Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Μία επιπλέον δυνατότητα σε όσους θέλουν να τρώνε τα αγαπημένα τους χάμπουργκερ και να βλέπουν ταυτόχρονα και τις αγαπημένες τους ταινίες σε DVD προσφέρει η McDonalds. Μέσα στον επόμενο μήνα, η αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων ταχείας εστίασης, θα έχει τοποθετήσει σε 100 καταστήματα της στο Ντένβερ των ΗΠΑ, αυτόματα μηχανήματα ενοικίασης DVD, κάνοντας έτσι κάθοδο και σε μία εντελώς διαφορετική αγορά, αυτή της ενοικίασης ταινιών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρείας, που αρχικά θα εφαρμοσθεί πιλοτικά, προβλέπεται η ενοικίαση μίας ταινίας έναντι ενός δολαρίου τη μέρα. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 40 δημοφιλών ταινιών και δεν θα επιβαρύνονται με έξοδα εγγραφής και εξτρά κόστος, σε περίπτωση που αργήσουν να επιστρέψουν το DVD.

Στο νέο πρόγραμμα της McDonalds, οι πελάτες θα μπορούν να επιστρέψουν την ταινία σε όποιο από τα καταστήματα της εταιρείας υπάρχει αυτόματο μηχάνημα ενοικίασης DVD.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Κάποτε το μπαστούνι ήταν ενδεικτικό της ανώτερης κοινωνικής τάξης. Στις μέρες μας πλέον η αξία του είναι χρηστική. Σκοπός του είναι να βοηθά στο βάδισμα τα άτομα, που χρειάζονται την υποστήριξή του. Και όχι μόνο Όλα άρχισαν, όταν ο 62χρονος Σέρβος, Μιλαντίν Νίκολιτς, δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά. Έβλεπε και πολλές ταινίες του Τζέιμς Μποντ και είπε να δώσει άλλο νόημα στη λέξη "σούπερ παππούς"

Για αυτό, αποφάσισε να κατασκευάσει ένα hi-tech πολυμπαστούνι, το οποίο θα προστατεύει τους ιδιοκτήτες του από αναπάντεχες επιθέσεις, όπως αυτές των ληστών, οι οποίοι μέχρι τώρα θεωρούσαν τους ηλικιωμένους ως τα "εύκολα θύματα". Θα αλλάξουν γρήγορα, όμως, γνώμη, μόλις γνωρίσουν από κοντά το νέο "φονικό όπλο".

Όχι, καφέ δε φτιάχνει...

Το νέο μπαστούνι, που αναμένεται να γίνει το αγαπημένο γκάτζετ των τιμημένων γηρατειών και όχι μόνο, μπορεί να εξαπολύσει άσφαιρα πυρά και με το πάτημα ενός κουμπιού να εμφανίσει δύο κοφτερές, περιστρεφόμενες λεπίδες .

Διαθέτει επίσης, θερμόμετρο, για να βοηθά τους ηλικιωμένους να εκτιμούν σωστά τη θερμοκρασία, καθώς και μία πυξίδα , προκειμένου να τους βοηθήσει σε περίπτωση, που χάσουν το δρόμο για το σπίτι.

Επίσης, περιλαμβάνει κουτάκι για τα φάρμακα και συναγερμό , τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν, όταν παρουσιαστεί ανάγκη.

Όπως δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο ευφυής κατασκευαστής, το πολυμπαστούνι μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τη ζωή των μεγαλύτερων, σε ηλικία, ανθρώπων, εφόσον τους ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας .

Πάντως, τονίζει, πως σε καμία περίπτωση "στόχος" του μπαστουνιού δεν είναι ο τραυματισμός των κλεφτών, ή των άγριων σκυλιών, απλά ο εκφοβισμός . Το πιο "επικίνδυνο" εξάρτημα είναι οι λεπίδες, οι οποίες, όμως, όπως τονίζει, είναι μόνο κατ επίφαση κοφτερές.

Για την ώρα, όποιος θέλει να δει από κοντά το πολυμπαστούνι, θα πρέπει να ταξιδέψει μέχρι το Βελιγράδι ή να περιμένει την ευρεία κυκλοφορία του στην αγορά.

Ανθρώπους με εξαιρετικές ικανότητες για να πάρουν μέρος σε ειδικές αποστολές, αναζητά μέσω του site της στο Internet η Mossad.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της αμερικανικής CIA που έχει site από το 1995, η κρατική υπηρεσία κατασκοπίας του Ισραήλ, σπάει το αυστηρά ελιτίστικο χαρακτήρα της αναζητώντας ταλέντα και από τον ιδιωτικό τομέα.

Πιο συγκεκριμένα αναζητά πράκτορες, μεταφραστές αλλά και οδηγούς και σερβιτόρους οι οποίοι θα πρέπει απαραίτητα να μιλούν την αγγλική γλώσσα.

