Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Ενώ οι υπόλοιποι λαοί είναι παναγίες ...

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
O Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ

Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω :

- Και γιατί πρέπει να πας εσύ;

- Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;

- Εσύ δεν γνωρίζεις καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Τι κρύβεις;

- Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ;

- Τι; Θα πάνε μόνο άντρες; Σώπα!

- Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια.

- Αν βγεις από την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου.

- Τι λες; Και η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Τι νομίζεις ότι είμαι, βλαμμένη; Τι τρέχει με σένα και αυτήν τη γριά;

- Δεν μπορείς να πας! Τελεία και παύλα!

- Μην ντύνεσαι, διότι εσύ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

True Story !

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ!

Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά:

-Εσύ Γιαννάκη, αν έβγαινες με μια κοπέλα από καλή οικογένεια και με πολύ καλή εκπαίδευση για δείπνο και ήθελες να πας στην τουαλέτα, τι θα έλεγες;

- Θα έλεγα 'πάω μισό λεπτό να κατουρήσω.'

Η δασκάλα: Ά, όχι αυτό θα ήταν πολύ αγενές... Εσύ Κωστάκη παιδί μου πως θα το έλεγες;'

Κωστάκης: 'Θα έλεγα με συγχωρείς καλή μου φίλη, αλλά πρέπει να πάω στην τουαλέτα.'

Δασκάλα:' Ναι... κάπως καλύτερα, αλλά η λέξη 'τουαλέτα' όταν τρως ακούγεται άσχημα.'

Γυρνάει η δασκάλα στον Τοτό: 'Εσύ Τοτό, απόδειξε μας επιτέλους πόσο έξυπνος είσαι και πόσο καλά θα το έλεγες; Τι θα έλεγες στην κοπέλα;'

Εγώ κυρία θα έλεγα:

'Καλή μου, παρακαλώ να με συγχωρέσεις που θα σ' εγκαταλείψω για μισό λεπτό, αλλά δυστυχώς πρέπει να εξυπηρετήσω έναν πολύ καλό μου φίλο, τον οποίο ευελπιστώ και να σου γνωρίσω αμέσως μετά το φαγητό!

Τελευταία ημέρα των μαθημάτων, στο πανεπιστημιακό έτος και σε ένα σπουδαίο μάθημα, αλλά και ψιλό-παλούκι..

Ο καθηγητής κύριος Θα-σας-κόψω-όλους αναγγέλει:

- Την άλλη βδομάδα, πρώτη μέρα της εξεταστικής, δίνετε το μάθημα.

Οποιαδήποτε απουσία δεν θα δικαιολογηθεί, ακόμη και για αυτούς που έχουν δώσει όλες τις ασκήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ επανάληψη της εξέτασης. Ούτε για τους επί 30 συναπτά έτη "συναδέλφους" που επιμένουν να το δίνουν κάθε χρόνο.

Από κάτω βαβούρα, οι φοιτητές διαμαρτύρονται...

-Μα, μου, σου, του....

- Τέλος πάντων, λέει ο κ. Καθηγητής, θα φανώ ελαστικός στην περίπτωση που πάθετε κάτι πολύ σοβαρό, δηλαδή σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας (μεθ' αποδεικτικών) ή θανάτου πολύ συγγενικού προσώπου(επίσης αποδεδειγμένα-πιστοποιητικό θανάτου από τον παππά της ενορίας και τον Μητροπολίτη)). Σε τέτοια περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να έρθετε, θα δώσετε εξετάσεις σε άλλη χρονική στιγμή.

Ο "Εξυπνάκιας" φοιτητής από κάτω:

- Και αν δεν μπορέσουμε να έρθουμε λόγω εξαντλητικού σεξ όλο το Σαββατοκύριακο;

-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ από κάτω, γέλια, χαμός, πλήρης αταξία...

Μετά από λίγο και αφού έχει αποκατασταθεί η τάξη ο καθηγητής οφείλει μία απάντηση:

- Στην περίπτωση όπως εσύ εννοείς αυτή, "του εξαντλητικού σεξ".........

