R@tNET Μάϊος 22, 2005 #2261 Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από gus8511 [Σήμερα, στις 21:04] linux for ever ...
unseen Μάϊος 23, 2005 #2262 Μάϊος 23, 2005 http://www.zortal.gr/modules/mylinks/visit.php?cid=9&lid=1757
gtr_84 Μάϊος 23, 2005 #2263 Μάϊος 23, 2005 Αρχική απάντηση από unseen http://www.zortal.gr/modules/mylinks/visit.php?cid=9&lid=1757 Μονο αεροπλανα δεν ειχε :confused:
ea6gka Μάϊος 23, 2005 #2264 Μάϊος 23, 2005 Αρχική απάντηση από unseen http://www.zortal.gr/modules/mylinks/visit.php?cid=9&lid=1757 ΤΣΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ
Samael Μάϊος 23, 2005 #2265 Μάϊος 23, 2005 Αρχική απάντηση από unseen http://www.zortal.gr/modules/mylinks/visit.php?cid=9&lid=1757 Αχαχαχαχ! Ααααρα αυτοι το'χνε deep χαμενο ρααα!
defiant Μάϊος 23, 2005 #2266 Μάϊος 23, 2005 Ο μικρός Τοτός πάει στον πατέρα του.- Μπαμπά, θα μου εξηγήσεις τη διαφορά μεταξύ θεωρητικού και πρακτικού;- Στάσου μια στιγμή, του λέει ο πατέρας του, και φωνάζει την κόρη τους.- Μαιρούλα έλα εδώ. Πες μου, για είκοσι εκατομμύρια θα κοιμόσουνα με τον αδερφό σου;Τρομαγμένη η Μαιρούλα απαντάει:- Τι λες μπαμπά, είναι πράγματα αυτά, εγώ είμαι κορίτσι με αρχές, με τον αδερφό μου, απαπαπα, αυτά είναι διεφθαρμένα πράγματα.- Πρόσεξε, Μαιρούλα, για είκοσι εκατομμύρια δραχμές. Θα πήγαινες με τον αδερφό σου;- Μα τι λόγια είναι αυτά πατέρα, ... είκοσι εκατομμύρια, ε; Ε, τα λεφτά στην οικογένεια θα έμεναν, θα μπορούσαμε να κάνουμε τόσα πράγματα, θα μπορούσαμε να πάμε όλοι μαζί διακοπές ... ε, για είκοσι εκατομμύρια θα το έκανα.- Καλά Μαιρούλα, πήγαινε. Γυναίκα, έλα εδώ. Για τριάντα εκατομμύρια, θα κοιμόσουνα με το γιο σου;- Tι λόγια είναι αυτά άντρα μου, δεν αισχύνεσαι, τι αιμομυκτικά πράγματα είναι τούτα, και μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω ......- Πρόσεξε γυναίκα, μιλάμε για τριάντα εκατομμύρια δραχμές! Θα πήγαινες;- Μα τα έχεις χάσει εντελώς άντρα μου, για ποια με περνάς, δεν κάνω εδώ τέτοια πράγματα, αυτά είναι άνομα πράγματα, ... τριάντα εκατομμύρια είπες; Ε, στην οικογένεια θα έρχονταν τα λεφτά, πολλά πράγματα θα μπορούσαμε να αγοράσουμε για το σπίτι, πλυντήριο, ψυγείο, καινούργιo αυτοκίνητο, καλό θα μας έκανε στο τέλος. Για τόσα λεφτά θα το εκανα!- Εντάξει γυναίκα, πήγαινε.(Προς τον Τοτό)- Κατάλαβες, ρε, τι διαφορά μεταξύ του θεωρητικού και του πρακτικού;- Όχι, μπαμπά, δεν τόπιασα...- Κοίτα, ρε βλάκα! Θεωρητικά, έχουμε στην οικογένεια πενήντα εκατομμύρια. Πρακτικά, όμως, έχουμε δύο που...ες!