Την αγγελία, υπογράφει ο ίδιος ο επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Μέιρ Ντάγκαν, ο οποίος τονίζει μεταξύ άλλων ότι "οι στυλοβάτες της Mossad είναι οι άνθρωποι της ".

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα τα απανταχού παπαγαλάκια έχουν τη γιορτή τους, καθώς στις 31 Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα τους και σίγουρα από τώρα θα ψάχνετε δώρο για το αγαπημένο σας πτηνό.

Αφήστε κατά μέρους τις τροφές, τα πολύχρωμα κλουβιά ή τα πάσης εμπνεύσεως παιχνίδια και προσανατολιστείτε σε κάτι πιο πρωτοποριακό και πολύ πιο εντυπωσιακό.

Τι θα λέγατε, λοιπόν για ένα DVD, το οποίο θα ταξιδεύει το πολύχρωμο και έξυπνο κατοικίδιό σας σε μέρη εξωτικά, ενώ θα παρακολουθεί τα άγρια μέλη του είδους του να επιδίδονται στις καθημερινές τους συνήθειες;

Κατασκευασμένο από εξειδικευμένο βιολόγο, υπόσχεται να αναβαθμίσει τη ζωή του καλού σας φίλου και να τον σώσει από την κατάθλιψη.

Οι φιλοδοξίες της νέας συσκευής

Την ιδέα για το DVD είχε το Βρετανικό Φιλανθρωπικό Ταμείο Προώθησης Προγραμμάτων για την Προστασία και την Ευημερία του Παπαγάλου και ο ειδικός βιολόγος, Τζέιμι Τζιλάρντι, τους βοήθησε να την υλοποιήσουν. Έτσι, σύντομα θα δοθεί στην εγχώρια αγορά το 80 λεπτών "Polly Vision: Αυστηρά για παπαγάλους".

Η συγκεκριμένη ταινία ξεκινά σαν μια περιήγηση στα μέρη, που ευδοκιμούν οι άγριοι παπαγάλοι και εξελίσσεται σε ένα ντοκιμαντέρ της ζωής και των συνηθειών τους. Σκοπός της είναι να βγάλει τα φυλακισμένα πτηνά από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς τους και να τους προσφέρει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς μακριά από τα στενά όρια του χρυσού κλουβιού τους.

Εξάλλου, όπως επισημαίνει και ο ίδιος ο κ. Τζιλάρντι, επειδή οι παπαγάλοι είναι εξαιρετικά έξυπνα και πολύ συναισθηματικά ζώα, μπορεί εύκολα να εμφανίσουν ψυχολογικές διαταραχές, ή ακόμη και κατάθλιψη, αν η ζωή τους φτάσει σε ένα τέλμα και πάψει να παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το "Polly Vision" έρχεται να φέρει νέες εικόνες και συγκινήσεις στις μέρες τους, απομακρύνοντας τον κίνδυνο της βαρετής κι επικίνδυνης επανάληψης. Ωστόσο, αν θέλετε να έχετε το μέγιστο της αποτελεσματικότητας για το λατρεμένο σας παπαγαλάκι θα πρέπει να του δείξετε το φιλμ σε τηλεόραση με επίπεδη οθόνη. Έτσι θα αποφύγετε το τρεμούλιασμα της εικόνας, το οποίο, όπως έχει αποδειχθεί, ενοχλεί αυτά τα πτηνά.

Να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι τα έσοδα, που θα προκύψουν από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την προστασία και την ευημερία των παπαγάλων. Γι' αυτό, όταν θα φτάσει και στη χώρα μας θυμηθείτε να συμβάλετε.

~~~~~~

Με λιγη καθυστερηση η αποπανω ειδηση καθοτι εχει περασει η μερα των Παπαγαλων(!)

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει το παρακατω απο καποιον τις προηγουμενες μερες αλλα το βαζω ξανα (αν εχει γινει σχετικη αναφορα)

~~~~~

Συναγερμός στην Apple

24/5/2004 7:37:00 μμ

Πιθανά κενά ασφαλείας, που καθιστoύν τα Mac ευάλωτα σε επιθέσεις χάκερς , εντόπισε η εταιρία Apple.

Την Παρασκευή, η εταιρία προειδοποίησε τους χρήστες, ότι ένα λάθος στο πρόγραμμα "Σαφάρι", που χρησιμοποιείται για την περιήγηση στο Διαδίκτυο, μπορεί να επιτρέψει την είσοδο και λειτουργία "κακόβουλων κωδίκων", χωρίς την άδεια του χρήστη.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Apple έσπευσαν να καθησυχάσουν τους χρήστες των Mac, επισημαίνοντας, ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε για προληπτικούς λόγους, χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερη ανησυχία.

