ερμαρος Νοέμβριος 3, 2008 #4481 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 Αυτός: Ναι, επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.Αυτή: Θέλεις να φύγω;Αυτός: Όχι, ούτε καν να το σκέφτεσαι.Αυτή: Με αγαπάς:Αυτός: Φυσικά. Όσο πάει και πιο πολύ.Αυτή: Μ' έχεις απατήσει ποτέ;Αυτός: Όχι βέβαια.Αυτή: Θα με φιλήσεις;Αυτός: Οπωσδήποτε.Αυτή: Θα με χτυπήσεις;Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος.Αυτή: Μπορώ να σ' εμπιστευτώ;Αυτός: Ναι!Αυτή: Αγάπη μου!Τώρα διαβάστε το ανάποδα, από κάτω προς τα πάνω... :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Νοέμβριος 3, 2008 #4482 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 4, 2008 #4483 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 THE LAWS OF ULTIMATE REALITY * Law of Mechanical Repair - After your hands become coated with grease,your nose will begin to itch and you'll have to pee.* Law of Gravity - Any tool, when dropped, will roll to the least accessiblecorner.* Law of Probability -The probability of being watched is directlyproportional to the stupidity of your act.* Law of Random Numbers - If you dial a wrong number, you never get a busysignal and someone always answers.* Law of the Alibi - If you tell the boss you were late for work because youhad a flat tire, the very next morning you will have a flat tire.* Variation Law - If you change lines (or traffic lanes), the one you werein will always move faster than the one you are in now (works every time).* Law of the Bath - When the body is fully immersed in water, the telephonerings.* Law of Close Encounters -The probability of meeting someone you knowincreases dramatically when you are with someone you don't want to be seenwith.* Law of the Result - When you try to prove to someone that a machine won'twork, it will.* Law of Biomechanics - The severity of the itch is inversely proportionalto the reach.* Law of the Theatre - At any event, the people whose seats are furthestfrom the aisle arrive last.* The Starbucks Law - As soon as you sit down to a cup of hot coffee, yourboss will ask you to do something which will last until the coffee is cold.* Murphy's Law of Lockers - If there are only two people in a locker room,they will have adjacent lockers.* Law of Physical Surfaces - The chances of an open-faced jelly sandwichlanding face down on a floor covering are directly correlated to the newnessand cost of the carpet/rug.* Law of Logical Argument - Anything is possible if you don't know what youare talking about.* Brown's Law of Physical Appearance - If the clothes fit, they'reugly.* Oliver's Law of Public Speaking - A closed mouth gathers no feet.* Wilson's Law of Commercial Marketing Strategy - As soon as you find aproduct that you really like, they will stop making it.* Doctors' Law - If you don't feel well, make an appointment to go tothe doctor, by the time you get there you'll feel better. Don't make anappointment and you'll stay sick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Νοέμβριος 12, 2008 #4484 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Some of them are TOTALLY true Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Νοέμβριος 12, 2008 #4485 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Νοέμβριος 12, 2008 #4486 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:- Μπαμπά, τι είναι η πολιτική;Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωρίμανσης, του απαντάει με ένα παράδειγμα:- Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια . Πάρε για παράδειγμα τη δική μας.Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι.Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού.Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της.Τέλος, το μωρό μας συμβολίζει το μέλλον της χώρας.Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;- Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί.. Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός!Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους... πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στο κρεβάτι !Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!- "Τι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια,να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;;, εγώ δεν ξέρω να το κάνω..."Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενομεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο :- Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;- Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.- Και τι συμπέρασμα έβγαλες;- Όταν η κυβέρνηση κοιμάται,το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη,η κοινή γνώμη αδιαφορεί,και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκ@τ@!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 12, 2008 #4487 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Είναι μία γυναίκα που ασχολείται με την εξειδεικευμένη ρομποτική. O άνδρας την έλειπε για δουλειές και έτσι αποφασίζει να φέρει τον γκόμενο στο σπίτι.Εκεί, λοιπόν, που πάει να γίνει η φάση χτυπάει το κουδούνι.- "Ποιός είναι; Περιμένεις κανέναν;" ρωτάει ο γκόμενος.- "Αμάν! Ο άντρας μου! Πήγαινε στο έργαστήριο μου και κρύψου ανάμεσα στα γυμνά ρομπότ που φτιάχνω. Δεν θα σε προσέξει κανένα!".Ο γκόμενος ξαπλώνει σε έναν πάγκο με άλλα ρομποτ, και η γυναίκα ανοίγει την πόρτα.- "Γύρισες αντρούλη μου;"- "Ναι, μωρό μου, πάμε στο δωμάτιο, κι έχω πολλές ορέξεις σήμερα!"- "Καλά, αλλά περίμενε λίγο να κάνω ένα μπάνιο".Όσο περιμένει και βαριέται ο άνδρας κοιτάζει μέσα στο εργαστήριο.- "Καλά, πολύ ρεαλιστικά είναι τα ρομπότ που φτιάχνεις τελευταία. Αυτό μάλιστα έχει και τρύπα", λέει βλέποντας τον γυμνό γκόμενο.Από την πολλή όρεξη, ο άνδρας σκέφτεται να το βάλει στο ρομπότ.Προσπαθεί, σφίγγεται ο άλλος, δεν μπαίνει. Ξανά, ξανα σφίγγεται ο γκόμενος, πάλι δεν μπαίνει.- "Α! Πάω στην αποθήκη, να φέρω το τρυπάνι!"