armored Μάϊος 2, 2009 #4681 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2009 :hehe::hehe::hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 6, 2009 #4682 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Bob, a handsome dude, walked into a sports bar around 9:58 pm. He satdown next to a blonde at the bar and stared up at the TV.The 10 pm news was coming on. The news crew was covering the story ofa man on the ledge of a large building preparing to jump.The blonde looked at Bob and said, "Do you think he'll jump?"Bob said, "You know, I bet he'll jump."The blonde replied, "Well, I bet he won't."Bob placed a $20 bill on the bar and said, "You're on!"Just as the blonde placed her money on the bar, the guy on the ledgedid a swan dive off the building, falling to his death.The blonde was very upset, but willingly handed her $20 to Bob,saying, "Fair's fair. Here's your money."Bob replied, "I can't take your money. I saw this earlier on the 5 pmnews, and so I knew he would jump."The blonde replied, "I did too, but didn't think he'd do it again." Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 6, 2009 #4683 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 χαχαχα.. τη βλαμμένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 9, 2009 #4684 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 Αγαπητο περιοδικο χειαζομαι τη συμβουλη σουΧρειαζομαι τη συμβουλη σου για κατι τρομερα σημαντικο, μιας και εχεις και την πειρα. Εδω και καιρο υποψιαζομαι πως η γυναικα μου με απατα. Βλεπω ολα τα κλασσικα σημαδια. Χτυπαει το τηλεφωνο και οταν το σηκωνω εγω το κλεινουν. Αρχισε να βγαινει συχνα εξω ¨με τα κοριτσια¨και οταν τη ρωτησω με ποια κοριτσια, μου απαντα ¨κατι φιλες απο τη δουλεια, δεν τις ξερεις. Οταν επιστρεφει εχω παντα το νου μου για να δω αν ερχεται με ταξι με καποιο αλλο, αλλα παντα κατεβαινει στην προηγουμενη γωνια και ερχεται με τα ποδια. Μια φορα επιασα το κινητο της για να δω τι ωρα ειναι και μου το αρπαξε αμεσως απο τα χερια φωναζοντας πως δεν ειναι σωστο να ψαχουλευω τα πραγματα των αλλων. Μεχρι τωρα δεν της μιλησα ποτε ανοιχτα για αυτες τις υποψιες. Ισως βαθεια μεσα μου δεν θελω να μαθω την αληθεια. Χθες ομως, ξαναβγηκε με τις ¨φιλες της" και δεν κρατηθηκα. Αποφασισα να την ελεγξω. Λιγο πριν την ωρα που θα επεστρεφε, βγηκα στο δρομο και πηγα και κρυφτηκα πισω απο το αυτοκινητο μου για να δω αν θα γυρναγε με ταξι η΄ αν θα την εφερνε κανενας αλλος. Εκει λοιπον που περιμενα σκυφτος, παρατηρησα πως εχει πιασει σκουρια μεσα στο θολο της πισω δεξιας ροδας μου. Για αυτο λοιπον θελω τη συμβουλη σου... Να το παω στο φαναρτζη η΄να παρω τιποτα απο το πρακτικερ και να το φτιαξω μονος μου? chr1s :hehe::hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 13, 2009 #4685 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Ήταν ένας αιώνιος φοιτητής στη Νομική, ονόματι Παπαδόπουλος. Είχε πλέον μετά από χρόνια περάσει σ' όλα τα μαθήματα εκτός από ένα. Το έδινε, το ξαναέδινε.Όμως ο καθηγητής τον έκοβε κάθε φορά. Έτσι αποφάσισε να πάει να βρει τον καθηγητή και να του προτείνει μια διαπραγμάτευση στο θέμα του βαθμού.Μπαίνει ένα πρωί στο γραφείο του λοιπόν και του διηγείται την κατάσταση:- Ααα, παιδί μου Παπαδόπουλε δεν είναι σωστό το διάβασμά σου γι' αυτό και κόβεσαι!- Όχι κύριε καθηγητά δεν ισχύει αυτό που λέτε κι επειδή κουράστηκα με αυτό το μάθημα έχω να σας προτείνω μια συμφωνία.- Τι λες τώρα Παπαδόπουλε;- Ακούστε με παρακαλώ. Θα σας θέσω ένα ερώτημα. Αν αύριο το πρωί μουδώσετε τη σωστή απάντηση δε θα σας ξαναενοχλήσω. Αν όμως όχι θα μεπεράσετε και μάλιστα με βαθμό 10.- Παπαδόπουλε, δεν είσαι καλά. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται.- Λοιπόν το ερώτημα: Τι είναι παράλογο αλλά δεν είναι παράνομο; Τι είναι παράνομο, αλλά δενείναι παράλογο; Τι είναι και παράνομο και παράλογο; Θα τα πούμε αύριοκε καθηγητά.Ο φοιτητής αφήνει τον καθηγητή να συλλογιέται την ερώτηση... Μια μέρα πέρασε και δεν μπόρεσε να βρει μια άκρη. Κι ας κατέβασε τόμους από την βιβλιοθήκη κι ας πήρε τηλέφωνο συναδέλφους καθηγητές να ζητήσει τη γνώμη τους. Ήρθε το επόμενο πρωί κι ο Παπαδόπουλος συνάντησε τον καθηγητή για μια ακόμη φορά.- Κύριε καθηγητά βρήκατε την απάντηση;- Ποια απάντηση; Λοιπόν παιδί μου Παπαδόπουλε δεν είσαι καλά. Μόνο καιμόνο επειδή βαρέθηκα να σε βλέπω πάρε το 10 σου και φύγε από μπροστά μου.Ο πτυχιούχος πια φοιτητής βγήκε ευχαριστημένος από το γραφείο του καθηγητή αφήνοντας τον με την απορία...- Τι είναι παράλογο, αλλά δεν είναι παράνομο; Τι είναι παράνομο, αλλά δεν είναι παράλογο; Τι και τα δύο;Ο καθηγητής μπαϊλντισμένος αποφάσισε να πάει στην καντίνα να πιει έναν καφέ. Εκεί τον πλησιάζει ένας νεαρός φοιτητάκος και του αρχίζει το γλείψιμο:- Τι κάνετε κύριε καθηγητά; Πώς είστε; Κάπως συλλογισμένο σας βλέπω.