soki Μάϊος 18, 2004 #521 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Μάϊος 18, 2004 #522 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 18, 2004 #523 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Ηταν ενα χελι και κολυμπουσε κοντα στην ακτη. Ξαφνικα βλεπει μια τρυπα και λεει "Ωπα! Ωραια τρυπα για σπιτακι..." και παει να μπει μεσα. Εκεινη τη στιγμη ομως παει να μπει μεσα ενα αλλο χελι και συναντηθηκαν στην εισοδο... "Που πας μεγαλε;" λεει το ενα χελι... "Στο σπιτι μου" απαντα το αλλο. "Αφου εγω το ειδα πρωτος!" ξαναλεει το πρωτο χελι. "Τι λε ρε φιλε;! 2 μηνες μενω εδω!" αντιμιλα το δευτερο χελι. Με τα πολλα, ερχονται "στα χερια" (και καλα) και παλευουν μεσα στο νερο. Εξω, στην ακτη, περναει ενας προσκοπος και βλεπει τον καυγα, οποτε βγαζει ψαροτουφεκο, πεταει τα ρουχα του και βουταει να καμακωσει τα χελια. Με το που τον βλεπουν τα χελια, σταματανε την παλη και τον βουτανε κι οι δυο απ' τον λαιμο... Συμπερασμα;... ,,, ,,, ,,, ,,, ,,, ,,, ,,, ,,, ,,, ,,, "Το' να χέλι πνίγει τ' άλλο, και τα δυο τον πρόσκοπο"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάϊος 18, 2004 #524 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Λυπαμαι αλλα δεν γινεται να αφαιρεθει..διοτι δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου αλλα τα εκανα αντιγραφηΟποτε το κειμενακι που εβαλα θα ειναι μισο και χωρις νοημα.. ok καμία παρεξήγηση, απλά θέλησα να δείξω τη διαφωνία μου .... ξέχασα , ότι είμαστε στα ανέκδοτα.. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 18, 2004 #525 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2004 22. Q: "Doctor, before you performed the autopsy, did you check for a pulse?"A: "No."Q: "Did you check for blood pressure?"A: "No."Q: "Did you check for breathing?"A: "No."Q: "So, then it is possible that the patient was alive when you began the autopsy?"A: "No."Q: "How can you be so sure, Doctor?"A: "Because his brain was sitting on my desk in a jar."Q: "But could the patient have still been alive nevertheless?"A: "It is possible that he could have been alive and practising law somewhere." Απλά θεικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bold Μάϊος 19, 2004 #526 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Γιατι οι ξανθιές δεν έχουν σπίτι τους ποτέ παγάκια; ...........................................Γιατι δεν ξέρουν τι συνταγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 19, 2004 #527 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Αρχική απάντηση από bold [Σήμερα, στις 17:38] Γιατι οι ξανθιές δεν έχουν σπίτι τους ποτέ παγάκια; ...........................................Γιατι δεν ξέρουν τι συνταγή Γιατί δεν ξέρουν τι συνταγή θα χρησιμοποιήσουν;ήΓιατί δεν ξέρουν την συνταγή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 19, 2004 #528 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 13:09] Η παγκόσμια οικονομία με παραδείγματα ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονά σου ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα ΦΑΣΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλα ΝΑΖΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες , η κυβέρνηση παίρνει και τις 2, σκοτώνει τη μία, αρμέγει την άλλη και στο τέλος πετά το γάλα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία, αγοράζεις ένα ταύρο, πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η οικονομία αναπτύσσεται ομαλά. Στη συνέχεια, πουλάς όλο το κοπάδι, γίνεσαι εισοδηματίας και ζεις καλύτερα. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί σε 4 αγελάδες. Αργότερα, προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η αγελάδα έπεσε νεκρή. ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3. ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να έχουν το 1/10 του μεγέθους τους και να παράγουν 20 φορές περισσότερο γάλα. Μετά σχεδιάζεις ένα έξυπνο καρτούν, το ονομάζεις COWKEMON και το πουλάς σε όλο τον κόσμο. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να ζουν 100 χρόνια, να τρώνε μία φορά το μήνα και να αυτοαρμέγονται. ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες αλλά δεν ξέρεις που είναι, έτσι κάνεις διάλειμμα για φαγητό. ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες, τις μετράς και μαθαίνεις ότι στην πραγματικότητα έχεις 5. Τις ξαναμετράς και μαθαίνεις ότι έχεις 42. Την Τρίτη φορά μαθαίνεις ότι έχεις δύο ξανά. Μετά σταματάς να μετράς και ανοίγεις ακόμη ένα μπουκάλι βότκα. ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες, 300 ανθρώπους να τις αρμέγουν, ισχυρίζεσαι ότι εξασφαλίζεις πλήρη απασχόληση και υψηλή παραγωγικότητα και συλλαμβάνεις τον δημοσιογράφο που ανακοινώνει τους παραπάνω αριθμούς. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες, τις πουλάς όσο-όσο, με τα λίγα χρήματα που σου δίνουν δίνεις προκαταβολή για να πάρεις αυτοκίνητο, το οποίο αποπληρώνεις σε 7.083 δόσεις. ΙΝΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις δύο αγελάδες και απλά τις λατρεύεις (είναι ιερό ζώο στην Ινδία) ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Έχεις δύο αγελάδες και είναι και οι δύο τρελές κορυφαιο ρε Γιαννη... ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 19, 2004 #529 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 quote:--------------------------------------------------------------------------------Αρχική απάντηση από bold [Σήμερα, στις 17:38] Γιατι οι ξανθιές δεν έχουν σπίτι τους ποτέ παγάκια; ...........................................Γιατι δεν ξέρουν τι συνταγή --------------------------------------------------------------------------------Γιατί δεν ξέρουν τι συνταγή θα χρησιμοποιήσουν;ήΓιατί δεν ξέρουν την συνταγή; Όχι, δεν κατάλαβες καλά...η πρόταση είναι ελλειπτική..."Γιατί δεν ξέρουν τί συνταγή ***να ακολουθήσουν***, ***για να φτιάξουν παγάκια*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
bold Μάϊος 19, 2004 #530 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 17:45] Γιατί δεν ξέρουν τι συνταγή θα χρησιμοποιήσουν;ήΓιατί δεν ξέρουν την συνταγή; Βασικά είναι "Γιατί δεν ξερόυν τη συνταγή"Αλλά όπως και να το πεις στο ίδιο νόημα καταλήγειςΦυσικά σωστός και ο vgiozo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 19, 2004 #531 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Πάω πάσο. Τελικά τη συνταγή την ξέρει κανένας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 20, 2004 #532 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Ρώτα