Φέρνει το τρυπάνι, και όπως πάει να το βάλει στον γκόμενο ακουγεται μία φωνή:- "Μη αποδεκτό αντικείμενο. Επαναλαμβάνω. Μη αποδεκτό αντικείμενο. Ξαναδοκιμάστε με τον π....ο!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 12, 2008 #4488 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Είναι μία γυναίκα που ασχολείται με την εξειδεικευμένη ρομποτική. O άνδρας την έλειπε για δουλειές και έτσι αποφασίζει να φέρει τον γκόμενο στο σπίτι.Εκεί, λοιπόν, που πάει να γίνει η φάση χτυπάει το κουδούνι. - "Ποιός είναι; Περιμένεις κανέναν;" ρωτάει ο γκόμενος. - "Αμάν! Ο άντρας μου! Πήγαινε στο έργαστήριο μου και κρύψου ανάμεσα στα γυμνά ρομπότ που φτιάχνω. Δεν θα σε προσέξει κανένα!". Ο γκόμενος ξαπλώνει σε έναν πάγκο με άλλα ρομποτ, και η γυναίκα ανοίγει την πόρτα. - "Γύρισες αντρούλη μου;" - "Ναι, μωρό μου, πάμε στο δωμάτιο, κι έχω πολλές ορέξεις σήμερα!" - "Καλά, αλλά περίμενε λίγο να κάνω ένα μπάνιο". Όσο περιμένει και βαριέται ο άνδρας κοιτάζει μέσα στο εργαστήριο. - "Καλά, πολύ ρεαλιστικά είναι τα ρομπότ που φτιάχνεις τελευταία. Αυτό μάλιστα έχει και τρύπα", λέει βλέποντας τον γυμνό γκόμενο. Από την πολλή όρεξη, ο άνδρας σκέφτεται να το βάλει στο ρομπότ. Προσπαθεί, σφίγγεται ο άλλος, δεν μπαίνει. Ξανά, ξανα σφίγγεται ο γκόμενος, πάλι δεν μπαίνει. - "Α! Πάω στην αποθήκη, να φέρω το τρυπάνι!" Φέρνει το τρυπάνι, και όπως πάει να το βάλει στον γκόμενο ακουγεται μία φωνή: - "Μη αποδεκτό αντικείμενο. Επαναλαμβάνω. Μη αποδεκτό αντικείμενο. Ξαναδοκιμάστε με τον π....ο!" :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 12, 2008 #4489 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 13, 2008 #4490 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 Μόνο στα ανέκδοτα μπορούσα να το βάλω αυτό...In case you are not able to run your Windows XP operating system after AVG 8.0 virus definition update, it may be caused by a false positive on a specific "user32.dll" system file. The file was moved to the AVG Virus Vault and deleted. Therefore it is not possible to start Windows.AVG(Candidate for the Epic-est fail of 2008) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 13, 2008 #4491 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 13, 2008 #4492 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 Ενας παπάς αποφασίζει, οτι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.-Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα-Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό-Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα-και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτελέσμα της διαδικασίας αυτής:- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε- αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε: 'Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα, από αυτήν την παραβολή;'Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:'ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Π***ΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Νοέμβριος 15, 2008 #4493 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 customer review for Best Buy's Dynex Thermal Compound good idea 05/10/2008 By juliet3 from phoenix, az Read all my reviews What's great about it: good- if you use your computer 24/7 (one time application) What's not so great: waste of time and money if you don't use your computer 24/7 (this product is only good for a few hrs) "i really like this product. its a good idea and i think the person whom invented it did a good thing for doing it. Great Idea and Excellent Product. One downfall is that you can only use the syringe just one time only. If you want to try and cool off your CPU often, you might want to buy more than 5 or 6 of these. Its good at a library when you are confined in small places and its good if you have to keep the computer on your lap for several hours such as on an airplane or something like that. Its also good if you are a passenger in a vehicle with someone else and you are dependant on your computer for all of your needs and also its very good if you are going to have your computer on for a long period of time or for several hours at a time. It cools off the computer CPU but not for very long. It only lasts for a few hours and then it fades away. This product is similar to just sticking your computer into the freezer for a while just to cool it off. LOL! A good investment for someone who uses their computer 24/7 but if its only just for about 3 to 4 hours a day, i would suggest just turning off your computer when you are finished using it and letting it cool off for a while before turning it back on. Other than those who use their computer less than 8 hrs a day, this is a good idea. I would definitely recommend this product." Would you recommend this product to a friend?: Yes 0 of 9 people found this review helpful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 15, 2008 #4494 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 Αυτα είναι, σταματήστε να αγοράζετε ψύκτρες, αγοράστε μόνο πάστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 15, 2008 #4495 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 Εγώ τώρα γιατί βασανίζομαι να καταλάβω πώς το χρησιμοποιούσε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 19, 2008 #4496 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 19, 2008 #4497 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Μ'αυτό εδώ έλιωσα στο γέλιο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 20, 2008 #4498 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 όχι ρε φούστη μου...θα με (κανα)απολύσουν με αυτά που βάζεις εδώ.....:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 27, 2008 #4499 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 27, 2008 #4500 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.