχα! Ο πωλητής άρχισε να φωνάζει τοτε : "ΟΟΠΑ ΡΕ ΣΥ , ΣΤΑΜΑΤΑ, ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ !!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούλιος 10, 2004 #936 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Ένας τύπος έκλαιγε ασταμάτητα και γύριζε από τον ένα γιατρό στον άλλο για να βρει τι πρόβλημα έχει και δε μπορεί να σταματήσει να κλαίει ... Όταν κανένας γιατρός δεν ήταν σε θέση να τον βοηθήσει αναγκάστηκε να πάει και σε ψυχίατρο ..... Ο ψυχίατρος αφού εξέτασε προσεκτικά το ιστορικό του , έβγαλε διάγνωση ... " Στερήθηκες το μητρικό γάλα όταν ήσουνα μωρό και τώρα , για να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου πρέπει να θηλάσεις ... " Ο τύπος αφού είδε κι απόειδε αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της κουμπάρας που ήτανε λεχώνα και θήλαζε το παιδάκι της .... Κτύπησε μια μέρα τη πόρτα της κι όταν αυτή άνοιξε έδειξε πολύ ανήσυχη που τον βρήκε στο κατώφλι της να κλαίει ασταμάτητα . - Τι είναι αυτό που σου συμβαίνει κουμπάρε μου ; Έλα να μου τα πεις όλα ... γιατί με έχεις κάνει ν' ανησυχώ ... Μήπως συνέβηκε κάτι στη κουμπάρα ; Πάθανε τίποτα τα παιδιά ; - Όχι , όχι κουμπάρα .... είναι που ..... δηλαδή ..... Της εξήγησε τι του συμβαίνει και τι του είπε ο ψυχίατρος και στο τέλος γεμάτος δισταγμό της είπε : - Μη με παρεξηγήσεις κουμπάρα ... αλλά ξέρεις μόνο εσύ σκέφτηκα μπορείς να με βοηθήσεις ... μα μη σκεφτείς τίποτα πονηρό .... αν δεν ήμουνα αναγκασμένος .... - Μα τι λες τώρα κουμπάρε ... αν δε ζητήσεις βοήθεια από τη κουμπάρα σου από πού θα τη ζητήσεις ; Δόξα να έχει ο Ύψιστος έχω μπόλικο γάλα που φτάνει και για το παιδί και για σένα . Έλα στη κρεβατοκάμαρα και μη στεναχωριέσαι για τίποτα .... Τον οδήγησε μέσα ... έβγαλε το σουτιέν της και ο κουμπάρος έγειρε επάνω της κι άρχισε να θηλάζει .... Φωτιές άρχισαν να ανάβουν στο κορμί της κουμπάρας καθώς ο κουμπάρος θήλαζε ασταμάτητα .... Του λέει λοιπόν ... - Κουμπάρε .... ξέρεις ; Αν θέλεις και τίποτα άλλο μη διστάσεις ... δεν είμαστε δα και ξένοι .... - Όχι , όχι κουμπάρα ... ακόμη κι αυτό που κάνεις για μένα πολύ είναι ... Δε θα το ξεχάσω ποτέ μου ... Και συνέχισε να θηλάζει αμέριμνος ... ενώ η κουμπάρα " καιγότανε " και δεν άντεχε άλλο .... - Μα κουμπάρε , ξανά λέει τότε , μη ντρέπεσαι προς Θεού , ζήτα μου ό , τι άλλο θες ... Δεν υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ μας .... Τελικά ο κουμπάρος παίρνοντας θάρρος κι από τις προτροπές της , σήκωσε το κεφάλι του προς το μέρος της και της λεει : - Αφού επιμένεις κουμπάρα , κι αφού δεν είναι ντροπή , κι αφού δεν υπάρχει και παρεξήγηση μεταξύ μας ...θα ήθελα ... ξέρεις .... και ένα μπισκοτάκι μαζί με το γάλα μου ..... :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούλιος 10, 2004 #937 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Ενα ακομα ,οχι τοσο του γουστου μου ,αλλα πετυχημενο! (Κ.κ Αντμινς και μοντς σορρυ για της τελευταιας φρασης το λεξιλογιο..ειναι καπως εξειδικευμενο...) Μία μέρα σε ενα στρατόπεδο κάπου στο πουθενά ο διοικητής της Μονάδας ειδοποιείται απο το ΥΠΕΘ οτι ο υπουργός Κος Ακης Τσοχατζόπουλος θα περάσει για έλεγχο την επόμενη μέρα Σάββατο αιφνιδίως!! Πανικόβλητος ο διοικητής βγαίνει έξω και καλεί προσκλητήριο να δει ποιός έχει μείνει μέσα για το Σαββατοκύριακο για να βάλει κανα φαντάρο της προκοπής σωματαρά στην Πύλη να υποδεχθει τον κ.