vic Ιούνιος 16, 2011 #6501 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Δεν με χεις γνωρισει για αυτο μιλας Δε μου δίνεις το τηλέφωνο του πατέρα σου να δρομολογήσουμε κάτι εξελίξεις; Ε, αδερφέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 16, 2011 #6502 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Το ζευγάρι τσακώνεται για μια ακόμη φορά.Η σύζυγος τηλεφωνεί στη μητέρα της κλαίγοντας και της λέει:"Τσακώθηκε και πάλι μαζί μου. Δεν το αντέχω άλλο, έρχομαι να μείνω μαζί σου"!Και η μητέρα:"Όχι, κόρη μου, πρέπει να πληρώσει για το λάθος του, .... έρχομαι ΕΓΩ να μείνω μαζί σας"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 17, 2011 #6503 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 O άνδρας ανακάλυψε τα ΧΡΩΜΑΤΑ και δημιούργησε την ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.Η γυναίκα ανακάλυψε την ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ & δημιούργησε το ΜΑΚΙΓΙΑΖ.O άνδρας ανακάλυψε τις ΛΕΞΕΙΣ και δημιούργησε την ΣΥΖΗΤΗΣΗ.Η γυναίκα ανακάλυψε την ΣΥΖΗΤΗΣΗ & δημιούργησε το ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.O άνδρας ανακάλυψε το ΠΑΙΧΝΙΔΙ & δημιούργησε τα ΧΑΡΤΙΑ.Η γυναίκα ανακάλυψε τα ΧΑΡΤΙΑ & δημιούργησε τα TAROT.Ο άνδρας ανακάλυψε την ΓΗ & δημιούργησε την ΤΡΟΦΗ.Η γυναίκα ανακάλυψε την ΤΡΟΦΗ & δημιούργησε την ΔΙΑΙΤΑ.O άνδρας ανακάλυψε τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ & δημιούργησε την ΑΓΑΠΗ.Η γυναίκα ανακάλυψε την ΑΓΑΠΗ & δημιούργησε τον ΓΑΜΟ.O άνδρας ανακάλυψε την ΓΥΝΑΙΚΑ & δημιούργησε το ΣΕΞ.Η γυναίκα ανακάλυψε το ΣΕΞ & δημιούργησε τον ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.O άνδρας ανακάλυψε το ΕΜΠΟΡΙΟ & δημιούργησε το ΧΡΗΜΑ.Η γυναίκα ανακάλυψε το ΧΡΗΜΑ & τα ΓΑΜ...... ΟΛΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούνιος 17, 2011 #6504 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Αυτή είναι αγγελία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 17, 2011 #6505 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Σε έχουν προλάβει στις αστείες φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 19, 2011 #6506 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Είναι λοιπόν η γυναίκα ενός τύπου, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο με κρίσεις. Τη μία πέφτει σε κώμα, την άλλη γίνεται καλύτερα, κ.ο.κ. Παρόλα αυτά, αυτή ήταν στο πλευρό του κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Σε μια στιγμή, και εκεί που καθόταν και τον κοίταζε που ξάπλωνε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αυτός ανοίγει λίγο τα μάτια του και της ψιθυρίζει με βαρύ τόνο: - Ξέρεις κάτι; Ήσουν πάντα στο πλευρό μου σε όλες μου τις δύσκολες στιγμές... Όταν απολύθηκα από τη δουλειά μου, ήσουν εκεί να με παρηγορήσεις, όταν η επιχείρησή μου απέτυχε, ήσουν εκεί να με υποστηρίξεις, όταν με πυροβόλησαν στο δάσος, ήσουν εκεί, όταν χάσαμε το σπίτι, ήσουν πάντα μαζί μου... Τώρα που η υγεία μου κλονίστηκε, είσαι συνεχώς στο πλευρό μου....... Λοιπόν ξέρεις κάτι; - Τι, αγάπη μου; τον ρωτάει εμφανώς συγκινημένη η γυναίκα του. - Δεν φεύγεις για λίγο μπας και δω καμιά άσπρη μέρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 19, 2011 #6507 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 'Ενας Αμερικανός πηγαίνει στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, για να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι με το τραίνο!