YDinopoulos Ιούνιος 6, 2005 #2305 Ιούνιος 6, 2005 Οι σκύλοιΤρεις σκύλοι συναντιώνται στον προθάλαμο του κτηνίατρου. Αρχίζουν κουβεντούλα και ρωτάνε τον ένα: Εσύ γιατί είσαι εδώ; - Για ευθανασία. ’σε, δεν ξέρω τι μ'έπιασε και μια μέρα που έλειπαν τα αφεντικά, άρχισα να χέζω και να κατουράω παντού, να ξεσκίζω τις κουρτίνες, τις πολυθρόνες, ρημαδιό το έκανα το σπίτι κι ας πέρναγα τόσο καλά. Εσύ; Ρωτάνε τον δεύτερο. Κι εγώ για ευθανασία. Και μένα το μαλάκα κάτι μ' έπιασε, κι ενώ πέρναγα μπέικα, μια μέρα που τ' αφεντικά ετοίμαζαν το πάρτυ τους, χίμηξα πάνω στα τραπέζια, στους μπουφέδες, πάνε τα κοτόπουλα, πάνε τα ζαμπόνια, τα ρήμαξα, πάει το πάρτυ, ζοχαδιαστήκανε και νάμαι. Κι εσύ, ρωτουν τον τρίτο. Εγώ, που είμαι και πολύ τεμπέλης, μια μέρα ήμουν ξάπλα στο μαξιλάρι μου, μπαίνει η κυρία μου μ' ένα τάνγκα μόνο και τη σφουγγαρίστρα κι αρχίζει να σφουγγαρίζει, να σκύβει, να κουνιέται, δεν ξέρω τι μ? έπιασε και της χυμάω από πίσω και της τον φοράω, τρόμαξαν να με ξεκολλήσουν από πάνω της. Ε, καλά, εσένα δικαίως, μια ευθανασία την αξίζεις. Ποιά ευθανασία, ρε; Εμένα τα νύχια ήρθα να μου κόψουν...
daospi Ιούνιος 6, 2005 #2306 Ιούνιος 6, 2005 Αγάπη μου, που θα με πας για την ασημένια επέτειο του γάμου μας; - Στο Κανκούν μωρό μου- Και για την χρυσή;- Θα ρθω να σε πάρω. =========================- Αγάπη μου, δεν νομίζεις ότι μετά από δέκα χρόνια σχέσης είναι καιρός να παντρευτούμε;- Και ποιος θα μας πάρει; =========================Ο σύζυγος γυρνάει στο σπίτι και βλέπει την γυναίκα του στο κρεβάτι με άλλο άνδρα- Μαρία, τι κάνεις εκεί;- Βλέπεις; Στο είπα ότι είναι χαζούλης=========================Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα. Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ ρομαντική διάθεση λέει η γυναίκα:- Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα θα μ' έσωνες;- Αν σου πω "ναι", θα πέσεις;=========================Δύο φίλοι:- Μετά από 20 χρόνια γάμου είμαι ακόμα ερωτευμένος με την ίδια κοπέλα- Καταπληκτικό!- Ελπίζω μόνο να μην το μάθει η γυναίκα μου.=========================Η μαμά μαλώνει τον γιο:- Είσαι ένας τεμπέλης και ψεύτης, ίδιος ο ανεπρόκοπος ο πατέρας σου. Ο σύζυγος¨Μα Μαρία, εγώ δεν είμαι ούτε τεμπέλης ούτε ψεύτης- Δεν μιλάω για σένα=========================- Γιατί σε βλέπω στενοχωρημένο;- ’σε, παραλίγο να πατήσω την πεθερά μου- Τι έγινε, δεν έπιασαν τα φρένα;- Όχι, το γκάζι=========================
ea6gka Ιούνιος 9, 2005 #2307 Ιούνιος 9, 2005 epitelous to number one metafrasmeno!!!!!!!!!!!EISAI KAVLAPEFTW TABLAPAME SE HOTEL KAI PLHRWSE TA NAYLAEXEIS BITSIAKAI KAPRITSIAAMA BGAINEIS TSARKA TREMOYN TA KORITSIAPES ME AGAPHBRE SATRAPHAN M' AFHSEIS FEYGW, PAW NA BRV ARAPH8A SOY KA8O-MAI SOY LEWEIMAI EGW GIA SENABARA ME KI AS KLAIW(REFREN) EISAI TSOGLANKAI KANEIS TO PANTA 8HLYKA OLA SE SENA ORMANGIA MIA BRADIASTHN AMMOYDIA8ELOYN MAZI SOY NA KANOYN PAIDIAEISAI FLOGAKAZANOBASAN SE BLEPOYN OLES TOYSFOYSKWN' H RWGAME PROS8ETEISGINE EPAITHSKANE TRELES KAI MHN EISAI TZANAMPETHSMH M' AFHSEISPRIN ARXISEISGIATI KATA BA8OS ESY 8A 'XEIS TYPSEISMH M' AFHSEISKAI N' ARXISEISSTO KORMI MOY KANE TIS ANARRIXHSEIS!!!!!!
def Ιούνιος 10, 2005 #2311 Ιούνιος 10, 2005 συμπληρωστε το ονοματεπωνυμο σας και δειτε τα πληρη στοιχεια σαςwww.scrolllock.nl/passport/
N3M3SYS Ιούνιος 10, 2005 #2312 Ιούνιος 10, 2005 Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη διεύθυνση που έδωσες def!
def Ιούνιος 10, 2005 #2313 Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από N3M3SYS Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη διεύθυνση που έδωσες def! διορθωθηκε
.38-.45 Ιούνιος 10, 2005 #2316 Ιούνιος 10, 2005 ο υπευθυνος να παει στο αναλογο thread και να ζητησει συγνωμη
astrolabos Ιούνιος 11, 2005 #2318 Ιούνιος 11, 2005 Πές τους να βάλουν ποιοτικότερη κεραία (aka παπάδες) για την απροβλημάτιστη επικοινωνία με το Θεό. Τα κινητά τους μαράνανε...
YDinopoulos Ιούνιος 11, 2005 #2319 Ιούνιος 11, 2005 Old time classic, αλλα εχει χαβαλε !http://www.xs4all.nl/~jvdkuyp/flash/see.htm
def Ιούνιος 11, 2005 #2320 Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Old time classic, αλλα εχει χαβαλε ! http://www.xs4all.nl/~jvdkuyp/flash/see.htm πολυ ωραιο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.