YDinopoulos Ιούνιος 1, 2004 #601 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Nemo has been found Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 1, 2004 #602 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Auτη ειναι που λεμε κιθαρα της π@υτσας....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 1, 2004 #603 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Το γλυκουλι μου.....!! :sick: :X: :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 1, 2004 #604 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Χωρίς παρεξήγηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1416003167 Ιούνιος 1, 2004 #605 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Δύο Ινδιάνοι συζητούν:- "Σκέφτομαι να αλλάξω το όνομά μου"- "Πως λέγεσαι;"- "Πέτρα που κατρακυλάει στο βουνό και πέφτει στη λίμνη."- "Και πως θες να το κάνεις;"- "Πλατς!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bold Ιούνιος 1, 2004 #606 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Ανάπτυξη συλλογισμού... Για αρκετά χρόνια προσπαθούσα να βρω γιατί αισθάνομαι κουρασμένος και κατηγορούσα την έλλειψη ύπνου. Τώρα, όμως, ξέρω τον πραγματικό λόγο: Είμαι κουρασμένος γιατί δουλεύω υπερβολικά! - Ο πληθυσμός αυτής της χώρας είναι 11 εκατομμύρια. - Τα 5.100.000 είναι συνταξιούχοι και βρέφη... Μας μένουν λοιπόν 5.900.000 για να κάνουν τη δουλειά. - Από αυτούς, τα 3 είναι σε σχολεία (από δημοτικό μέχρι μεταπτυχιακά), άρα μένουν 2.900.000 για να κάνουν τη δουλειά. - Από αυτούς, 800 χιλιάδες είναι στο στρατό (αξιωματικοί και φαντάροι) και μας μένουν 2.100.000 για να κάνουν τη δουλειά. - Βγάλε έξω και 1,5 εκατομμύριο δημόσιους υπαλλήλους, άρα μένουν 600.000 για να κάνουν τη δουλειά. - Αν σκεφτείς ότι κάθε χρονική στιγμή, στα νοσοκομεία υπάρχουν 188.000, μας μένουν 412.000 για να κάνουν τη δουλειά. - Επίσης, υπάρχουν 358.998 στις φυλακές. Μας μένουν λοιπόν 53.002 για να κάνουν τη δουλειά. - Αν σκεφτείς, τέλος, ότι οι άνεργοι είναι 53.000, πολύ εύκολα καταλαβαίνεις ότι μένουν μόνο δύο για να κάνουν τη δουλειά. Εσύ κι εγώ! Κι εσύ κάθεσαι και διαβάζεις αστεία στον υπολογιστή σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 1, 2004 #607 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 15:14] Το γλυκουλι μου.....!! :sick: :X: :sick: Το μωρο του θειου Φεστερ ειναι?--Ο θειος απο την οικογενεια Ανταμς-- :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 1, 2004 #608 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Το μωρο του θειου Φεστερ ειναι?--Ο θειος απο την οικογενεια Ανταμς-- :P Xεχεχεεεχ!! Ειναι το αντιθετο του "δικου" σου μωρου....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 1, 2004 #609 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Εχμ.. κακως το βαλες...θα το τρομαξει το μωλακι μου... :P :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 1, 2004 #610 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 1, 2004 #611 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 OMG!!!ΑΧΑΧΧΑΧΑΧ click to play Tennis online!