Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Τρεις μοναχοί είναι ένα βήμα πριν χρηστούν διάκονοι και ο αρχιδιάκονος τους λέει ότι πρέπει να περάσουν ένα τελευταίο τεστ.... Τους βάζει σε ένα δωμάτιο τους βάζει να γδυθούν και τους κρεμάει στο πουλί τους ένα κουδουνάκι. Οι μοναχοί μένουν έκπληκτοι αλλά δεν μιλούν. Ανοίγει την πόρτα ο αρχιδιάκονος και μέσα μπαίνει μια πανέμορφη κοπέλα φορώντας κάτι πολύ σέξι ρούχα, η οποία αρχίζει να χορεύει αισθησιακά μπροστά από τον πρώτο μοναχό.

- "Τιν-τιν-τιν", ακούγεται το κουδουνάκι του.

- "Αδερφέ Γεώργιε δεν το περίμενα από εσένα, πήγαινε να κάνεις ένα κρύο ντους και να προσευχηθείς για την αδυναμία σου να αντισταθείς στον πειρασμό."

Μετά η γυναίκα πάεί μπροστά στον δεύτερο μοναχό και αρχίζει να κάνει στριπτήζ, βγάζοντας τα ρούχα της.

- "Αδερφέ Ιωάννη, δεν μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό, γι' αυτό πήγαινε και εσύ να κάνεις ένα παγωμένο ντους και να προσευχηθείς για συγχώρεση."

Μετά η γυναίκα πάει στον τελευταίο μοναχό και κάνει τα ίδια. Καμία ανταπόκριση. Αυτή γδύνεται τελείως και αρχίζει να τρίβεται πάνω του αλλά από τον μοναχό καμία ανταπόκριση. Τελικά η γυναίκα κουράζεται και φεύγει.

- "Αδερφέ Κώστα μπράβο σου, μόνο τώρα κατάλαβα την αληθινή δύναμη της ψυχής σου. Τώρα πήγαινε και εσύ στα ντους μαζί με τους άλλους μοναχούς."

- "Τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν", ακούγεται έντονα το κουδουνάκι του.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Νοικιάζει κάποιος μιά γκαρσονιέρα. Στο χρόνο πάνω, νάσου ο ιδιοκτήτης στην εξώπορτα ζητώντας αύξηση του ενοικίου.

"Αδύνατον" λέει ο ενοικιαστής,"Η γκαρσονιέρα έχει το μαύρο της το χάλι.Μέχρι και ποντίκια έχει!"

"Μα τι λες τώρα;" του λέει ο νοικάρης."Κόλπα για να μήν πληρώσεις είναι αυτά!"

"Κόλπα ε; Περίμενε να δείς!"

Πάει στο ψυγείο, παίρνει ένα κομμάτι τυρί το βάζει στη μέση του δωματίου και κρύβεται με τον νοικάρη πίσω από την πόρτα. Σε λίγο να ένα ποντίκι. Κατευθείαν στο τυρί. Το αρπάζει και δρόμο.

"Τα βλέπεις;" λέει ο ενοικιαστής.

"Έλα τώρα για ένα ποντικάκι κάνεις έτσι, όλα τα σπίτια έχουν!"

"Ένα ε; περίμενε". Πάει στο ψυγείο παίρνει δύο κομμάτια τυρί και τα βάζει στη μέση του δωματίου. Κρύβονται. Σε λίγο δύο ποντίκια εμφανίζονται. Ορμάνε στο τυρί και δρόμο.

"Τα βλέπεις, τα βλέπεις;"

"Έλα, τι κάνεις έτσι τώρα, η γυναίκα του θα ήταν, μόνο του θα είναι το κακόμοιρο;"

"Έτσι ε;" αρχίζει να τσαντίζεται ο άλλος.

Πάει στο ψυγείο παίρνει τέσσερα κομμάτια τυρί και επαναλαμβάνεται η διαδικασία. Εμφανίζονται τέσσερα ποντίκια παίρνουν το τυρι και φεύγουν.