Συνέβη κάτι;- Να, ήρθε αυτός ο χαμένος ο Παπαδόπουλος και με ρώτησε...- Πείτε μου την ερώτηση, μήπως σας βοηθήσω.Ο καθηγητής επανέλαβε την ερώτηση στον νεαρό στραβοκοιτώντας τον κάπως κι ευθύς ο φοιτητής απαντά:- Ααα να σας πω.Το ότι εσείς, 55 χρονών άνθρωπος είστε παντρεμένος με μια 23άρα δεν είναι παράνομο, αλλά είναι παράλογο.Το ότι η γυναίκα σας έχει έναν 25άρη γκόμενο δεν είναι παράλογο, αλλά είναι παράνομο.Τώρα το ότι εσείς περάσατε τον γκόμενο της γυναίκας σας χωρίς εξετάσεις και μάλιστα με 10, ε αυτό είναι και παράνομο και παράλογο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 13, 2009 #4686 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 13, 2009 #4687 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 13, 2009 #4688 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Εσυ τωρα γελας μωρη σουπια γιατι φανταζεσαι τον εαυτο σου στην θεση του Παπαδοπουλου...αλλα εισαι νυχτωμενος φιλε... Με τα μυαλα που κουβαλας σε βλεπω κι εσενα στα 60 σου με 25αρα γυναικα και αντιστοιχες συνεπειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 13, 2009 #4689 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 :hehe: Λύσσα κακιά ρε κακεν... Δεν το λέω ρε εκεί να με παρακαλάς! :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 14, 2009 #4690 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΜια φορά κ έναν καιρό, ένας υπέροχος πρίγκιπας ρώτησε την πεντάμορφη πριγκίπισσα:-Θέλεις να με παντρευτείς;Κι αυτή απάντησε...:-ΟΧΙ!!!Και ο πρίγκιπας έζησε ευτυχισμένος για πολλά χρόνια. Πήγαινε κάθε μέρα για ψάρεμα, για κυνήγι και στα μπαράκια με τους φίλους του. Κι έπινε πολύ μπύρα, κρασί και ποτά και γινόταν στουπί όποτε του 'κανε κέφι.Έπαιζε γκολφ και έτρωγε χαβιάρι και άλλα πολλά γιατί του περίσσευαν τα φράγκα.Πετούσε τα ρούχα του στην καρέκλα της τραπεζαρίας και γ@μούσε πεταλουδίτσες, γειτόνισσες και φίλες και........δεν τον ένοιαζε να ανταγωνιστεί φίλους και γείτονες γιατο καλύτερο αμάξι, το καλύτερο μέρος για διακοπές κ.ο.κ........ Και αμολούσε κλανιές όποτε γούσταρε και κατουρούσε πιτσιλίζοντας τοκαπάκι της λεκάνης με ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου.Έχεζε ασύστολα διαβάζοντας και τραγουδούσε ρεύοντας και συνέχειαέξυνε τα ******α του. Aκουγε Heavy Metal στη διαπασών και έβλεπε ποδόσφαιρο όλο τοΣαββατοκύριακο.......................και κανείς δε του τα'πρηζε!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 14, 2009 #4691 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Πόσο πιο τέλειο μπορεί να γίνει ένα ανέκδοτο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 14, 2009 #4692 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 νταξει δε θελουμε πολλα πραματα...ποτα-φυσικες αναγκες-ξυσιμο-μπαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 14, 2009 #4693 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 lol, και πέθαινε από την βρωμιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 14, 2009 #4694 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 lol, και πέθαινε από την βρωμιά Λαθος. Για αυτο υπαρχουν οι 20χρονες ρωσιδο/βουλγαρο/λετονες καθαριστριες. Καθαριζουν και το σπιτι, και εσενα (σε πιο -προσωπικη-βαση !!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Μάϊος 17, 2009 #4695 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 μεχρι μια ηλικια ομως ρε συ. αμα εισαι 70?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάϊος 17, 2009 #4696 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 αμα εισαι παντρεμενος μπορει να μη φτασεις τα 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάϊος 17, 2009 #4697 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 1. Your reading my comment2. Now your saying/thinking thats a stupid fact.4. You didnt notice that i skipped 3.5. Your checking it now.6. Your smiling.7. Your still reading my comment.8. You know all you have read is true.10. You didn't notice that i skipped 9.11. Your checking it now.12. You didn't notice there are only 10 facts Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 17, 2009 #4698 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 αμα εισαι παντρεμενος μπορει να μη φτασεις τα 70 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 19, 2009 #4699 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 και εσενα (σε πιο -προσωπικη-βαση !!) αυτο ειναι κατάντια κατα την γνώμη μου :/ . :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 26, 2009 #4700 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2009 Εγώ γιατί δεν θυμάμαι κανένα ανέκδοτο με Κρητικούς...? Μήπως τους μπέρδεψε με τους Πόντιους...? Έχουν και οι δυο λύρα, οπότε είναι πιθανό να μπερδεύτηκε... παρακαλώ ας γίνει μια αποσαφήνιση ή να ανοιχτεί ένα νέο thread, είναι η λύρα που μπερδεύει ή όντως υπάρχουν ανέκδοτα με Κρητικούς...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.