DJD Οκτώβριος 12, 2009 #4861 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 A young boy had just gotten his driver's permit and asked his father if they could discuss his use of the car. His father said he'd make a deal with his son. "You bring your grades up from a C to a B average, study your Bible, get your hair cut, and we'll talk about the car." The boy thought about that for a moment, decided he'd settle for the offer, and they agreed on it. After about six weeks, his father said, "Son, I've been real proud. You brought your grades up and I've observed that you have been studying your Bible, but I'm real disappointed you didn't get your hair cut." The young man paused a moment and then said, "You know, Dad, I've been thinking about that, and I've noticed in my studies of the Bible that Samson had long hair, John the Baptist had long hair, Moses had long hair, and there's even a strong argument that Jesus had long hair. To this his father replied, "Did you also notice they all walked everywhere they went?" :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 12, 2009 #4862 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 owned Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 15, 2009 #4863 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Μπαίνει μια γυναίκα με την κόρη της σε ένα ταξί. Καθώς περνάνε από τη Συγγρού λέει το μικρό κοριτσάκι:- Μαμά, τι είναι όλες αυτές εδώ οι γυναίκες που είναι έντονα βαμμένες και τα ρούχα τους είναι πολύ μικρά;- Είναι γυναίκες που περιμένουν να σχολάσουν οι άντρες τους παιδί μου, απαντά η μητέρα.Ξαφνικά, πετάγεται ο ταξιτζής και λέει:- Τι λες ρε, π****νες είναι!Για δυο λεπτά δε μιλάει κανένας. Ξαφνικά ρωτάει το κοριτσάκι ξανά:- Μαμά, οι π****νες κάνουν παιδιά;- Φυσικά παιδί μου, από που νομίζεις βγαίνουν οι ταξιτζήδες;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Οκτώβριος 16, 2009 #4864 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 Σκάει ενας καουμπόης βαρύς, βαρύς σ'ένα σαλούν...-Ενα μέτρο ουίσκυ, κάνει στο μπάρμαν-Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; απαντά ο μπάρμανΤα παίρνει αυτός και πριν προλάβει να κάνει κανείς τίποτα βγάζει το ρεβόλβερ και τους καθαρίζει όλους...Πάει στο επόμενο σαλούν...-Ενα μέτρο ουίσκυ, λέει. Σκάει στα γέλια ο μπάρμαν-Μεθυσμένος είσαι ρε μεγάλε; Άντε στο καλό...Συφιλιάζεται πάλι αυτός, βγάζει το όπλο και τα σπάει όλα. Αυτή τη φορά όμως, γλυτώνει ένας και τρέχει στο διπλανό σαλούν να τους προειδοποιήσει. Άστο σε μένα του λέει ο μπαρμαν...3ο σαλούν...-Ενα μέτρο ουίσκυ, τώρα!-Μισό! του κάνει ο μπαρμαν. Βγάζει σκαρπέλο και σφυρί, σκαλίζει ένα άνοιγμα 1 μέτρο στον πάγκο και το γεμίζει με ουίσκυ...-Ορίστε, 1 μέτρο ουίσκυ για τον κύριο!...