jax7480 Μάϊος 25, 2005 Author #2267 Μάϊος 25, 2005 Ήτανε σε ένα λιβάδι ένα ζευγάρι, το άσπρο άλογο και η άσπρη φοράδα. Ζούσαν ευτυχισμένοι στον παράδεισό τους, είχαν τον έρωτά τους, άφθονο χορτάρι ήλιο κλπ. Η ζωή τους ήταν ένα όνειρο... Μια μέρα όμως στην άλλη πλευρά του λιβαδιού εμφανίστηκε ένα μαύρο αρσενικό άλογο, στην αρχή δεν του έδωσαν σημασία, όσο πέρναγε ο καιρός όμως η φοράδα το γλυκοκοίταζε. Ήξερε πως αυτό που ένοιωθε ήταν λάθος, όμως μέσα της είχε φωλιάσει η επιθυμία για το άγνωστο, το απρόβλεπτο, το μυστηριώδες. Κάποια μέρα λοιπόν που οι ορμόνες της χτύπησαν tilt αποφάσισε να εγκαταλείψει τον άσπρο της σύντροφο και να πάει να βοσκήσει χορτάρι στην πλευρά του μαύρου αλόγου. Το άσπρο άλογο από καιρό είχε καταλάβει πως κάτι συνέβαινε αλλά μόλις έφυγε η φοράδα κατάλαβε πως ήρθετο τέλος. Τυφλωμένος μέσα στην απελπισία του, με την καρδιά του πληγωμένη και κατακερματισμένη κατάλαβε πως η ζωή για αυτόν είναι μάταιη. Τα είχε όλα, ζούσε σε έναν παράδεισο με την αγάπη του και τώρα βρέθηκε στην άλλη μεριά του λιβαδιού να βλέπει το παράνομο ζευγάρι ανίκανος να αντιδράσει, ένα πράγμα του έμενε μόνο.. Χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνει φόρα και πηδάει από τον γκρεμό στην άκρη του λιβαδιού, στα τελευταία δευτερόλεπτα της πτώσης του δεν έβγαλε άχνα, βυθίστηκε στην μοιραία λύτρωση που του προσέφεραν οι κοφτερές πέτρες.. Η φοράδα μόλις είδε από μακριά το συμβάν πάγωσε, μια σφαλιάρα την ξύπνησε από την νιρβάνα που ζούσε, συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. Αμέσως συλλογίστηκε πόσο τραγική ήταν η μοίρα της, κατέστρεψε τον μοναδικό έρωτά της, την αγάπη τους, την ευτυχία τους και όλα αυτά για ένα πρόσκαιρο πάθος. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί περισσότερο από λίγα λεπτά και οι οπλές της αποχωρίστηκαν το γνώριμο χορτάρι του λιβαδιού για να συναντήσουν το κενό του γκρεμού λίγο πρίν τον μακάβριο γδούπο. Το μαύρο άλογο συντετριμμένο παρακολουθούσε τους 2 εραστές να θυσιάζονται δίνοντας καθυστερημένα με τον θάνατό τους το φιλί της ζωής στην αγάπη τους, τι ειρωνεία.. Η ζωή για αυτόν ήταν πλέον ανυπόφορη, το αίμα που έβαφε τις οπλές του ήταν δυσβάσταχτο φορτίο και τον λύγισε. Ζητώντας μέσα του τη λύτρωση βρέθηκε να νοιώθει τελευταία φορά το αεράκι να του χαϊδεύει τη χαίτη καθώς βούταγε στη χαράδρα. Μόνο μια φωνή από τα βάθη του γκρεμού βρέθηκε να συντροφεύσει τον γδούπο από το σώμα του που συνθλιβόταν στα βράχια, μια φωνή που έλεγε..... . . . . . . . . ΠΟΙΟΣ ******* ΠΕΤΑΕΙ ΑΛΟΓΑ ?!Δύο κρουπιέρηδες κάθονται βαριεστημένα στη μπαρμπουτιέρα του καζίνο. > >Ξαφνικά εισβάλλει μια ιδιαίτερα ελκυστική ξανθιά και ποντάρει 20.000 >δολάρια > >σε μια ζαριά λέγοντας: «Ελπίζω να μη σας πειράζει, αλλά αισθάνομαι πολύ > >τυχερή όταν παίζω γυμνή». > > > >Με αυτά, ξεκουμπώνει το φερμουάρ, βγάζει φόρεμα και εσώρουχα, ρίχνει το >ζάρι > >και > >φωνάζει: «Έλα μωρό μου, η μαμά χρειάζεται καινούργια ρούχα!». > > > >Κοιτάει με αγωνία και μόλις το ζάρι σταματά, αρχίζει να χοροπηδάει πάνω >κάτω > > > >ουρλιάζοντας: «ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!» > > > >Αγκαλιάζει έναν-έναν τους κρουπιέρηδες, παίρνει τα κέρδη και τα ρούχα της > >και εξαφανίζεται. Οι τύποι κοιτάζονταν αποσβολωμένοι. Τελικά ο ένας > >ρωτάει: > > > > > >-Είδες τι ζαριά έφερε; > >-Δεν ξέρω, νόμιζα ότι έβλεπες εσύ! > > > > > > > >ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν είναι χαζές όλες οι ξανθιές. Όλοι οι άνδρες, όμως, > >είναι ίδιοι!
