yanni Μάρτιος 7, 2011 #6021 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 @performer, you are kidding right? (μετάφραση: κοίτα το δύο προηγούμενα posts από το δικό σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάρτιος 7, 2011 #6022 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Μια μέρα, Ο σύζυγος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 6 το απόγευμα και λέει στη γυναίκα του...- Καλή μου, έχω ένα meeting για τη δουλειά στις 10 το βράδυ, αλλά δε θα πάω...!! Μου φαίνεται ότι με εκμεταλλεύονται!! Η γυναίκα, δείχνοντας ότι νοιάζεται γι' αυτόν, τον πείθει πως η δουλειά είναι σημαντική. Τότε, ο σύζυγος πάει να κάνει ένα ντουζάκι για να είναι έτοιμος και σκέφτεται: - Ήταν εύκολο να τη κοροϊδέψω!. Σαν γυναίκα που αξίζει να το κάνει, όταν ο άντρας της μπαίνει στο μπάνιο, τσεκάρει όλα του τα πράγματα: το πορτοφόλι, το τσαντάκι, το σακάκι, τα μηνύματα στο κινητό κτλ. Και βρίσκει ένα χαρτάκι με το παρακάτω κείμενο : "Μωρό μου, σε περιμένω για να φάμε τη γαλοπούλα με τη λευκή σάλτσα που έχουμε πει..." Η γυναίκα ξαναβάζει το χαρτάκι εκεί που ήταν. Όταν ο άντρας βγαίνει από το μπάνιο τη βλέπει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, σε μία στάση πολύ προκλητική... ... και χωρίς να χάνουν χρόνο.... όπως τους παλιούς καιρούς... ...Όταν τελείωσαν, ο τύπος μισοπεθαμένος, αποκοιμιέται. Όταν πλησίαζε η ώρα του 'meeting', η γυναίκα τον ξυπνάει. Παρόλα αυτά αυτός δεν ήθελε να ξέρει τίποτα για το 'meeting'. Τελικά η σύζυγος τον πείθει να πάρει τα πόδια του και να πάει... Όταν έφτασε στο σπίτι της ερωμένης του, πολύ κουρασμένος της λέει: - Καλή μου, έχω δουλέψει πολύ σήμερα και μόνο θα κάνω ένα ντουζάκι και θα ξεκουραστώ λίγο... Μπαίνοντας στο μπάνιο, η ερωμένη -γυναίκα ούσα- τσεκάρει τις τσέπες του παντελονιού και βρίσκει ένα χαρτάκι που γράφει : "Σου στέλνω τη γαλοπούλα. Η λευκή σάλτσα έμεινε σπίτι. Η Σύζυγος " :hehe: :hehe: ?? ηταν 2 ποστ πιο πανω xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 7, 2011 #6023 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 7, 2011 #6024 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 παλιοσπαμερια με τα quote που κανετε πλεον εχει "μπει" 2 φορες εξτρα παραπανω... και σε δευτερη σελιδα πλεον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 7, 2011 #6025 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 παλιοσπαμερια με τα quote που κανετε πλεον εχει "μπει" 2 φορες εξτρα παραπανω...και σε δευτερη σελιδα πλεον.. Έχει ξαναειπωθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 8, 2011 #6026 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Στη δεκαετία του 50, ένας νεαρός, αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι στην κοπέλα με την οποία...έβγαινε τις τελευταίες μέρες.Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε να της δωρίσει ένα ζευγάρι γάντια, κάτι ρομαντικά αλλά παράλληλα όχι πολύ προσωπικό.Μαζί με την αδελφή της αγαπημένης του (που τους έκανε 'πλάτες') πήγαν σε ένα ειδικευμένο μαγαζί και αγόρασαν τα γάντια.