Τον κοιτάει ο καουμπόης και του κάνει μετά από λίγο:-Νομίζεις πως είσαι μάγκας ε; Τύλιξέ το τώρα να το πάρω στο σπίτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 16, 2009 #4865 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 Πώς ο Θεός έδωσε τις Δέκα Εντολές στους εβραίους! Ο Θεός πήγε στους σταλινικούς και είπε "έχω Εντολές για σας που θα κάνουν τις ζωές σας καλύτερες". Και οι σταλινικοί ρώτησαν: "τι είναι εντολές;" Και ο Θεός εξήγησε: "κανόνες ζωής". "Μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα;" "Να μη σκοτώνετε". "Να μη σκοτώνουμε; Δεν ενδιαφερόμαστε".Έτσι Εκείνος πήγε στους ιταλούς και είπε "έχω Εντολές". Και οι ιταλοί ζήτησαν ένα παράδειγμα, και ο Κύριος είπε "να μην κλέβετε"."Να μην κλέβουμε; δεν ενδιαφερόμαστε". Τότε Εκείνος πήγε στους γάλλους και είπε "έχω Εντολές". Οι γάλλοι ζήτησαν ένα παράδειγμα και ο Κύριος είπε "να μην επιθυμείτε τη γυναίκα του γείτονα".. "Να μην επιθυμούμε τη γυναίκα του γείτονα; δεν ενδιαφερόμαστε".Τότε ο Κύριος πήγε στους εβραίους και είπε, "έχω Εντολές"."Εντολές;" ρώτησαν, "και πόσο κάνουν;" "Είναι δωρεάν". "Θα πάρουμε δέκα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Οκτώβριος 16, 2009 #4866 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά απάντηση σε επιστολή που έστειλε Έλληνας στη Ρενό.Removed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 19, 2009 #4867 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 υπάρχει και σε άλλη version αλλά και αυτή είναι..... Μία μέρα καθόταν στην αυλή ο παππούς μαζί με τον εξάχρονο εγγονό του και χαζεύανε. Κάποια στιγμή ο παππούς βγάζει ένα μπουκάλι κρασί και τραβάει μία γουλιά. Βλέποντας αυτό ο πιτσιρικάς του λέει:- "Παππού, μου δίνεις και μένα μία γουλιά;" - "Δε μου λες μικρέ! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κ@λο σου;" - "Όχι", απαντά ο μικρός. - "Τότε είσαι πολύ μικρός για να πιεις κρασί. Λίγο αργότερα ο παππούς βγάζει ένα τσιγάρο και αρχίζει να καπνίζει". - "Παππού, μου δίνεις και μένα ένα τσιγάρο;" ρωτάει ο μικρός. - "Δε μου λες μικρέ! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κ@λο σου;" - "Όχι", απαντά ο μικρός. - "Τότε είσαι πολύ μικρός για να καπνίσεις τσιγάρο!" Απογοητευμένος ο εγγονός μπαίνει μέσα στο σπίτι και σε λίγο βγαίνει κρατώντας ένα ποτήρι γάλα και κουλουράκια. - "Μικρέ μου δίνεις ένα κουλουράκι;" ρωτάει ο παππούς. Και ο μικρός απαντά: - "Δε μου λες παππού! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κ@λο σου;" - "Ναι, βέβαια!" λέει ο παππούς. - "Τότε άντε και γαμ...ου γιατί η γιαγιά μου είπε ότι τα κουλουράκια είναι μόνο για μένα!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 20, 2009 #4868 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Αν ακολουθήσε σωστά τις οδηγίες, θα κατουρηθείτε στα γέλια. Αν κλέψετε και δεν το κάνετε σωστά, ή κάνετε fast forward το βίντεο, εσείς θα χάσετε 1) Ανοίξτε αυτό το 2) Στο 00:24 πατήστε την παύση και κλείστε του τον ήχο εντελώς (mute) 3) Ανοίξτε τώρα αυτό το και επιστρέψτε αμέσως στο προηγούμενο βίντεο και πατήστε ξανά το play από κει που είχε μείνει (00:24)4) ... 