"Τα βλέπεις;" λέει θυμωμένος ο ενοικιαστής.

"Εντάξει μωρέ ήτανε μικρά τα άλλα δύο, πρέπει να ήταν τα παιδιά τους!"

"Έτσι ε;" λέει ο ενοικιαστής και εν εξάλλω καταστάσει πάει στο ψυγείο παίρνει όλο το κεφάλι το τυρί το κόβει σε εκαντοντάδες κομμάτια και ταρίχνει στο δωμάτιο. Σε λίγο καμμιά εκατοστή ποντίκια και μια τσιπούρα εμφανίζονται. Το τυρί εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα.

"Εντάξει, εντάξει με έπεισες!" λέει ο ιδιοκτήτης. "Δεν θα σου κάνω αύξηση". Ένα πράμα μόνο πριν φύγω. Τα ποντίκια καλά, η τσιπούρα τη δουλειά είχε;"

"Για την υγρασία θα μιλήσουμε άλλη ώρα" απάντά ο ενοικιαστής.

Λέει η δασκάλα, δείχνοντας ένα τριαντάφυλλο πιασμένο στο χυμώδες μπούστο της, στα παιδιά της τάξης...

:) - Παιδιά ξέρετε με τι τρέφεται ένα λουλούδι σαν αυτό...?

:baby: - Με γάλα...? (πετάγεται ο Τοτός)

:blink: - Πως σου ήρθε αυτό Τοτέ...? (Ρωτάει η δασκάλα)

:nerd: - Μα γι' αυτό δεν το έχετε στο στήθος σας κυρία...?

:crazy: - Τι λες ρε Τοτέ θα μας τρελάνεις τελείως...? Με κοπριά τρέφεται, όπως όλα τα λουλούδια...!!! (Λέει η δασκάλα)

:getlost: - Ε, καλά με τόσα ρούχα από πάνω, που να ξέρω ότι το κοτσάνι φτάνει μέχρι τον κώλο σας... (λέει ο Τοτός)

χαχαχαχαχα έλιωσα λέμε έλιωσα, βγαλμένα από την ζωή !!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Πρόσεχε τι λες στην γυναίκα σου...

Ο σύζυγος, γιατρός στο επάγγελμα και η σύζυγος μαλώνουν την ώρα του πρωινού...

Εκείνη διαμαρτύρεται γιατί δίνει μεγαλύτερη σημασία στη δουλειά του και δεν κάνουν συχνά έρωτα.

Ο σύζυγος σηκώνεται έξαλλος, λέει με δυνατή φωνή «Δεν είσαι και καλή στο κρεβάτι» και φεύγει από το σπίτι.

Λίγο αργότερα, συνειδητοποιεί πως δεν φέρθηκε σωστά και αποφασίζει να τα ξαναβρούν και της τηλεφωνεί. Αυτή απαντά στο τηλέφωνο μετά από πολύ ώρα.Εκνευρισμένος ο σύζυγος την ρωτά «Μα γιατί άργησες τόσο να απαντήσεις;»

Αυτή λέει «Ήμουν στο κρεβάτι».

«Τέτοια ώρα στο κρεβάτι;Και τι έκανες;» την ρωτάει ο σύζυγος.

«Έπαιρνα μία δεύτερη γνώμη».

Τρεις μοναχοί είναι ένα βήμα πριν χρηστούν διάκονοι και ο αρχιδιάκονος τους λέει ότι πρέπει να περάσουν ένα τελευταίο τεστ.... Τους βάζει σε ένα δωμάτιο τους βάζει να γδυθούν και τους κρεμάει στο πουλί τους ένα κουδουνάκι. Οι μοναχοί μένουν έκπληκτοι αλλά δεν μιλούν. Ανοίγει την πόρτα ο αρχιδιάκονος και μέσα μπαίνει μια πανέμορφη κοπέλα φορώντας κάτι πολύ σέξι ρούχα, η οποία αρχίζει να χορεύει αισθησιακά μπροστά από τον πρώτο μοναχό.

