YDinopoulos Δεκέμβριος 21, 2010 #5681 Δεκέμβριος 21, 2010 What's the difference between Santa and Tiger Woods?....Santa always stops after 3 ho's...
MOS Δεκέμβριος 21, 2010 #5682 Δεκέμβριος 21, 2010 Ήταν ο Γιωρίκας, και οδηγούσε νταλίκα. Και έλεγε συνέχεια: ..."με λένε Γιωρίκα και οδηγώ νταλίκα". Κάποια στιγμή βλέπει μια καλόγρια στο δρόμο να κάνει ωτοστόπ.Σταματάει, και τη ρωτάει που πηγαίνει. Αυτή του λέει Πάτρα. Και επειδή πήγαινε και αυτός Πάτρα την παίρνει και συνεχίζει το ταξίδι του.Συνέχεια έλεγε: "Με λένε Γιωρίκα και οδηγώ νταλίκα, με λένε Γιωρίκα και οδηγώ νταλίκα."Του Γιωρίκα του άρεσε η καλόγρια και της καλόγριας της άρεσε ο Γιωρίκας. Κάποια στιγμή της ρίχνεται της καλόγριας.- Παιδί μου κοίτα εγώ είμαι καλόγρια, δεν το έχω ξανακάνει. Θα σε παρακαλέσω να μην με πονέσεις.Και έτσι αρχίζουν να το κάνουν...- Τι μου κάνεις!!- Τι σου κάνω!!Όταν τελείωσαν άρχισε πάλι ο Γιωρίκας: "Με λένε Γιωρίκα και οδηγώ νταλίκα. Με λένε Γιωρίκα και οδηγώ νταλίκα."Κάποια στιγμή φτάνουν Πάτρα και η καλόγρια βγαίνει από τη νταλίκα λέγοντας:- "Και εμένα, με λένε Μιχάλη και πάω καρναβάλι!!!"__________________________________________________________________________________________________________________________Ένας τύπος βλέπει την γυναίκα του να φοράει ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι, το οποίο είναι και πανάκριβο, και την ρωτάει... Ρε γυναίκα που το βρήκες αυτό το δαχτυλίδι; Αυτό κάνει μια περιουσία.- Που να σου τα λέω άντρα μου. Εχθές που είχα πάει για καφέ με μια φίλη μου, πάω στην τουαλέτα της καφετέριας που καθόμασταν και τι βλέπω..!Μέσα στον νιπτήρα ήταν αυτό το πανέμορφο δαχτυλίδι! Κοιτάζω τριγύρω, δεν βλέπω κανέναν και το πήρα!!!Περνάνε μερικές μέρες και...ο τύπος βλέπει την γυναίκα του που γυρνούσε από την βόλτα, να φοράει μια πανάκριβη γούνα.- Τι είναι αυτό ρε γυναίκα; Που την βρήκες αυτή τη γούνα;- Aσε άντρα μου που να στα λέω. Κάνανε λάθος στην γκαρνταρόμπα του μαγαζιού που καθόμασταν με τη φίλη μου και αντί για το παλτό μου, μου έδωσαν αυτή τη γούνα. Χαζή είμαι κι εγώ; Την πήρα και εξαφανίστηκα!Κι ο άντρας: Τι να σου πω ρε γυναίκα... Είσαι πολύ τυχερή. Εγώ ένα σώβρακο βρήκα στο κρεβάτι μας και αυτό μου είναι μικρό...
