greekfragma Ιούλιος 15, 2009 #4781 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 Γνωρίζεις πως υπάρχουν 5 είδη σεξ; Το 1ο είδος είναι το καυτό σεξ: Αυτό συµßαίνει στο µήνα του µέλιτος. Κάνεις σεξ µέχρι να γίνεις µπλε. Tο 2ο είδος είναι το σεξ στην κουζίνα: Την πρώτη περίοδο µετά το γάµο, κάνεις σεξ οπουδήποτε, συµπεριλαµßανοµένης και της κουζίνας. Το 3ο είδος είναι στην κρεßατοκάµαρα: Έχεις καλµάρει λιγάκι. Πιθανόν να έχεις και παιδιά. Παρ' όλα αυτά το κάνεις στην κρεßατοκάµαρα Tο 4ο είδος είναι το παροδικό σεξ: Πηγαινοέρχεστε µέσα στο σπίτι και λέει ο ένας στον άλλο: 'άντε γ$%µήσου!' και το 5ο είδος : είναι το δικαστικό σεξ: Εσύ παίρνεις διαζύγιο. Εκείνη παίρνει την δόξα, τα χρήµατα σου τα παιδιά σου, και σε γ@μ@ει µπροστά σε όλους συμπαθάτε με για τις κακές λεξούλες αλλά δε γινόταν διαφορετικά...θα χάλαγε το ανέκδοτο:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιούλιος 15, 2009 #4782 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 Καλό αλλά τελειώνει γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 17, 2009 #4783 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 Καλό αλλά τελειώνει γρήγορα Αντίθετα απο τα γουρούνια...:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούλιος 17, 2009 #4784 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 Είναι η μαμά με τον Γιαννάκη μέσα σε ένα λεωφορείο, τίγκα στον κόσμο.Σε κάποια φάση λέει ο Γιαννάκης:- Μαμά, θέλω να κλάσω!- Γιαννάκη, λέει η μαμά ντροπιασμένη, υπάρχουν και άνθρωποι γύρω που σε ακούνε. Δεν θα λες θέλω να κλάσω. Θα λες θέλω να αφήσω ένα σπουργιτάκι.Περνάει λίγη ώρα ακόμα και αρχίζει ο Γιαννάκης:- Μαμά, μαμά, θέλω να αφήσω ένα σπουργιτάκι!Αφήνει το "σπουργιτάκι"...Μετά από λίγο:- Μαμά, μαμά, θέλω να αφήσω ένα σπουργιτάκι!Την αφήνει πάλι...Το έκανε αυτό καμιά δεκαριά φορές.Ο κόσμος είχε ψοφήσει από την βρώμα.Ξαναρχίζει ο Γιαννάκης:- Μαμά, μαμά, θέλω να αφήσω ένα σπουργιτάκι!Πετάγεται ένας κύριος:- Γιαννάκη, άμα αφήσεις άλλο σπουργιτάκι, θα σου γ.....ω την φωλίτσα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Ιούλιος 17, 2009 #4785 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 Ένας κλέφτης, αποφασίζει να κλέψει ένα σπίτι πλουσίων. Το παρακολουθεί μαθαίνει πότε θα λείπουν και το βράδυ. Εξοπλισμένος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα, εξουδετερώνει τον συναγερμό και εκεί που κλέβει ακούει μία φωνή: -Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει. Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από πού έρχεται η φωνή, αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει: -Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει. Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή, βλέπει ένα παπαγάλο. -Εσύ μιλάς και με τρόμαξες; -Ναι, εγώ! -Μπα και πώς σε λένε; -Oμηρο! -Όμηρο; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο; -Γιατί είναι ο Ιησούς όνομα για Ντόμπερμαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 17, 2009 #4786 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 Τον λένε Αποστόλη (Μπαρμπαγιάννη μάλλον), just for the record Έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο το παλικάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 18, 2009 #4787 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 από τότε που η υπερβολή ακόμα και στο χιούμορ έγινε επάγγελμα......ένα μάτσο ατομάκια σα το καλαμούκη βγάλανε λεφτά......γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι....