Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chosen

Αφιερωμένο στον ea6gka:

Έλεος ρεεεε με άκουσε όλο το κουκάκι...:rofl: pwnz0r :hehe::rofl:

Πεθαίνει κάποιος και πάει στην κόλαση . Εμφανίζεται μπροστά του ο ακατανόμαστος λέγοντας του . - Συγχαρητήρια μία φορά στα 10.000 χρόνια δίνεται μιά 2ρη ευκαιρία στον τυχερό να πάει στον Παράδεισο . Πρέπει να εκπληρώσει όμως μία αποστολή ο οποία έχει ώς εξής .

Υπάρχουν 3 δωμάτια , Στο πρώτο δωμάτιο βρίσκεται ένα βαρέλι 50lt γεμάτο ουϊσκι το οποίο πρέπει να πιει ολο . Στο 2ρο δωμάτιο είναι μια αρκούδα + πρέπει να της βγάλει ένα δόντι . Και στο 3το δωμάτιο μια νυμφομανής την οποία πρέπει να @#$@# για τουλάχιστο 1 ώρα .

Μπαίνει ο τυχερός λοιπόν στο πρώτο δωμάτιο και μετά απο 1-2 ώρες βγαίνει έχοντας κατεβάσει ολο το βαρέλι :confused: . Αεράτος λοιπόν μπαινει στο 2ρο δωμάτιο με την αρκούδα κλειδώνει την πόρτα και για 2 ώρες περίπου ακουγόταν μέσα στο δωμάτιο φασαρία-ουρλιακτά-πόλεμος :D βγαίνει λοιπόν απο το 2ρο δωμάτιο λέγοντας.

Φέρτε μου τώρα και την γκόμενα να της βγάλω το δόντι . :flex:

ΕΛΕΟΣ:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....που θα το βρω????

Αρχική απάντηση από gprhellas [20-09-2006 13:22]

Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και ένα – έναν...

Κι έχω μια υποψία για το όνομα του καθηγητή :hehe:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 20:12]

You wanna see tough? I'll show you tough!

(Προσοχή, πολύ βίαιο video)

'

ελεος ρε....

μου βγηκε το μπριζολακι απ'τη μυτη λεμε.... :rofl:

ειδικα με το παλικαρακι που φιλησε το πατωμα κι εχασε το φως του..... :worship:

Αρχική απάντηση από Chosen

You wanna see tough? I'll show you tough!

(Προσοχή, πολύ βίαιο video)

Ημαρτον....αυτοι ειναι πιο χαζοι και απο τον ισκιο τους......:hehe::rofl:

Μου αρεσε ο πρωτελευταιος -νομιζω- που σηκωνει την κουκλα πιο ψηλα βαζει ενα πορτοκαλι(?) στο κεφαλι για να το ριξει με κλωτσια αλλα δεν φτανει ουτε τα rx/ του...:rofl:

ευγε chosen τετοια βιντεακια να βαζεις....τα χρειαζομαι τωρα τελευταια...!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.