racer Δεκέμβριος 22, 2010 #5683 Δεκέμβριος 22, 2010 Κάποιος ήθελε να πηδήξει μια γκόμενα, που δούλευε στο ίδιο γραφείο με αυτόν και του άρεσε πάρα πολύ, αλλά αυτή είχε γκόμενο και δεν δεχόταν.Μια μέρα, ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ, αν καθόταν να την πηδήξει.Αυτή αρνήθηκε.Τότε της λέει ότι αν τον άφηνε να την πηδήξει θα ήταν πάρα πολύ σύντομος. Θα πέταγε τα χρήματα στο πάτωμα, αυτή θα έσκυβε και μέχρι να τα πιάσει αυτός θα είχε τελειώσει.Η γκόμενα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει τον γκόμενο της.Έτσι τηλεφώνησε στον γκόμενο της και του εξήγησε την περίπτωση.Εκείνος της λέει:- ΟΚ ζήτησε 200 Ευρώ και πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το πάτωμα, ώστε ο τύπος να μην προλάβει να κατεβάσει ούτε τα παντελόνια του.Η γκόμενα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 200 Ευρώ και ο τύπος συμφωνεί.Μετά από μισή ώρα ο γκόμενος της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της, για να δει τι έγινε.Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί και ρωτάει τι έγινε... ... και αυτή λαχανιασμένη του απαντάει:-"Τον πο*στη, πέταξε στο πάτωμα κέρματα".ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Για να μην σε πηδήξουν, να εξετάζεις πάντα σε βάθος μια επαγγελματική πρόταση πριν συμφωνήσεις.
racer Δεκέμβριος 22, 2010 #5684 Δεκέμβριος 22, 2010 A Polish man moved to the USA and married an American girl.Althoughhis English was far from perfect, they got along very well. One day he rushed into a lawyer's office and asked him if he could arrange adivorce for him.The lawyer said that getting a divorce would depend on the circumstances, and asked him the following questions:Have you any grounds?Yes, an acre and half and nice little home.No, I mean what is the foundation of this case?It made of concrete.I don't think you understand. Does either of you have a real grudge?No, we have carport, and not need one.I mean what are your relations like?All my relations still in Poland...Is there any infidelity in your marriage?We have hi-fidelity stereo and good DVD player.Does your wife beat you up?No, I always up before her.Is your wife a nagger?No, she white.Why do you want this divorce?She going to kill me.What makes you think that?I got proof.What kind of proof?SHE IS GOING TO POISON ME!!!!She buy a bottle at drugstore and put on shelf in bathroom. I can readEnglish pretty good, and it say:Polish Remover
dunkel_Stern Δεκέμβριος 22, 2010 #5685 Δεκέμβριος 22, 2010 -Mommy!? Where do babies come from? -Ohhh.. hm... Well dear, A mummy and daddy fall in love and get married. Then on night they ho into the bedroom and they kiss and huh and have sex... thas means the daddy put his ***** into the mommy's vagina... and that's how get a baby honey. -Oh okay.... but the other night I went into your bedroom and dad had his ***** in your mouth! What do you get when you do that!? -... Jewellery
Lakisss Δεκέμβριος 23, 2010 #5686 Δεκέμβριος 23, 2010 Ένας τύπος μικροκαμωμένος μπαίνει στο μπαρ για το ποτό του. Καθώς πίνει το ποτό, βλέπει έναν τεράστιο τύπο στην άλλη άκρη του μπαρ να τον κοιτάζει.Σηκώνεται, σαν γνήσιος Έλληνας μάγκας που δεν γουστάρει να τον κοζάρουν, και πηγαίνοντας προς το μέρος του, λέει στο θηρίο: "τρέχει τίποτα ρε μαλ**α;". Σηκώνεται κι ο άλλος και του σκάει μια μπουνιά που τον γυρνάει τρεις σβούρες και του σκορπίζει τα δόντια σ' όλο μπαρ.Σκυμμένος ο τυπάκος ψάχνοντας να βρει τα δόντια του γυρνάει και του λέει: "καλά ε, έτσι και λείπει κανένα τη γάμ**ες!"