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 1, 2004 #612 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Owned... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 2, 2004 #613 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Ο άντρας όσο μεγαλώνει και ειδικά όταν γίνεται οικογενειάρχης, αναλαμβάνει και τα οικογενειακά βάρη του σπιτιού. Ένα από αυτά, το σημαντικότερο ίσως, είναι και η καθιερωμένη εβδομαδιαία επίσκεψη στο Σούπερ Μάρκετ για την προμήθεια ειδών διατροφής και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης. Πόσο εύκολο όμως είναι να πάτε στο Σούπερ Μάρκετ με μια λίστα στο χέρι (που σας έχει δώσει η γυναίκα σας) και να καταφέρετε να βγάλετε άκρη; Για να δούμε...-Τμήμα Φρούτων και ΛαχανικώνΕδώ πέφτει το κλάμα... Ένα κιλό μήλα λέει το μαγικό χαρτάκι και δύο κιλά πορτοκάλια... Τι το πέρασες ρε γυναίκα το χέρι μου, ζυγαριά; Έχετε δει ποτέ σε Σούπερ Μάρκετ κοινόχρηστη ζυγαριά, ώστε να είναι σε θέση οι άντρες να ζυγίζουν τα μήλα και τα πορτοκάλια πριν τα πάνε στο ταμείο; Γιατί δεν μου γράφεις ρε γυναίκα πόσα μήλα ακριβώς θέλεις και πόσα πορτοκάλια; Που να ξέρω εγώ πόσα μήλα πέφτουν στο κιλό... μάγος είμαι;Δύο κιλά πατάτες και δύο κιλά κρεμμύδια γράφει το χαρτάκι. Έλα όμως που οι πατάτες και τα κρεμμύδια έρχονται πακεταρισμένα σε συσκευασίες των πέντε κιλών... Να πάρεις πέντε κιλά και να σου λέει "Τι να τα κάνω τόσα"; Να μην πάρεις και να γκρινιάζει που δεν έχει πατάτες και κρεμμύδια για να μαγειρέψει; Να σκίσεις την συσκευασία και να πάρεις όσα ακριβώς χρειάζεσαι, ρισκάροντας να επωμισθείς την γκρίνια του καταστήματος; Εδώ σας θέλω...Ένα μαϊντανό και έναν άνηθο... Κανένα πρόβλημα αφού τα δύο αυτά είναι συνήθως δίπλα το ένα με το άλλο στο ράφι και πολύ απλά παίρνετε από ένα ματσάκι από το καθένα... Τι γίνεται όμως όταν το χαρτάκι γράφει μόνο μαϊντανό ή μόνο άνηθο; Ποιό από τα δύο είναι ο μαϊντανός και ποιό ο άνηθος; Εγώ πάντως παίρνω και πάλι ένα από το καθένα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...-Τμήμα ΚατεψυγμένωνΦασολάκια γράφει το μαγικό χαρτάκι... Ποια φασολάκια όμως... τα στρόγγυλα ή τα πλατιά; Σε συσκευασία του μισού ή του ενός κιλού; Τι κάνανε στην περίπτωση αυτή οι άντρες όταν δεν υπήρχαν τα κινητά;Το χαρτάκι γράφει επίσης και μπιζέλια... Που είναι τα άτιμα τα μπιζέλια... για να δω... ας κάνω ένα τηλεφώνημα... 090... όπα, λάθος αριθμός. Έλα γυναίκα... τα μπιζέλια που θα τα βρω; Α... γράφει αρακάς στην συσκευασία... και που ακριβώς γράφει μπιζέλια μη χέσω!!!!-Τμήμα τυριών και αλλαντικώνΖητάω μισό κιλό φέτα, από τον ευγενικό κύριο πίσω από το ψυγείο. Να βάλω αλμυρή ή κανονική, ρωτάει περιμένοντας την απάντηση από το στόμα μου. Έλα όμως που ενώ τόσα χρόνια δεν λείπει από το τραπέζι, δεν έχω ιδέα τι να του πω... Βάλε από την καλή του λέω, ξέροντας ότι θα πληρώσω κάτι παραπάνω και συνεχίζω τα ψώνια μου.Λίγα λουκάνικα μου γράφει κάτω από το τυρί... Πόσα είναι όμως τα λίγα λουκάνικα ακριβώς;;; Να πάρω αυτά με τα καρυκεύματα ή τα άλλα τα απλά; Να πάρω μεγάλα ή να πάρω μικρά; Δεν παίρνω ένα τηλέφωνο καλύτερα...