Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

* Ο Τσακ Νόρις δεν τρέχει με την ταχύτητα του Φώτος. Ο Τσακ Νόρις τρέχει με την ταχύτητα του Τσακ.

Νoμίζω ότι η σωστή έκφραση είναι:

* Ο Τσακ Νόρις δεν τρέχει με την ταχύτητα του Φώτος. Το Φως τρέχει με την ταχύτητα του Τσακ.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Μια μέρα ξεκίνησε ο μπαμπάς χελώνα, η μαμά χελώνα και το χελωνάκι να πάνε για πικνίκ σε απόσταση ενός χιλιομέτρου. Αφού λοιπόν, για να φτάσουν στον προορισμό τους, πέρασαν δέκα χρόνια, κάθισαν να φάνε. Εκεί που άνοιξε η μαμά χελώνα το μπόλ με τα κεφτεδάκια διαπίστωσε ότι ξέχασε να πάρει μαζί της το νερό, το λέει στον μπαμπά χελώνα και αποφασίζουν να στείλουν το μικρό χελωνάκι να πάει να φέρει απο το σπίτι το νερό. Προτού ξεκινήσει το μικρό χελωνάκι να πάει να φέρει το νερό, τους λέει:

- "Εγώ θα πάω, αλλά αν βάλει κανένας χέρι στα κεφτεδάκια, δεν πάω!"

Μετά απο είκοσι δύο χρόνια δε φάνηκε το μικρό χελωνάκι και ο πατέρας χελώνα λέει:

- "Εγώ αρχίζω να τρώω γιατί με έχει κόψει η πείνα..."

Τότε η μαμά χελώνα άρχισε να φέρνει αντιρρήσεις, αλλά με λίγη δυσκολία εκείνος κατάφερε να την πείσει.

Κάποια στιγμή αφου είχαν φάει απο πέντε κεφτεδάκια ο καθένας, πετάγεται πίσω απο τους θάμνους το μικρό χελωνάκι και τους λέει:

- "Έτσι είστε ε; Τρώτε τα κεφτεδάκια! Ε, δεν πάω για νερό!"

:D

- Γιατρέ έχω λέπρα. Τί να κάνω;

- Εύκολο. Θα τρως κάθε μέρα πίτσα!

- Και θα γίνω καλά γιατρέ;

- Όχι!

- Ε και σε τί θα με ωφελήσει η πίτσα γιατρέ;

- Είναι το μοναδικό φαγητό που χωράει κάτω από την πόρτα!

• 2 weeks later...

:dance3:

Ήταν ένας τύπος πωρωμένος, που μάζευε ό,τι αντικείμενο είχε σχέση με τον Λένιν. Είχε όλα τα πορτραίτα, τις φωτογραφίες, τα γράμματα του Λένιν, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μια μέρα άκουσε ότι υπήρχε ένας πίνακας που λεγόταν "Ο Λένιν στην Γαλλία" και κίνησε γη και ουρανό για να τον αποκτήσει και να τον προσθέσει στην συλλογή του.

Τελικά εντοπίζει τον πίνακα, τον αγοράζει και του τον παραδίνουν.

Ξετυλίγει αυτός τον πίνακα όλο ενθουσιασμό και μένει άναυδος βλέποντας ότι ο πίνακας απεικόνιζε μία γυμνή γυναίκα και έναν γυμνό άνδρα στο κρεβάτι.

- "Ποιά είναι αυτή;" ρωτάει ο συλλέκτης.

- "Η γυναίκα του Λένιν".

- "Και αυτός;"

- "Ο γκόμενός της".

- "Καλά και που είναι ο Λένιν;"

- "Στην Γαλλία!"

:dance3:

αυτό και αν είναι:shout:

Ένα ζευγάρι κινείται με το αυτοκίνητό του επί της Εθνικής Οδού. Ο άνδρας βρίσκεται στο τιμόνι και κινείται με μια ταχύτητα 140 χμ/ώρα. Ξαφνικά η κοπέλα από δίπλα του αρχίζει να "ανάβει".

- "Σε θέλω πολύ" του λέει, "θέλω να με πάρεις..." και τα σχετικά.

