Chosen Ιούνιος 24, 2004 #781 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Quiz #2: Βρειτε το κουναβι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 24, 2004 #782 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Quiz #3: Βρειτε τις "καμηλες"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 24, 2004 #783 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 15:49] Quiz #3: Βρειτε τις "καμηλες"... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2004 #784 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Η τερμα αριστερη, κραταει ενα πακετό Camel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 24, 2004 #785 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Η τερμα αριστερη, κραταει ενα πακετό Camel ? αν είναι όντως αυτό, ή έχεις μεγάλη παρατηρικότητα YDinopoulos ή η διαφήμιση της εταιρίας απέτυχε (αφού μάλλον οι κοπέλες για άλλο λόγο είναι εκεί)στην πρώτη περίπτωση μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να παίζεις σε αυτά τα τηλεπαιχνίδια ''βρείτε τη διαφορά - κερδίστε 10.000 '' (αν και εκεί θα μου πεις στην μία φωτό έχει μία καμήλα και στην άλλη μία μύγα και κανείς δεν βρίσκει τη διαφορα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2004 #786 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 χαχαχαχα...Παντως αυτα με τα 10.000ε ειναι παρα ειναι μουφα. Παιρνρρνει ο κοσμος κ περιμενει 10 λεπτα στην αμναμονη....Κ ξερεις τι κανουν....Εχουν βαλει δικους τους και κανουν οτι κ καλα παιζουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 24, 2004 #787 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos χαχαχαχα...Παντως αυτα με τα 10.000ε ειναι παρα ειναι μουφα. Παιρνρρνει ο κοσμος κ περιμενει 10 λεπτα στην αμναμονη....Κ ξερεις τι κανουν....Εχουν βαλει δικους τους και κανουν οτι κ καλα παιζουν..... έτσι είναι και είναι πραγματικά πρόκληση πως κανείς δεν τους μαζεύειαλλά απ' ότι φαίνεται κάτι έγινε (αφού έγδυναν τον κόσμο για μήνες) γιατί τώρα το γύρισαν σε ένα παιχνιδάκι τύπου τέτρις (εξίσου εύκολο βέβαια και όπου πάλι κανείς δεν μπορεί να φτιάξει ένα τετράγωνο με 4 κυβάκια χρησιμοποιώντας 2 κομμάτια από 2 κύβους το καθένα)μια ζωή μες την απατεωνιά ρε γαμώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 24, 2004 #788 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 To βρωμικο μυαλο μου αλλες "καμηλες" βρηκε παντως....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 24, 2004 #789 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 19:30] To βρωμικο μυαλο μου αλλες "καμηλες" βρηκε παντως....! ναι ρε Samael... κατι σε στομα καμηλας δεν φερνουν αυτα τα "μπικινακια"??:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 24, 2004 #790 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ναι ρε Samael... κατι σε στομα καμηλας δεν φερνουν αυτα τα "μπικινακια"??:devil: το σκέφτηκα και εγώ στην αρχή αλλά μου φάνηκε λίγο τραβηγμένοτελικά όμως, αν κρίνω από τους υπόλοιπους, κυκλοφορούν και άλλα βρώμικα μυαλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 24, 2004 #791 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ναι ρε Samael... κατι σε στομα καμηλας δεν φερνουν αυτα τα "μπικινακια"??:devil: το σκέφτηκα και εγώ στην αρχή αλλά μου φάνηκε λίγο τραβηγμένοτελικά όμως, αν κρίνω από τους υπόλοιπους, κυκλοφορούν και άλλα βρώμικα μυαλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 24, 2004 #792 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Χεχεεεχχεχ...! :devil: Μαλλον το βρηκαμε διεστραμμενοι μου φιλοι....! :clap: :devil: :clap: Εκλεκτε ποιο ειναι το επαθλο?? (αν κ φανταστηκε ηδη το διεστραμμενο μου μυαλο...!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 24, 2004 #793 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 20:06] Χεχεεεχχεχ...! :devil: Μαλλον το βρηκαμε διεστραμμενοι μου φιλοι....! :clap: :devil: :clap: Εκλεκτε ποιο ειναι το επαθλο?? (αν κ φανταστηκε ηδη το διεστραμμενο μου μυαλο...!) εγω παντως συμβιβαζομαι και με κανενα "καμελακι":inlove: (τωρα που λειπει και η γυναικα στο νησι.... χε,χε:devil: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 24, 2004 #794 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Με πιασανε κεφακια παλι!Τι κοιτας αραγε....?!? Για ΟΛΑ υπαρχει λυση....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 24, 2004 #795 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 19:43] ναι ρε Samael... κατι σε στομα καμηλας δεν φερνουν αυτα τα "μπικινακια"??:devil: Κοντα επεσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 24, 2004 #796 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 20:30] Κοντα επεσες... Ladies and Gents we have a winner.......:magic: :clap: :clap: :clap: θελω το "καμελακι" μου εδω και τωρα.... αλλιως δεν εχει καλουδια.... Πετρος την πατησες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 24, 2004 #797 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Eεεε εεεε! Εγω το βρηκα πρωτος!!! ΘΕΛΩ τα δωρα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 24, 2004 #798 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 20:51] Eεεε εεεε! Εγω το βρηκα πρωτος!!! ΘΕΛΩ τα δωρα μου! μπορει να το σκεφτηκες αλλα δεν το ειπες... την πατησες και εσυ so i am the καμιλιερης tonight ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2004 #799 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 α) Αναμεσά τουςβ) Στην μασχάλη της Miss Juliaγ) Στο...."γατάκι" τουςΥΓΕγω κερδισα γιατί απάντησα κ στις 3.....μπου χαχαχαχαχα :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 24, 2004 #800 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos α) Αναμεσά τουςβ) Στην μασχάλη της Miss Juliaγ) Στο...."γατάκι" τουςΥΓΕγω κερδισα γιατί απάντησα κ στις 3.....μπου χαχαχαχαχα :devil: Στο 2) εισαι λαθος. Το κουναβι ΕΙΝΑΙ η Julia Roberts... >:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.