5) Profit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 20, 2009 #4869 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 20, 2009 #4870 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Πετρο πετυχημενο το ταιριασμα ομολογουμενωςαλλα το θεμα του πρωτου video δεν αφηνει περιθωρια ουτε καν για χαμογελα imhoαπολυτη φρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosofron Οκτώβριος 21, 2009 #4871 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Ημερολόγιο Ξανθιάς Ημέρα 1ηΑγαπημένο μου ημερολόγιο. Όλα είναι πακεταρισμένα για την κρουαζιέρα. Τα πιο σέξι φορέματά μου και τα είδη μακιγιάζ. Έχω εξουθενωθεί!Ημέρα 2ηΌλη μέρα στη θάλασσα, ήταν υπέροχα, είδα φάλαινες και δελφίνια! Γνώρισα και τον Καπετάνιο σήμερα - φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος.Ημέρα 3ηΣήμερα ήμουν στην πισίνα. Έκανα βόλτα στο κατάστρωμα κι έπαιξα γκολφ. Ο Καπετάνιος με προσκάλεσε στο τραπέζι του για φαγητό. Αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και πέρασα υπέροχα. Είναι πολύ ελκυστικός και περιποιητικός.Ημέρα 4ηΚέρδισα 8000 στο καζίνο του πλοίου! Ο Καπετάνιος μου ζήτησε να φάω μαζί του στην καμπίνα του. Είχαμε ένα πολυτελές δείπνο με χαβιάρι και σαμπάνια. Μου ζήτησε να περάσω τη νύχτα μαζί του, αλλά αρνήθηκα. Του είπα ότι δεν μπορώ να φανώ άπιστη στον άντρα μου.Ημέρα 5ηΣτην πισίνα και σήμερα. Κάηκα απ' τον ήλιο, κι ύστερα πήγα στο πιάνο μπαρ για ποτό την υπόλοιπη μέρα. Ο Καπετάνιος με είδε και με κέρασε αρκετά ποτά. Στ' αλήθεια είναι γοητευτικός. Και πάλι μου ζήτησε να πάω στην καμπίνα του το βράδυ... Αρνήθηκα ξανά. Μου είπε ότι αν δεν του δώσω αυτό που θέλει από μένα, θα βυθίσει το πλοίο. Σοκαρίστηκα.Ημέρα 6ηΣήμερα έσωσα 1600 ζωές. Δυο φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 21, 2009 #4872 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Λεπον...Εκτος απο ζουπερ πωνζορ ντεβιλς αντβοκεητ ειμαι και ψυχαναλυτης πολλων φιλων.Ειναι λοιπον ο φιλος μου ο ας τον πουμε Ξενοφωντας που σπουδαζει εις τας Αγγλιας και γουσταρει μια γερμανιδα.Απο τα λιγα παρε δωσε μου με γυναικες απο την χωρα των BMW με θεωρησε το καταλληλο ατομο για να τον συμβουλεψω για το πως να ριξει μια τετοια...εγω νομιζω πως δεν τα παει κ πολυ καλα.παραθετω το τελευταιο του μεηλ-->Λοιπόν, φίλε έχω πέσει πολύ χαμηλά για αυτή τη γυναίκα! Την έχω πατήσει άσχημα!.... όπως είπες πολύ σοφά, είμαι καταδικασμένος να προσπαθήσω και να πετύχω...Άλλαξα στάση προς το πρόβλημα. Το θετικό είναι ότι αυτή έχει αρχίσει να ανοίγεται προς όλους, σήμερα κανόνισε με ένα μαύρο να πάνε και καλά μαζί γυμναστήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Οκτώβριος 21, 2009 #4873 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Ημερολόγιο Ξανθιάς Ημέρα 1η Αγαπημένο μου ημερολόγιο. Όλα είναι πακεταρισμένα για την κρουαζιέρα. Τα πιο σέξι φορέματά μου και τα είδη μακιγιάζ. Έχω εξουθενωθεί! Ημέρα 2η Όλη μέρα στη θάλασσα, ήταν υπέροχα, είδα φάλαινες και δελφίνια! Γνώρισα και