Η αδελφούλα αγόρασε και δυο βρακάκια για τον εαυτό της.Ενώ η υπάλληλος πακετάριζε τα πράγματα, τα μπέρδεψε και έτσι η αδελφούλα πήρε το πακέτο με τα γάντια, ενώ τα βρακάκια στάλθηκαν στην αγαπημένη του νεαρού με το παρακάτω συνοδευτικό σημείωμα:' Αγαπημένη μου, τα διάλεξα γιατί πρόσεξα πως δεν συνηθίζεις να φοράς όταν βγαίνουμε μαζί. Αν δεν ήταν η αδερφή σου, θα διάλεγα τα μακριά με τα κουμπιά, αλλά εκείνη φοράει κοντά που βγαίνουν και πιο εύκολα. Το χρώμα τους είναι ανοιχτό αλλά η κυρία που μου τα πούλησε μου έδειξε αυτά που φοράει εδώ και τρεις εβδομάδες και δεν έδειχναν καν βρώμικα.Την έβαλα να δοκιμάσει το δικό σου ζευγάρι και έδειχναν πολύ όμορφα επάνω της.Θα ήθελα να ήμουν μαζί σου όταν θα τα φοράς για πρώτη φορά, γιατί σίγουρα θα τα πιάσουν και άλλοι πριν σε ξαναδώ.Όταν τα βγάζεις, θυμήσου πως πρέπει να φυσάς μέσα τους πριν τα βάλεις στο συρτάρι σου γιατί υγραίνονται από τη χρήση.Σκέψου πόσες φορές θα τα φιλήσω στις μέρες που έρχονται. Ελπίζω να τα φοράς την Παρασκευή που θα βρεθούμε.Υ.Γ. Η τελευταία μόδα είναι να τα φοράς διπλωμένα προς τα κάτω, ώστε να φαίνεται και λίγη γούνα από μέσα.' Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Μάρτιος 8, 2011 #6027 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Μια γυναίκα περνώντας έξω από το δωμάτιο της κόρης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βουητό.Ανοίγει την πόρτα μπαίνει μέσα... Η κόρη της παίζει με έναν δονητή..."Τι κάνεις εκεί κορίτσι μου;" ερωτάει σοκαρισμένη."Μαμά σε παρακαλώ" απαντά εκείνη, "είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναίκα και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω"!Την επόμενη μέρα καθώς μπαίνει στο σπίτι ο πατέρας ακούει τον ίδιο θόρυβο από το δωμάτιο της κόρης του.Χωρίς να ξέρει, μπαίνει κι αυτός μέσα στο........ δωμάτιο και τσακώνει τη κόρη του να βγάζει γούστα με τον δονητή... Σοκαρισμένος κι αυτός ρωτάει τι κάνει εκεί πέρα.."Μπαμπά σε παρακαλώ" απαντά εκείνη, "είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναίκα και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω"!Μερικές μέρες αργότερα η γυναίκα επιστρέφει από τα ψώνια.Καθώς μπαίνει μέσα στο σπίτι ακούει το ίδιο ηλεκτρικό βουητό, πιο δυνατό από ποτέ, να έρχεται από το καθιστικό.Τρέχει στο καθιστικό και βλέπει τον άντρα της να κάθεται μπροστά στην τηλεόραση με τη μπύρα στο χέρι και διπλά στον καναπέ ο δονητής να πάλλεται πέρα-δώθε σαν τρελός..."Τι κάνεις εκεί ρε καραγκιόζη";;; ρωτάει"Τι θες μωρέ;" απαντά ο σύζυγος."Βλέπω Τσάμπιονς Λιγκ με το γαμπρό μου"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 8, 2011 #6028 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 FUMAGA: funny stuff++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 8, 2011 #6029 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Η ξανθιά κυρία μιλάει με μια φίλη της....."Δεν καταλαβαίνω" λέει...πριν μια βδομάδα ήρθε ένας νεαρός και μου χτύπησε την πόρτα.Οταν του άνοιξα, με ρώτησε αν είναι ο άντρας μου σπίτι, κι όταν του είπα πως δεν είναι με πέταξε στο πάτωμα και με βίασε.