wesker Αύγουστος 19, 2011 #6741 Αύγουστος 19, 2011 γιατρός σε ασθενή- πρέπει να σταματήσετε να αυνανίζεστε.- μα γιατί;;- για να σας εξετάσω..Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν..... Βασάνισέ μας ορθόδοξα, βγάλε μας τα νύχια, βάλε μας βραστα αυγά κάτω από τις μασχάλες αλλά ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.....
Periklis_pap Αύγουστος 19, 2011 #6742 Αύγουστος 19, 2011 Διακρίνω μια απέχθεια για τα ανέκδοτα του dunkel?
wesker Αύγουστος 19, 2011 #6743 Αύγουστος 19, 2011 Διακρίνω μια απέχθεια για τα ανέκδοτα του dunkel?Τα 2 τελευταία ανέκδοτα του made me do it..... :kiss3:
tragikos Αύγουστος 20, 2011 #6744 Αύγουστος 20, 2011 Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά τα likes από κάτω τους σημαίνουν ότι άρεσαν σε κάποια άτομα.
dunkel_Stern Αύγουστος 20, 2011 #6745 Αύγουστος 20, 2011 Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν..... Βασάνισέ μας ορθόδοξα, βγάλε μας τα νύχια, βάλε μας βραστα αυγά κάτω από τις μασχάλες αλλά ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.....
Chosen Αύγουστος 20, 2011 #6747 Αύγουστος 20, 2011 Δύο νυχτερίδες κρεμασμένες ανάποδα συζητάνε:- Ποια ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής σου;- Όταν είχα διάρροια...
Chosen Αύγουστος 20, 2011 #6748 Αύγουστος 20, 2011 Διακρίνω μια απέχθεια για τα ανέκδοτα του dunkel? Προκατάληψη είναι
PetrosD Αύγουστος 20, 2011 #6749 Αύγουστος 20, 2011 Ναι αλλά αυτό με τη νυχτερίδα είναι καλό, το άλλο με τον δυσλεκτικό ήταν κάπως κρύο.Το άλλο με το γιατρό, μου άρεσε πολύ.
kuza Αύγουστος 21, 2011 #6751 Αύγουστος 21, 2011 αν καποιο ανεκδοτο δεν μας αρεσει, απλα το αφηνουμε και διαβαζουμε το παρακατω,τοσο απλο,λογικο ειναι να μην μας αρεσουν ολα.παλι στο θεμα μας:Μια κύρια επισκέπτεται τον γιατρό της καθώς ενδιαφέρεται να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο " Λοιπόν ," λέει ο γιατρός , " μπορώ να σας κανό το λίφτινγκ , αλλά θα πρέπει να με επισκεφτείτε πάλι σε έξι μήνες για παρακολούθηση . ""Α , όχι ." απαντάει η κύρια . " Θέλω να κάνω την επέμβαση μια και έξω . Δεν θέλω να ξαναέρθω . "Ο γιατρός το σκέφτεται για λίγο , και της προτείνει : " Υπάρχει μια νέα μέθοδος , σύμφωνα με την οποία τοποθετείτε μια βίδα στο κεφάλι σας . Έτσι , όποτε εμφανίζονται ρυτίδες , απλός γυρίζετε λίγο την βίδα , η οποία τραβάει πάλι την επιδερμίδα και οι ρυτίδες εξαφανίζονται . :" Αυτό είναι ! " απαντάει η κύρια . " Ας το κάνουμε έτσι . "Μετά από έξι μήνες η κύρια ξαναπηγαίνει στο γιατρό . " Πως πάει η μέθοδος ; "ρωτάει ο γιατρός ." Χαλιά ! " απαντάει η κύρια . " Ήταν η χειρότερη επιλογή που έκανα ποτέ . "" Ποιο είναι το πρόβλημα ; " ρωτάει ο γιατρός ." Μα κοίταξε τις σακουλές κάτω από τα μάτια μου ! " Ούρλιαξε η κύρια ." Κύρια μου " απαντάει ο γιατρός , " αυτά δεν είναι σακουλές , είναι τα στήθη σας . Και αν δεν αφήσετε ήσυχη την βίδα , θα αποκτήσετε και μούσι ! -------------------------------------Μπαίνει στο μπαρ ο Κώστας και λέει στο Γιάννη, τον μπάρμαν:- Βάλε μου κάτι δυνατό, Γιάννη. Μόλις είχα ένα τρικούβερτο καυγά με τη γυναίκα μου.- Μπα; Και πώς τελείωσε αυτός ο καυγάς σας;- Ήρθε σε μένα γονατιστή, σκυμμένη στα τέσσερα, λέει ο Κώστας.- Αλήθεια; Αυτό είναι απ τ άγραφα! Και τι σου είπε;- Είπε: «Έβγα από κάτω απ το κρεβάτι, φοβητσιάρη παλιοχέστη!»