- "Αδερφέ Γεώργιε δεν το περίμενα από εσένα, πήγαινε να κάνεις ένα κρύο ντους και να προσευχηθείς για την αδυναμία σου να αντισταθείς στον πειρασμό."

Μετά η γυναίκα πάει μπροστά στον δεύτερο μοναχό και αρχίζει να κάνει στριπτήζ, βγάζοντας τα ρούχα της.

- "Αδερφέ Ιωάννη, δεν μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό, γι' αυτό πήγαινε και εσύ να κάνεις ένα παγωμένο ντους και να προσευχηθείς για συγχώρεση."

Μετά η γυναίκα πάει στον τελευταίο μοναχό και κάνει τα ίδια. Καμία ανταπόκριση. Αυτή γδύνεται τελείως και αρχίζει να τρίβεται πάνω του αλλά από τον μοναχό καμία ανταπόκριση. Τελικά η γυναίκα κουράζεται και φεύγει.

- "Αδερφέ Κώστα μπράβο σου, μόνο τώρα κατάλαβα την αληθινή δύναμη της ψυχής σου. Τώρα πήγαινε και εσύ στα ντους μαζί με τους άλλους μοναχούς."

- "Τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν", ακούγεται έντονα το κουδουνάκι του.

__________________________________________________________________________________________________________________________

μια σελιδα πριν:p

Τραγική ειρωνεία !!

Ήταν ένας Έλληνας, ένας Αλβανός, ένας Γάλλος και ένας Αμερικάνος και ανεβαίνουν... στον πύργο του Aιφελ για να δουν τη θέα! Σε μια στιγμή βγάζει ο Αμερικάνος μια βαλίτσα δολάρια και τα πετάξει από κάτω!

-Τι κάνεις ρε; του φωνάζουν οι άλλοι! γιατί τα πετάς;

-Ε! Έχουμε πολλά στην Αμερική και τα πετάμε!

Πάει μετά από λίγο και ο Γάλλος και πετάξει από κάτω σαμπάνιες!

-Τι κάνεις ρε; Του λένε οι άλλοι! γιατί τις πετάς;

-Ε! έχουμε πολλές στην Γαλλία και τις πετάμε!

Μετά από λίγο πάει και ο Έλληνας πιάνει τον Αλβανό και τον πετάξει από κάτω!

-Τι κάνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! γιατί τον πέταξες;

-Ε !έχουμε πολλούς στην Ελλάδα και τους πετάμε!

Τραγική ειρωνεία !!

Ήταν ένας Έλληνας, ένας Αλβανός, ένας Γάλλος και ένας Αμερικάνος και ανεβαίνουν... στον πύργο του Aιφελ για να δουν τη θέα! Σε μια στιγμή βγάζει ο Αμερικάνος μια βαλίτσα δολάρια και τα πετάξει από κάτω!

^Διόρθωση...(σπαστικός και έτσι!:p)

Έρχεται και η σειρά του Έλληνα και ξαφνικά πετάγεται ο Αλβανός και του κάνει...

-Μην κάνεις καμιά μαμακία!

Τραγική ειρωνεία !!

Όχι ρα δε πάει έτσι.. Πετάει ο Αμερικάνος τα δολλάρια, μετά πετάει ο Γάλλος σαμπάνιες επειδή "εχουν πολλές εκεί στη Γαλλία", και όταν φτάνει η σειρά του Έλληνα, τον κοιτάει ο Αλβανός και του λέει: "Δε πιστεύω να κάνεις καμιά μλκια!"

:p

edit: 2nd... FU

Ένας παπάς αποφασίζει, ότι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι' αυτό.... έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.

-Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα

-Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό

-Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα

-και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.

Στο τέλος του κηρύγματος του ο παπάς δίνει τα

αποτελέσματα της διαδικασίας αυτής:

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε

- αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.

Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε: "Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα από αυτήν την παραβολή;"

Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:

"ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!"

Ήταν ο Παπανδρέου και ήθελε να δικαιολογήσει τα νέα μετρα με την απαγόρευση του καπνίσματος, αύξηση φόρου στο αλκοόλ και το τέλος συνταγογράφησης του βιάγκρα και έδωσε έναν λόγο στον ελληνικό λαό και είπε, οι επιστήμονες έκαναν ένα πείραμα. Βάλαν 4 σκουλήκια σε 4 δοχεία

-Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα

-Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό

-Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα

-και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.

με αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής:

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε

- αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.

και ως επίλογο κλείνει με "Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα από αυτό το πείραμα;" και δίνει τον λόγο σε μια γριούλα που καθόταν στην αίθουσα...

...και του απαντάει:

"ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!"

Η γριούλα πάντως πρέπει να ήταν η θυλική έκδοση του Lemmy

ή του Ozzy, ξέρωγω, για να τα κάνει όλα αυτά στα γεράματα.

Είναι τέσσερις φίλοι σ' ένα καφέ και συζητάνε. Κάποια

στιγμή η συζήτηση φτάνει στο θέμα "ποίος τρώει το

μεγαλύτερο κέρατο!"

Λέει ο πρώτος "το μεγαλύτερο κέρατο το τρώνε οι

στρατιωτικοί".

"Γιατί το λες αυτό;" του λέει ο δεύτερος.

"Γιατί", εξηγεί, "λείπουν συνέχεια από το σπίτι,

τρέχουν από εδώ και από εκεί με ασκήσεις και ιστορίες

τι να κάνει η γυναίκα μόνη τόσο ελεύθερο χρόνο έχει,

να μην τον γεμίσει;"

"Δεν συμφωνώ" λέει ο δεύτερος, "εγώ πιστεύω πως το

χειρότερο κέρατο το τρώνε οι γιατροί".

"Γιατί το λες αυτό;" του λένε οι άλλοι, και συνεχίζει

εξηγώντας, "Εκεί που κάθονται όμορφα και ωραία με την

οικογένεια χτυπάει το κινητό τους, επείγοντα

περιστατικά από τη μία, εφημερίες από την άλλη, όλο

ιστορίες με αποτέλεσμα ολημερίς και ολονυκτίς να

λείπουν".

"Όχι", πετάγεται ο τρίτος, "το χειρότερο κέρατο το

τρώνε λέει οι ναυτικοί. Γιατί λείπουν κάνα 6μηνο, τι

να σου κάνει γυναίκα μόνη τόσο καιρό;"

Ο τέταρτος της παρέας δεν μιλούσε και άκουγε μόνο

πικραμένος.

"Τι έχεις ρε", του λένε οι άλλοι. "Εσύ γιατί δεν λες

τίποτα;"

Και απαντάει:

"Tι να πω και εγώ που είμαι Στρατιωτικός Γιατρός του

Πολεμικού Ναυτικού!''

-------------------------------

4 παντρεμένοι άντρες πήγαν για ψάρεμα. Μετά από λίγο άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους…

1ος: Δεν θα πιστέψετε τι έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έρθω για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο! Υποσχέθηκα στην γυναίκα μου ότι θα βάψω όλο το σπίτι μέχρι το επόμενο σ/κ…

2ος: Αυτό δεν είναι τίποτα! Εγώ έπρεπε να της υποσχεθώ ότι θα χτίσω μια καινούρια πέργκολα για την πισίνα.

3ος: Καλά, με δουλεύετε? Εγώ της υποσχέθηκα οτι θα κάνω πλήρη ανακαίνιση στην κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρικών συσκευών..

4ος: ?????

2ος: Εσύ μεγάλε γιατί δεν μιλάς?? Δεν νομίζεις πως πιστέψαμε ότι δεν της υποσχέθηκες τίποτα εσύ??

