Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Τρεις ηλικιωμένοι συζητούν στο πάρκο για τα γεράματά τους:

- Καταραμένα γεράματα να πάρει ο διάολος! Χτες έρχεται η εγγονούλα μου με το βιβλίο της και με ρωτάει: “Τι σημαίνει αυτό που γράφει εδώ παππού;” και δεν μπορούσα να τη βοηθήσω γιατί πια δεν βλέπω καλά… δεν βλέπω… εγώ που ήμουν αϊτός, στο κυνήγι πάντα ο καλύτερος δεν έχανα ούτε κοτσύφι… αααχ.. δεινόν το γήρας…

- Ααα να δείτε εγώ τι έπαθα χτες… πάω να ανέβω τα σκαλιά στο ΙΚΑ γιατί είχε χαλάσει το ασανσέρ και στον πρώτο όροφο λαχάνιασα, άναψα και τα πόδια μου δεν με βαστούσαν! Ποιος, εγώ που ήμουν αθλητής μεγάλος και έτρεχα μαραθώνιους έτσι για προθέρμανση και τώρα δεν μπορώ να ανέβω τις σκάλες να πάρει…

- Αααχ να δείτε εμένα τι μου’ τυχε προχτές… Είχε έρθει σπίτι η Σβετλάνα να καθαρίσει και τη βλέπω να ανεβαίνει στο σκαμπό να ξεσκονίσει τα πάνω ράφια της βιβλιοθήκης… εε πάω από κάτω και την τσιμπάω και την αρχίζω στα χαδάκια και τα παιχνιδάκια και τότε γυρνάει και μου λέει πονηρά..

“Κύριε Λεονίντα πάλι;;; είναι η τρίτη φορά σήμερα!!!”

- Τί έχω πάθει ρε παλικάρια… δεν θυμάμαι πια… ξεχνάω!!!!

Ηταν τρεις ισοβίτες και συζητούσαν τι θα κάνουν στη φυλακή...

για την υπόλοιπη ζωή τους. Βγάζει ο πρώτος ένα γιο-γιο και λέει:

- Εγώ με αυτό το γιο-γιο θα παίζω συνέχεια.

Βγάζει ο δεύτερος μία τράπουλα...και λέει:

- Εγώ θα παίζω... με αυτήν εδώ την τράπουλα.

Βγάζει και ο τρίτος ένα κουτί ταμπόν λέγοντας:

- Εγώ πήρα αυτά.

- Μα, τι θα τα κάνεις αυτά;

- Στις οδηγίες χρήσης γράφει ότι με αυτά μπορώ να παίζω τέννις, να τρέχω, να κολυμπάω, να κάνω ορειβασία...

Ο σύζυγος είναι πολύ θρήσκος και έχει προστάτη του τον άγιο Νικόλαο...

Μια μέρα ξεκινά για επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη και η γυναικούλα του, καλεί τρεις μαντράχαλους για τα σχετικά. Ο πρώτος έρχεται με μία σαμπάνια, ο δεύτερος με ένα κουτί γλυκά και ο τρίτος ο καρμίρης με τίποτα.Αρχίζουν τα προκαταρκτικά και ξαφνικά επιστρέφει ο σύζυγος. Μέχρι να φτάσει στην κρεβατοκάμαρα, η κυρία χώνει τους εραστές, μαζί με τη σαμπάνια και τα γλυκά, στην ντουλάπα. Ο σύζυγος μπαίνει και της εξηγεί ότι ο άγιος Νικόλας δεν τον άφησε να κάνει το ταξίδι και έξέδωσε απαγορευτικό λόγω κακοκαιρίας.Η κυρία εκμεταλλεύεται την κατάσταση και του λέει ότι ο άγιος της έστειλε κι εκείνης μήνυμα, της είπε μάλιστα να τον περιμένει για να κάνουν έρωτα. Για αυτόν τον λόγο και είναι ντυμένη με προκλητικά εσώρουχα.Ο σύζυγος τσιμπάει, αρχίζει να χαμουρεύεται με την καλή του και μετά από λίγο η κυρία λέει:

- Αχ άγιε μου Νικόλα, να είχα μία σαμπάνια να την πιω με τον αντρούλη μου. Αμέσως ανοίγει η ντουλάπα, βγαίνει ένας μαντράχαλος με μία σαμπάνιαστο χέρι και λέει:

- Εκ του αγίου Νικολάου, η σαμπάνια σας, και φεύγει άνετος. Ο σύζυγος σταυροκοπιέται, ευχαριστεί τον άγιο και συνεχίζει ναχαμουρεύεται.