καμμία ξαμθιά να στη πεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 20, 2004 #533 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Ακολουθεί η μετάφραση του Shake it από τον Σεβασμιότατο Αμβρόσιο. ---- Τίτλος: «ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ ΤΟ!» Κάθε φορά πού θέλεις να παίξης άναψέ με, μέχρι τέλους! Έλα σε μένα και ίππευσε σώμα με σώμα, καθαρή απόλαυση δίνοντάς μου πάθος, μου καίγεις την καρδιά. Θα σε κουνήσω μέχρι τελικής πτώσης. Μωρό, είσαι η αιτία πού νοιώθω τέτοια κάψα, Σε θέλω τώρα, αδύνατο να σταματήσω. Θα έδινα τη ζωή μου Για μια νύχτα μαζί σου. Στην ορμή της επιθυμίας κάνε εκείνη την κίνηση πάνω μου καιρός για να δεις Πώς ο κόσμος μου φλέγεται! Κούνα, κούνα, κούνα, κούνα, κούνα το, αγάπη μου Τρελλός για έρωτα, Δός μου κι' άλλο! Κούνα, κούνα, κούνα, κούνα, κούνα το, αγάπη μου Τρελλός για έρωτα, Δός μου κι' άλλο! Κούνα, κούνα, κούνα, κούνα, κούνα το, αγάπη μου Τρελλός για έρωτα, Δός μου κι' άλλο! Αιώνια! Κάθε μέρα δεν μπορώ ν' αντισταθώ Θέλω τη γεύση των χειλέων σου. Αγάπη μου, είναι το σώμα σου πού με τρελλαίνει, ’φησέ να μπω, πρέπει να σ' αγγίξω! ---- ...και όπως σχολίασε και ο Σεβασμιότατος: "Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου προς όλους τους παράγοντες της εν ημερώσεως του Ελληνικού Λαού, όσοι εσκεμμένα τον άφησαν στο σκοτάδι της αγνωσίας, όσοι τον παρέσυραν σε εθνικό παραλήρημα για να χειροκροτήση ένα πορνοτράγουδο! Με την ευκαιρία παρακαλώ τον κ. Ρουβά, να μη λησμονήσει να αποστείλει μια φανέλα του προς τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, όπως ο ίδιος του εζήτησε." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 20, 2004 #534 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 @astrolabos: Λες να παίξει ο Max κανά orgasmatron με τους Soulfly; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 20, 2004 #535 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά :TEΣΤ ΒΡΩΜΙΑΣ:Αλείψτε τον καναπέ και τις κουρτίνες με μερέντα. Τοποθετήστε ένα σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το καλοκαίρι.ΤΕΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:Αγοράστε μία κούτα 150 λίτρων και γεμίστε το με LEGO (εναλλακτικά χρησιμοποιήστε στυλό ή βίδες). Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να πάτε στο μπάνιο ή την κουζίνα χωρίς να βγάλετε άχνα: Στο κάτω-κάτω θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το παιδί! ΤΕΣΤ SUPER MARKET:Πάρτε ένα ή δύο ζώα (κατά προτίμηση κατσίκες) μαζί στην επόμενη επίσκεψη στο Super Market. Προσέχετέ τις όλη την ώρα και πληρώστε ότι φάνε ή καταστρέψουνε.ΤΕΣΤ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ:Προμηθευτείτε ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι και προσπαθήστε να το βάλετε σε ένα δίχτυ από πατάτες. Σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει όλα τα πλοκάμια μέσα στο δίχτυ. ΤΕΣΤ ΦΑΓΗΤΟΥ:Προμηθευτείτε ένα μεγάλο πλαστικό φλιτζάνι και γεμίστε το μέχρι την μέση με νερό. Στηρίξτε το φλιτζάνι σε μία κούνια, κρεμάστε την κούνια από το ταβάνι και σπρώξτε την. Προσπαθήστε τώρα να γεμίσετε με ένα κουτάλι το φλιτζάνι με μουλιασμένα Corn Flakes παριστάνοντας παράλληλα το αεροπλάνο. Μετά χύστε το περιεχόμενο του φλιτζανιού στο πάτωμα και μείνετε ήρεμοι. ΤΕΣΤ ΝΥΧΤΑΣ:1. Προετοιμαστείτε ως εξής: Γεμίστε μια μαξιλαροθήκη με 3-4 κιλά υγρής άμμου.2. Ξεκινήστε στις 6 μ.