Μετά από δυο μέρες ξανάρθε, με ξαναρώτησε αν είναι ο άντρας μου σπίτι κι όταν του είπα όχι, με ξαναπέταξε στο πάτωμα και με ξαναβίασε.Σήμερα το πρωί ξανάρθε, με ρώτησε πάλι αν είναι ο άντρας μου σπίτι κι όταν του είπα πως δεν είναι, με ξαναπέταξε στο πάτωμα και με βίασε...''Δεν μπορώ να καταλάβω!""Είναι απίστευτο!" λέει η φίλη της. "Αλλά τι είναι αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις;""Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει τον άντρα μου!..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 8, 2011 #6030 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Δυο τύποι παίζουν γκολφ.Μπροστά τους παίζουν δυο γυναίκες, τελείως άσχετες και η καθυστέρηση είναι μεγάλη...Λέει ο ένας- Θα πάω να τις παρακαλέσω να μας αφήσουν να τις περάσουμε..Πάει μέχρι τα μισά, κάνει μεταβολή και γυρίζει πίσω!!- Τι συμβαίνει; Τον ρωτάει ο άλλος.- Να... η μια είναι η γυναίκα μου και η άλλη η γκόμενά μου! Καταλαβαίνεις ότι δυσκολεύομαιΛέει ο άλλος- Καταλαβαίνω το πρόβλημα σου... άσε να πάω εγώ.Ξεκινάει , πάει μέχρι τα μισα, κάνει μεταβολή και γυρίζει κι αυτός πίσω..- Τι συμβαίνει;- Έεε ρε.... μικρός που είναι ο κόσμος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 11, 2011 #6031 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Ένας Άραβας θέλει να παντρευτεί μια τέταρτη γυναίκα. Πηγαίνει λοιπόν στον Ιμάμη για να του λύσει κάποιες απορίες.- "Ιμάμη, θέλω να παντρευτώ τέταρτη γυναίκα, μπορώ;"- "Ναι τέκνο μου μπορείς είναι γραμμένο στο Κοράνι ότι ο άντρας μπορεί να έχει μέχρις 4 γυναίκες".- "Θα ήθελα να κάνουμε από κοινού το γλέντι, να είμαστε όλοι μαζί άντρες και γυναίκες. Μπορεί να γίνει αυτό;"- "Όχι τέκνο γιατί πάνω στην διασκέδαση μπορεί να παρασυρθείτε και να χορέψετε άντρες γυναίκες μαζί και δεν κάνει!"- "Μάλιστα. Μετά το γάμο μπορώ να κάνω σεξ με τις γυναίκες μου και με τις τέσσερις ταυτόχρονα;"- "Ναι τέκνο μου άλλωστε θα είναι πλέον όλες γυναίκες σου και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με αυτές".- "Μπορούμε να κάνουμε διάφορες στάσεις του σεξ; Ξαπλωτά αλλά και στα όρθια;"- "Όχι τέκνο μου! Μόνο ξαπλωτά, αν είστε όρθιοι μπορεί να παρασυρθείτε και να χορέψετε!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 11, 2011 #6032 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Κερδίζει ένας χωριάτης κάτι χιλιάρικα στο Λόττο και έρχεται στην Αθήνα να τα παραλάβει.Το βράδυ στο ξενοδοχείο πολυτελείας παραγγέλνει μια "μοντέλα σαν και αυτές της τηλεόρασης".Έρχεται μια δύμετρη κουκλάρα και γδύνεται.-Θες το κλασικό αλλά παντρεμένα;-Ρε κάνει ένα αλλά παντρεμένα η Μαριώ μου που δεν την φτάνεις.-Θέλεις μήπως πισωκολλητό;-Όρε έχει κάτι καπούλια η Μαριώ μου που στο πισωκολλητό είναι αξεπέραστη.-Μήπως θέλεις εσύ από κάτω;-Μωρέ από πάνω η Μαριώ μου το χορό του Ζαλόγγου χορεύει, άστο.-Θέλεις 69;-Τι είναι αυτό;-Ξάπλωσε να σου δήξω.