Wizard! Οκτώβριος 11, 2011 #6941 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Ένας ηλικιωμένος, ενώ γυμναζόταν σε ένα γυμναστήριο, πρόσεξε μια γλυκύτατη νέα κοπέλα.Ρώτησε λοιπόν έναν προπονητή που πέρναγε: «Ποιό μηχάνημα υπάρχει εδώ, που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω, ώστε να κάνω εντύπωση σε εκείνη εκεί την γλύκα;»Ο προπονητής τον κοίταξε από πάνω έως κάτω και του λέει:«Εγώ, θα χρησιμοποιούσα το ΑΤΜ, στον προθάλαμο»!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 11, 2011 #6942 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Someone handed me a picture and said, "This is a picture of me when I was younger"... EVERY picture of you is from when you were younger. Mitch Hedberg (RIP ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 11, 2011 #6943 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Ένας Κανίβαλος διέσχιζε τη ζούγκλακαι έφτασε σε ένα εστιατόριο που το λειτουργούσε ένας πατριώτης του Κανίβαλος.Επειδή ήταν πεινασμένος, έκατσε κάτω και έριξε μια ματιά στο μενού . . .+ Τουρίστας: $8.00+ Ιεραπόστολος βραστός: $10.00+Τηγανητός Εξερευνητής: $12.50+ Ψητός Πασόκος βουλευτής στη Σχάρα : $100.00Ο Κανίβαλος φώναξε τον Σερβιτόρο και τον ρώτησε:"Γιατί τόσο ακριβή τιμή για τον Πασόκο?"Ο Μάγειρας απάντησε, "Δοκιμάσατε ποτέ να καθαρίσετε έναν απ' αυτούς ?Είναι τόσο βουτηγμένοι στα σκ@τ@, που μου πήρε μια ολόκληρη μέρα να τον καθαρίσω!!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPG Οκτώβριος 11, 2011 #6944 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Ένας Κανίβαλος διέσχιζε τη ζούγκλακαι έφτασε σε ένα εστιατόριο που το λειτουργούσε ένας πατριώτης του Κανίβαλος.Επειδή ήταν πεινασμένος, έκατσε κάτω και έριξε μια ματιά στο μενού . . .+ Τουρίστας: $8.00+ Ιεραπόστολος βραστός: $10.00+Τηγανητός Εξερευνητής: $12.50+ Ψητός Πασόκος βουλευτής στη Σχάρα : $100.00Ο Κανίβαλος φώναξε τον Σερβιτόρο και τον ρώτησε:"Γιατί τόσο ακριβή τιμή για τον Πασόκο?"Ο Μάγειρας απάντησε, "Δοκιμάσατε ποτέ να καθαρίσετε έναν απ' αυτούς ?Είναι τόσο βουτηγμένοι στα σκ@τ@, που μου πήρε μια ολόκληρη μέρα να τον καθαρίσω!!!!"SO TRUE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Οκτώβριος 11, 2011 #6945 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Ο Γιωρίκας μαζί με 2 αμερικανούς εκπαιδεύεται για κατάσκοπος. Μετά από 3 μήνες αφού τελείωσε η εκπαίδευση τους, έπρεπε να περάσουν από 3 στάδια βασανιστηρίων, όποιος ήταν πιο έμπιστος και δεν μαρτυρούσε τα μυστικά που είχε μάθει θα έπαιρνε και το δίπλωμα του. Αρχίζουν λοιπόν πρώτα με τον έναν αμερικανό. Δεν προλαβαίνει να τελειώσει το πρώτο βασανιστήριο και τα λέει όλα. Το ίδιο και ο δεύτερος αμερικανός. Φτάνουν και στον Γιωρίκα, .......... πρώτο στάδιο το περνάει, δεύτερο, σκληρό καρύδι δεν λυγίζει με τίποτα, το τρίτο βασανιστήριο ήταν απίστευτο ξύλο κάθε μέρα. Και εδώ άντεξε το παλικάρι μας, 2 μέρες ξύλο, τρεις μέρες, την τέταρτη μέρα η επιτροπή που δεν μπορούσε να πιστέψει την τόση αντοχή του, πηγαίνουν να δουν στο κελί του τι κάνει, και βλέπουν τον Γιωρίκα, με τις δυο του παλάμες στον τοίχο, να χτυπάει το κεφάλι του και λέει: - Θυμήσου τα ρε βλάκα, θυμήσου τα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 11, 2011 #6946 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 "Τηλεφωνήματα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία καταγγέλλουν ότι τα γραμματόσημα με το πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου δεν κολλάνε στα γράμματα. Κάποιοι μίλησαν για προβοκάτσια κατά του πρωθυπουργού και τα ΕΛΤΑ έκαναν άμεσα έρευνα. Το πόρισμα κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι ...τα γραμματόσημα δεν κολλάνε διότι οι πολίτες φτύνουν από την μπροστινή πλευρά κι όχι από πίσω..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 11, 2011 #6947 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 κατι παιζει...