dimitris_s Δεκέμβριος 23, 2010 #5687 Δεκέμβριος 23, 2010 Ένας τύπος μικροκαμωμένος μπαίνει στο μπαρ για το ποτό του. Καθώς πίνει το ποτό, βλέπει έναν τεράστιο τύπο στην άλλη άκρη του μπαρ να τον κοιτάζει.Σηκώνεται, σαν γνήσιος Έλληνας μάγκας που δεν γουστάρει να τον κοζάρουν, και πηγαίνοντας προς το μέρος του, λέει στο θηρίο: "τρέχει τίποτα ρε μαλ**α;". Σηκώνεται κι ο άλλος και του σκάει μια μπουνιά που τον γυρνάει τρεις σβούρες και του σκορπίζει τα δόντια σ' όλο μπαρ. Σκυμμένος ο τυπάκος ψάχνοντας να βρει τα δόντια του γυρνάει και του λέει: "καλά ε, έτσι και λείπει κανένα τη γάμ**ες!" Ζουγανέλης FTW
MOS Δεκέμβριος 23, 2010 #5688 Δεκέμβριος 23, 2010 Πάει ένα ζευγάρι για φαγητό σε μία ταβέρνα, αλλά είχε πολλή κίνηση, και είχαν τελειώσει τα... κουτάλια.Φωνάζουν τον σερβιτόρο και λέει ο άνδρας:- Εγώ τώρα, με τι θα φάω;- Α, μην ανησυχείτε, λέει ο σερβιτόρος. Για καλούς πελάτες σαν εσάς θα βρούμε. Πάντα εμείς οι σερβιτόροι έχουμε ένα κουτάλι, για ώρα ανάγκης.Αμέσως βγάζει ένα κουτάλι από την τσέπη του και το δίνει στον άνδρα.Τελειώνουν το φαγητό τους και έρχεται ένας άλλος σερβιτόρος με τον λογαριασμό.- Τι είναι αυτό το σκοινάκι που κρέμεται από το φερμουάρ του παντελονιού σου; ρωτάει ο άνδρας τον σερβιτόρο.- Το έχουμε όλοι οι σερβιτόροι, για να την βγάζουμε έξω όταν πάμε στην τουαλέτα, και να μην χάνουμε χρόνο να πλένουμε τα χέρια μας.- Την βγάζετε με το σκοινάκι; Και πως την βάζετε πάλι μέσα;- Δεν ξέρω για τους άλλους σερβιτόρους, λέει το γκαρσόν, εγώ πάντως χρησιμοποιώ το κουτάλι που έχω πάντα πάνω μου.___________________________________________________________________________________________________________________________Βρέθηκαν μια μέρα στη Κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικανός και ένας Ινδός. Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει. Σε όλους που έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στο Παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας : « όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει φεύγει στον Παράδεισο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ό,τι θέλετε.Πρώτος βγαίνει ο Αμερικανός.Τι θα έχεις για ασπίδα; Ρωτάει ο Διάβολος.Ο αμερικανός σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει «είμαι έτοιμος».Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο, χτυπάει μια φεύγει η πέτρα, χτυπάει δεύτερη.φωνάζει σαν τρελός ο αμερικάνος.Επόμενος, λέει ο Σατανάς .Βγαίνει ο Ινδός.Τι θα έχεις για ασπίδα;Τίποτα! -λέει ο Ινδός-80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ!Πρώτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσσς»Δεύτερο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσς»Τρίτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσς»« Α να πάρει!!!» κάνει ο Διάβολος «πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν λέει είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο.»ΟΧΙ, λέει ο Ινδός, θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας την βγάζει καθαρή, θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει!Εντάξει, μείνε. Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα; Ρωτάει τον Έλληνα ο Διάβολος.Και απαντάει ο δικός μας : «Ε ΤΙ, ΤΙ, ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΦΥΣΙΚΑ!»
astrolabos Δεκέμβριος 23, 2010 #5689 Δεκέμβριος 23, 2010 So I was at this bar, right. Kind of in a rush and had been standing in the line for twenty-something minutes. I was getting anxious and started flicking my fingers to get attention from the bar lady.After having done this for a minute or so, she calmly walks over to me, looks at me and says "it takes more than two fingers to make me come".I walked home.