και πολύ πιο εύκολα βέβαια να δηλώσεις άγνοια και το ακαταλόγιστο.:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 18, 2009 #4788 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 από τότε που η υπερβολή ακόμα και στο χιούμορ έγινε επάγγελμα......ένα μάτσο ατομάκια σα το καλαμούκη βγάλανε λεφτά......γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι....και πολύ πιο εύκολα βέβαια να δηλώσεις άγνοια και το ακαταλόγιστο.:alien:1000 φορες η "κοινωνια/μορφωση/επιπεδο/καταντια/εισαγετει την λεξη που σας αρεσει/εποχη/" μας να βγαζει Καλαμουκηδες παρα Αννιτες/Βατοπεδια/MieSens κλπ ζωυφια.Το ακραιο χιουμορ ειναι πολυ προτιμοτερο απο τα υπολοιπα ακραια. Στην τελικη ακραια γεγονοτα γεννανε το ακραιο χιουμορ.Αν διαφωνεις ρωτα τον Αριστοφανη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 18, 2009 #4789 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 Διαφωνώ γιατί ο Αριστοφάνης εννοούσε σάτυρα....όχι υβρισεολογία και ασέβεια προς τους πάντες και τα πάντα.Η σωστή σάτυρα σφάζει με το γάντι....όχι με το "μωρή":snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 18, 2009 #4790 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 Όταν ειρωνεύεσαι και κάνεις πλάκα στο τηλέφωνο εις βάρος ανυποψίαστων, σε τι διαφέρεις από την Πανια που επιλέγει μεν δείκτη νοημοσύνης αλλά τα λέει πρόσωπο με πρόσωπο. Άσε που εκείνη τουλάχιστον συμπεριφέρεται αυθόρμητα και δεν χρησιμοποιεί gay ύφος και ορολογία. Νομίζω ότι είναι ότι χυδαιότερο, μακράν. Όσο για τον Αριστοφάνη ας μου επιτραπεί και μένα μετά από τόσα χρόνια :LOL : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιούλιος 18, 2009 #4791 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 Η ζωή του άνδρα Όταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε: « Θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου. Θα τρως χόρτο και θα έχεις πολύ λίγη νοημοσύνη. Θα ζεις 50 χρόνια ». Τότε ο γάιδαρος του απάντησε: « 50 χρόνια τέτοια ζωή είναι πολύ σκληρό. Δώσε μου μόνο 30 χρόνια ». Έτσι κι έγινε. Μετά ο Θεός δημιούργησε το σκύλο και του είπε: « Σαν σκύλος θα φυλάς την ιδιοκτησία του ανθρώπου και θα είσαι ο πιο αφοσιωμένος φίλος του. Θα τρως, ότι περισσεύει από τον άνθρωπο και θα ζεις για 25 χρόνια ». Τότε ο σκύλος απάντησε: « Θεέ μου, 25 χρόνια τέτοια ζωή δεν αντέχεται. Δώσε μου μόνο 10 χρόνια ». Έτσι κι έγινε. Μετά ο Θεός δημιούργησε τον πίθηκο και του είπε: « Θα πηδάς από δέντρο σε δέντρο και θα συμπεριφέρεσαι σαν βλάκας. Θα κάνεις το γελωτοποιό και θα ζεις για 20 χρόνια ». Τότε ο πίθηκος απάντησε: « Θεέ μου, 20 χρόνια σαν γελωτοποιός του κόσμου πάει πολύ. Δώσε μου μόνο 10 χρόνια ». Έτσι κι έγινε. Τελικά ο Θεός δημιούργησε τον άντρα και του είπε: « Είσαι άντρας, το μόνο λογικό ον που θα κατοικεί στη γη. Θα χρησιμοποιείς τη νοημοσύνη σου για να επιβάλλεσαι στα άλλα δημιουργήματα. Θα εξουσιάζεις τη γη και θα ζεις για 20 χρόνια ». Τότε ο άντρας απάντησε: « Θεέ μου, να είμαι άντρας μόνο για 20 χρόνια δεν αρκεί. Δώσε μου σε παρακαλώ τα 20 χρόνια που άφησε ο γάιδαρος, τα 15 χρόνια που άφησε ο σκύλος και τα 10 χρόνια που άφησε ο πίθηκος ». Έτσι κι έγινε. Από τότε ο άντρας ζει 20 χρόνια σαν άντρας, μετά παντρεύεται και δουλεύει 20 χρόνια σαν γάιδαρος και από το πρωί ως το βράδυ κουβαλά τα βάρη. Μετά αποκτά παιδιά και ζει 15 χρόνια σαν σκύλος φρουρώντας το σπίτι και την περιουσία του τρώγοντας ότι περισσεύει από την οικογένεια. Και αφού γεράσει πια ζει σαν πίθηκος, συμπεριφέρεται σαν βλάκας και κάνει τον γελωτοποιό στα εγγόνια του. :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 18, 2009 #4792 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 Μα δεν συγκρινω τον εναν με τον αλλον. Αλιμονο... Ουτε τις κοινωνιες, ουτε τους ανθρωπους. Χυδαια ζωη νομιζω επιφερει (και επιβαλλει) χυδαιο χιουμορ. Και imho οι εποχες που εσφαζες με το μπαμπακι εχουνε περασει. Υποψην οτι δεν ειμαι φαν και δεν γνωριζω τι κανει ο τυπος. 