YDinopoulos Απρίλιος 29, 2004 #461 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 χαχαχαχαχαχααχ καλο !!!Παρακαλω θα μου τυλίξετε 7;;;;χαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 29, 2004 #462 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4146756343&category=63851#ebayphotohosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 29, 2004 #463 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 http://www.rrdenktas.comΕλεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 29, 2004 #464 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 τι ήταν αυτο... Έλεος , όντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 30, 2004 #465 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αυτο μονο στα "LOL" θα μπορουσε να μπει:http://www.pctech.gr/viewthread.php?tid=19663 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 30, 2004 #466 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Αυτο μονο στα "LOL" θα μπορουσε να μπει: http://www.pctech.gr/viewthread.php?tid=19663 50 για να στηρίζεις τους καφέδες.. πολλά δεν είναι..; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 30, 2004 Author #467 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από chroma 50 για να στηρίζεις τους καφέδες.. πολλά δεν είναι..; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γιατι ρε......μπορεις να παρεις και τα πυκνωτακια που εχει επανω......α, και τα rounded cables που ειναι φωσφοριζε..... (κακιες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 3, 2004 #468 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Perls & DiamondsAντζελα Δημητρίου Κυρία Δημητρίου, σ' αυτή τη συναυλία τα τραγούδια που είπατε ήταν ανέκδοτα; Όχι, κάθε άλλο, ήταν πολύ σοβαρά. Ελένη Μενεγάκη Είναι τρόπος του λέγοντος Σχολιαστής στίβου Κατά την διάρκεια αγώνα ανωμάλου δρόμου γυναικών: Και οι ανώμαλες μπαίνουν στα τελευταία 1000 μέτρα... Aντζελα Γιάννου Μ' αρέσουν όλοι οι ποιητές, ακόμα και ο Μπετόβεν Βίκυ Κουλιανού Οκτώ στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι τα μοντέλα είναι χαζά. Τους υπόλοιπους τρεις όμως, που πιστεύουν πως είμαστε έξυπνες δεν τους ακούμε. Μιτλιάγκας (Δήμαρχος Σερρών) Προς τους ιδιοκτήτες cafe-bar Σερρών: Μην βγάζετε καρέκλες και τραπέζια στα πεζοδρομία γιατί έπιασαν τον κώλο της γυναίκας μου. Κάποιος Δημοσιογράφος Εδώ στο γήπεδο Χαριλάου βρέχει. Έξω δεν ξέρω τι κάνει Ρεπόρτερ του Alpha Channel Ο πλοίαρχος και υποπλοίαρχος του Σάμινα Εξπρές, διώκονται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας με ενδεχόμενο δόλο. Μανώλης Μαυρομάτης Ο Ronaldo ξεχύνεται σαν εμετός στην επίθεση... Νίκος Χατζηνικολάου Το πρωτοφανές αυτό γεγονός, συμβαίνει για δεύτερη φορά Κάποιος Δημοσιογράφος στην τηλεόραση Το θύμα είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε όλο το σώμα Εκφωνητής ποδοσφαιρικού αγώνα στην τηλεόραση Και ναι... μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή... την βγάζει και την Παίζει... Μανώλης Μαυρομάτης Και να ο ντεμπούρ, δίνει πάσα στον δίδυμο αδερφό του ντεμπάρ Δημοσιογράφος στο TEMPO Και η ιστιοσανίδα της εταιρίας είναι... (αντί για ιστοσελίδα) ʼντζελα Δημητρίου Φέτος το καλοκαίρι είχα παει στην Κρήτη και είχα ένα σπίτι με θέα τον Ατλαντικό και ήταν υπέροχα. ʼντζελα Δημητρίου Ο αγαπημένος μου ποιητής είναι ο Καζαντζάκης. Με τον Καζαντζάκη επιμένω,για να τελειώνει αυτή η ιστορία, ότι είναι ποιητής. Τους προκαλώ ότι είναι άσχετοι. Φίλος δημοσιογράφος μου είπε: "Αντζελα θα σου φέρω τα ποιήματα που έχει γράψει ο Καζαντζάκης να τους τα δείξεις." ʼννα Βίσση Η μέρα περνάει εύκολα, οι μήνες λιγότερο και ο χρόνος μάλλον δύσκολα. Τριαντάφυλλος Λένε ότι φοράω τακούνια επειδή είμαι κοντός. Δεν ξέρουν όμως ότι αυτά τα παπούτσια τα έφερα μαζί μου από τη Ρόδο και τα φορούσα μέχρι να μπορέσω να πάρω άλλα. Ελένη Δήμου Η ηχογράφηση έγινε στο σπήλαιο των Πετραλώνων όπου βρέθηκε ο πρώτος εν ζωή σκελετός. ʼννα Φόνσου Δόξα τω Θεώ, είμαι άθεη. Μαρίνα Τσιντικίδου Για να δούμε πόσες φιναλίστ θα μπούνε στη δωδεκάδα. Βίκυ Κουλιανού Αγαπημένος μου άγιος είναι ο Χριστός. Η ʼντζελα θέλει να τραγουδήσει ένα τραγούδι εκτός προγράμματος : "Παρακαλώ να χαμηλώσουν τα φώτα, γιατί τώρα θα πω ένα τραγούδι off the record." Η ʼντζελα στέκεται στην πίστα και ο Στηβ Κακέτσης στέκεται απέναντί της δείχνοντας τα απόκρυφά του. Η ʼντζελα λεει "Αν τα έχειςςς τόσσσο μεγάλα, να τα παςςςς σσστην έκθεσσσση Θεσσαλονίκηςςςςς". ʼννα Βίσση Ο Αντώνης Σαμαράς με βοήθησε να ξεπεράσω το χωρισμό μου με τον Νταλάρα. "Πως ήταν οι μέρες μου με τον Νταλάρα ; Αν σας πω ότι δεν θυμάμαι θα με πιστέψετε;" Βίκυ Κουλιανού Χριστός και Θεός δεν είναι το ίδιο πράγμα. Έχει διαφορά. Εγώ προσεύχομαι αποκλειστικά στο Χριστό. Τόλης Βοσκόπουλος (Σε συνεντευξη στον Ν. Χατζηνικολάου) Όταν τους ζήτησα την ανάγκη τους δεν μου την έδωσε κανείς .....and the WINNER is........ Ράνια Λυκούδη "Θα το θεωρούσα ΑΓΕΝΕΙΑ αν ένας άντρας από το πρώτο ραντεβού μου ζητούσε να κάνουμε πρωκτικό σεξ!!!!!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 3, 2004 #469 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧ.... :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: Πολύ καλός ! με έστειλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 3, 2004 #470 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Eνα χρησιμο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ εξαρτημα....!! :X: :X: (ναι οπως καταλαβατε ειναι για μαυρισμα στα....μυστιρια σημεια...!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 5, 2004 #471 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 βάλτε τον κέρσορα στην μούρη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 5, 2004 #472 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [29-04-2004 10:57] Προσφορές στο Χαλάνδρι.. φτηνά τα δίνει Το πηξιμο πηξιμο αλλα απο ανεκδοτακια (:sick: ) καλα παμε ε? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular Μάϊος 5, 2004 #473 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 The quickest interview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 6, 2004 #474 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Ενας τυπος με τρια μαχαιρια καρφωμενα στην πλατη του, μπαινει μεσα σε ενα αστυνομικο τμημα και λεει στον αστυνομικο που ειναι στην γραμματεια:"Εμ, συγνωμη, να σας ενοχλησω για τριτη φορα;..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάϊος 7, 2004 #475 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει: - Καλησπέρα σας κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας - Τιμή δική μου, απαντάει ο μεγάλος επιστήμων. Αν επιτρέπετε τι IQ έχετε - 250, απαντάει αυτός. Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητας, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους ένας κύριος που καθόταν αριστερά του, τού λέει: - Μεγάλη τιμή μας κάνετε κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας. - Δική μου η τιμή ευγενικέ κύριε, απάντησε ο Αϊνστάιν. Τι IQ έχετε ευγενικέ κύριε - 150. Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κοκ. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει: - Είναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σ' έναν τόσο μεγάλο επιστήμονα. - Δική μου η τιμή, απάντησε ο Αϊνστάιν, τι IQ έχετε - 100. Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κοκ. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο ο κύριος που καθόταν απέναντι του τού λέει: - Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου κύριε Αϊνστάιν. - Δική μου η τιμή κύριε, τι IQ έχετε - 50. Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον fame story, τη φάρμα, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Ευαγγελάτο και δε συμμαζεύεται. Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του. - Πολύ μεγάλη μας τιμή κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας. - Δική μου η τιμή. Ποιο το IQ σας - 10. Κι ο Αϊνστάιν απαντάει: - Πώς πάει ο Ολυμπιακός -- :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 7, 2004 #476 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 :P :P :P :P : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 7, 2004 #477 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 αποτσι και γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 7, 2004 #478 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Αρχική απάντηση από apotsi [Σήμερα, στις 09:43] Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα ...........Κι ο Αϊνστάιν απαντάει:- Πώς πάει ο Ολυμπιακός --BEST JOKE EVER-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 7, 2004 #479 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 7, 2004 #480 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.