ολακερη η ιρλανδια πρεπει να πηγαινει μερικες εβδομαδες πισω hint εδιτ Για καλο και για κακο ..οι ιρλανδοι παιξτε αυτα τα νουμερα για 3-4 εβδομαδες 10-13-30-40-41 και 9 (αν κερδισετε δωστε και απο δω τιποτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 11, 2011 #6948 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 ^^ :clap: :clap:Νομίζω ότι ο [MENTION=23]DJD[/MENTION] θέλει λίγο καλιμπράρισμα. Οι άλλοι είναι οκ !! (νομίζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 11, 2011 #6949 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Λοιπόν όχι ακριβώς ανέκδοτο...Καλοκαίρι 1996 ή 97 δεν θυμάμαι...Εϊμαστε εγώ και ένας κολλητός (που έγινε και κουμπάρος αργότερα) στο Caprice στο Παγκράτι, Σάββατο μεσημέρι.Η γκαρσόνα, τρελο μωρό. Φουστίτσα τόσο-όσο, σουτιενομπλουζάκι επίσης τόσο-όσο....Αχ βαχ εγώ, αχ βαχ ουφ ουφ ο κουμπάρος, μπακούρια γαρ....Κάποια στιγμη έρχεται και σε μας για παραγγελία.(δεν έχουμε πάρει μάτια απο πάνω της εννοείται....)-Παρακαλώ τι να σας φέρω;-Έναν φραπέ , λέει ο κουμπάρος.Καθώς της λέω και γώ τι θα πάρω, πετάει ο κουμπάρος ένα:-Αααάχ. Και μετά σου λένε...φταίει ο βιαστής...-Παρακαλώ; Τι είπατε; κάνει αμήχανα η γκαρσόνα...-...Τίποτα τίποτααα.....της λέει, .....θα τα πούμε στο δικαστήριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 12, 2011 #6950 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Eνα ...-μαλλον- των ημερων. Ενας ληστης μπαινει σε καποιο σπιτι ενα βραδυ και ψαχνει για λεφτα. Ξυπναει ο ιδιοκτητης -Tι κανεις εσυ εδω?? -Ψαχνω για λεφτα!! -Κατσε να ντυθω να ψαξουμε μαζι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 12, 2011 #6951 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Λοιπόν όχι ακριβώς ανέκδοτο...Καλοκαίρι 1996 ή 97 δεν θυμάμαι... Εϊμαστε εγώ και ένας κολλητός (που έγινε και κουμπάρος αργότερα) στο Caprice στο Παγκράτι, Σάββατο μεσημέρι. Η γκαρσόνα, τρελο μωρό. Φουστίτσα τόσο-όσο, σουτιενομπλουζάκι επίσης τόσο-όσο.... Αχ βαχ εγώ, αχ βαχ ουφ ουφ ο κουμπάρος, μπακούρια γαρ.... Κάποια στιγμη έρχεται και σε μας για παραγγελία.(δεν έχουμε πάρει μάτια απο πάνω της εννοείται....) -Παρακαλώ τι να σας φέρω; -Έναν φραπέ , λέει ο κουμπάρος. Καθώς της λέω και γώ τι θα πάρω, πετάει ο κουμπάρος ένα: -Αααάχ. Και μετά σου λένε...φταίει ο βιαστής... -Παρακαλώ; Τι είπατε; κάνει αμήχανα η γκαρσόνα... -...Τίποτα τίποτααα.....της λέει, .....θα τα πούμε στο δικαστήριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 12, 2011 #6952 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Μια φορά καθόντουσαν και συζητούσαν ένα αγγούρι , μια μπανάνα και ένα πέος για το πως τους κακομεταχειρίζονται οι άνθρωποι .Λέει το αγγούρι :- Εμένα με γδέρνουν με μαχαίρια και μετά με τεμαχίζουν .Λέει η μπανάνα :- Aστα ! Εγώ να δεις . Εμένα με ξεπετσιάζουν και μετά με βάζουν σε διάφορα ζελέ .Λέει τελευταίο και το πέος :- Αχ , φίλοι μου αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στα δικά μου . Εμένα με βάζουν σε μια πλαστική σακούλα και με ταρακουνάνε τον καημένο μέχρι να ξεράσω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 13, 2011 #6953 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 -φύγε γρήγορα!!-πως ρε, απο που????-πήδα απ΄το παράθυρο..!!-τι λες ρε,στον 5ο βρισκόμαστε...να με δει κανένας γείτονας να πέφτω να γίνω ρεζίλι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 14, 2011 #6954 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Να μαζευτούν τα σκουπίδια από ιδιώτες τώρα!