τον Καπετάνιο σήμερα - φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος. Ημέρα 3η Σήμερα ήμουν στην πισίνα. Έκανα βόλτα στο κατάστρωμα κι έπαιξα γκολφ. Ο Καπετάνιος με προσκάλεσε στο τραπέζι του για φαγητό. Αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και πέρασα υπέροχα. Είναι πολύ ελκυστικός και περιποιητικός. Ημέρα 4η Κέρδισα 8000 στο καζίνο του πλοίου! Ο Καπετάνιος μου ζήτησε να φάω μαζί του στην καμπίνα του. Είχαμε ένα πολυτελές δείπνο με χαβιάρι και σαμπάνια. Μου ζήτησε να περάσω τη νύχτα μαζί του, αλλά αρνήθηκα. Του είπα ότι δεν μπορώ να φανώ άπιστη στον άντρα μου. Ημέρα 5η Στην πισίνα και σήμερα. Κάηκα απ' τον ήλιο, κι ύστερα πήγα στο πιάνο μπαρ για ποτό την υπόλοιπη μέρα. Ο Καπετάνιος με είδε και με κέρασε αρκετά ποτά. Στ' αλήθεια είναι γοητευτικός. Και πάλι μου ζήτησε να πάω στην καμπίνα του το βράδυ... Αρνήθηκα ξανά. Μου είπε ότι αν δεν του δώσω αυτό που θέλει από μένα, θα βυθίσει το πλοίο. Σοκαρίστηκα. Ημέρα 6η Σήμερα έσωσα 1600 ζωές. Δυο φορές... :happy2::happy2::rofl: ευτυχώς που τους έσωσε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 21, 2009 #4874 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Λεπον...Εκτος απο ζουπερ πωνζορ ντεβιλς αντβοκεητ ειμαι και ψυχαναλυτης πολλων φιλων.Ειναι λοιπον ο φιλος μου ο ας τον πουμε Ξενοφωντας που σπουδαζει εις τας Αγγλιας και γουσταρει μια γερμανιδα.Απο τα λιγα παρε δωσε μου με γυναικες απο την χωρα των BMW με θεωρησε το καταλληλο ατομο για να τον συμβουλεψω για το πως να ριξει μια τετοια...εγω νομιζω πως δεν τα παει κ πολυ καλα.παραθετω το τελευταιο του μεηλ-->ε μα κι αυτοςτι ηθελε?και γερμανικο και αστρωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 21, 2009 #4875 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1221947/Revealed-The-1mn-bullet-proof-SUV-thats-cheap-compared-vodka-comes-it.htmlThis is the world's most expensive SUV - but with three bottles of the world's most expensive vodka included in the price tag, it actually appears to be a bargain.The £1million Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition has gold-plated windows, pure tungsten exhausts, and the speed gauges are encrusted in diamonds.The seats are not for the squeamish. They are made of one of the softest materials around - leather from a whale's *****. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 21, 2009 #4876 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Ένας άνδρας έβγαινε από μια καφετέρια με τον πρωινό καφέ του, όταν παρατήρησε μια εντελώς ασυνήθιστη τελετή κηδείας προς το κοντινό νεκροταφείο.