Τσοχατζόπουλο... Τι να δεί... ολοι χάλια, αρρωστοι, άπλυτοι, ξερακιανοί, μαστουρωμένοι εκτός ενος γίγαντα που είναι στην εντέλεια!!! - Ελα δώ παιδί μου πως λέγεσαι; - Στρατιώτης Πεζικού Γιωρίκας Τζιτζιρίδης κύριε Διοικητά!! - Ευγε νεε μου... Αύριο πρωι πρωι εσυ θα πάς στην Πύλη να την φυλάς και να με ειδοποιήσεις όταν φτάσει ο Τσοχατζόπουλος... - Μάλιστα κύριε Διοκητά!! ... Την άλλη μέρα 7 το πρωι ο Γιωρίκας στην εντέλεια στην Πύλη άγρυπνος σκοπός!! Κατα τις 7.30 χτυπάει το τηλέφωνο. - ΠΥΛΗ-ΜΑΛΙΣΤΑ; - Ελα Γιωρίκα παιδί μου ο Διοικητής είμαι !! Ηρθε ο Τσοχατζόπουλος;; - ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ!! - Καλά θα σε ξαναπάρω... Κατα τις 8.30 ξαναχτυπαει το τηλέφωνο... - ΜΑΛΙΣΤΑ; - Ελα Γιωρίκα παιδί μου ο Διοικητής είμαι πάλι!! Ηρθε ο Τσοχατζόπουλος; - Οχι ακόμα κυριε Διοικητά!! - Καλά θα σε ξαναπάρω... Κατα τις 10.30 χτυπαει πάλι το τηλέφωνο... - Ναι ποιός είναι; - Ελα Γιωρίκα παιδί μου ο Διοικητής είμαι και πάλι. Τι γίνεται; Ηρθε ο Τσοχατζόπουλος; - Τίποτα ακόμα κυριε Διοικητά!! - Καλά θα σε ξαναπάρω... Κατα τις 12.30 για μια ακόμα φορά χτυπαει το τηλέφωνο...Ο Γιωρίκας ψιλοζαλισμένος απο τον ηλιο απαντάει... - Εμπρός; - Ελα ρε Γιωρίκα ο Διοικητής είμαι το κέρατό μου!! Ηρθε ο Τσοχατζόπουλος; - Μπααααααα οχι... κυριε Διοικητά!! - Καλά ... Κατα τις 3.30 o διοικητής ξαναπαίρνει τηλέφωνο. Ο Γιωρίκας κομμάτια τον εχει ψιλοπάρει τον υπνάκο... - Ζζζζζζζζ....ναιιιιιιι; - Ελα!!!!!! Ηρθε αυτός ο Τσοχατζόπουλος; - Eμμμμμ μπαααααααα κυριε Διοικητά!! - Καλά θα σε ξαναπάρω... Πανω που κοιμότανε όρθιος ξαφνικά κατα τις 4 το μεσημερι σκάει μια αυτοκινητάρα και σταματαέι μπροστά στην πόρτα... - ΖΖζζζζ παρακαλώ τι θέλετε; λεει ο Γιωρίκας στον οδηγό.. - Ελα νέος ήρθε ο Τσοχατζόπουλος, του λέει ο οδηγός... - Που είναι ρε; λεει ο Γιωρίκας... - Πίσω ρε μεγάλε, του λεέι ο οδηγός. Πάει ο Γιωρίκας χτυπάει το τζάμι, ανοίγει ο Τσοχατζόπουλος... - Δε μου λες, λεει ο Γιωρίκας, εσυ είσαι ο Τσοχατζόπουλος; - Ναι, λεει ο Τσοχατζόπουλος είμαι, θέλεις κάτι; - Βγές ρε μαλάκα απο το αυτοκίνητο και πήγαινε άλλαξε γιατι σε ψάχνει ο Διοικητής απο το πρωι και θα σε γαμήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Ιούλιος 10, 2004 #938 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Τοζευγάρι κοιμάται αμέριμνο στο σπίτι, 3 η ώρα το πρωί όταν ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Εντρομοι πετάγονται από το κρεβάτι. Ο άντρας πάει στο θυροτηλέφωνο και ρωτάει: -"Ποιος είναι;" Ακούγεται μια αντρική φωνή" - "Φίλε, κατεβαίνεις να με σπρώξεις λίγο, σε παρακαλώ;" -"ΤΙ;;; ενίσταται ο άντρας, "Μας ξύπνησες νυχτιάτικα για να κατέβω να σε σπρώξω; Δεν είσαι με τα καλά σου. Αντε παράτα μας!" και... γυρίζει στο κρεβάτι του, όπου εξηγεί στη γυναίκα του τι έγινε. Σε κανένα 10λεπτο, μόλις τους ξανάπαιρνε ο ύπνος, νά' σου πάλι το κουδούνι. Πετάγεται από το κρεβάτι ο τύπος, τρέχει στο θυροτηλέφωνο κι ακούει πάλι την ίδια φωνή: - "Ελα, ρε φίλε! Κατέβα λίγο να με σπρώξεις σε παρακαλώ ! " Εξαλλος ο άντρας, του απαντάει -"Ρε, άμα κατέβω κάτω, θα σε κάνω μαύρο, το κατάλαβες; Εξαφανίσου, μην φωνάξω την αστυνομία!". Γυρίζει