Wizard! Αύγουστος 22, 2011 #6752 Αύγουστος 22, 2011 Δύο φίλοι: -Την πάω σπίτι μου, την φιλάω, της βγάζω την μπλούζα και την πετάω δίπλα στο laptop...-Έλα ρε, πήρες laptop;------Δύο φίλες:-Με πήγε σπίτι του, με φιλάει, μου βγάζει την καινούρια μπλούζα που είχα πάρει από το Κολωνάκι και την πετάει πάνω στο γραφείο χύμα. -Ωχ έγινε χάλια; Τσαλακώθηκε;
vic Αύγουστος 23, 2011 #6753 Αύγουστος 23, 2011 Beware...Γιατί πίνει ο ακέφαλος καβαλάρης;Για να κάνει κεφάλιΕίναι 2 χόρτα και τρώνε. Τρώνε, τρώνε, τρώνε οπότε ξαφνικά λέει το ένα:Ούφ, χόρτασα.Πόσες αμοιβάδες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;Μία..όχι δύο..όχι κάτσε τέσσερις..ώπα μάλλον οχτώ..χμμμ τελικά δεκαέξι.....
astrolabos Αύγουστος 23, 2011 #6754 Αύγουστος 23, 2011 Beware... Γιατί πίνει ο ακέφαλος καβαλάρης; Για να κάνει κεφάλι Είναι 2 χόρτα και τρώνε. Τρώνε, τρώνε, τρώνε οπότε ξαφνικά λέει το ένα: Ούφ, χόρτασα. Πόσες αμοιβάδες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; Μία.. όχι δύο.. όχι κάτσε τέσσερις.. ώπα μάλλον οχτώ.. χμμμ τελικά δεκαέξι.....
vic Αύγουστος 24, 2011 #6755 Αύγουστος 24, 2011 Είδα μια γελοιογραφία που έλεγε: Δάσκαλος: Για πες μας Νικολάκη τι ξέρεις για το κρυφό σχολειό. Μαθητής: Το κρυφό σχολειό ήταν ένα μέρος όπου Έλληνες και Τούρκοι αγαπημένοι διάβαζαν μαζί το βιβλίο της έκτης δημοτικού.
vic Αύγουστος 24, 2011 #6757 Αύγουστος 24, 2011 ^ δεν το έπιασα Συνωστίζονταν στο λιμάνι της Σμύρνης...
dellman Αύγουστος 25, 2011 #6758 Αύγουστος 25, 2011 Beware... Γιατί πίνει ο ακέφαλος καβαλάρης; Για να κάνει κεφάλι Είναι 2 χόρτα και τρώνε. Τρώνε, τρώνε, τρώνε οπότε ξαφνικά λέει το ένα: Ούφ, χόρτασα. Πόσες αμοιβάδες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; Μία.. όχι δύο.. όχι κάτσε τέσσερις.. ώπα μάλλον οχτώ.. χμμμ τελικά δεκαέξι.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.