greekfragma Μάϊος 25, 2005 #2268 Μάϊος 25, 2005 μας εφτιαξες παλι πρωι πρωι ζαχο......ηθελα να ξερα που πας και τα βρισκεις.....:worship: :worship: :worship:
XTCgr Μάϊος 25, 2005 #2269 Μάϊος 25, 2005 ΠΟΙΟΣ ******* ΠΕΤΑΕΙ ΑΛΟΓΑ ?! α ρε Παντελή, έχεις κάνει μεγάλη ζημιά
spc Μάϊος 25, 2005 #2270 Μάϊος 25, 2005 >> O Γιάννης κι η Ελένη παντρεύτηκαν πρόσφατα από κεραυνοβόλο >> έρωτα κι είναι>> ακόμα μες τα σιρόπια .... Όμως ο Γιάννης έχει αρχίσει να >> πεθυμάει και τις>> μπαρότσαρκες που έβγαινε με τους φίλους του.>>>> Οπότε ένα βράδυ λέει στη Ελένη :>>>> ** Ξέρεις πιτσουνάκι μου, έλεγα να πήγαινα με το Αντωνάκη και >> τον Κώστα για>> καμιά μπύρα ? Κι η Ελένη ** Μπύρα θέλει το σπουργιτάκι μου ; >> Ορίστε ,>> διάλεξε ποια προτιμάς ! κι ανοίγει το ψυγείο και νάσου μέσα >> καμιά δεκαριά>> είδη μπύρες ελληνικές και ξένες>>>> ** Ναι , αλλά βρε καρδουλίτσα μου , στο μπαρ με την μπύρα μας >> τρώμε και>> κάτι.. ** Μεζεδάκι θέλει το σουτζουκάκι μου ; Ορίστε, διάλεξε >> τι προτιμάς>> ! Και του παρουσιάζει ένα δίσκο γεμάτο μεζέδες να σου πέφτουνε >> τα σάλια , τι>> καπνιστά , τι σολομούς , τι χαβιάρια, τι όλα τα είδη τυριών , τι >> τα καλύτερα>> είδη αλλαντικών .... Κόκαλο ο Γιάννης!!!>>>> ** Ναι , αλλά βρε γλυκουλίνι μου , στο μπαρ τη μπύρα την πίνουμε >> σε παγωμένα>> ποτήρια? ** Παγωμένο ποτήρι θέλει το μελομακαρονάκι μου; Ορίστε >> , διάλεξε>> ποιο προτιμάς ! Kι ανοίγει την κατάψυξη και νάσου όλα τα είδη >> ποτηριών>> μπύρας παγωμένα! **>>>> Ναι , αλλά βρε κατσαριδάκι μου στο μπαρ όταν πίνουμε τη μπύρα >> μας λέμε και>> καμιά βρωμοκουβέντα ** Βρωμοκουβέντες θέλει το μπακλαβαδάκι μου >> ; Πιες>> λοιπόν τη γ@μ@μένη τη μπύρα σου , φάε τους γ@μ@μένους μεζέδες >> σου και κοψτις>> μ@λ@κίες γιατί δεν πρόκειται να πας πουθενά . Τόπιασες κ@ρ@όλη;
daospi Μάϊος 27, 2005 #2271 Μάϊος 27, 2005 > > >>Βάζει η δασκάλα εργασία για το σπίτι, να ρωτήσουν πως γίνονται τα>παιδιά.> > >- Μαμά, μαμά, λέει ο Τοτός μόλις πήγε σπίτι, η δασκάλα μας είπε να σας>ρωτήσουμε πως γεννιούνται τα παιδιά.> > >- Δεν μπορώ τώρα, καθαρίζω πατάτες, λέει η μαμά.> > >- Έλα, ρε μαμά, πες μου...> > >Τέλοσπάντων με τα χίλια ζόρια η μαμά του δείχνει μία πατάτα και του>λέει:> > >- Την βλέπεις αυτήν; Από εδώ έρχονται τα παιδιά.> > >Εκστασιασμένος ο Τοτός βάζει την πατάτα στην τσέπη, και περιμένει πως>και πως την επόμενη μέρα στο σχολείο.> > >Την άλλη μέρα στην τάξη, ρωτάει η δασκάλα:> > >- Μάθατε αυτό που σας είπα;> > >- Ναι!!! λένε όλα τα παιδάκια με μία φωνή.> > >- Για πες εσύ, Κωστάκη.> > >- Λοιπόν κυρία, λέει ο Κωστάκης τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός.> > >- Ουοουυυυυυυυυυυυ!!! Λάθος!! Λάθος!! άρχισε να φωνάζει ο Τοτός και ο>Κωστάκης έβαλε τα κλάματα.> > >- Για πες μας εσύ, Ελενίτσα, λέει η δασκάλα.> > >- Τα παιδάκια τα φέρνει ο Θεούλης!! λέει η Ελενίτσα.> > >- Ουυυυυυυυυ!! Τι λέει η βλαμμένη, αναφωνεί ο Τοτός και κάνει και την>Ελενίτσα να βάλει τα κλάματα.> > >Εκνευρισμένη η δασκάλα γυρνάει στον Τοτό:> > >- Για πες μας εσύ Τοτό που τα ξέρεις όλα...> > >Ο Τοτός με ένα πονηρό χαμόγελο βάζει το χέρι στην τσέπη, πιάνει την>πατάτα και λέει στην δασκάλα:> > >- Να την βγάλω έξω;;> > >- Και βέβαια, όχι!!! Λέει η δασκάλα σοκαρισμένη.> > >- Βρε, να την βγάλω έξω; ξαναλέει ο Τοτός.> > >- Όχι, φυσικά!!> > >- Α, λέει ο Τοτός, δεν θέλεις να την βγάλω... Όταν την τρως όμως, καλά>είναι, έ;;;