Μια μεγάλη μαύρη πομπή ακολουθείτο από μια δεύτερη μεγάλη μαύρη πομπή περίπου στα 20 μέτρα πίσω από την πρώτη. Λίγο πιο πίσω από τη δεύτερη πομπή ήταν ένας άνδρας. Περπατούσε μόνος, έχοντας δεμένο ένα σκύλο σε ένα λουρί. Πίσω από τον άνδρα με το σκύλο ακολουθούσαν περίπου 200 άνδρες που περπατούσαν στοιχισμένοι εφ'ενός ζυγού. Τον πρώτο άνδρα κυρίευσε η περιέργεια οπότε πλησίασε με σεβασμό το άνδρα με το σκυλί και τον ρώτησε: - "Λυπάμαι για την απώλειά σας. Μάλλον είναι κακή στιγμή να σας ενοχλήσω αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω μια κηδεία σαν κι αυτήν. Τίνος κηδεία είναι;" - "Της συζύγου μου". - "Τι της συνέβη;" - "Το σκυλί μου της επιτέθηκε και την σκότωσε". - "Κι η δεύτερη πομπή, τίνος κηδεία είναι;" - "Είναι της πεθεράς μου. Προσπαθούσε να βοηθήσει τη σύζυγό μου όταν την άρπαξε το σκυλί". Μια οδυνηρή και στοχαστική στιγμή σιωπής πέρασε μεταξύ των δύο ανδρών. - "Θα μπορούσα να δανειστώ το σκυλί;" - "Κάτσε στη σειρά..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Οκτώβριος 22, 2009 #4877 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 Ένας άθεος έκανε τη βόλτα του στο δάσος, θαυμάζοντας όλα αυτάπου εκείνο το «ατύχημα της εξέλιξης" είχε δημιουργήσει.-Τι καταπληκτικά δέντρα!Τι όμορφα ποτάμια!Τι απίστευτα ζώα!...αναφωνούσε συνέχεια.Ενώ περπατούσε κατά μήκος τουποταμού άκουγεένα θόρυβο στουςθάμνους πίσω του.Γύρισε για να κοιτάξει.Τότε είδε μία τεράστια αρκούδα να πηγαίνει προς τηνκατεύθυνσή του.Τρομοκρατημένος, βάλθηκε νατρέχει όσο πιο γρήγορα μπορούσε.Κοίταξε πάνω από τον ώμο τουκαι είδε ότι η αρκούδα ήταν πολύκοντά.Άρχισε να τρέχει πιο γρήγορα!Ήταν τόσος ο φόβος του, που του ήρθαν δάκρυα στα μάτια.Εκείνη τη στιγμή σκόνταψε κι έπεσε κάτω αβοήθητος.Κύλησε στο έδαφος και προσπάθησε να σηκωθεί....Μόνο που η αρκούδα ήταν ήδηαπό πάνω του,προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσειμε το ένα πόδιενώ με το άλλο προσπαθούσε νατον χτυπήσει με δύναμη.Ακριβώς εκείνη τη στιγμήο άθεος φώναξε:Θεέ μου!Τότε ο χρόνος σταμάτησε.Η αρκούδα δεν αντιδρούσε.Το δάσος έπεσε σε σιωπή.Μέχρι και το ποτάμι σταμάτησενα κυλά.Ένα καθαρό φως εμφανίστηκε,στον ουρανό και μιαφωνή ακούστηκε να λέει:”Εσύ για χρόνια αρνιόσουντην ύπαρξή μου,Έλεγες στους άλλουςότι Εγώ δεν υπήρχα,και απέδιδες τη δημιουργία σε“κάποιο κοσμικό ατύχημα”.Περιμένεις τώρα να σεβοηθήσω εγώνα βγεις από αυτή την κατάσταση;Πρέπει να περιμένω ότι θαμου έχεις πίστη;ο άθεος κοίταξεκατευθείανστο φως και είπε:Θα ήταν, πράγματι,υποκρισία από μέρους μουνα ζητήσω, ξαφνικά,να μου συμπεριφερθείςσα να ήμουν χριστιανός.Ίσως, όμως...να μπορούσες νακάνεις χριστιανή την αρκούδα...Πολύ καλά!είπε η φωνή.Το φως εξαφανίστηκε.Το ποτάμι άρχισε πάλι να κυλάεικι επέστρεψαν όλοι οι ήχοιτου δάσους.Και, τότε, η αρκούδα σήκωσετα πόδια της,έκανε μια παύση,κατέβασε το κεφάλικαι μίλησε:Κύριε,ευλόγησεΑυτό το γεύμαπου πρόκειταιτώρα να φάω.Αμήν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Οκτώβριος 24, 2009 #4878 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Πρός Γνώση και συμόρφωση όποιων το έχουν ανάγκη!!!!ΚΑΥΣΗ ΘΕΡΜΙΔΩΝ - ΔΙΑΙΤΑΤα στοιχεία που δίνουμε είναι αληθινά.Γδύνοντας την>>Με τη θέληση της...................................... 12 ΘερμίδεςΧωρίς την θέληση της..............................187 ΘερμίδεςΑνοίγοντας το σουτιέν της>>Με τα δύο χέρια........................................... 