-Τμήμα καλλυντικώνΕδώ έχουμε ολόκληρη λίστα με διάφορα είδη... Το κακό είναι ότι οι κύριοι του Σούπερ Μάρκετ έχουν πιάσει το νόημα και τα ράφια είναι γεμάτα από δεκάδες διαφορετικά προϊόντα για το κάθε είδος. ’ντε να διαλέξω εγώ τώρα σαμπουάν... Το ένα είναι για ξερά και ταλαιπωρημένα μαλλιά και το άλλο για λιπαρά... Τα δικά μου που είναι λιπαρά και ταλαιπωρημένα με τι να τα λούσω ρεεεεε; Με ούλτρεξ; ’σε το κλάμα με το αφρόλουτρο... Από έξω είναι όλα ίδια, οπότε πρέπει να τα ανοίγεις και να τα μυρίζεις... Μετά από δύο τρία αφρόλουτρα πλέον, σου φαίνονται όλα ίδια και στην μυρωδιά, οπότε παίρνεις αυτό με την ομορφότερη συσκευασία που έχει και 50% επιπλέον εντελώς δωρεάν και ησυχάζεις....-Τμήμα τροφίμωνΕδώ είμαστε στο στοιχείο μας ή έτσι θέλουμε να πιστεύουμε τουλάχιστον. Ένα πακέτο ρύζι μου γράφει, έλα όμως που τα ρημάδια τα ράφια είναι γεμάτα με διαφορετικά ρύζια.... Τι ρύζι να πάρω τώρα, το κέρατό μου... Νυχάκι, γλασέ, καρολίνα, μπασμάτι και άλλες ποικιλίες μπερδεύουν το ήδη ταλαιπωρημένο μυαλό μου. Δεν παίρνω ακόμα ένα τηλέφωνο για σιγουριά;Μετά μου λέει μακαρόνια... Έλα όμως που δεν μου λέει τι νούμερο τα θέλει... Το τηλέφωνο δίνει για άλλη μια φορά την λύση στο δύσκολο αυτό πρόβλημα και προχωράμε να βρούμε την κανέλα. ’ντε να βρεις την ρημάδα την κανέλα μέσα σε πεντακόσια φακελάκια με μπαχαρικά... Που διάολο πήγαν και την χώσαν εκεί κάτω στην γωνία μου λέτε; Μισή ώρα έκανα να την βρω την ρημάδα... Τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο...-Τμημα απορρυπαντικώνΤην χλωρίνη την θυμάμαι σε εκείνη την παλιά κλασική συσκευασία... Κοίτα να δεις πόσα διαφορετικά είδη χλωρίνης έχει τώρα. Ποια από όλες να πάρω; Την αρωματική, την παχύρρευστη ή την άλλη την βραδύκαυστη; Μήπως να πάρω τηλέφωνο;-Τμήμα κρεάτων- Ένα κιλό κιμά παρακαλώ... (έτσι έγραφε)- Θα θέλατε χοιρινό ή μοσχαρίσιο κύριε;- Τι να σου πω άνθρωπέ μου... κάτσε να βρω το κινητό (γνωστή η συνέχεια...)- Θα θέλατε κάτι άλλο;- Ναι, και μια σπαλομύτα (τελικά δεν είναι από την μύτη του ζώου, είναι πιο μεγάλη, εκτός και άν το ζωντανό είχε μεγάλη μύτη...)- Να την κόψω σε φέτες κύριε ή την θέλετε ολόκληρη;- Που στον διάλο το έβαλα το κινητό μ@μώ το κέρατό μου...-Λοιπά τμήματαΝα μην τα πολυλογώ, η κατάσταση αυτή συνεχίζεται επ αόριστον... Ποιά η διαφορά αγελαδινού και πρόβειου γιαουρτιού; Τι νούμερο πάνα φοράει το παιδί σου που έχει βάλει πέντε κιλά σε δύο μήνες; Τι διάολο είναι αυτό το προζύμι τελικά; Που ακριβώς χρησιμεύουν οι μπλέ και πράσινοι κόκκοι; Γιατί με βρίζει ο ψαράς που του ζητάω ψαρονέφρι; Πόσα απίδια βάζει ο σάκκος; Πολλά τα ερωτήματα, πολλά τα τηλεφωνήματα, ώσπου τελικά έρχεται και η ώρα του ταμείου...Λογαριασμός Σούπερ Μάρκετ: 100Λογαριασμός Κινητής Τηλεφωνίας: 120Ασύμφορο τελικά να κάνει τα ψώνια ο άντρας... Έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 2, 2004 #614 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Επισκέφτηκε έναν καταυλισμό αθίγγανων ο πρωθυπουργός και αφού άκουσε τα παράπονα τους υποσχέθηκε ότι όσοι έχουν δέκα παιδία και πάνω θα τους δώσει από ένα σπίτι. Πάει ο αθίγγανος στο σπίτι:- Γυναίκα γρήγορα μέτρα τα παιντιά!..