daospi Μάϊος 27, 2005 #2272 Μάϊος 27, 2005 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Τρεις τύποι κάθονταν σε ένα μπαρ και συζητούσαν τι δώρο θα έπαιρναν στις γυναίκες τους. Ο πρώτος λεει: Εγώ μάγκες της πήρα κάτι που πάει 0 - 100 σε 6 δευτερόλεπτα. Οι άλλοι δύο δεν μπορούσαν να βρουν τι είναι κι έτσι ο τύπος το αποκαλύπτει: Της πήρα μια ωραία Πόρσε. Ο δεύτερος λεει: Εγώ φιλαράκια μου της πήρα κάτι που πάει από 0 - 100 σε 4 δευτερόλεπτα. Οι άλλοι του λένε «Ε! Αυτό πρέπει να είναι Φεράρι». Ναι λεει περήφανα ο τύπος. Της αγόρασα μια κατακόκκινη Φεράρι. Ο τρίτος λοιπόν λεει Εγώ ρε παιδιά της πήρα κάτι που πάει από 0 - 100 κάτω από δύο δευτερόλεπτα. Οι φίλοι του ενθουσιάστηκαν. Τι λές ρε μάγκα. Αυτό δεν γίνεται η Φεράρι είναι το γρηγορότερο αμάξι του κόσμου. Τώρα δείτε τη φωτογραφία
greekfragma Μάϊος 27, 2005 #2273 Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 23:17] ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΤρεις τύποι κάθονταν σε ένα μπαρ και συζητούσαν τι δώρο θα έπαιρναν στις γυναίκες τους.Ο πρώτος λεει: Εγώ μάγκες της πήρα κάτι που πάει 0 - 100 σε 6 δευτερόλεπτα.Οι άλλοι δύο δεν μπορούσαν να βρουν τι είναι κι έτσι ο τύπος το αποκαλύπτει: Της πήρα μια ωραία Πόρσε.Ο δεύτερος λεει: Εγώ φιλαράκια μου της πήρα κάτι που πάει από 0 - 100 σε 4 δευτερόλεπτα. Οι άλλοι του λένε «Ε! Αυτό πρέπει να είναι Φεράρι». Ναι λεει περήφανα ο τύπος. Της αγόρασα μια κατακόκκινη Φεράρι.Ο τρίτος λοιπόν λεει Εγώ ρε παιδιά της πήρα κάτι που πάει από 0 - 100 κάτω από δύο δευτερόλεπτα.Οι φίλοι του ενθουσιάστηκαν. Τι λές ρε μάγκα. Αυτό δεν γίνεται η Φεράρι είναι το γρηγορότερο αμάξι του κόσμου.Τώρα δείτε τη φωτογραφία :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
ea6gka Μάϊος 30, 2005 #2274 Μάϊος 30, 2005 Τοτος... ταξη... δασκαλα αγγλικων...Λεει η δασκαλα: "θα βγαινετε ενας ενας εξω και θα χτυπατε την πορτα και απο μεσα θα σας λεω ποιος ειναι στα αγγλικα ενταξει"? Κυρια κυρια!!! οχι εσυ Τοτε Γιωργακη πηγαινε εσυ... παει και... ΤΟΚ ΤΟΚ! χου ιζ ιτ? ιτ ιζ μι, Τζορτζ... ΟΚ καμ ιν...! Κυρια κυρια!!! οχι Τοτε... βγες εσυ Μαρακι... ΤΟΚ ΤΟΚ! χου ιζ ιτ? ιτ ιζ μι μις, Μαιρη... ΟΚ καμ ιν Μαιρη. με τα λιγα περασανε ολα τα παιδακια ειπαν την φρασουλα τους, ο Τοτος εχει γινει ξυδι απο το κακο του, δεν μπορουσε να μην τον βαλει να το κανει η δασκαλα, οποτε του λεει να παει και αυτος εξω... ΤΟΚ ΤΟΚ!!! χου ιζ ιτ? λεει η δασκαλα... Αϊ!!! λεει ο Τοτος... Αϊ χου??? λεει η δασκαλα, και ο Τοτος... Αϊ Γα**σου!!!!!