8 ΘερμίδεςΜε το ένα χέρι.............................................12 ΘερμίδεςΜε τα δόντια..............................................85 ΘερμίδεςΣτάσεις>>Ιεραποστολικό..............................................12 Θερμίδες'69¨ εσείς από κάτω................................... 78 Θερμίδες'69¨ εσείς από πάνω................................. 112 ΘερμίδεςΒαρελάκι....................................................216 Θερμίδες4x4.......................................................... 316 ΘερμίδεςΤαρζανάτο.................................................912 ΘερμίδεςΦάση οργασμού>>Στ' αλήθεια...............................................112 ΘερμίδεςΥποκρινόμενη............................................ 315 ΘερμίδεςΜετά τον οργασμό>>Μένετε ξαπλωμένοι αγκαλιά....................... 18 ΘερμίδεςΠετάγεστε από το κρεβάτι............................. 36 ΘερμίδεςΠροσπαθώντας να δικαιολογηθείτεπου θα γίνετε καπνός................................816 Θερμίδες2ος γύρος>>Αν είστε:20-29 ετών................................................ .36 Θερμίδες30-39 ετών..................................................80 Θερμίδες40-49 ετών................................................ 124 Θερμίδες50-59 ετών.................................................972 Θερμίδες60-69 ετών.............................................. .2916 Θερμίδες70+....................................................................ΧΑΡΟΣΝτύσιμο>>Στο χαλαρό.................................................. 32 ΘερμίδεςΒιαστικά.........................................................98 ΘερμίδεςΜε τον πατέρα της να χτυπάει την πόρτα.............1218 ΘερμίδεςΜε την γυναίκα σας να χτυπάει την πόρτα............3521 Θερμίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 24, 2009 #4879 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Eσπεριδοειδήσαν ταπορτοκάλια είναι και ταμαντολίνια, αλλά πιο μικρά και μεφλούδα που βγαίνειεύκολα (γυμνάσιο Αθήνας)Η επετηρίδα είναι αυτό πουβγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δενλουζόμαστε συχνά(γυμνάσιο Πάτρας)Ο μισογύνης είναι τέραςμυθολογικόν, μισός γυναίκα καιμισός άλλοπράμα,απερίγραπτης ασχήμιας καιτελείως εξαγριωμένος με τηνκατάστασή του (γυμνάσιοΘεσπρωτίας)Ο Κωνσταντίνος Καντάφης ήτανεΈλληνας ποιητής που γεννήθηκεστη Λιβύη τηςΑλεξάνδρειας (γυμνάσιο Αθήνας)Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχανξένες χώρες, γι αυτό δεν έχουνβρει οιαρχαιολόγοι αρχαία διαβατήρια(γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)Όταν ο Οδυσσέας γύρισε πίσω στηνΙθάκη, βρήκε τους είκοσιανεμιστήρες και τηνΠηνελόπη να τους δουλεύει στοφουλ (γυμνάσιο Θήβας)Ο Λεωνίδας και οι Τριακόσιοι τουηττήθηκαν, γιατί οι Θερμοπύλεςήτανεπολυπληθέστεροι σε αριθμό(γυμνάσιο Αθήνας)Την Οδύσσεια της έγραψε οΟδυσσέας. Την Ιλιάδα ο Ηλιάδης.