5-6 φορες εχω δει την Ελληνοφρενεια στην τv. Ραδιοφωνο δεν ακουω ποτε οποτε τα 2 κλιπ του Νιονιου ανεβαζουν τον αριθμο των "φαρσων" που εχω ακουσει απο τον συγκεκριμενο σε... "5" Μπορει να ειναι πιο απροσωπος απο το Αννιτακι αλλα τουλαχιστον δεν κοροιδευει την αδυναμια του αλλου. Εκτος κι αν θεωρεις οτι το να "διαβαζεις Ριζοσπαστη και να εισαι ΚΚΕ" ειναι αδυναμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούλιος 18, 2009 #4793 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 Μια φορα και εναν καιρο ηταν 2 κινεζοι........Τωρα αντε μετρα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Ιούλιος 18, 2009 #4794 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 -Ποιο είναι το αντίθετο του "Αρνάκι άσπρο και παχύ, της μάνας του καμάρι;"-"Λύκος μαύρος και λιγνός, του πατέρα του καημός" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιούλιος 18, 2009 #4795 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 Κύριοι, πλανάστε την οικτρά πλάνη ότι σας κάθονται τζάμπα. Είσαι νέος, ωραίος, φτωχός, κουλός και νταβραντισμένος. Η βασική σου προσδοκία στη ζωή αυτή που ζεις είναι να ‘κανελώσεις το ρυζόγαλο’, να ‘πλανάρεις το μαόνι’, να ‘μπάσεις το σύρτη’, ή να ‘στείλεις το γράμμα’ (πάντα με το φθηνότερο δυνατό τέλος) Η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι να συνάψεις μία γεμάτη προοπτικές γνωριμία με μία εκπρόσωπο του ωραίου φύλου και έτσι βγαίνεις στη γύρα. Και νομίζεις ότι θα σου κάτσει τζάμπα. Ανάλυση κοστολογίου γύρας Πλύσιμο αυτοκινήτου: €10 Βενζίνη: €30 Είσοδος σε Club: €10 (στην ξεφτίλα) 2ο Ποτό σε Club: €7 (στην καλύτερη) Και άντε και είσαι και πολύ γκόμενος και την εντοπίζεις και τη διπλαρώνεις και την πιάνεις στην παπαρολογία γρήγορα. Κερασμένα ποτά (2): €15 (με τη στρογγυλοποίηση) Κερασμένα σφηνάκια(6): €36 Η βραδιά τελειώνει και το μόνο χειροπιαστό που έχεις είναι το τηλέφωνό της το οποίο ατενίζεις γεμάτος αισιοδοξία και έχεις την εντύπωση ότι θα σου κάτσει τζάμπα. Ανάλυση κοστολογίου Α’ Εξόδου Πλύσιμο αυτοκινήτου: €10 Βενζίνη: €30 Προφυλακτικά: €3 (διότι ως πρώην πρόσκοπος έχεις μάθει να πορεύεσαι με το ρητό ‘Έσο Έτοιμος’ και συν τοις άλλοις ‘Κάλλιο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύει’ ή ‘κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε’ ) Δείπνο σε ακριβό εστιατόριο: €60 (όχι και τόσο ακριβό τελικά) Είσοδος σε καθωσπρέπει μαγαζί: €20 (€10 Χ 2) 2α ποτά σε καθωσπρέπει μαγαζί: €15 (€7 Χ 2, βάλε και τη στρογγυλοποίηση να πάει στο διάλο) Σφηνάκια σε καθωσπρέπει μαγαζί: €25 (€6 Χ 4, συν φόρος πολυτελείας — ή μήπως υποτέλειας; ) Και επειδή εξακολουθείς να τυγχάνεις νέος και ωραίος, ενδίδει στις ορέξεις σου από το πρώτο βράδυ και εσύ εξακολουθείς να έχεις την εντύπωση ότι θα σου κάτσει τζάμπα. Ανάλυση κοστολογίου Α’ πιρτσινώματος Αλκοτέστ και κλήση (προαιρετικό): €85 Κόστος Ξενοδοχείου (κατ. Γ’ έως Γάματα): €25 (εάν τυγχάνει βέβαια το μωρό να είναι λουσάτο και εσύ μερακλής και μου γουστάρετε γαμήλιες σουίτες με υδρομασάζ, τζακούζια, κέρατα, κακό δικό σας) Ψυχολογική Φθορά ( Ήμουν καλός;;; ): Αξία Ανεκτίμητη Το Α’ κουτούπωμα — φιρίκωμα έχει επιτευχθεί ας υποθέσουμε επιτυχώς (δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ‘ας