thanos21 Μάϊος 31, 2005 #2275 Μάϊος 31, 2005 Εβρεθει λυση για το προβλημα του ΑΡΗθα γινει συγχωνευση με τη ΚAΛΑΜΑΡΙΑ και η νεα ομαδα θα ονομαζετε: "ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ"
spresv Μάϊος 31, 2005 #2277 Μάϊος 31, 2005 * Εισαι σε ενα παρτυ και βλεπεις εναν ωραιο αντρα.* Τον πλησιαζεις και του λες "Ειμαι καταπληκτικη στο κρεβατι."* - Αυτό λεγεται Direct Marketing.* Εισαι σε ένα παρτυ με παρεα και βλεπεις έναν ωραιο αντρα.* Μια φιλη απ'την παρεα σου τον πλησιαζει, δειχνει εσενα, και του λεει:* "Είναι καταπληκτικη στο κρεβατι."* - Αυτό λεγεται διαφήμιση.* Εισαι σε ενα παρτυ και βλεπεις εναν ωραιο αντρα.* Το πλησιαζεις και παιρνεις τον αριθμο του τηλεφωνου του.* Την επομενη μερα τον παιρνεις τηλεφωνο και του λες* "Γεια, ειμαι καταπληκτικη στο κρεβατι."* - Αυτό λεγεται Telemarketing.* Εισαι σε ένα παρτυ και βλεπεις έναν ωραιο αντρα.* σηκωνεσαι, ισωνεις το φορεμα σου. Τον πλησιαζεις και του κερνας ένα ποτο.* Του λες "Μπορω;" και του ισιωνεις τη γραβατα* ενώ ακουμπας απαλα πανω στο μπρατσο του, και του λες* "Α, επισης ειμαι καταπληκτικη στο κρεβατι."* - Αυτό λεγεται δημοσιες σχεσεις.* Εισαι σε ένα παρτυ και βλεπεις έναν ωραιο αντρα.* Σε πλησιαζει αυτός και σου λεει "Εμαθα πως εισαι καταπληκτικη στοκρεβατι."* - Αυτό λεγεται αναγνωριση προϊοντος.* Εισαι σε ένα παρτυ και βλεπεις έναν ωραιο αντρα.* Τον πλησιαζεις και τον πειθεις να παρει την φιλη σου σπιτι του.* - Αυτό λεγεται πωληση προϊοντος.* Αυτός όμως δεν είναι ευχαριστημενος με την αποδοση της φιλης σου,* και ετσι σε παιρνει τηλεφωνο.* - Αυτό λεγεται Τεχνικη Υποστηριξη.* Πας σε ένα παρτυ, και στον δρομο διαπιστωνεις πως* μεσα σε όλα αυτά τα σπιτια που περνας μπορει να υπαρχουν ωραιοι αντρες.* Σκαρφαλωνεις πανω σε ένα απ'τα σπιτια που βρισκονται* ακριβως στο κετρο της γειτονιας, και ξελαρυγγιαζεσαι φωναζοντας* "Ειμαι καταπληκτικη στο κρεβατι!"* - Αυτό λεγεται Spam. (Ενοχλητικη Αλληλογραφια)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.