μ. να περπατάτε με την μαξιλαροθήκη στην αγκαλιά, κάνοντας παράλληλα την κίνηση του νανουρίσματος.3. Κάντε το παραπάνω μέχρι τις 9 μ.μ. Τοποθετείστε την μαξιλαροθήκη τώρα στο κρεβάτι και βάλτε ξυπνητήρι στις 2 π.μ.4. Σηκωθείτε στις 2 και ξαναμεταφέρετε την μαξιλαροθήκη για μία ώρα μέσα στο σπίτι. Αυτήν τη φορά τραγουδήστε όμως και τραγούδια νανουρίσματος.5. Βάλτε ξυπνητήρι στις 5, επαναλάβετε το σημείο 4 και προσπαθήστε αυτήν την φορά να θυμηθείτε και άλλα τραγούδια νανουρίσματος.6. Βάλτε ξυπνητήρι στις 7 και ετοιμάστε πρωινό.7. Επαναλάβετε τα παραπάνω κάθε νύχτα για τουλάχιστον 3 χρόνια.8. Έχετε υπομονή!!ΤΕΣΤ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ:Πάρτε ένα κουτί αυγών και προσπαθήστε να το μετατρέψετε με ένα ψαλίδι και νερομπογιές σε κροκόδειλο. Τώρα μετατρέψτε ένα χαρτόνι από χαρτί τουαλέτας σε ένα ελκυστικό κηροπήγιο. Μετά κατασκευάστε με σελοτέιπ και αλουμινόχαρτο ένα ακριβές αντίγραφο του πύργου του ’ιφελ. ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:Πουλήστε το διθέσιο κάμπριο σας και αγοράστε ένα Renault Scenic. Τώρα πάρτε ένα παγωτό ξυλάκι σοκολάτα και τοποθετήστε το στο ντουλαπάκι. Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Πάρτε ένα κέρμα των 100 δραχμών και βάλτε το στο κασετόφωνο. Λιώστε μια σακούλα με μπισκότα βουτύρου και σκορπίστε το στο πίσω κάθισμα. Χαράξτε τις πόρτες του αυτοκινήτου με μία τσουγκράνα.ΤΕΣΤ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για γυναίκες):Πάρτε ένα σακί με φασόλια και δέστε το γύρω από την μέση σας για 9 μήνες. Μετά αφαιρέστε τα φασόλια, αλλά αφήστε το σακί στη θέση του.ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για άντρες):Πηγαίνετε στην τράπεζα και αναθέστε πάγια εντολή με τα λεφτά του μισθού σας σε ίσα μέρη σε μαγαζιά παιχνιδιών, Σούπερ Μάρκετ και εκπαιδευτικά ιδρύματα.ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ:Βρέστε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδί. Δώστε τους συμβουλές για θέματα όπως: πειθαρχία, υπομονή, ανεκτικότητα κλπ. Κάντε όσο μπορείτε εξυπνότερες προτάσεις βελτίωσης συμπεριφοράς. Τονίστε πόσο σημαντική είναι η συνεπής διαπαιδαγώγηση. Απολαύστε το πείραμα, γιατί πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε αυτό το ζευγάρι, αλλά μην πτοείστε!Αυτό ήταν το τέλος του τεστ. Αν καταφέρατε και περάσατε όλες τις δοκιμές με επιτυχία:Καλή διασκέδαση στην τεκνοποίηση!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 20, 2004 #536 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου πληροφορικής (ComDex) ο Bill Gates σύγκρινε την βιομηχανία πληροφορικής με την αυτοκινητοβιομηχανία για να καταλήξει στο εξής συμπέρασμα:«Αν η General Motors είχε την ίδια τεχνολογική ανάπτυξη όπως η βιομηχανία της πληροφορικής σήμερα θα οδηγούσαμε αυτοκίνητα που θα κόστιζαν 25 δολάρια και θα κατανάλωναν 1 γαλόνι βενζίνη στα 100 χιλιόμετρα».