Βλέπει κάπου εκεί, έξω από το σταθμό, ένα μηχάνημα με την ένδειξη "Ρίξτε ένα δολλάριο στη σχισμή και το μηχάνημα θα σας πεί ποιός είστε!"Περίεργος καθώς είναι, ρίχνει το κέρμα, και το μηχάνημα του λέει: "Είσαι ο Τζον Ντέρεκ από τη Ν.Υόρκη, λογιστής, ύψους 1,80, βάρους 90 κιλών και θα πάρεις το τρένο των 2.30 για Σικάγο."Εντυπωσιάζεται ο Τζον από την ικανότητα του μηχανήματος και για να το ξεγελάσει, τρέχει κι αγοράζει ένα ψεύτικο μουστάκι, επιστρέφει και ξαναρίχνει ένα δολλάριο... "Είσαι ο Τζον Ντέρεκ από τη Ν.Υόρκη, λογιστής, ύψους 1,80, βάρους 90 κιλών και θα πάρεις το τρένο των 2.30 για Σικάγο" του λέει πάλι το μηχάνημα!Μα δεν είναι δυνατόν, φωνάζει αυτός! Τσαντίζεται ο τύπος και τον πιάνει μανία σώνει και καλά να ξεγελάσει το μηχάνημα!Τρέχει λοιπόν στις τουαλέτες και μεταμφιέζεται σε Αραβα! Ξαναπηγαίνει στο μηχάνημα και πάλι τα ίδια."Είσαι ο Τζον Ντέρεκ, από τη Ν.Υόρκη, λογιστής, ύψους 1,80, βάρους 90 κιλών και θα πάρεις το τρένο των 2.30 για Σικάγο." Αγανακτισμένος λοιπόν ο τύπος μας τρέχει και μεταμφιέζεται σε γυναίκα, ρίχνει πάλι το δολάριο και το μηχάνημα του λέει: "Είσαι ο Τζον Ντέρεκ από τη Ν.Υόρκη, λογιστής, ύψους 1,80, βάρους 90 κιλών και με τις βλακείες σου έχασες το τραίνο!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 19, 2011 #6508 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Εγω το ξερω αλλιως, νομιζω με μηχανημα που αναλυει ουρα Και ηταν πιο αστειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 19, 2011 #6509 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Και ηταν πιο αστειο Το ΛΑ.Ο.Σ. θα λέει πάντα καλύτερα ανέκδοτα από την ΝΔ...δέξου το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Ιούνιος 20, 2011 #6510 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 -Ο Τσακ Νόρις μπορεί να εξηγήσει στον Ογκουνσότο «πωτς γκένεν ατό;». Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 20, 2011 #6511 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Το ΛΑ.Ο.Σ. θα λέει πάντα καλύτερα ανέκδοτα από την ΝΔ...δέξου το! Δεν είναι ΝΔ ο επίτιμος βρε Άδωνη. ΔΗΣΥ είναι, για αυτό σκίζει η κόρη του στις δημοσκοπήσεις. Της ευχήθηκε "καλή επιτυχία". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 20, 2011 #6512 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Client: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 21, 2011 #6513 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Πήραν το πουλμανάκι της μονής και πήγαν σε ένα μπαράκι και γίνανε σκνίπα. Καθώς γυρνούσαν σε μια στροφή το αυτοκίνητο ξέφυγε και έπεσε στο γκρεμό και... σκοτωθήκανε όλες. Ανεβαίνοντας στους ουρανούς βρίσκονται μπροστά στον Αγ. Πέτρο που κάνει την επιλογή για τον παράδεισο και την κόλαση. Του λένε πως είναι καλόγριες και δικαιούνται να πάνε στον παράδεισο. Αρνείται ο Αγ. Πέτρος και τις βάζει στη σειρά και αρχίζει τις ερωτήσεις : Ρωτάει την πρώτη τι αμαρτίες έχει και αυτή του λέει πως κάποτε με τα ακροδάχτυλα της ακούμπησε το αντρικό όργανο. Βγάζει ο Αγ. Πέτρος μια λεκάνη με αγιασμένο νερό και της λέει να