Φωνάζουν τα παιδιά τα μετρούν, 9 τα "παιντιά"...- Ρε γυναίκα θα χάσουμε το σπίτι τι κάνουμε τώρα;Σκέφτονται σκέφτονται... πετάγεται ο γύφτος:- Ρε γυναίκα, ξέρεις όταν ήμουν νέος είχα κάνει ένα παιντί με μια άλλη, να πάω να το πάρω; Για το σπίτι βλέπεις. Πηγαίνει στην άλλη άκρη του καταυλισμού, το παίρνει και γυρνάει στο σπίτι.- Γυναίκα φέρε τα παιντιά να τα μετρήσουμε.Τα μετρούν 6 τα "παιντιά"...- Τι έγιναν τα άλλα τα παιντιά γυναίκα;Και η γυναίκα ψύχραιμη:- Ήρθαν οι άλλοι και τα πήραν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 2, 2004 #615 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Δεν ξερω αν αληθευει αλλα ειναι too much...αν ειναι αληθεια.. :...: :...: Τραγικό θάνατο βρήκαν έντεκα άντρες και μία γυναίκα στην μικρή Αμερικάνικη πόλη του Withington όταν μετά από αξιοπερίεργες συγκυρίες η πόλη θαύτηκε κάτω από ένα βουνό κρεπών. Οι έρευνες για ζωντανούς και τραυματίες συνεχίζονται κάτω από το πικνό στρώμα αφράτης κρέπας, οι ελπίδες όμως με την ώρα λιγοστεύουν. Ο Δήμαρχος του Withington κύρηξε την πόλη σε κατάσταση ανάγκης και μεταξύ άλλων ζήτησε από γειτονικές πόλεις να συνεισφέρουν τα γερότερα τους πιρούνια στον αγώνα για τον απεγκλωβισμο των κατοίκων. Το Withington είναι μία από τις ατυχείς πόλεις κατά μήκους του περιβόητου Tornado Alley, μία ζώνη στην Αμερική που κάθε χρόνο υποφέρει από χτυπήματα τυφώνων. Σύμφωνα με πηγές, ήταν στο Withington που τρεις τέτοιοι συναντήθηκαν με καταστρεπτικές συνέπειες. Πρώτος στην περιοχή έφθασε ο τυφώνας Claudia τις πρώτες πρωϊνές ώρες αφού είχε ήδη ισοπεδώσει την μικρή πόλη Artenso, την μεγαλύτερη παραγωγό αλευριού στην περιοχή. Ώρες αργότερα, στο ίδιο σημείο συνέκλιναν οι τυφώνες Assia, ο οποίος είχε ξειλώσει πιο πριν μία κτηνοτροφική εγκατάσταση με κοτόπουλα, και Matilda, ο οποίος έσφυζε με πλήρες γάλα μετά το πέρασμα του από γαλακτοκομική μονάδα στο Densel. Και οι τρεις, συγκρούστηκαν λίγο μετά τη σύγκλιση τους πάνω από το Withington. Αμέσως, δεκάδες κιλά μίγματος κρέπας άρχισαν να βρέχουν την πόλη καθώς τόνοι αλευριού, αυγών και γάλακτος ανακατευόντουσαν σε μία φονική ζαχαροπλαστική πανδαισία. Αρκετά μέτρα πριν την επαφή του με το έδαφος, το πλούσιο μίγμα έδενε σε εκατομμύρια κρέπες λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών. Σε πολλές περιπτώσεις, κρέπες ακτίνας μερικών μέτρων έτυχε να χτυπήσουν το κτίρια και εγκαταστάσεις με ταχύτητες άνω των 100χμ/ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 2, 2004 #616 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Δηλαδη αν ενας τυφωνας χτυπησει..μια φαρμα με αγελαδες....μια φαρμα με ντοματες/κρεμυδια κ τουρσια...εναν φουρνο...θα πλυμηρησουμε στα burgers ;;;; Ημαρτον !!!! Αυτος που το εγραψε θα πρεπει να παρει μπολικη μεθαδονη η κατι παρομοιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 2, 2004 #617 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 :laughing: :laughing: :laughing: Δεν ξερω.. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 2, 2004 #618 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Επισκέφτηκε έναν καταυλισμό αθίγγανων ο πρωθυπουργός και αφού άκουσε τα παράπονα τους υποσχέθηκε ότι όσοι έχουν δέκα παιδία και πάνω θα τους δώσει από ένα σπίτι. Πάει ο αθίγγανος στο σπίτι:- Γυναίκα γρήγορα μέτρα τα παιντιά!..Φωνάζουν τα παιδιά τα μετρούν, 9 τα "παιντιά"...- Ρε γυναίκα θα χάσουμε το σπίτι τι κάνουμε τώρα;Σκέφτονται σκέφτονται... πετάγεται ο γύφτος:- Ρε γυναίκα, ξέρεις όταν ήμουν νέος είχα κάνει ένα παιντί με μια άλλη, να πάω να το πάρω; Για το σπίτι βλέπεις. Πηγαίνει στην άλλη άκρη του καταυλισμού, το παίρνει και γυρνάει στο σπίτι.- Γυναίκα φέρε τα παιντιά να τα μετρήσουμε.Τα μετρούν 6 τα "παιντιά"...- Τι έγιναν τα άλλα τα παιντιά γυναίκα;Και η γυναίκα ψύχραιμη:- Ήρθαν οι άλλοι και τα πήραν. αχαχαχα πολυ καλο! Μου θυμιζει εκεινο με τον δικτατορα Παπαδοπουλο και τον Παττακο:Περιοδεια των χουντικων στην επαρχεια, για να "πλησιασουν" τον λαο. Σταματανε σε ενα χωριο που τα πρωτα 5-6 σπιτια φαινοντουσαν καμμενα. Μαζευοντε ολοι στην πλατεια και στο τελος της ομιλιας του, λεει ο Παπαδοπουλος: "Παρεπιπτοντως, τι ειναι εκεινα τα καμμενα σπιτια που ειδα πριν την πλατεια;"- "Ειχαμε μια μεγαλη πυρκαγια προπερσυ Στρατηγε και καηκαν πολλα σπιτια! Μερικοι συντοπιτες ειναι ακομα αστεγοι!..." λεει ενας χωρικος.- "Απαραδεκτον! Παττακος!" φωναζει ο Παπαδοπουλος.- "Διαταξτε." λεει ο Παττακος.- "Παρε χαρτι και μολυβι και σημειωσε ποιοι συμπολιτες μας ειναι με καμμενο σπιτι, μολις επιστρεψουμε εις την πρωτευουσα να μεριμνησεις να παρουν ενα καινουριο σπιτι" προσταζει αυστηρα αλλα και γενναιοδωρα ο Παπαδοπουλος.Με τα πολλα, ολοι οι χωριανοι ειναι στη σειρα και δινουν το ονομα τους στον Παττακο ενω ο Παπαδοπουλος απολαμβανει το εργο του.Στο τελος της ουρας ειναι ενας βοσκος που κουτσαινε. Φτανει λοιπον και η σειρα του και τον ρωτα ο Παττακος "Σπιτι, ε;"- "Οχι παιδουδιμ', εγω πριν δυο μηνες ειχα παει για κυνηγι με τον κουμπαρομ' και σκαλωσε το οπλο του και με πυροβολησε στ' αχαμνα και δεν εχω αρχ*δια πια! Μπορει να γενει καμια θεραπεια να βαλω καινουρια αρχ*δια;" λεει ο κακοτυχος βοσκος. Ο Παττακος γυριζει και κοιταει τον Παπαδοπουλο με βλεμμα απορειας.- "Γραφτον για σπιτι!" λεει προστακτικα παλι ο Παπαδοπουλος.- "Μα δε θελω Στρατηγε, εχω σπιτι! Αρχ*δια χρειαζομαι" λεει ο βοσκος.Και ο Παπαδοπουλος:- "Μη στεναχωριεσαι πατριωτη, και οι αλλοι αρχ*δια θα παρουν"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 2, 2004 #619 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 :laughing: :laughing: :laughing: Επισης πολυ καλο + ναι οντως μοιαζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marousiotis Ιούνιος 2, 2004 #620 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2004 >Ένας μεθυσμένος προσπαθώντας να μπει στο σπίτι του χτυπάει επίμονα τηνκολώνα της ΔΕΗ. Ένας άλλος μεθυσμένος που περνάει εκείνη τη στιγμή τον ρωτάει τι κάνει.- Χτυπάω να μου ανοίξουν αλλά δεν είναι κανείς.- Xτύπα, χτύπα λέει ο δεύτερος επάνω είναι βλέπω φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.