Σε μια συνέντευξη τύπου η General Motors, δια στόματος M. West, έδωσε την εξής απάντηση:«Εάν η General Motors είχε αναπτύξει την τεχνολογία της όπως η Microsoft τα αυτοκίνητα που θα οδηγούσαμε θα είχαν τις εξής ιδιότητες:1. Το αυτοκίνητό σας θα πάθαινε ατύχημα δύο φορές τη μέρα χωρίς κατανοητό λόγο.2. Κάθε φορά που οι άσπρες γραμμές του δρόμου ξαναβάφονταν, θα έπρεπε να αγοράζετε ξανά νέο αυτοκίνητο.3. Περιστασιακά το αυτοκίνητο θα ξέφευγε από την πορεία του χωρίς γνωστή αιτία. Εσείς θα έπρεπε απλά να το δεχτείτε, να ξεκινήσετε ξανά και να συνεχίσετε την πορεία σας.4. Κάποιες φορές κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων ελιγμών όπως για παράδειγμα μια κλειστή αριστερή στροφή, το αμάξι σας απλά θα πήγαινε όλο ευθεία και έπειτα θα αρνιόταν να ξεκινήσει ξανά, και για να το αντιμετωπίσετε εσείς αυτό θα πρέπει να προχωρήσετε σε ολική αλλαγή και επανεγκατάσταση της μηχανής.5. Τα αυτοκίνητα δεν θα σας παραδινόντουσαν παρά μόνο μ ένα κάθισμα διότι θα έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα στο CAR95 και στο CARNT. Κάθε κάθισμα επιπλέον θα απαιτούσε ειδική παραγγελία από τη μονάδα παραγωγής.6. Η Macintosh θα ανέπτυσσε αυτοκίνητα που θα λειτουργούσαν με ηλεκτρική ενέργεια, πιο αξιόπιστα, 5 φορές πιο γρήγορα και 2 φορές πιο ελαφριά, αλλά δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν παρά μόνο στο 5% των δρόμων.7. Οι ενδείξεις θερμοκρασίας των λαδιών και της μπαταρίας θα ήταν αντικατεστημένες από τη γενική ένδειξη «Γενική βλάβη».8. Τα καθίσματα θα απαιτούσαν από κάθε επιβάτη να έχει το ίδιο ύψος και το ίδιο βάρος.9. Ο αερόσακος πριν ανοίξει θα ρωτούσε: «Θέλετε οπωσδήποτε το άνοιγμα;».10. Περιστασιακά οι έξοδοι αυτοκινήτου θα μπλόκαραν. Εσείς δεν θα μπορούσατε να τις ξανανοίξετε παρά μόνο κάνοντας ένα κόλπο για παράδειγμα θα πρέπει συγχρόνως να τραβάτε το χερούλι της πόρτας, να γυρίσετε το κλειδί και με το άλλο χέρι να αρπάζετε την κεραία του ραδιοφώνου.11. Η General Motors θα σας υποχρέωνε να αγοράζετε με κάθε αυτοκίνητο ένα πακέτο οδικές κάρτες Deluxe της εταιρίας Rand McNally (αφού είναι θυγατρική της General Motors), ακόμα και αν εσείς δεν θέλετε και ούτε έχετε ανάγκη αυτές τις κάρτες. Σε περίπτωση που δεν αγοράζατε αυτά τα έξτρα, το αυτοκίνητό σας θα έτρεχε 50% πιο αργά (ή πιο γρήγορα). Εξ αιτίας αυτού η Rand McNally θα γίνει στόχος δικαστηρίων.12. Κάθε φορά που η General Motors θα βγάζει ένα καινούριο μοντέλο, κάθε οδηγός θα πρέπει να μάθει ξανά να οδηγεί, γιατί καμιά εντολή δεν θα λειτουργεί όπως ακριβώς στα προηγούμενα μοντέλα.13. Και τέλος θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί «Έναρξη» για να σταματήσει η μηχανή.». Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 20, 2004 #537 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Μάνα και πατέρα, ο γιος σας, σας χαιρετά!Είναι τώρα ένα εξάμηνο που έφυγα στη Σάμο για να σπουδάσω και σας ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα τόσο να επικοινωνήσω μαζί σας. Θα σας ενημερώσω τώρα, μόνο που πριν σας παρακαλώ να καθίσετε κάπου.Λοιπόν, είμαι αρκετά καλύτερα τώρα. Το βαρύ κρανιο-εγκεφαλικό κάταγμα και η αμνησία που έπαθα όταν έπεσα από την ταράτσα του σπιτιού μου προσπαθώντας να γλιτώσω από τη φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο, αμέσως με το που έφτασα, είναι πια σχεδόν παρελθόν. Παρότι πέρασα ένα μήνα στην εντατική, μπορώ τώρα να δω αρκετά καλά και κάνω μόλις δύο μικροεπεμβάσεις την ημέρα, έτσι ώστε η ανάπλαση των οστών του προσώπου μου να επιτρέψει την προσέγγιση της αρχικής μου μορφής. Οι γιατροί πιστεύουν ότι το πολύ σε δύο μήνες θα είμαι και πάλι σε θέση να τρώω μόνος μου. Πάω δε στοίχημα ότι, παρά το ότι σας γράφω με το νέο μηχανικό μου χέρι, ούτε που καταλάβατε τη διαφορά στον γραφικό μου χαρακτήρα (χα!).