Σε λίγη ώρα την σκουντάει ο βλάχος: Κοπελιά, μήπως να το κάναμε 65 να φτάνω και εγώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 13, 2011 #6033 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Ο μπαμπάς καρχαρίας εκπαιδεύει τον νεαρό καρχαρία στο κυνήγι:- Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργάπρος τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες,απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες,απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση.Κατάλαβες; πες τα και εσύ.- Εεε, ναι, τον βλέπουμε, σηκώνουμε πτερύγιο, 1 στροφή αριστερά.1 δεξιά και τρώμε!- Όχι, όχι.. πρόσεχε, τα βήματα είναι σημαντικά ! Βλέπουμε τονάνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνωτου, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε,επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμεεπίθεση. Κατάλαβες τώρα; πες τα και εσύ.- Μμμ, ναι, τον βλέπω, σηκώνω πτερύγιο, 2 στροφές γύρω του και τρώμε !- ΟΧΙ ! , ΟΧΙ !, προσπάθησε ξανά..- Τον βλέπω.., πλησιάζω αργά.., κάνουμε.. 2 στροφές προς τα δεξιά...δεν τα θυμάμαι ρε μπαμπά είναι πολλά... Πειράζει να το κάνω πιο απλά;- E, τι να σου πω! Άμα θες, κάν’ το. Αλλά θα φας και τα σκατά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 13, 2011 Author #6034 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Πεθαίνει κάποιος και πάει για παράδεισο. Τον σταματάει ο Πέτρος μπροστά από τη πόρτα του λέει : "ωπ για μισό που πάς φίλε μου;"-"Μέσα", λέει ο άλλος.-"Για κάτσε να δω τα βιβλία μου.... Χμμμμ....μμμ...Μάλιστα. Δεν έχεις κάνει τίποτα πολύ κακό στη ζωή σου, ούτε όμως και πολύ καλό. Αν μου πεις μια πολύ καλή πράξη θα σε αφήσω να μπεις."-"Άκου άγιε να σου πω ιστορία. Οδηγούσα σε ένα σκοτεινό δρόμο ένα βράδυ Σάββατο και στην άκρη τι να δω?? 15αλήτες να έχουν περικυκλώσει μια κοπέλα και να ετοιμάζονται να τη βιάσουν!! Κατεβαίνω και εγώ από το κάρο, βουτάω ένα λοστό δίνω μια γερή στον αρχηγό και του ανοίγω το κεφάλι! και λέω στους άλλους :" ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ! Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΗΣΥΧΗ Η ΘΑ ΣΑΣ ΓΑ#$%Ω."-"ποπό φίλε φοβερό", λέει ο Άγιος Πέτρος. "Πολλά κότσια έχεις! Και πότε έγινε αυτό?"-"Ε, θα ’ναι κάνα 5λεπτο..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 13, 2011 #6035 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Τρίτη μέρα το βαπόρι στο Cape Town (τα παλιά τα χρόνια) και βγαίνει ο Δεύτερος τσάρκα να γνωρίσει την πόλη.Όπως προχωρούσε αμέριμνος, τον σταματάει ένας Ολλανδός: -Με συγχωρείτε κύριε, καινούριος στα μέρη μας;-Ναι από που το καταλάβατε;-Ξέρετε η άκρη του πεζοδρομίου που περπατάτε είναι χώρος για τους μαύρους. Εμείς οι λευκοί βαδίζουμε στο μέσα μέρος, αυτοκίνητα είναι , μια στραβοτιμονιά και έγινε το κακό.Συνέχισε το δρόμο του ο Δεύτερος κάποια στιγμή πείνασε και μπαίνει σε ένα μαγαζί να πάρει μια τυρόπιτα.-Κύριε καινούριος; το σταματάει ένας τύπος στην πόρτα-Ναι γιατί; -Απέναντι είναι για τους λευκούς. Εδώ αγοράζουν οι μαύροιΈμπλεξα σκέπτεται. Βλέπει ένα σινεμά και χώνετε μέσα να περάσει η ώρα μέχρι το βράδυ που είχε ραντεβού με τους άλλους σε κωλομπαρο.-Ένα πλατεία.-Καινούριος ; του λέει ο ταμίας-Ναι γιατί;-Η πλατεία είναι για τους μαύρους , οι λευκοί κάθονται στον εξώστη.