Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

ROFL. I witnessed an Epic Facebook discussion.

Μία φίλη στέλνει τις ευχές της σε όλους της τους φίλους οπότε ξεκινάει συζήτηση όπου όλοι μιλάνε σε όλους (χωρίς φυσικά να το έχουν πάρει χαμπάρι).

It was a disaster waiting to happen:

dzmkfk3k8knkz5i0rcc7.jpg

Γκόμενες... Πεταμένα λεφτά.

Αγαπητο περιοδικο χειαζομαι τη συμβουλη σου

Χρειαζομαι τη συμβουλη σου για κατι τρομερα σημαντικο, μιας και εχεις και την πειρα. Εδω και καιρο υποψιαζομαι πως η γυναικα μου με απατα. Βλεπω ολα τα κλασσικα σημαδια.

Χτυπαει το τηλεφωνο και οταν το σηκωνω εγω το κλεινουν. Αρχισε να βγαινει συχνα εξω ¨με τα κοριτσια¨και οταν τη ρωτησω με ποια κοριτσια, μου απαντα ¨κατι φιλες απο τη δουλεια, δεν τις ξερεις. Οταν επιστρεφει εχω παντα το νου μου για να δω αν ερχεται με ταξι με καποιο αλλο, αλλα παντα κατεβαινει στην προηγουμενη γωνια και ερχεται με τα ποδια. Μια φορα επιασα το κινητο της για να δω τι ωρα ειναι και μου το αρπαξε αμεσως απο τα χερια φωναζοντας πως δεν ειναι σωστο να ψαχουλευω τα πραγματα των αλλων. Μεχρι τωρα δεν της μιλησα ποτε ανοιχτα για αυτες τις υποψιες. Ισως βαθεια μεσα μου δεν θελω να μαθω την αληθεια. Χθες ομως, ξαναβγηκε με τις ¨φιλες της" και δεν κρατηθηκα. Αποφασισα να την ελεγξω. Λιγο πριν την ωρα που θα επεστρεφε, βγηκα στο δρομο και πηγα και κρυφτηκα πισω απο το αυτοκινητο μου για να δω αν θα γυρναγε με ταξι η΄ αν θα την εφερνε κανενας αλλος. Εκει λοιπον που περιμενα σκυφτος, παρατηρησα πως εχει πιασει σκουρια μεσα στο θολο της πισω δεξιας ροδας μου. Για αυτο λοιπον θελω τη συμβουλη σου... Να το παω στο φαναρτζη η΄να παρω τιποτα απο το πρακτικερ και να το φτιαξω μονος μου?

chr1s

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.