ΓιαγκΤ Ιούνιος 19, 2004 #741 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 http://www.load.dk/index.php?side=filmstor.php&id=178 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 19, 2004 #742 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ http://www.load.dk/index.php?side=filmstor.php&id=178 Θεε μου! Τι κωλόπαιδο !!!!! Θα το ειχα σαπίσει στο ξύλο!!!! Je veux les bons-booooooooooooooooooooons !!!!Αι σιχτιρ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 19, 2004 #743 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 ρε παιδια.......εμενα θελει λεει ενα πλαγκ ιν αλλα δεν λεει ποιο...............πειτε τιποτε μπας και δουμε και εμεις το βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 20, 2004 #744 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2004 Ο συμπαθητικός κυριούλης, μετά από ένα βράδυ παραμονής με τη σύζυγό του σε ξενοδοχειακό συγκρότημα πολυτελείας, πάει να πληρώσει τον λογαριασμό και του σηκώνεται η τρίχα κάγκελο: "Μα είναι δυνατόν να μού ζητάτε δύο χιλιάδες ευρώ για ένα βράδυ; Σε ένα απλό δωμάτιο έμεινα. Δύο χιλιάδες ευρώ ένα απλό δωμάτιο;", ρωτά έξαλλος για να τού απαντήσει ο ξενοδόχος: "Μα, κύριέ μου, δεν είναι μόνο το δωμάτιο. Το δωμάτιο 200 ευρώ το χρεώσαμε..." Πλέον ο τύπος έχει βγει από τα ρούχα του και ακολουθεί η εξής συζήτηση (όπου "Π" Πελάτης, όπου "Ξ" Ξενοδόχος): Π: Διακόσια; Και τα υπόλοιπα 1800 τι είναι; Νταβατζιλίκι; Ξ: Μη μιλάτε έτσι, κύριε. Σάς παρακαλώ. Μόνο το δωμάτιο είναι; Και το τένις; Πεντακόσια ευρώ κάνει το τένις. Π: Ποιο τένις, γ******** το φελέκι μου; Επαιξα εγώ τένις; Ξ: Εδώ ήταν το γήπεδο, κύριε. Ας παίζατε. Ο τύπος ποια είναι έξω ...φτερνών: Π: Καλά, ακόμα κι έτσι, τα άλλα 1300 ευρώ γιατί τα βάλατε στο λογαριασμό; Ξ: Τα 500 είναι για το μπάσκετ, κύριε. Π: γ******** τα υπουργεία μου, με βλέπεις, ένα και τίποτα είμαι. Κοντοδούρα. Είναι δυνατόν να παίζω μπάσκετ; Ξ: Δεν ξέρω, κύριε. Πάντως, το γήπεδο εδώ είναι, ας παίζατε. Ο τύπος πια, βλέποντας τον παραλογισμό, αρχίζει να το διασκεδάζει. Π: Να υποθέσω πως θα έπρεπε να παίξω και μπιλιάρδο. Είδα ένα τραπέζι κάπου. Σωστά; Ξ: Μάλιστα. Εδώ ήταν το τραπέζι, ας παίζατε. Το είχαμε και σε καλή τιμή. Μόνο 300 ευρώ σάς χρεώσαμε. Π: Και τα άλλα 500, λογικά θα είναι για την πισίνα. Παρότι δεν κολύμπησα... Ξ: Ε, εκεί ήταν η πισίνα, ας κολυμπούσατε. Π: Μάλιστα. Και όλα αυτά κοστίζουν δύο χιλιάδες ευρώ. Αρα... Αρα μού χρωστάτε δύο χιλιάδες ευρώ! Ξ: Εμείς; Εσείς χρωστάτε, κύριε. Π: Οχι, κύριε ξενοδόχε. Εσείς χρωστάτε. Γιατί εγώ, όταν κάποιος κάνει σεξ με τη γυναίκα μου, τον χρεώνω τέσσερις χιλιάδες ευρώ. Ξ: Ποιο σεξ, κύριε; Δεν έκανα σεξ με τη γυναίκα σας. Π: Εδώ ήταν η γυναίκα μου, ας κάνατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 20, 2004 #745 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2004 Campers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιούνιος 20, 2004 #746 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ http://www.load.dk/index.php?side=filmstor.php&id=178 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Ιούνιος 20, 2004 #747 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 20:22] Campers... πολύ lol ρε Πέτρο!!χααχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαΈχω λιώσει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 20, 2004 #748 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Campers... Σορρυ για το σπ@σ******κο..αλλα που ειναι το αστειο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 20, 2004 #749 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2004 Campers αν δε με απατά η μνήμη μου λένε στα FPS τους τυπάδες που "κατασκηνώνουν" κάπου στην πίστα, ξέροντας σε εκείνο το σημείο έχουν τα νώτα τους προστατευμένα και περιμένουν να περάσει κάποιος περαστικός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 21, 2004 #750 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO Campers αν δε με απατά η μνήμη μου λένε στα FPS τους τυπάδες που "κατασκηνώνουν" κάπου στην πίστα, ξέροντας σε εκείνο το σημείο έχουν τα νώτα τους προστατευμένα και περιμένουν να περάσει κάποιος περαστικός. Και να συμπληρωσω οτι στο συγκεκριμενο αλλα και στα περισσοτερα FPS η σημαια ειναι υπαρκτο στοιχειο ενος συγκεκριμενου gametype (CTF=Capture the flag) αλλα το αντισκηνο, η φωτια, το καλαμι, τα backpacks κλπ ειναι πινελια του δημιουργου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 21, 2004 #751 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Αφιερωμενο στο Νονο, χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 21, 2004 #752 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Ε...Καλοκαιρακι ειναι...να φαμε και κανα φρουτακι εεε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 21, 2004 #753 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 21, 2004 #754 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 21, 2004 #755 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 21, 2004 #756 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Mελιτζάνες κ μπρόκολα ειναι φρουτα? Κοιτα να δεις.....για ζαρζαβατικά τα ειχα !!!! :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 21, 2004 #757 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 21, 2004 #758 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 @Dinopoulos Αυτο ειναι που λεμε φιλε μου: "Απ'ολα εχει ο μπαχτσες":laughing: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 22, 2004 #759 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Κλιιικ με μπρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούνιος 22, 2004 #760 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Οι συνεπειες του σεξ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.