Ευτυχώς, την ώρα του ατυχήματος με είδε κάποιος από το απέναντι κτίριο και ειδοποίησε την πυροσβεστική και το ασθενοφόρο. Με επισκεπτόταν καθημερινά στο νοσοκομείο και, εφόσον δεν είχα πού να μείνω μετά τη φωτιά, προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει σπίτι του. Πρόκειται για ένα ημιυπόγειο μικρό αλλά χαριτωμένο. Ο ίδιος είναι πολύ καλό αγόρι και ερωτευτήκαμε αμέσως κεραυνοβόλα. Έκανα αλλαγή γεννητικών οργάνων και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε, πριν αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη μου.Ναι, αγαπητοί μου γονείς, είμαι έγκυος. Ξέρω πόσο ανυπομονείτε να αποκτήσετε ένα εγγονάκι και ξέρω πως θα καλοδεχτείτε το παιδί και θα του δώσετε την ίδια αγάπη όπως με μένα όταν ήμουν παιδί. Ο λόγος που καθυστερούμε το γάμο είναι επειδή το αγόρι μου έχει μια μικρή μόλυνση στο αίμα και καθυστερούν τα αποτελέσματα από το τεστ για AIDS που έχει κάνει. Προσπαθώ κι εγώ να καταπολεμήσω τη σύφιλη που έχω με καθημερινές ενέσεις.Ξέρω ότι, όταν αποφυλακιστεί, θα τον καλοδεχτείτε στην οικογένειά μας με ανοιχτές αγκάλες. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει απότομος και ευέξαπτος, αλλά κατά βάθος είναι ευγενικός, αν και δεν είναι πολύ μορφωμένος ούτε και τόσο φιλόδοξος. Παρόλο που δεν έχει την ίδια θρησκεία με μας, ούτε το ίδιο ανοιχτό χρώμα δέρματος, είμαι σίγουρος ότι η ανωτερότητά σας και η ηθική σας καλλιέργεια δε θα σας επιτρέψει να κρίνετε τόσο επιφανειακά. ’λλωστε, αν μπορούσατε να συνεννοηθείτε μαζί του (γιατί δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά), θα τον αγαπούσατε αμέσως όσο τον λατρεύω κι εγώ. Προέρχεται από πολύ πλούσια και αριστοκρατική οικογένεια όπως έμαθα, ο θείος του είναι αρχηγός της φυλής στο χωριό της Αφρικής απ όπου προέρχεται ενώ ο ίδιος ο πατέρας του είναι διεθνώς ένας πολύ σημαντικός έμπορος αναισθητικών ουσιών σε μορφή σκόνης για ενδοφλέβια εξωνοσοκομειακή χρήση.Τώρα που σας είπα τα νέα πρέπει να σας ομολογήσω ότι δεν έπιασε ποτέ φωτιά το σπίτι μου, δεν έπεσα από καμία ταράτσα, δεν έπαθα ποτέ κρανιακό κάταγμα και αμνησία, δεν έκανα αλλαγή φύλλου, δεν είμαι τραβεστί, δεν τα έχω με κανέναν αράπη, δεν πρόκειται να παντρευτώ, δεν είμαι έγκυος και δεν έχω σύφιλη. Παρ όλα αυτά, πέρασα μόνο ένα μάθημα στην εξεταστική και θα ήθελα αυτό να το δείτε από τη σωστή του οπτική γωνία και να (μη) δώσετε την δέουσα σημασία.Ο γιος σαςΥ.Γ. Στείλτε λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 20, 2004 #538 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Ηλεκτρονικοί ΥπολογιστέςΟρολογίαADA: Χρήσιμο ακρωνύμιο που χρησιμεύει όταν θέλεις να μιλήσεις για κάτι που δεν θυμάσαι ακριβώς το όνομά του (π.