Απολάμβανε την ταινία ώσπου κάποια στιγμή τον έπιασε κατούρημα. Κοιτάει για καμιά ταμπέλα , τίποτα.Ρωτάει τον διπλανό:-Οι τουαλέτες φίλε που είναι;-Καινούριος; τον ρωτάει αυτός.-Ναι γιατί πάλι;-Οι τουαλέτες είναι για τους μαύρους, οι λευκοί κατουράνε στην πλατεία.Δυστυχώς είχε φτάσει στο απροχώρητο ο φίλος μας οπότε τον βγάζει και αρχίζει το άδειασμα.Μετά από λίγο ακούει μια φωνή από κάτω:ΑΦΕΝΤΙΚΟΟΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΙΣΑΙ;ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Φωνάζει αγανακτισμένοςΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΟΛΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 13, 2011 #6036 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Η γυναίκα μου με ρώτησε,"Με πόσες γυναίκες έχεις κοιμηθεί;Εγώ γεμάτος υπερηφάνεια "Μόνο με σένα αγάπη μου! Μέ όλες τις άλλες ήμουν ξύπνιος."Το επακόλουθο είναι ότι ξέχασα, πως οι γυναίκες δεν παίρνουν απο αστεία.Και για να μην ξεχάσω ... επισκεπτήριο Νοσοκομείου από τις 10 π.μ. έως 8.00 μ.μ. ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 13, 2011 #6037 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 σηκωσε και την φωτο η εινα too pr0n? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάρτιος 13, 2011 #6038 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Η γυναίκα μου με ρώτησε,"Με πόσες γυναίκες έχεις κοιμηθεί;Εγώ γεμάτος υπερηφάνεια "Μόνο με σένα αγάπη μου! Μέ όλες τις άλλες ήμουν ξύπνιος." Σήμερα το διάβαζα στη σελίδα 220-κάτι αυτού του thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 13, 2011 #6039 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Ναι, έχει ξαναμπεί, όπως και αυτό με τον καρχαρία, αλλά με καλύτερη αφήγηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 15, 2011 #6040 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Δύο παππούδες με Αλτσχάιμερ βρίσκονται στην παραλία.Καθώς περπατούν λέει ο ένας:- Πάω να πάρω ένα παγωτό.- Πάρε μου κι εμένα ένα, του λέει ο δεύτερος.- Ρε φίλε, ευχαρίστως να σου πάρω, αλλά πώς να το θυμηθώ;- Θα το λες συνέχεια από μέσα σου.- Εγινε, τι παγωτό θέλεις;- Βανίλια - φράουλα. Φεύγει λοιπόν ο ένας για να πάρει τα παγωτά και καθώς προχωράει μονολογεί:- Παγωτό βανίλια - φράουλα. Παγωτό βανίλια - φράουλα, παγωτό βανίλια - φράουλα, παγωτό βανίλια - φράουλα...Καθώς έχει ήδη απομακρυνθεί του φωνάζει ο άλλος:- Πες τους, σε παρακαλώ, να βάλουν και σαντιγύ.- Παγωτό βανίλια - φράουλα με σαντιγύ, παγωτό βανίλια - φράουλα με σαντιγύ, παγωτό βανίλια - φράουλα με σαντιγύ.- ...και λίγο σιρόπι... ακούει μετά από λίγο.- Παγωτό βανίλια - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι, παγωτό βανίλια - φράουλα με σαντιγύ και σιρόπι, παγωτό βανίλια - φράουλα με σαντιγύ και σιρόπι, παγωτό βανίλια - φράουλα με σαντιγύ και σιρόπι...Μετά από λίγο τέλος πάντων επιστρέφει με δύο τυρόπιτες.- Τι είναι αυτό;;; ρωτάει ο πρώτος, φανερά εκνευρισμένος.- Οι τυρόπιτες που ζήτησες.Εξαλλος του λέει: «Και το Milco μου που είναι;» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.