(nsfw) Newsbeast.gr | Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ : Να μαζευτούν τα σκουπίδια από ιδιώτες, τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 14, 2011 #6955 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Ένας οδηγός βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα σε αυτοκινητόδρομο για Αθήνα. Δεν κινείται τίποτα. Ξαφνικά, ένας άνδρας του χτυπάει το τζάμι. Ο οδηγός κατεβάζει το παράθυρο:- Τι συμβαίνει;- Τρομοκράτες απήγαγαν τον Πρωθυπουργό Παπανδρέου και ζητούν 10 εκατομμύρια ευρώ για λύτρα, αλλιώς θα τον λούσουν με βενζίνη και θα τον κάψουν ζωντανό. Πηγαίνουμε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και μαζεύουμε από τους οδηγούς ό,τι μπορεί να δώσει ο... καθένας. Ο οδηγός ρωτάει:Τι δίνει περίπου ο κάθε οδηγός;- Γύρω στο ένα λίτρο!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 14, 2011 #6956 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Το παλιό ήταν:-Και πόσα έχετε μαζέψει μέχρι τώρα;-10λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 14, 2011 #6957 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Ήταν μια φορά ένας εκπαιδευόμενος αλεξιπτωτιστής και είχε φτάσει η ώρα να κάνει την πρώτη του πτώση. Ξυπνάει το πρωί, τρώει κάτι ελαφρύ και πάνω που είναι στην πόρτα να φύγει τον πετυχαίνει η μάνα του.- Παιδί μου που πας, είδα κακό όνειρο, δεν είναι καλό αυτο κλπ κλπ- Άσε με ρε μάνα εσύ και τα όνειρα σου, εκπαιδεύομαι τόσο καιρό γι'αυτό το πράγμα- Μα παιδί μου θα σε βρει κακό...Την κάνει στην άκρη, καβαλάει την μηχανή του και φεύγει. Στο δρόμο το σκέφτηκε, "βρε λες να..." αλλά το αγνόησε και συνέχισε.Φτάνει στο αεροδρόμιο, βρίσκει τον εκπαιδευτή του λέει την ανησυχία του:- Μην ανησυχείς για τίποτε, μαζί θα πέσουμε, θα δείς, όλα μια χαρά θα πάνε όπως πάντα...Μπαίνουν στο αεροπλάνο μαζί με τους άλλους και εκεί που φτάνουν για να πηδήξουν, τον πιάνει κρύος ιδρώτας.Τον πιάνει ο εκπαιδευτής:- Βρε μην ανησυχείς, όλα μια χαρά θα πάνε. Να, πάρε το δικό μου αλεξίπτωτο που το έχω ελέγξει 5 φορές!Το παίρνει το βάζει, φτάνει η ώρα, πηδάνε όλοι, πηδάει και αυτός και τελευταίος πηδάει ο εκπαιδευτής.Όντως, το αλεξίπτωτο ανοίγει κανονικά και εκεί που ηρεμεί ακούει κάτι να έρχεται από ψηλά........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΩ-ΤΗΝ-ΜΑΝΑ-ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 15, 2011 #6958 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2011 Πάει μία σαραντάρα με αρκετούς εραστές στην ζωή της στον γυναικολόγο.Κάθεται στο κάθισμα και ανοίγει τα πόδια. Κοιτάει ο γυναικολόγος και λέει:- Πώπω τι μεγάλο, πώπω τι μεγάλο, πώπω τι μεγάλο....- Εντάξει, λέει αυτή, το άκουσα γιατρέ δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις.Και λέει αυτός:- Μία φορά το είπα. Οι υπόλοιπες ήταν αντίλαλος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 15, 2011 #6959 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2011 Πάει μία σαραντάρα με αρκετούς εραστές στην ζωή της στον γυναικολόγο.Κάθεται στο κάθισμα και ανοίγει τα πόδια. Κοιτάει ο γυναικολόγος και λέει:- Πώπω τι μεγάλο, πώπω τι μεγάλο, πώπω τι μεγάλο....- Εντάξει, λέει αυτή, το άκουσα γιατρέ δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις.Και λέει αυτός:- Μία φορά το είπα. Οι υπόλοιπες ήταν αντίλαλος....Γ@μησε. . . :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 15, 2011 #6960 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2011 Πάει μία σαραντάρα με αρκετούς εραστές στην ζωή της στον γυναικολόγο.Κάθεται στο κάθισμα και ανοίγει τα πόδια. Κοιτάει ο γυναικολόγος και λέει: - Πώπω τι μεγάλο, πώπω τι μεγάλο, πώπω τι μεγάλο.... - Εντάξει, λέει αυτή, το άκουσα γιατρέ δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις. Και λέει αυτός: - Μία φορά το είπα. Οι υπόλοιπες ήταν αντίλαλος.... Hawkins: Billy. Billy! The other day, I was going down on my girlfriend, I said to her, "Jeez you got a big pussy. Jeez you got a big pussy." She said, "Why did you say that twice?" I said, "I didn't." [billy stares blankly] Hawkins: See, cuz of the echo. έχει ξαναμπεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.