Αυτός συνεχίζει να οδηγεί λέγοντάς της ότι είναι αδύνατον να σταματήσει κάπου. Η κοπέλα δεν το βάζει κάτω και του ξεκουμπώνει το φερμουάρ και ξεκινά τον... στοματικό έρωτα. Ο άνδρας τα χάνει προς την στιγμή αλλά στην πορεία δείχνει να το απολαμβάνει...

Ξαφνικά, ένα σαμαράκι στο δρόμο δημιουργεί τέτοιο τράνταγμα, που της κοπέλας της μένει το μόριο στο στόμα! Ανοίγει ενστικτωδώς το παράθυρο και το φτύνει έξω! Αυτό, ακόμα σε στύση σκάει επάνω στο παρ-μπριζ αυτοκινήτου που ακολουθούσε και στο οποίο επέβαιναν δύο φίλοι. Μένουν άφωνοι.

Κοιτάζονται για λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ τους και ο συνοδηγός αποκρίνεται όλος έκπληξη:

- "Είδες πού**α το μυγάκι;;;"

αυτό και αν είναι:shout:

Ένα ζευγάρι κινείται με το αυτοκίνητό του επί της Εθνικής Οδού. Ο άνδρας βρίσκεται στο τιμόνι και κινείται με μια ταχύτητα 140 χμ/ώρα. Ξαφνικά η κοπέλα από δίπλα του αρχίζει να "ανάβει".

Αυτός συνεχίζει να οδηγεί λέγοντάς της ότι είναι αδύνατον να σταματήσει κάπου. Η κοπέλα δεν το βάζει κάτω και του ξεκουμπώνει το φερμουάρ και ξεκινά τον... στοματικό έρωτα. Ο άνδρας τα χάνει προς την στιγμή αλλά στην πορεία δείχνει να το απολαμβάνει...

Ξαφνικά, ένα σαμαράκι στο δρόμο δημιουργεί τέτοιο τράνταγμα, που της κοπέλας της μένει το μόριο στο στόμα! Ανοίγει ενστικτωδώς το παράθυρο και το φτύνει έξω! Αυτό, ακόμα σε στύση σκάει επάνω στο παρ-μπριζ αυτοκινήτου που ακολουθούσε και στο οποίο επέβαιναν δύο φίλοι. Μένουν άφωνοι.

Κοιτάζονται για λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ τους και ο συνοδηγός αποκρίνεται όλος έκπληξη:

Ένας χρήστης γράφει ανέκδοτα στο thelab.gr. Ο χρήστης βρίσκεται στο πληκτρολόγιο και γράφει με ταχύτητα 140 γράμματα το λεπτό. Ξαφνικά ο mod που διαβάζει αυτά τα οποία γράφει αρχίζει να "ανάβει".

"Θα φάει κάρτα" σκέφτεται, "θέλω να την φάει αμάσητη" και τα σχετικά.

Ο χρήστης συνεχίζει να γράφει, σκεπτόμενος ότι είναι αδύνατον να μην αρέσει το ανέκδοτο σου άλλους. Ο mod δεν το βάζει κάτω και κρατάει σφιχτά το ποντίκι και ξεκινά τις ... κάρτες. Ο χρήστης τα χάνει πρός την στιγμή, αλλά στην πορεία δείχνει να το απολαμβάνει...

Ξαφνικά πέρνει χαμπάρι ένας αντμίν τι γίνεται και σφίγγει ένα μπάν στο χρήστη που δημιουργεί τέτοιο τράνταγμα που ο χρήστης εκσφενδονίζεται! Ανοίγει αυτόματα η πόρτα του λάμπη και τον πετάει έξω! Αυτός δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα συνεχίζει να γράφει ώσπου πατάει υποβολή. Και τότε μένει άφωνος.

Κοιτάζει το μήνυμα για λίγα δευτερόλεπτα και αποκρίνεται όλο έκπληξη:

- "Είδες ban ο admin;;;"

Φορ δε σέικ οφ ίντερεστ εντ σάιενς, συνδίασα τα παρακάτω 3 posts σε ένα:

Ένας χρήστης γράφει ανέκδοτα στο thelab.gr. Ο χρήστης βρίσκεται στο πληκτρολόγιο και γράφει με ταχύτητα 140 γράμματα το λεπτό. Ξαφνικά ο mod που διαβάζει αυτά τα οποία γράφει αρχίζει να "ανάβει".

"Θα φάει κάρτα" σκέφτεται, "θέλω να την φάει αμάσητη" και τα σχετικά.