Στόχος η πρόληψη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Apple, πρόκειται για "θεωρητική ευπάθεια" στο λογισμικό και οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος "OS X" παροτρύνονται να εγκαταστήσουν έναν πρόσθετο κώδικα, που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

"Η Apple λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τα θέματα ασφαλείας και εργάζεται γρήγορα, για να αντιμετωπίσει πιθανές απειλές, μόλις γίνονται αντιληπτές", δήλωσε στο BBC ο Φίλιπ Σίλερ, αντιπρόεδρος της Apple σε θέματα παγκόσμιου μάρκετινγκ. Επίσης, ο κ. Σίλερ τόνισε, πως "στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για τους πελάτες μας".

Αν και τα Mac έχουν τη φήμη, πως αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα ασφαλείας σε σχέση με τα Windows της ανταγωνίστριας Microsoft,, είναι η δεύτερη φορά αυτό τον μήνα, που η Apple προειδοποιεί τους χρήστες της για κενά ασφαλείας στο λογισμικό της.

Τα εβαλα εδω γιατι τις βρηκα πολυ <τραβηγμενες > ειδησεις για να ειναι απλα ενημερωτικες .

Αν τα μεγαλα κεφαλια--αντμινς ,μοντς- θεωρησουν οτι αλλου ειναι η θεση τους ,τα μετακινω :)

Για γυναικες μονο!

"Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ"

Τη σοκολατα αγαπω, απο μικρο παιδακι,

Για καθε μια που ετρωγα, εβγαζα και σπυρακι !!!

Αλλα εγω ακαθεκτη, να τρωω συνεχιζω

Κι απ' τα σπυρια τη μουρη μου δεν την αναγνωριζω !!!

Μου αρεσαν οι γαλακτος, με αμυγδαλα, σταφιδες,

Μου αρεσαν και οι γεμιστες με φρουτα και καρυδες !!!

Σοκολατακια με λικερ τα τρωγα δεκα δεκα

Και εμοιαζα πια με θωρηκτο, και οχι με γυναικα !!!

Μου αρεσαν και οι μακροστενες, (Μηκος 20 ποντοι)

Κι ας μου χε μεινει τωρα πια μοναχα ενα δοντι !!!

Κι ετσι οπως με καταντησε η τοση σοκολατα,

Δε εβρισκα αρσενικο, και δεν σας κανω πλακα !!!

Ημουν φαφουτα και χοντρη, γεματη με σπυρακια,

και επαθα και ζαχαρο απ' τα σοκολατακια !!!

Αχ συμφορα μου, σκεφτηκα, παρθενα θα πεθανω,

Για το καλο μου θα'πρεπε, κατι κι εγω να κανω !!!

Εκανα διαιτα σκληρη, εβαλα και μασελα,

και επαψα να μοιαζω πια με ντιβανοκασελα !!!

Και τα σπυρακια φυγανε, μα δε σας λεω πως

βοηθησε παντως πολυ του φουρναρη ο γιος !!!

Και τελος παντων τωρα πια βλεπομαι η καημενη

Κι απο του φουρναρη το γιο ειμαι ευχαριστημενη !!!

Κι αν σοκολατες φαγατε και εχετε σπυρακι

εχω εγω το μυστικο, θα σας το πω στο αυτακι !!!

Αλλα μην πειτε πουθενα οτι εγω το ειπα ...

πεταχτε πια το κλεραζιλ και παρτε καμια πιπ@ !!!

:D:p:D

Σοκολατιτσα κανεις? :p :P

and more

more..

Μηπως αυτες?

Και μια τουρτιτσα..

And the most perfect γλυκο ever

Και ενα επιδορπιο..

Σαμαελ αυριο θελω να μου πεις οτι σημερα δεν εφαγες καμια σοκολατα.:p:P

Τι, μονο εμενα θα πιασει λιγουρα με αυτο το ποιημα?

Αρχική απάντηση από paschalia

Σαμαελ αυριο θελω να μου πεις οτι σημερα δεν εφαγες καμια σοκολατα.:p:P

Τι, μονο εμενα θα πιασει λιγουρα με αυτο το ποιημα?

Lol !

Eιπαμε βρε! ΜΟΝΟ για κοριτσακια το ποιημα!! :p :P :p

(τα αγορακια δε τα πιανει τπτ!) :D:p:D

Ασχετο αλλα τις φωτο τις ειχες ετοιμες?!? :blink:

Κανεις καμια θεραπεια απεξαρτησης?!? :p

Οχι αλλα που θα παει..αν πεταγονται τετοια ποιηματακια καθε τοσο θα αρχισω...:boxed: :boxed: :mad::p :P :p

Και οχι, τις φωτο με επιασε κατι και τις εψαξα επιτοπου απο το γκουγκλ...:boxed: :boxed: :X:

Αρχική απάντηση από paschalia

Οχι αλλα που θα παει..αν πεταγονται τετοια ποιηματακια καθε τοσο θα αρχισω...:boxed: :boxed: :mad::p :P :p

Χαχαχαχχ!

Να ρχισω να ψαχνω δλδ Πασχαλια?!!?

(αμα ειναι για το καλο συ χαλαλι...!) :p:D :flower: :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.