χ. είναι καλό, υποστηρίζει ADA ή κάτω τα κουλά σου από το ADA, θα το χαλάσεις).Bug: Μικροσκοπικό ζωύφιο που ζει σε ένα πρόγραμμα και προκαλεί την λανθασμένη λειτουργία του. Η δραστηριότητα του debugging ολοκληρώνεται μόνο όταν βαρεθεί κανείς να αφαιρεί τα bugs γιατί όσα και να βγάλεις, όλο και κάτι θα μείνει.Cache: Ακριβό τμήμα του συστήματος μνήμης ενός υπολογιστή, στο οποίο κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς υπάρχει και τι αποθηκεύεται.Design (Σχεδιασμός / Σχεδιάζω): Όλα όσα θα μετανιώσω στο μέλλον που δεν έκανα.Disk Crash: Μια τυπική αντίδραση του υπολογιστή όποτε πρέπει να προλάβετε μια προθεσμία!Documentation (Αρχεία Βοήθειας): Μεταφρασμένες οδηγίες από τα αγγλικά στα γερμανικά για Έλληνες Καταναλωτές και Ισπανούς Δημοσιογράφους.Floppy (εκτός από τις δισκέτες σημαίνει και "χαλαρός"): Η κατάσταση της τσέπης σας μετά την αγορά ενός υπολογιστή.Hardware: Τα μέρη / περιφερειακά ενός συστήματος που θα πετάξετε σε δύο μήνες.Keyboard Η standard μέθοδος για την εμφάνιση G.P.F. (General Protection Fault οι γνωστές μπλε οθόνες).Meeting: Η συνεύρεση μερικών υψηλών στελεχών μιας εταιρίας πληροφορικής, στην οποία αποφασίζεται η ανάθεση μιας εργασίας σε ένα άλλο υψηλόβαθμο ή μη στέλεχος, το οποίο όλως τυχαίως δεν παραβρίσκεται στην συνάντηση.Mouse: Κάνει την εμφάνιση των μπλε οθονών μια απλούστερη διαδικασία.Ns (nanosecond): Ο χρόνος που χρειάζεται για να θεωρηθεί η αιχμή της τεχνολογίας ξεπερασμένη.On-line: Η ιδέα ότι ένας άνθρωπος θα πρέπει να έχει πάντα πρόσβαση σε έναν υπολογιστή.Power User: Τώρα πια, οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει ένα έγγραφο από το DOS.System Update: Μια γρήγορη μέθοδος για να γεμίσετε "σκουπίδια" τον υπολογιστή σας.Αιχμή της τεχνολογίας(σε σχέση με υπολογιστές): Οτιδήποτε δεν μπορώ να αγοράσω.Αυτοματοποίηση Γραφείου: Η χρήση των υπολογιστών για την αύξηση της αποδοτικότητας σε ένα εργασιακό περιβάλλον με την αφαίρεση οποιουδήποτε θα ήθελε να συζητάει και να πίνει καφέ.Επιδόσεις(συστήματος, επεξεργαστή, περιφερειακού κ.λπ.): Χρησιμοποιείται για τη διάκριση ανάμεσα στα «ακριβά» και τα οικονομικά ολοκληρωμένα συστήματα / περιφερειακά. Οποιαδήποτε αναφορά στις επιδόσεις ενός συστήματος αφορά στη θεωρητική ταχύτητά του ή στην ταχύτητα που είχε κάτω από ιδανικές συνθήκες στα εργαστήρια της κατασκευάστριας εταιρίας, μετρημένο με τα αντικειμενικά benchmarks της ίδιας εταιρίας.Κέντρο Πληροφοριών: Δωμάτιο με επαγγελματίες της πληροφορικής, των οποίων η εργασία είναι να σας λένε γιατί δεν μπορείτε να έχετε τις πληροφορίες που ζητάτε.Ξεπερασμένο Μοντέλο: Αυτό που έχω σπίτι (και οτιδήποτε παλαιότερο).Πρόγραμμα Ανεξαρτήτου Πλατφόρμας (Platform Independent Program): Ένα πρόγραμμα που δεν πρόκειται να τρέξει σε κανένα μηχάνημα.Φορητός υπολογιστής: Συσκευή που ανακαλύφθηκε προκειμένου οι εργαζόμενοι σε μεγάλες επιχειρήσεις να δουλεύουν στο σπίτι, το τρένο, ακόμα και στις διακοπές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 20, 2004 #539 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman @astrolabos: Λες να παίξει ο Max κανά orgasmatron με τους Soulfly; Μακάρι αλλά χλωμό το κόβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bold Μάϊος 20, 2004 #540 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 00:45] Πάω πάσο. Τελικά τη συνταγή την ξέρει κανένας; Ολες οι μελαχρηνες ρωτα νκαι θα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.