Θα γράψεις με το άλλο χέρι...

και εχει και βαριδια κιολας ε :p

μου θυμιζει κατι αλλους που εδωσαν 50Ε για να παρουν ενα γιωτοφωνο που ηταν μουφα και παταγες το κουμπι και εδειχνε ενα μηλο στην οθονη και αυτο ηταν ολο :hehe:

Ο Έλληνας υπουργός Δημοσίων έργων πάει επίσκεψη στον Γερμανό ομόλογό του.Μπαίνει σε ένα σπίτι τεράστιο,μεζονέτα με πισίνα και έναν τεράστιο κήπο.

"Πως το έφτιαξες αυτό ρε Χανς?¨.

"Βλέπεις εκείνη τη γέφυρα?".

"Ναι".

"Ε, τα μισά λεφτά από την επιδότηση,πήγαν στο χτίσιμο της βίλας μου".

Μετά από λίγο καιρό,έρχεται ο Γερμανός στην Ελλάδα και επισκέπτεται τον ομόλογό του.Μπαίνει σε ένα τεράστιο σπίτι,με τρεις ορόφους,δωμάτια,μπάνια,ένα τεράστιο κήπο,πισίνα εσωτερική και εξωτερική,γήπεδο γκολφ,υπηρέτες κτλ.

"Πως το έφτιαξες αυτό ρε Βαγγέλη?".

"Βλέπεις εκείνη τη γέφυρα?".

"Ποια γέφυρα!???!".

Συζητουσαν 2 εργατες φιλοι στο εργοστασιο...

-Δε βλεπω την ωρα να παω σπιτι και να βγαλω το κιλοτακι της γυναικας μου!

-ορεξουλες , ορεξουλες? (xD)

-oχι, με στενευει.

Ένας άντρας αράζει στη βεράντα με τη γυναίκα του πίνοντας μπύρα.

Αφού έχει πιει αρκετές, σπάει την ησυχία λέγοντας:

- Σ' αγαπώ.

Τον κοιτάει η γυναίκα του:

- Τώρα μιλάς εσύ ή η μπύρα;

- Εγώ μιλάω. Στη μπύρα

Ήταν ένας Θάνος και ένας νάνος ... και ρωτάει ο θάνος "Τι ώρα νάνε;" ... και απαντάει ο νάνος "Ε δε θάνε;"

Παει ενας ασθενης στον γιατρο και λεει

-γιατρε μου εχω τεραστιο προβλημα...Δεν μπορω να μαμησω

-χμ , μαλιστα...λοιπον παρτε αυτα τα χαπακια.Με αυτα θα μαμησετε πολυ καλα.

Μετα απο μια βδομαδα ξανα ο ασθενης στο γιατρο.

-γιατρε μου τιποτα!

-Τι τιποτα?... Τιποτα?

-Τιποτα γιατρε μου , τιποτα.

-Δεν ειναι δυνατον

Βγαινει ο γιατρος εξω και παει στη γραμματεα του.

-Εχω εναν ασθενη μεσα ο οποιος δεν μπορει να μαμησει με τιποτα. Πηγαινε μεσα , ξεγυμνωσου , κανε και τπτ προκλητικο να δουμε...ειναι δυνατον?

Τι να κανει και η γραμματεας , μπαινει μεσα ... ο γιατρος απ εξω περιμενε.

Σε λιγο ακουει φωνες αναστεναγμους , να γινετε μεσα χαμος.

Μπαινει μεσα ο γιατρος , βλεπει τον ασθενη να την εχει ξεσκισει τη γραμματεα .

Καλα ρε του λεει εσυ δεν ειπες οτι δε μπορουσες να μαμησεις με τιποτα?

-Ε ναι γιατρε μου

επειδη δεν εβρισκα!

Ένας άντρας μέσα σε ένα αερόστατο συνειδητοποιεί ότι έχει χαθεί. Μειώνει

ύψος και βλέπει έναν άλλο άντρα από κάτω. Κατεβαίνει κι άλλο και φωνάζει:

- Συγγνώμη, μπορείτε να με βοηθήσετε; Υποσχέθηκα σε ένα φίλο ότι θα τον συναντούσα εδώ και μια ώρα, αλλά δεν ξέρω πού είμαι.....