υποθέσουμε’ ) και καλείσαι πλέον να επιστρέψεις το αντικείμενο του πόθου στο σπίτι του. Φανερά εξουθενωμένος αλλά και ικανοποιημένος παράλληλα παίρνεις τον μακρύ δρόμο του γυρισμού προς το κρεβάτι σου. Και νομίζεις ότι σου έκατσε τζάμπα. Ανάλυση κοστολογίου μετέπειτα επικοινωνίας Κλήσεις από κινητό: €30 Κλήσεις από σταθερό: €30 (λόγω διάρκειας) SMS: €15 Συνολικό κόστος ‘Δωρεάν’ συνουσίας €310 + €85 (τα προαιρετικά) = €395 (χωρίς να συνυπολογίσουμε την ανε-κτίμητη αξία της ψυχολογικής φθοράς) Και εσύ έχεις την εντύπωση ότι σου έκατσε τζάμπα;;; Ανάλυση κοστολογίου Αγοραίου έρωτα Αγορά Εφημερίδας: €1 Κόστος κλήσης (από κινητό): €2 Μια εκτόνωση: €80 (άντε 100 αν μιλάμε για την Αφροδίτη της Μόσχας, και δεν χρειάζεται να την πας και σπίτι) Συνολικό κόστος Αγοραίου έρωτα €83 έως €103 Χρησιμοποιώντας την απαγωγή εις άτοπο, καταλήγουμε στατιστικά στο συμπέρασμα ότι συμφέρει πολύ περισσότερο να απλώνεις το γούστο σου (σαν τραχανά) τέσσερις φορές το μήνα με επαγγελματίες του είδους, παρά να βγεις στη γύρα. Η δε συντήρηση μακροχρόνιας σχέσης ενδέχεται να κοστίσει ακριβότερα από ολικό ρεκτιφιέ φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού (χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε πάντα την ανεκτίμητη αξία της ψυχικής φθοράς). Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι σου έκατσε τζάμπα;;; To ολο κοστος για τους παντρεμενους ειναι σαφως μεγαλυτερο. ;-) :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 18, 2009 #4796 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 να απλώνεις το γούστο σου (σαν τραχανά) τέσσερις φορές το μήνα Ώπα ρε μάστορη, 4 φορές το μήνα; Τι είμαστε, παππούδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 18, 2009 #4797 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2009 έτσι....4 φορές τη βδομάδα το λιγότερο...θα έλεγα τι μέρα αλλά θα πρέπει να ετοιμάσω τη φωτό ξανά http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062660161&postcount=1327 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιούλιος 19, 2009 #4798 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2009 Φίλε Chosen το ας πούμε ανέκδοτο έχει να κάνει καθαρά και μόνο με το οικονομικό του (πιστεύεις ότι σου έκατσε τζάμπα;;;) και όχι με την πράξη αυτήν καθ εαυτήν. Αναλόγως βαλαντίου βέβαια η τιμές προσαρμόζονται αλλά και οι (εκτονώσεις) Α και να μην το ξεχάσω, ο έρωτας πληρώνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 22, 2009 #4799 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Ένας σαδιστής, ένας μαζοχιστής, ένας δολοφόνος, ένας νεκρόφιλος, ένας κτηνοβάτης και ένας πυρομανής κάθονται στο παγκάκι ενός ψυχιατρείου και βαριούνται..."Νά' χαμε λέει τώρα, μια γάτα, να τη βιάζαμε ε;", λέει ο κτηνοβάτης."Να τη βιάζαμε, αλλά μετά να την βασανίζαμε", λέει ο σαδιστής."Να τη βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, αλλά μετά να τη σκοτώναμε", λέει ο δολοφόνος."Να την βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, να τη σκοτώναμε και μετά να την ξαναβιάζαμε", λέει ο νεκρόφιλος."Να τη βιάζαμε, να τη βασανίζαμε, να τη σκοτώναμε, μετά να την ξαναβιάζαμε, αλλά μετά να την καίγαμε κιόλας", λέει ο πυρομανής.Ησυχία απλώθηκε καθώς όλοι περίμεναν τον μαζοχιστή να μιλήσει. Kαι τότε αυτός λύνει τη σιωπή του............"Μιάουουουουου..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 22, 2009 #4800 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 lol λιγο παλιο αλλα εχει πολυ φαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.