Chosen Δεκέμβριος 17, 2007 #3961 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Talk dirty to me :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 17, 2007 #3962 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Παραδίδω μαθηματα κατ'οίκων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 17, 2007 #3963 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 ορισμένες αγγελίες είναι πραγματικά ανέκδοτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 17, 2007 #3964 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Ο εβραίος πατέρας είναι ετοιμοθάνατος! (full version) Α' ΜΕΡΟΣ Ο πατέρας Εβραίος είναι ετοιμοθάνατος. Γύρω από το κρεβάτι του πόνου είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια του. Το κλίμα είναι βαρύ και πένθιμο. Ένα μόνο μικρό καντηλάκι, δίπλα στον άρρωστο, φωτίζει αμυδρά το στενό δωμάτιο. Ο πατέρας, με κλειστά τα μάτια και πολύ κόπο, ψιθυρίζει: Πατέρας: Γυναίκα μου Σάρα είσαι εδώ; Σάρα (κλαίγοντας): Ναι, άντρα μου. Πατέρας: Γιε μου Ιακώβ είσαι εδώ; Ιακώβ (φανερά συγκινημένος): Ναι, πατέρα. Πατέρας: Μικρή μου θυγατέρα Ιουδίθ, είσαι εδώ; Ιουδίθ: (απαρηγόρητη): Ναι, πατέρα, είμαι κοντά σου. Πατέρας: Και εσύ στερνοπούλι μου Ααρών, είσαι εδώ: Ααρών (με αναφιλητά): Ναι, πατέρα. Πατέρας: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;;;;;; Β' ΜΕΡΟΣ Η οικογένεια συνειδητοποιεί αμέσως την εγκληματική αμέλεια και όλοι αποχωρούν σιγά - σιγά από το δωμάτιο. Τελευταίος φεύγει ο μικρός Ααρών που, κλείνοντας την πόρτα του δωματίου, λέει: Ααρών: Και πού' σαι πατέρα.... Όταν αφήνεις την τελευταία σου πνοή, άφησε την προς το καντήλι, για να σβήσει. Είναι κρίμα να καίει άδικα... Γ' ΜΕΡΟΣ Ο πατέρας φωνάζει τον πρωτότοκο Ιακώβ και του λέει να πλησιάσει. Με τις τελευταίες δυνάμεις που του απομένουν, βγάζει από την τσέπη του ένα ρολόι και εξηγεί ότι το έχει κληρονομιά από τον προπάππου του. Ο Ιακώβ το κοιτάζει με μάτια που γυαλίζουν. "Σ' αρέσει;" ρωτά ο πατέρας. "Ναι πατέρα!" αποκρίνεται ο Ιακώβ. "Πόσά δίνεις;" ρωτά ο πατέρας. Δ' ΜΕΡΟΣ Την άλλη μέρα του θανάτου του πατέρα, ο Ιακώβ πηγαίνει στην τοπική εφημερίδα για να βάλει την αναγγελία του θανάτου. Ιακώβ: Παρακαλώ, ποια είναι η μικρότερη χρέωση για μία αναγγελία θανάτου; Υπάλληλος: 2 δολάρια, κύριε. Ιακώβ: ΟΚ, γράψε λοιπόν "Αβραάμ Κοέν πέθανε". Υπάλληλος: Μα, κύριε, πρέπει να έχετε υπόψη σας πως με τα 2 δολάρια μπορείτε να γράψετε μέχρι 8 λέξεις. Ο Ιακώβ σκέφτεται μερικά δευτερόλεπτα και λέει στον υπάλληλο: Ιακώβ: Ωραία, τότε γράψε "Αβραάμ Κοέν πέθανε. Πωλείται φορτηγάκι σε τιμή ευκαιρίας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 21, 2007 #3965 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Και ξυπνάς μια μέρα, κοιτάς στο ταβάνι και ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 21, 2007 #3966 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Και ξυπνάς μια μέρα, κοιτάς στο ταβάνι και ... Η Μητσους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2007 #3967 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 [αστυνόμος Σαΐνης]Nααα πάαααρει!!![/αστυνόμος Σαΐνης] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 21, 2007 #3968 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen-> Και ξυπνάς μια μέρα, κοιτάς στο ταβάνι και ... και ξανακοιμάσαι. Εφιάλτης ήταν αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 21, 2007 #3969 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 06:03] Και ξυπνάς μια μέρα, κοιτάς στο ταβάνι και ... damn.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 21, 2007 #3970 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 φακ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 23, 2007 #3971 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Χαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 28, 2007 #3972 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 30, 2007 #3973 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2007 Συζήτηση επιπέδου στο MSN: A: po variemai A: 3ereis kamia kalh tainia? B: pare kamia tsonta B: oles kales einai Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 31, 2007 #3974 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2007 Μερικά σοφά αποφθέγματα, για καλύτερη ζωή... - Ζήσε κάθε σου ημέρα σαν να ήταν η τελευταία ημέρα της ζωής σου. Κάποια μέρα θα τα καταφέρεις. - Παιδιά στο μπροστινό κάθισμα μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα. Ατυχήματα στο πίσω κάθισμα μπορούν να προκαλέσουν παιδιά. - Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις, ενόχλησε. Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις. - Αν νομίζεις ότι ο καλύτερος δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι, είναι καλύτερα να γνωρίζεις ότι έχεις στοχεύσει πολύ ψηλά. - Αν μπορείς να χαμογελάς, όταν όλα έχουν πάει στραβά, είναι γιατί έχεις βρει σε ποιον να ρίξεις το φταίξιμο. - Αυτή που δίνει σημασία στα μικρά πράγματα είναι σύζυγος Ιάπωνα. - Οι γυναίκες είναι σαν τις πισίνες : τα έξοδα συντήρησης είναι υψηλά συγκριτικά με τον χρόνο που περνάμε μέσα τους. - Ποτέ, μα ποτέ, μην πίνες και οδηγείς. Μπορεί να χύσεις την μπύρα. - Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλο είναι στρατηγική. - Οι άντρες θα έλεγαν λιγότερα ψέματα, αν οι γυναίκες δεν ρωτούσαν τόσο. - Η γυναίκα παντρεύεται σκεπτόμενη ότι μια μέρα εκείνος θα αλλάξει. Ο άντρας παντρεύεται σκεπτόμενος ότι εκείνη δεν θα αλλάξει ποτέ. Και οι δύο κάνουν λάθος. - Όλο σου το μέλλον βασίζεται στα όνειρά σου. Μην χάνεις χρόνο, κοιμήσου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 7, 2008 #3975 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Ένας Κρητικός ήρθε στην Αθήνα και τον πήρε ο ύπνος μέσα στο ταξί. Όταν μισοξύπνησε, περνούσε πάνω από μια γέφυρα και βλέποντας άλλα αυτοκίνητα από κάτω λέει: "Ωχ τα ταξί εδώ πετάνε"!Πήγε πίσω στο χωριό και το έλεγε στο καφενείο. Όλοι γέλαγαν και τον κορόιδευαν. Όμως εκείνος επέμενε. Τότε του λέει ένας:"Εγώ θα πάω το Σάββατο στην Αθήνα σε μια κουμπαριά, κι αν τα ταξί πετάνε θα κάτσω να με γαμ***ς, αν δεν πετάνε όμως θα σε γαμ***ω εγώ"."Πάει το στοίχημα", του λέει ο άλλος με σιγουριά.Μπαίνει στο καράβι και το πρωί παίρνει ένα ταξί από τον Πειραιά. Τον ρωτάει ο ταξιτζής κοιτώντας τον από τον καθρέφτη: "Φίλε, που να σε πετάξω?""Οοοο" λέει ο Κρητικός. "Πήγαινε στην Βουλιαγμένης"Τον ρωτάει ο ταξιτζής ξανά:"Σε τι ύψος?"Και λέει ο Κρητικός:"Κουμπάρε, το γαμ***ι δεν το γλιτώνω που δεν το γλιτώνω, πέτα τουλάχιστον χαμηλά, να μην σκοτωθούμε κιόλας!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 7, 2008 #3976 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Τυπακος σκαει στο μπαρακι, παραγγελνει ποτο και πανω που το απολαμβανει, κοζαρει απιστευτο & τρελλο γκομενακι που καθεται μονο του σε τραπεζι.Πιανει τον μπαρμαν, τον ρωταει...-Ρε μεγαλε, τι παιζει εδω? Τετοιο "κλαρινο" και καθεται μονο του?-Ασε δικε μου, πικρη ιστορια... Η κοπελλα δυστυχως ειναι τυφλη.-Νο προμπλεμ κανει ο τυπος και σηκωνεται να "χωθει"Αρχιζει το ψηστηρι... γινεται παιχνιδι με την τυφλη γκομενα, οποτε οταν εχει ψηθει τελειως η φαση και ειναι ετοιμοι και οι 2 να αποχωρησουν για τα περαιτερω, κανει ο τυπακος-Μισο λεπτο μονο να τηλεφωνησω στην γυναικα μου να την ενημερωσω. Αυτη κι εγω δεν εχουμε μυστικα ο ενας απο τον αλλον.Οποτε παιρνει τηλ ο μαγκας: -Ελα μωρο μου, μου εκατσε μια στραβη και θα αργησω να γυρισω σπιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 7, 2008 #3977 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 @DJD , SLN κορυφαία και τα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 8, 2008 #3978 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 8, 2008 #3979 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Bono, lead singer of the rock band U2, is famous throughout the entertainment industry for being more than just a little self-righteous.At a recent U2 concert in Glasgow, Scotland, he asked the audience for total quiet. Then, in the silence, he started to slowly clap his hands, once every few seconds.Holding the audience in total silence, he said into the microphone, "Every time I clap my hands, a child in Africa dies." From the front of the crowd a voice with a broad Scottish accent pierced the quiet... "Well, foockin stop cloppin then, ya evil bastard!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 8, 2008 #3980 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 καλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.