(γυμνάσιο Λαμίας)Η γυναίκα του Τσάρου λεγότανεΤσάρα. Η κόρη του τσατσάρα. Ο γιοςτου Νορέγιεφ.(γυμνάσιο Αθήνας)Η μάνα του Ρασπούτιν ήτανε ηρασ*******, τεραστίωνδιαστάσεων Ρωσίδα τηςΣιβηρίας (γυμνάσιο Καρδίτσας)Η Παραφίνη ήτανε η θεά πουπροστάτευε τα Χερουφίμια και ταΣεραφίμια. (γυμνάσιοΚορίνθου)Tα Χερουβίμ και τα Σεραβίμ ήτανμικρά αγγελάκια που πετούσανδεξιά-αριστερά στοπλάι των μεγάλων αγγέλων. ΤαΧερουβίμ χερούβιζαν (δεξίπέταγμα) και τα Σεραβίμσερούβιζαν (αριστερό πέταγμα).Στην ανάγκη υπήρχαν και ταΠτερουβίμ για πέταγμακατευθείαν στη μέση. (απ'τοίδιο διαγώνισμα Θρησκευτικών,γυμνάσιο Κορίνθου)Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι ηΛιπτον Τι. (γυμνάσιο Αθήνας)Το τετράγωνο της υποτείνουσαςισούται, αλλά όχι πάντοτε(γυμνάσιο Καλαμάτας)Η κυριότερη αιτία της εξάτμισηςείναι η φωτιά κάτω από τοκατσαρολάκι (γυμνάσιοΚορίνθου)Η σοβιέτα είναι που φοράνε οιΡωσίδες. Στη Σερβία φοράνεσερβιέτες. (γυμνάσιοΚορίνθου)Ο πρατήρας είναι λέξη δυσανόητη,δηλ. με δυο έννοιες. Μια ότανείναι σεηφαίστειο και μια όταν δουλεύεισε πρατήριο. (γυμνάσιο Αθήνας)Ενεργητική φωνή: Κυνηγάω τονλαγό.Παθητική φωνή: Ο λαγός μεκυνηγάει. (γυμνάσιο Κορίνθου)Οι βηταμίνες βρίσκονται ακριβώςανάμεσα από τις αλφαμίνες καιτις γαμαμίνες..(γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)Το ακριβώς αντίθετο της ΑγίαςΤριάδας είναι η ΔιαβολικήΤριάδα, πυρ, συνγυναιξί και θάλασσα. Πράγματατου Σατανά. (λύκειο Ξάνθης)Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεταιόπως και στα αγγλικά, δηλαδή μεένα μπα και δύονα. (γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)Τα 6 χαρακτηριστικότερα ζώα τουΒόρειου Πόλου είναι 3 αρκούδεςκαι 3 φώκιες.(γυμνάσιο Αθήνας)Το 31 είναι πολύ κακός τζόγος. Οπατέρας μου μας είπε ότι μια φορά31 άνθρωποιπαίζανε 31 και ήρθανε 31 μπάτσοικαι τους έβαλαν 31 μέρες φυλακήκαι μετά 31δικαστές τους εδικάζανε 31 μέρεςκαι τους τιμώρησαν με 31 χρόνιαφυλακή. Κάναμεπως το πιστέψαμε για να μη γίνειφασαρία.(από διαγώνισμα στην Ιστορία,γυμνάσιο Καρδίτσας)Ερώτηση: "Τι γνωρίζετε για τιςεικονομαχίες;"Απάντηση: "Εικονομαχίες ήτανοι μάχες που έκαναν οι λαοί γιατις εικόνες.Όποιος κέρδιζε τη μάχη κέρδιζεκαι τις εικόνες". (γυμνάσιοΑθήνας)"Ο Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρηςείναι και οι δύο Έλληνες ποιητέςκατηγορίαςνόμπελ". (γυμνάσιοΑργοστολίου)"Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαναπό τον Σινά και παραδόθηκανστον Μωυσή στηνΠλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλάσαφέστατες". (γραπτό υποψηφίουγια τηνΣχολή Αστυνομίας)"Ο Κουστώ είναι έναςσύγχρονος Οδυσσέας, αλλά που δενκατοικούσε στηνΙθάκη, και για το λόγο αυτό οιπεριπέτειές του δεν λέγονταιΟδύσσειες, αλλάΚουστωδίες". (γραπτόυποψηφίου για την ΣχολήΑστυνομίας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 24, 2009 #4880 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 όχι όχιιιιιιιιι η κοιλιά μου :rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.