ξανά στο κρεβάτι, οπότε του λέει η γυναίκα του: - "Βρε αγάπη μου, ξυπνήσαμε που ξυπνήσαμε, κι όσο νά' ναι άνθρωποι είμαστε ... Θα μπορούσε να συμβεί και σένα μέσα στη νύχτα να μείνεις με το αυτοκίνητο και να μην υπάρχει ψυχή να σε βοηθήσει. Αντε,κάνε ένα ψυχικό, να πάει στα κομμάτια - μπας και ησυχάσουμε..." "Τέλος πάντων, ας σου κάνω το χατήρι, γιατί αυτός είναι ικανός να ξαναχτυπήσει..." Ρίχνει ένα μπουφάν πάνω απ´τις πυτζάμες και κατεβαίνει στον δρόμο, όπου όμως ... δεν υπάρχει ψυχή! Κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, τίποτα. Βάζει μια φωνή: - "Πού είσαι εσύ που φωνάζεις τόση ώρα να σε σπρώξω;" Κι ακούει τη φωνή του τύπου από το παρκάκι δίπλα : "ΕΔΩ, ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ !!!!!!!!!"................ Είναι ένας αγρότης με την γυναίκα του στο χωράφι και τσαπίζουν για να σπείρουν. Ξαφνικά αρχίζει και βρέχει όμως συνεχίζουν χωρίς να ενδιαφέρονται. Πέφτει ένας κεραυνός σε ένα δέντρο κοντά τους. Κοιτάει με απορία ο αγρότης στον ουρανό και λέει: - Εεεε, ντε! Πέφτει και δεύτερος κεραυνός σε ένα άλλο δέντρο δίπλα τους. Αγανακτισμένος λέει ο αγρότης: - Εεεε, ντε! Ξαφνικά πέφτει τρίτος κεραυνός και χτυπάει την γυναίκα του, κοιτάει στον ουρανό ο αγρότης και λέει: - Αντε ντε!!! :rofl: "Ήμουν, λοιπόν, στη Μύκονο και κοίταζα το ηλιοβασίλεμα στη Λιά. Εκεί που αγνάντευα τον ήλιο ακούω μια φωνή: - Καλέ κύριε, πάρτε με αγκαλιά. Κοιτάζω δεξιά, τίποτα. Κοιτάζω αριστερά, τίποτα. Κοιτάζω κάτω και τι να δω. Ένα βατραχάκι. Εκεί που το κοίταζα, μου ξαναλέει: - Σας παρακαλώ, καλέ κύριε, πάρτε με αγκαλιά. Τσιμπιέμαι, ξανατσιμπιέμαι και το βατραχάκι είναι ακόμα εκεί. Τι να κάνω, το παίρνω αγκαλιά. Μετά μου λέει: - Τώρα δώστε μου ένα φιλάκι. Τι να κάνω κι εγώ, ήξερα το παραμύθι με τον πρίγκιπα και έλεγα μπας και μεταμορφωθεί σε πρίγκιπα και μου δώσει και κάνα φράγκο. Το φιλάω λοιπόν και δε γίνεται τίποτα. Και τότε είναι που μου λέει: - Και τώρα, κάντε μου έρωτα! Εκεί τρελάθηκα, αλλά είπα μέσα μου πως όλα αυτά τα φαντάζομαι, γι ΄αυτό λοιπόν κατεβάζω το παντελόνι μου και, με το που ακουμπάω το όργανό μου πάνω στο βάτραχο, μεταμορφώνεται σε ένα πανέμορφο δεκαεξάχρονο κοριτσάκι. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ..." :whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 12, 2004 #939 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 12, 2004 #940 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 A man died and went to heaven. As he stood in front of St. Peter at the PearlyGates, he saw a huge wall of clocks behind him. He asked, "What are all thoseclocks?"St. Peter answered, "Those are Lie-Clocks. Everyone on Earth has a Lie-Clock.Every time you lie the hands on your clock will move.""Oh," said the man, "whose clock is that?""That's Mother Teresa's. The hands have never moved, indicating that she nevertold a lie.""Incredible," said the man. "And whose clock is that one?"St. Peter responded, "That's Abraham Lincoln's clock. The hands have movedtwice, telling us that Abe told only two lies in his entire life.""Where's George Bush's clock?" asked the man."George Bush's clock is in Jesus' office. He's using it as a ceiling fan." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.