zomg Δεκέμβριος 23, 2010 #5690 Δεκέμβριος 23, 2010 So I was at this bar, right. Kind of in a rush and had been standing in the line for twenty-something minutes. I was getting anxious and started flicking my fingers to get attention from the bar lady.After having done this for a minute or so, she calmly walks over to me, looks at me and says "it takes more than two fingers to make me come".I walked home....έλα, απίστευτα εύκολα pownαρίστηκε ο φλούφλης. Πρώτη φορά μίλαγε με σερβιτόρα, για να μην πώ με γκόμενα; Κάτι τέτχοιοι είναι που μόλυναν, μολύνουν και θα μολύνουν το αντρικό είδος είς τον άπαντα των αιώνων. Over 9.000 ατάκες/φράσεις μου 'ρχονται να της το συνέχιζα...π.χ. ένα "it takes a moon to light the stars" και άστην να λιώνειστις σκέψεις της μετά. =)
MOS Δεκέμβριος 24, 2010 #5692 Δεκέμβριος 24, 2010 Ένας Έλληνας, ένας Αμερικανός κι ένας Γάλλος είναι οι μόνοι διασωθέντες ενός αεροπλάνου που έπεσε... στην Παπούα Νέα Γουινέα. Τους πιάνουν αμέσως οι ντόπιοι ανθρωποφάγοι και τους πηγαίνουν στον αρχηγό της φυλής ο οποίος τους λέει πως αν θέλουν να σωθούν πρέπει να περάσουν επιτυχώς μια δοκιμασία αλλιώς...- Θα μπείτε σε μια μεγάλη σκηνή που έχει 1.000.000 παπαγάλους και πρέπει μέσα σε 1 λεπτό να βρείτε ποιος είναι ο ένας αρσενικός παπαγάλος.Μπαίνει ο αμερικανός, ψάχνει ψάχνει περνάει το 1 λεπτό, τον βγάζουν και τον τρώνε.Μπαίνει ο Γάλλος, ψάχνει ο κακομοίρης δεν προλαβαίνει τίποτα κι αυτός, τον βγάζουν έξω και τον κόβουν κομματάκια.Μπαίνει λοιπόν κι ο Έλλην και μέσα σε 5 δευτερόλεπτα είναι έξω κρατώντας τον αρσενικό παπαγάλο αφήνοντας άναυδους τους ανθρωποφάγους!- Καλά ρε μεγάλε, πως τον βρήκες τον αρσενικό ανάμεσα σε 999.999 θηλυκούς παπαγάλους; τον ρωτά ο αρχηγός.- Σιγά το δύσκολο, απαντά ο Έλληνας. Μπήκα μέσα και φώναξα: "Θα σας γαμήσω όλες πουτάνες!". Τότε ένας μου απάντησε: "Θα μας κλάσεις τ`******α!".
Lakisss Δεκέμβριος 24, 2010 #5693 Δεκέμβριος 24, 2010 Τέσσερα τυροπιτάκια παίζουν πόκερ. Ποιό κερδίζει? Αυτό που έχει το καλύτερο φύλλο
Hydra Δεκέμβριος 24, 2010 #5694 Δεκέμβριος 24, 2010 Μια μαρμελαδα και μια μερεντα παιζουν ποκερ.Ποια θα κερδισει?Η μεΡΕΝΤΑ
Guest Δεκέμβριος 24, 2010 #5695 Δεκέμβριος 24, 2010 Μια ξανθιά, ανοίγει ένα μπουκάλι coca-cola. Διαβάζει το καπάκι, το οποίο γράφει: - "Κερδίσατε ένα καπέλο." Τότε, η ξανθιά βάζει το καπάκι στο κεφάλι της λέγοντας: - "Ωραία που μου πάει!" zomg o γαμηκουλοσαυρος. Ολίγον άκυρος ο συλλογισμός όμως..!! Ο άνδρας πρέπει (χιούμορ) να έχει τον τελευταίο λόγο Όπως είπε κι ένας φίλος, Καλύτερα σαύρα και ηφαίστειο παρά καλλονή αλλά κομοδίνο Το πρώτο λύνεται εύκολα ενώ το δεύτερο θέλει σκληρή δουλειά