Μετά από λίγο η κυρία ζητάει και γλυκά από τον άγιο, οπότε ανοίγει ηπόρτα της ντουλάπας, εμφανίζεται δεύτερος μαντράχαλος με γλυκά καιλέει:

- Εκ του αγίου Νικολάου, τα γλυκάκια σας!

Ο σύζυγος ο ******* ξανασταυροκοπιέται, ευχαριστεί τον προστάτη άγιότου και συνεχίζει το χαμούρεμα. Περνά λίγη ώρα, το έχουν κάνει, η κυρία έχει ανάψει τσιγάρο, ο σύζυγος κοντεύει να αποκοιμηθεί, τον τρίτο στην ντουλάπα τον έχουν ξεχάσει, οπότε.... ανοίγει η ντουλάπα, βγαίνει ένας μαντράχαλος και λέει:

- Εκ του αγίου Νικολάου........ Επειδή σε πέντε λεπτά κλείνουμε, θέλετε τίποτε άλλο;;;

Γεώργιος Α. Παπανδρέου - Βικιπαίδεια

Γέννηση 16 Ιουνίου 1952 (1952-06-16) (58 ετών)

Σαιντ Πωλ Μινεσότα, Η.Π.Α.

+

NOCTOC: Άγιοι Τύχων και Μνημόνιος Επισκόποι Αμαθούντος - Saints Tychon and Mnemonios Bishops of Amathus

Η μνήμη του Αγίου Τύχωνα συνεορτάζεται μαζί με αυτή του Αγίου Μνημονίου στις 16 Ιουνίου.

=

++ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ++

Θεέ μου...

Tον τελευταίο χρόνο πήρες έναν αγαπημένο τραγουδιστή, τον GARY MOORE

Εναν αγαπημένο ηθοποιό, τον ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ,

Μια αγαπημένη μου ηθοποιό, την FARRAH FAWCETT,

Απλά ήθελα να σου θυμίσω, ότι ο αγαπημένος μου πολιτικός είναι ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

:p

Είναι ένας σε μία συγκέντρωση και ανεβαίνει στο βήμα. Αρχίζοντας την ομιλία του λέει:

"Είμαι πολιτικός..."

Χαμός από κάτω. Βρισήματα, φωνές, γιουχαίσματα.

"...μηχανικός, ρε παιδιά, μηχανικός."

Διάφορες ατάκες:

-Γιατί το μνημόνιο 2 το λένε "μεσοπρόθεσμο" ;

Γιατί θα παίρνεις ακριβώς τα μισά.

-Ποιό θα είναι το επόμενο μέτρο της κυβέρνησης μετά την έκτακτη εισφορά;

Ο έκτακτος μισθός.

-Μακροπρόθεσμα είμαστε όλοι νεκροί.

John Maynard Keynes. (Άγγλος νομπελιστας Οικονομολόγος όταν ρωτήθηκε για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της πολιτικής αύξησης των ελλειμμάτων ως διεξόδου από κρίσεις.)

Μεσοπρόθεσμα είστε όλοι νεκροί.

Γ. Παπανδρέου.

-Μέχρι πόσα μνημόνια θα φτάσουμε;

Μέχρι 10. Ο ΓΑΠ δεν ξέρει να μετράει παραπάνω.

-Γιατί μπαίνει φόρος στο φυσικό αέριο;

Γιατί φοβούνται μην το αμολήσουν στη Βουλή.

-Τι έκαναν οι γείτονες , όταν ένα βράδυ άρχισε να λειτουργεί το μυαλό του Γιώργου;

Κάλεσαν την αστυνομία για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

-Έλληνες ήταν τελικά οι χάκερ που παραβίασαν τα συστήματα του ΔΝΤ.

Τώρα μας χρωστάνε 600δις ευρώ με πρώτη δόση τον Ιούλιο.