βουτήξει τα δάχτυλα της μέσα και λέει να περάσει στον παράδεισο. Ρωτάει τη δεύτερη και αυτή του λέει πως με τη παλάμη της έπιασε κάποτε το αντρικό όργανο. Της λέει και αυτής να βουτήξει την παλάμη μέσα στη λεκάνη και να φύγει. Καθώς έρχεται η σειρά της τρίτης, η τέταρτη άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα να πάρει αυτή τη σειρά της άλλης, αλλά ο Αγ. Πέτρος ήταν ανένδοτος για το τυπικό της διαδικασίας. Επιμένοντας όμως η τέταρτη καλόγρια και στην ύστατη προσπάθεια φώναξε δυνατά: «Σε παρακαλώ Αγ. Πέτρο μου να κάνω καμία γαργάρα, μην προλάβει η άλλη και βάλει τον κ@λ@ της μέσα» !! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 21, 2011 #6514 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Παλιό αλλά,Είναι στην στάση ένα ζευγάρι με τα δέκα παιδιά τους, και περιμένουν το λεωφορείο. Σε λίγο καταφθάνει και ένας τυφλός.Έρχεται το λεωφορείο αλλά επειδή ήταν υπεράριθμο μπαίνει η σύζυγος με τα δέκα παιδιά, και μένουν έξω ο σύζυγος με τον τυφλό. Έτσι αποφασίζουν να το κόψουν σιγά-σιγά με τα πόδια...Στο δρόμο ο σύζυγος αρχίζει να εκνευρίζεται από το τίκι-τίκι που κάνει το μπαστουνάκι του τυφλού στο πεζοδρόμιο, και του λέει: ''Ρέ σύ μεγάλε....δέν μπορείς να βάλεις ένα λαστιχάκι στο μαρκούτσι να μήν μας σπάς τ' αρ....δια με το τίκι-τίκι?Και ο τυφλός απαντάει:''Ναί ρε μαλ...κα .... άν είχες βάλει εσύ ένα λαστιχάκι στο δικό σου μαρκούτσι, τώρα θα πηγαίναμε με το λεωφορείο!!!'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 21, 2011 #6515 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Μερικά πράγματα ... "ουτε για αστείο" Narzul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 21, 2011 #6516 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Oι καιροί το σηκώνουν αυτόΈνας καλοντυμένος κύριος περπατάει αμέριμνος τη νύχτα… Ξαφνικά, πίσω από ένα δέντρο πετάγεται ένας μασκοφορεμένος, του κολλάει ένα πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει: “Τα λεφτά σου και γρήγορα”… “Μα τι λες;” αντιδρά ο κύριος, “ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο Τάδε Ταδόπουλος, Βουλευτής και πρώην Υπουργός!!!”… “Ε, τότε”, λέει ο μασκοφορεμένος, “τα λεφτά ΜΟΥ και γρήγορα”!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 21, 2011 #6517 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Μερικά πράγματα ... "ουτε για αστείο"Narzul Ηταν τοσο τραγικο (τραβηγμενο) που ξεπερνουσε κατα πολυ τα ορια της αληθειας. Δε θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο , παρα μονο ανεκδοτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 21, 2011 #6518 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Ηταν τοσο τραγικο (τραβηγμενο) που ξεπερνουσε κατα πολυ τα ορια της αληθειας.Δε θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο , παρα μονο ανεκδοτο.Δυστυχως οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 21, 2011 #6519 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 3 μερες θρεντ μπαν για τον Ναρζουλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 21, 2011 #6520 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 αχ narzul δεν ήξερες ότι αυτά τα ανέκδοτα τα "ομορφαίνουμε" με το pedobear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.