Ο άντρας από κάτω του απαντάει:

- Είσαι σε ένα αερόστατο ζεστού αέρα σε ύψος περίπου δεκαπέντε μέτρων. Βρίσκεσαι στις 38 μοίρες ανατολικά γεωγραφικό μήκος και στις 23 μοίρες βόρεια

γεωγραφικό πλάτος.

- Μήπως είσαι μηχανικός; ρωτάει ο αιωρούμενος.

- Ναι, είμαι, λέει εκείνος στο έδαφος, πώς το κατάλαβες;

- Κοίτα, ό,τι μου είπες είναι τεχνικά σωστό, αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω

με την πληροφορία που μου έδωσες και το γεγονός παραμένει ότι είμαι ακόμα χαμένος. Ειλικρινά, δε με βοήθησες και πολύ ως τώρα.

Ο από κάτω λέει:

- Kι εσύ πρέπει να είσαι manager.

- Πράγματι! Εσύ πώς το κατάλαβες;

- Κοίτα, δεν ξέρεις πού είσαι, ούτε πού πας. Έχεις ανέλθει στο ύψος σου

χάρις σε μια μεγάλη φούσκα. Έδωσες μια υπόσχεση πού δεν γνωρίζεις πώς να

την κρατήσεις, και περιμένεις από τους από κάτω σου να λύσουν τα προβλήματά σου. Το θέμα είναι ότι βρίσκεσαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρισκόσουν πριν με ρωτήσεις, αλλά, κατά κάποιο τρόπο, τώρα μοιάζει να είναι δικό μου σφάλμα.

Ένας τυφλός στρώνει την πετσέτα του σε μιά κατάμεστη παραλία, δίπλα σε ένα ζευγάρι με δύο πιτσιρίκια.

Ξεκινάει βγάζοντας από την τσάντα του καφέ-νερά-τόστ-αντιλιακό κτλ. , και τελειώνει βγάζοντας μία φουσκωτή κούκλα που αρχίζει αμέσως να την φουσκώνει...

Η μητέρα δίπλα τα παίρνει κρανίο, και αποφασίζει να του ζητήσει τον λόγο για την ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσια παραλία.

-''Συγνώμη κύριέ μου...τί πράγματα είναι αυτά που κάνετε σε δημόσια παραλία!''

-''Μα, τί κάνω κυρία μου...? απαντά ο τυφλός

-''Εδώ κάνουν μπάνιο μικρά παιδάκια, και εσείς φουσκώνετε πλαστική κούκλα''? συνεχίζει η μαμά

-''Φτού σου ρέ π@ύστη μου....όλο τον χειμώνα το Zodiac πήδ@γ@!''

Zodiac = Φουσκοτα βαρκακια αρκετα γνωστα

το διευκρινιζω γιατι δεν βλεπω πολλα ty :p

O chuck norris είδε τον Jesus φαντάρο και του ριξε τρεις μέρες φυλακή, γιατί ήταν αξύριστος.

Είναι ένας τυπος σε ένα bar και βλέπει μια γκομεναρα στην άλλη γωνία, να πίνει ποτό.

Ρώτα τον barman:

- Τι παίζει εδώ; Πολύ πρώτο μωρό, μόνο του είναι;

Ο barman του απαντά:

- Άσε, είναι τυφλή.

Εντάξει λέει αυτός, κανένα πρόβλημα, πάει εκεί, αρχίζει κατάσταση οπότε τελικά του λέει η γκόμενα να πάνε σπίτι της.

Της λέει αυτός:

- Μέσα, αλλά να πάρω πρώτα τηλέφωνο τη γυναίκα μου, γιατί εγώ και η γυναίκα μου δεν έχουμε μυστικά.

Οπότε βγάζει το κινητό του, καλεί τη γυναίκα του και της λεει:

- Μωρό μου,θ'αργησω αποψε.Μου κατσε μια στραβη..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.