4ος: Εγώ παιδιά, έβαλα το ξυπνητήρι σήμερα το πρωί να χτυπήσει στις 5:30, κι όταν άρχισε να βαράει, γυρίζω στην γυναίκα μου και της λέω : Ψάρεμα ή Sex? Και μου απαντά : ''Πάρε ένα πουλόβερ μαζί σου…… ''

Η γριούλα πάντως πρέπει να ήταν η θυλική έκδοση του Lemmy

ή του Ozzy, ξέρωγω, για να τα κάνει όλα αυτά στα γεράματα.

Του Οzzy, απ'τις χημείες έχει να του σηκωθεί από το '90 (γι΄αυτό έγραψε και το see you on the other side) :p

O Lemmy νταξ, είναι ζώο και δεν τον πιάνουν τα χημικά γι' αυτό περνάει καλά...

Ήταν δυο ψαράδες και ψάρευαν...

Ο ένας έπιανε καθημερινά από καμία δεκαπενταριά ψάρια ενώ ο άλλος όσο κι αν προσπαθούσε δεν κατάφερνε με τίποτα να πιάσει.

Όμως αυτός που έπιανε τα ψάρια, μετά τα ξαναπετούσε στο νερό.

Μια μέρα του λέει ο άλλος ψαράς:

- Ρε, φίλε σε βλέπω τόσο καιρό που πιάνεις πολλά ψάρια, αλλά μετά τα ξαναπετάς στο νερό, ενώ εγώ που έχω και πέντε παιδιά να θρέψω δεν πιάνω κανένα. Γιατί ψαρεύεις, αφού τα πετάς πάλι στο νερό;

- Να, δεν μου αρέσουν τα ψάρια. Εμένα η διαδικασία του ψαρέματος μου αρέσει. Αλήθεια, εσύ γιατί έκανες τόσα παιδιά αφού δεν έχεις να τα θρέψεις;

- Κι εμένα η διαδικασία μου άρεσε όταν τα έκανα.

Ένα κοριτσάκι, παρακολουθώντας για πρώτη φορά ένα γάμο, ψιθυρίζει στην μητέρα του:

- Γιατί η νύφη φοράει λευκά;

- Γιατί το λευκό είναι το χρώμα της χαράς και σήμερα είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της, απαντάει η μητέρα της, όσο πιο απλά μπορούσε.

Το κοριτσάκι μετά από λίγη σκέψη, λέει:

.

.

.

.

.

.

- Τότε ο γαμπρός γιατί φοράει μαύρα;

Ο πατέρας με τον γιο πηγαίνουν μαζί στο φαρμακείο και επί τη ευκαιρία ο πατέρας του δείχνει τις συσκευασίες των προφυλακτικών...

-Αυτά είναι λοιπόν τα προφυλακτικά που σου έλεγα, του λέει... Θυμάσαι τη συζήτησή μας, ε, Γιωργάκη;

-Ναι, μπαμπά, θυμάμαι... Αλλά δε μου είπες, εδώ γιατί γράφει 3;

-Γιατί αυτή είναι η συσκευασία των μαθητών της τρίτης λυκείου: ένα για την Παρασκευή, ένα για το Σάββατο και ένα για την Κυριακή.

-Και αυτά που γράφουν 6;

-Αυτά είναι για τους φοιτητές: δύο για την Παρασκευή, δύο για το Σάββατο και δύο για την Κυριακή.

-Και αυτά που γράφουν 12;

-Αυτά παιδί μου είναι για τους παντρεμένους: ένα τον Γενάρη, ένα τον Φλεβάρη, ένα τον Μάρτη...

Δύο τσιμπούρια έχουν πάει σε ένα πάρτυ.

Φεύγοντας αργά το βράδυ μετά από ξέφρενη διασκέδαση, ρωτάει το ένα το άλλο:

-''Θα πάμε με τα πόδια ή θα πάρουμε κανένα σκύλο;'':p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.