Ο χρήστης συνεχίζει να γράφει, σκεπτόμενος ότι είναι αδύνατον να μην αρέσει το ανέκδοτο σου άλλους. Ο mod δεν το βάζει κάτω και κρατάει σφιχτά το ποντίκι και ξεκινά τις ... κάρτες. Ο χρήστης τα χάνει πρός την στιγμή, αλλά στην πορεία δείχνει να το απολαμβάνει...

Ξαφνικά πέρνει χαμπάρι ένας αντμίν τι γίνεται και σφίγγει ένα μπάν στο χρήστη που δημιουργεί τέτοιο τράνταγμα που ο χρήστης εκσφενδονίζεται! Ανοίγει αυτόματα η πόρτα του λάμπη και τον πετάει έξω! Αυτός δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα συνεχίζει να γράφει ώσπου πατάει υποβολή. Και τότε μένει άφωνος.

Κοιτάζει το μήνυμα για λίγα δευτερόλεπτα και αποκρίνεται όλο έκπληξη:

- "Είδες ban ο admin;;;"

Εσύ και ο Hugh Hefner τρομάρα σου :p

Και μου βγήκε το εξής:

Ένα ζευγάρι κινείται με το αυτοκίνητό του επί της Εθνικής Οδού. Ο αντμίν βρίσκεται στο τιμόνι και κινείται με μια ταχύτητα 140 χμ/ώρα. Ξαφνικά ο χρήστης από δίπλα του αρχίζει να "ανάβει".

Αυτός συνεχίζει να οδηγεί λέγοντάς της ότι είναι αδύνατον να σταματήσει κάπου. Ο χρήστης δεν το βάζει κάτω και του ξεκουμπώνει το φερμουάρ και ξεκινά τον... στοματικό έρωτα. Ο αντμίν τα χάνει προς την στιγμή αλλά στην πορεία δείχνει να το απολαμβάνει...

Ξαφνικά, ένα σαμαράκι στο δρόμο δημιουργεί τέτοιο τράνταγμα, που του χρήστη του μένει το μόριο στο στόμα! Ανοίγει ενστικτωδώς το παράθυρο και το φτύνει έξω! Αυτό, ακόμα σε στύση σκάει επάνω στο παρ-μπριζ αυτοκινήτου που ακολουθούσε και στο οποίο επέβαιναν δύο φίλοι. Μένουν άφωνοι.

Κοιτάζονται για λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ τους και ο Hugh Hefner αποκρίνεται όλος έκπληξη:

- "Είδες πού**α ο RootX;;;"

Χρειάζομαι βοήθεια; :...:

Φορ δε σέικ οφ ίντερεστ εντ σάιενς, συνδίασα τα προηγούμενα posts σε ένα και μου βγήκε το εξής:

Ένα ζευγάρι κινείται με το αυτοκίνητό του επί της Εθνικής Οδού. Ο αντμίν βρίσκεται στο τιμόνι και κινείται με μια ταχύτητα 140 χμ/ώρα. Ξαφνικά ο χρήστης από δίπλα του αρχίζει να "ανάβει".

Αυτός συνεχίζει να οδηγεί λέγοντάς της ότι είναι αδύνατον να σταματήσει κάπου. Ο χρήστης δεν το βάζει κάτω και του ξεκουμπώνει το φερμουάρ και ξεκινά τον... στοματικό έρωτα. Ο αντμίν τα χάνει προς την στιγμή αλλά στην πορεία δείχνει να το απολαμβάνει...

Ξαφνικά, ένα σαμαράκι στο δρόμο δημιουργεί τέτοιο τράνταγμα, που του χρήστη του μένει το μόριο στο στόμα! Ανοίγει ενστικτωδώς το παράθυρο και το φτύνει έξω! Αυτό, ακόμα σε στύση σκάει επάνω στο παρ-μπριζ αυτοκινήτου που ακολουθούσε και στο οποίο επέβαιναν δύο φίλοι. Μένουν άφωνοι.

Κοιτάζονται για λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ τους και ο Hugh Hefner αποκρίνεται όλος έκπληξη:

- "Είδες πού**α ο RootX;;;"

Χρειάζομαι βοήθεια; :...:

Έχω λίωσει :hehe::hehe: EPIC λέμεεεεεεεεεεεε:p:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.