Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Ο συμπαθητικός κυριούλης, μετά από ένα βράδυ παραμονής με τη σύζυγό του σε ξενοδοχειακό συγκρότημα πολυτελείας, πάει να πληρώσει τον

λογαριασμό και του σηκώνεται η τρίχα κάγκελο:

"Μα είναι δυνατόν να μού ζητάτε δύο

χιλιάδες ευρώ για ένα βράδυ; Σε ένα απλό δωμάτιο έμεινα. Δύο χιλιάδες ευρώ ένα απλό δωμάτιο;", ρωτά έξαλλος για να τού απαντήσει ο ξενοδόχος: "Μα, κύριέ μου, δεν είναι μόνο το δωμάτιο. Το δωμάτιο 200 ευρώ το

χρεώσαμε..."

Πλέον ο τύπος έχει βγει από τα ρούχα του και ακολουθεί η εξής συζήτηση (όπου "Π" Πελάτης, όπου "Ξ" Ξενοδόχος):

Π: Διακόσια; Και τα υπόλοιπα 1800 τι είναι; Νταβατζιλίκι;

Ξ: Μη μιλάτε έτσι, κύριε. Σάς παρακαλώ. Μόνο το δωμάτιο είναι; Και το τένις; Πεντακόσια ευρώ κάνει το τένις.

Π: Ποιο τένις, γ******** το φελέκι μου; Επαιξα εγώ τένις;

Ξ: Εδώ ήταν το γήπεδο, κύριε. Ας παίζατε.

Ο τύπος ποια είναι έξω ...φτερνών:

Π: Καλά, ακόμα κι έτσι, τα άλλα 1300 ευρώ γιατί τα βάλατε στο λογαριασμό;

Ξ: Τα 500 είναι για το μπάσκετ, κύριε.

Π: γ******** τα υπουργεία μου, με βλέπεις, ένα και τίποτα είμαι. Κοντοδούρα. Είναι δυνατόν να παίζω μπάσκετ;

Ξ: Δεν ξέρω, κύριε. Πάντως, το γήπεδο εδώ είναι, ας παίζατε.

Ο τύπος πια, βλέποντας τον παραλογισμό, αρχίζει να το διασκεδάζει.

Π: Να υποθέσω πως θα έπρεπε να παίξω και μπιλιάρδο. Είδα ένα τραπέζι κάπου. Σωστά;

Ξ: Μάλιστα. Εδώ ήταν το τραπέζι, ας παίζατε. Το είχαμε και σε καλή τιμή. Μόνο 300 ευρώ σάς χρεώσαμε.

Π: Και τα άλλα 500, λογικά θα είναι για την πισίνα. Παρότι δεν κολύμπησα...

Ξ: Ε, εκεί ήταν η πισίνα, ας κολυμπούσατε.

Π: Μάλιστα. Και όλα αυτά κοστίζουν δύο χιλιάδες ευρώ. Αρα... Αρα μού χρωστάτε δύο χιλιάδες ευρώ!

Ξ: Εμείς; Εσείς χρωστάτε, κύριε.

Π: Οχι, κύριε ξενοδόχε. Εσείς χρωστάτε. Γιατί εγώ, όταν κάποιος κάνει σεξ με τη γυναίκα μου, τον χρεώνω τέσσερις χιλιάδες ευρώ.

Ξ: Ποιο σεξ, κύριε; Δεν έκανα σεξ με τη γυναίκα σας.

Π: Εδώ ήταν η γυναίκα μου, ας κάνατε...

Campers αν δε με απατά η μνήμη μου λένε στα FPS τους τυπάδες που "κατασκηνώνουν" κάπου στην πίστα, ξέροντας σε εκείνο το σημείο έχουν τα νώτα τους προστατευμένα και περιμένουν να περάσει κάποιος περαστικός.

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Campers αν δε με απατά η μνήμη μου λένε στα FPS τους τυπάδες που "κατασκηνώνουν" κάπου στην πίστα, ξέροντας σε εκείνο το σημείο έχουν τα νώτα τους προστατευμένα και περιμένουν να περάσει κάποιος περαστικός.

Και να συμπληρωσω οτι στο συγκεκριμενο αλλα και στα περισσοτερα FPS η σημαια ειναι υπαρκτο στοιχειο ενος συγκεκριμενου gametype (CTF=Capture the flag) αλλα το αντισκηνο, η φωτια, το καλαμι, τα backpacks κλπ ειναι πινελια του δημιουργου... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.