MOS Δεκέμβριος 25, 2010 #5696 Δεκέμβριος 25, 2010 Μια νεαρή δασκάλα αποφασίζει να κάνει ένα πρόχειρο διαγώνισμα στην τάξη της , για να διαπιστώσει την πρόοδο των μαθητών της... Το θέμα είναι δύσκολο κι αρχίζουν να γράφουν αμέσως . Γυρνάει η δασκάλα να γράψει το θέμα στον πίνακα , σηκώνεται η μίνι φούστα της και απ το βάθος της τάξης ακούγεται ένα γέλιο .- Τι συμβαίνει , Δημητράκη ; ρωτάει η δασκάλα .- Κυρία , είδα μια απ τις ζαρτιέρες σας !- Έξω απ την τάξη , λέει η δασκάλα . Δε θέλω τέτοια πράματα στο μάθημά μου . Δε θέλω να σε δω για 3 ημέρες .Τότε η δασκάλα αποφάσισε να δώσει κάτι συμπληρωματικές οδηγίες , γυρνάει στον πίνακα και , καθώς τεντώνεται να γράψει , ένα ακόμη γέλιο ακούγεται απ την τάξη .- Τι συμβαίνει , Γιαννάκη ; ρωτάει η δασκάλα , που είχε αρχίσει να εκνευρίζεται .- Κυρία , είδα τη ζαρτιέρα σας , απαντάει ο Γιαννάκης .- Έξω απ την τάξη μου , ξαναλέγει η δασκάλα . Κι αυτή τη φορά η τιμωρία θα είναι πιο αυστηρή . Θα επιστρέψεις μετά από 3 βδομάδες . Εκνευρισμένη όπως ήτανε , γυρίζει πάλι στον πίνακα , αλλά της πέφτει ο σπόγγος . Σκύβει να τον πιάσει και ένα δυνατότερο γέλιο ακούγεται απ το βάθος της τάξης . Στρέφει προς τους μαθητές η δασκάλα και βλέπει τον Μπόμπο να κατευθύνεται προς την έξοδο .- Και για πού το βαλες εσύ , των ρωτάει- Μ αυτό που είδα εγώ , απαντάει ο Μπόμπος , καταλαβαίνω ότι οι μέρες μου στο σχολείο τελειώσανε πια !
MOS Δεκέμβριος 26, 2010 #5699 Δεκέμβριος 26, 2010 :hehe: edit: Πιστεύω να μαντέψατε τον τίτλο του εν λόγω ανέκδοτου. "Ο Gay μαθητής" :p
Κωστάκης Δεκέμβριος 26, 2010 #5700 Δεκέμβριος 26, 2010 Μια νεαρή δασκάλα αποφασίζει να κάνει ένα πρόχειρο διαγώνισμα στην τάξη της , για να διαπιστώσει την πρόοδο των μαθητών της... Το θέμα είναι δύσκολο κι αρχίζουν να γράφουν αμέσως . Γυρνάει η δασκάλα να γράψει το θέμα στον πίνακα , σηκώνεται η μίνι φούστα της και απ το βάθος της τάξης ακούγεται ένα γέλιο .- Τι συμβαίνει , Δημητράκη ; ρωτάει η δασκάλα .- Κυρία , είδα μια απ τις ζαρτιέρες σας !- Έξω απ την τάξη , λέει η δασκάλα . Δε θέλω τέτοια πράματα στο μάθημά μου . Δε θέλω να σε δω για 3 ημέρες .Τότε η δασκάλα αποφάσισε να δώσει κάτι συμπληρωματικές οδηγίες , γυρνάει στον πίνακα και , καθώς τεντώνεται να γράψει , ένα ακόμη γέλιο ακούγεται απ την τάξη .- Τι συμβαίνει , Γιαννάκη ; ρωτάει η δασκάλα , που είχε αρχίσει να εκνευρίζεται .- Κυρία , είδα τη ζαρτιέρα σας , απαντάει ο Γιαννάκης .- Έξω απ την τάξη μου , ξαναλέγει η δασκάλα . Κι αυτή τη φορά η τιμωρία θα είναι πιο αυστηρή . Θα επιστρέψεις μετά από 3 βδομάδες . Εκνευρισμένη όπως ήτανε , γυρίζει πάλι στον πίνακα , αλλά της πέφτει ο σπόγγος . Σκύβει να τον πιάσει και ένα δυνατότερο γέλιο ακούγεται απ το βάθος της τάξης . Στρέφει προς τους μαθητές η δασκάλα και βλέπει τον Μπόμπο να κατευθύνεται προς την έξοδο .- Και για πού το βαλες εσύ , των ρωτάει- Μ αυτό που είδα εγώ , απαντάει ο Μπόμπος , καταλαβαίνω ότι οι μέρες μου στο σχολείο τελειώσανε πια ![ame=http://www.youtube.com/watch?v=EpUEIpu0BTI]YouTube - roda tsanta kai kopana poly gelio[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.