-Πώς βρέθηκαν οι καντίνες στο Σύνταγμα;

Τις έβαλε η κυβέρνηση για να σπάσει ενδεχόμενη απεργία πείνας.

-Ποιά τα νέα στο μέτωπο της φορολογίας;

53% ΦΠΑ και πόθεν έσχες στα λέιζερ.

-Ο Παπανδρέου υλοποίησε τελικά το όραμά του για τη Δανία του νότου

και με την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέτει στόχο και για τη Σιβηρία του νότου.

-Γιατί το ΠΑΣΟΚ ανησυχεί για κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος μετά τα τελευταία επεισόδια;

Γιατί οι πλατείες γέμισαν μουτζαχεντίν.

-Πώς χαρακτηρίζεται πλέον η περιοχή του εθνικού κήπου από το ΥΠΕΚΑ της Τίνας Μπιρμπίλη;

Περιοχή " Natura να φύγουμε".

-Από που φυγαδεύτηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ;

Από το Ζάππειο 2.

-Νέα Αποκάλυψη από τον Στέφανο Χίο.

"100.000€ χρέωσαν οι ανάλγητοι κοπρίτες τον ελληνικό λαό για τις μπαταρίες των φακών που χρησιμοποίησαν κατά τη διαφυγή τους από τον εθνικό κήπο."

-Τέρμα το πρόβλημα με τα σκουπίδια. Ούτε ανάθεση σε εταιρείες ούτε τίποτα απ’όλα αυτά. Απλά θα τα τρώμε.

How to call the police

George Phillips of Meridian, Mississippi was going up to bed when his wife told him that he'd left the light on in the garden shed, which she could see from the bedroom window.

George opened the back door to go turn off the light, but saw that there were people in the shed stealing things.

He phoned the police, who asked "Is someone in your house?" and he said "no". Then they said that all patrols were busy, and that he should simply lock his door and an officer would be along when available.

George said, "Okay," hung up, counted to 30, and phoned the police again.

"Hello, I just called you a few seconds ago because there were people in my shed. Well, you don't have to worry about them now cause I've just shot them all." Then he hung up.

Within five minutes three police cars, an Armed Response unit, and an ambulance showed up at the Phillips residence and caught the burglars red-handed.

One of the Policemen said to George: "I thought you said that you'd shot them!"

George said, "I thought you said there was nobody available!"

Κάποτε ήταν δύο πολύ άτακτα κλεφτρόνια . Η μαμά τους δεν τα άντεχε άλλο και αποφάσισε να τα πάει στον παπά της εκκλησίας να τους μιλήσει.

Ο παπάς πήρε το μικρότερο αδελφό , του πρόσφερε καρέκλα και του έκανε την πρώτη ερώτηση : " Πού είναι ο Θεός ; ".

Ο μικρός κοίταξε αριστερά , κοίταξε δεξιά , αλλά δεν έδωσε απάντηση.

" Πού είναι ο Θεός " τον ξαναρώτησε ο παπάς .

Ο μικρός ξανακοίταξε γύρω του αλλά δε μίλησε .

" Πού είναι ο Θεός σε ρωτάω ! " , είπε θυμωμένος ο παπάς .

Ο μικρός σηκώθηκε , βγήκε γρήγορα από την πόρτα , πήγε κοντά στον αδελφό του και του ψιθυρίζει στο αυτί: " Aσε μεγάλε ... υπάρχει πρόβλημα ... "

- " Τι πρόβλημα ; " , απαντά ο αδερφός ;

- " Να ... έχουν χάσει το Θεό και νομίζουν πως τον πήραμε εμείς! "

Ο Παράδεισος είναι εκεί όπου :

Οι αστυνομικοί είναι Βρετανοί

Οι μάγειρες Γάλλοι

...Οι μηχανικοί Γερμανοί

Οι εραστές Έλληνες

Και όλα οργανώνονται από τους Ελβετούς

Η Κόλαση είναι εκεί όπου :

Οι μάγειρες είναι Βρετανοί

Οι μηχανικοί Γάλλοι

Οι εραστές Ελβετοί

Οι αστυνομικοί Γερμανοί

Και όλα οργανώνονται από τους Έλληνες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.