bezdim Δεκέμβριος 1, 2008 #4503 Δεκέμβριος 1, 2008 BAN? Δε σ' αρέσουν τα .gif; Πολύ απότομο σε βρίσκω. :hehe:
deninho Δεκέμβριος 5, 2008 #4504 Δεκέμβριος 5, 2008 Λέει ένας τυπάς σε μια κοπέλα που παιζόταν κάτι: -Έχεις κάνει ποτέ μαγικό σεξ? -Όχι, πως γίνεται αυτό?! -Πρώτα πηδιόμαστε και μετά *πουφ* εξαφανίζεσαι.
Thresh86 Δεκέμβριος 5, 2008 #4506 Δεκέμβριος 5, 2008 Λέει ένας τυπάς σε μια κοπέλα που παιζόταν κάτι:-Έχεις κάνει ποτέ μαγικό σεξ? -Όχι, πως γίνεται αυτό?! -Πρώτα πηδιόμαστε και μετά *πουφ* εξαφανίζεσαι. lulz:P
DJD Δεκέμβριος 11, 2008 #4508 Δεκέμβριος 11, 2008 Στο ετήσιο συνέδριο αθλητικών δημοσιογράφων παρευρίσκονται οι σημαντικότεροι δημοσιογράφοι από όλες τις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.Έξω από το συνέδριο, σε ένα πάρκο, ένα παιδάκι παίζει αμέριμνο, όταν ξαφνικά πετάγεται ένα Rotwailer από έναν θάμνοκαι το γραπώνει από το λαιμό έτοιμο να το σκοτώσει.Ξαφνικά ένα παλικάρι πετάγεται από το πουθενά, πιάνει το τεράστιο σκυλί από το σβέρκοκαι με μία κίνηση καράτε του σπάει τον αυχένα.Όλοι οι δημοσιογράφοι είδαν τη σκηνή και έκπληκτοι βγαίνουν να μιλήσουν στο παλικάρι.Πετάγεται όμως ο δημοσιογράφος από το DERBY και λέει:-''Μεγάλε, αυτό που έκανες θα είναι αύριο σε όλες τις εφημερίδες. Στο αυριανό μας πρωτοσέλιδο θα γράψουμε:«ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΚΤΗΝΟΣ.»-"Μα δεν είμαι Παναθηναϊκός" λέει το παλικάρι.-"Εντάξει, τότε θα γράψουμε:«ΑΦΟΒΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΑKΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΡΕΛΟΥ ΣKΥΛΙΟΥ»-" Μα ούτε ΑΕK είμαι" λέει το παλικάρι-"Καλά και τι ομάδα είσαι; ρωτάει ο δημοσιογράφος από το DERBY.-"Είμαι Ολυμπιακός"Οπότε την επόμενη μέρα ο τίτλος ήταν:«ΓΑΥΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΟΙKΟΓΕΝΕΙΑKΟ KΑΤΟΙKΙΔΙΟ ΖΩΑKΙ»
SLN Δεκέμβριος 11, 2008 #4511 Δεκέμβριος 11, 2008 Παραλλαγη του γνωστου ανεκδοτου με τον superman και τον γοριλλα, και τους new york times, guardian και Ριζοσπαστη
astrolabos Δεκέμβριος 15, 2008 #4513 Δεκέμβριος 15, 2008 ΣΕ ΕΙΔΑ....ΣΚΟΥΦΑΔουλεύεις Zara αντρικό, η θηλυκότητά σου βγάζει μάτι, ήρθα στο ταμείο, το χαμόγελό σου με σκλάβωσε! Έλα Olympico, σε περιμένω!ΘΥΜΑΡΙ12/7 ρώτησες πώς κατεβαίνω στην παραλία, κάναμε μπάνιο, διάβαζες A.V., θέλω να σε ξαναδώ, όμορφη γυμνάστρια με τα βατραχοπέδιλα, γράψε εδώ.ΒΑΤΟΠΕΔΙΣε είδα στη Μονή Βατοπεδίου, εσύ γεματούλης, ρασοφόρος, εγώ με γραβάτα και χαρτοφύλακα, τα λέμε στον Κορυδαλλό.
SLN Δεκέμβριος 16, 2008 #4514 Δεκέμβριος 16, 2008 για πές τοΤο ιδιο ακριβως ειναι ρε...Παιδακι στο ζωολογικο κηπο. Σκαει γοριλλας απο το κλουβι και το αρπαζει.Εμφανιζεται ο Σουπερμαν, και σωζει την καταστασηΟποτε σκανε πρωτοσελιδα την επομενη μεραNew York Times"Ηρωϊκη διασωση παιδιου απο γοριλλα. Αποκλειστικες δηλωσεις Σουπερμαν"Guardian"Με αυταπαρνηση ο Σουπερμαν, σωζει παιδακι απο εξαγριωμενο γοριλλα"Ριζοσπαστης"Ιμπεριαλιστικο "σκυλι" επιτιθεται σε αβοηθητο Αφρικανο μεταναστη"
SLN Δεκέμβριος 18, 2008 #4515 Δεκέμβριος 18, 2008 Τρεις ηλικιωμενοι συζητουν για τα προβληματα των γηρατειων.Λεει ο πρωτος:Μου ειπε προχτες η εγγονη μου να της διαβασω ενα παραμυθι και δεν μπορουσαΝα δω τα γραμματα με τιποτα. Εγω που εβλεπα μυγα στο 1 χιλιομετρο! ΕβαλαΓυαλια, μετακινησα το βιβλιο αλλα τιποτα. Δεν βλεπω ρε παιδια, δεν βλεπω...Λεει ο δευτερος:Εγω, παλι, πηγα ς' ενα φιλο μου επισκεψη που δεν εχει ασανσερ και για ναΑνεβω στον πρωτο οροφο τα εφτυσα. Εγω που εκανα τον μαραθωνιο για ζεσταμα.Δεν αντεχω ρε παιδια, δεν αντεχω...Λεει και ο τριτος:Εγω να δειτε τι παθαινω! Εχτες που ειχε ερθει η σβετλανα να καθαρισει, τηνΣτριμωξα σε μια γωνια και πανω που ετοιμαζομουν να την ...@$%*%@,Μου λεει: σιγα κυριος στελιος, ...τεταρτη φορα σημερα?Ξεχναω ρε παιδια, ξεχναω!!!
DJD Δεκέμβριος 19, 2008 #4516 Δεκέμβριος 19, 2008 Δυο Αναρχικοι παιζουν σκακι.Λεει ο ενας:-ΜΑΤ.Απανταει και ο αλλος:-ΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
Petrossortep Δεκέμβριος 21, 2008 #4518 Δεκέμβριος 21, 2008 The Heaviest Element Known to ScienceLawrence Livermore Laboratories has discovered the heaviest element yet known to science.The new element, Governmentium (Gv), has one neutron, 25 assistant neutrons, 88 deputy neutrons, and 198 assistant deputy neutrons, giving it an atomic mass of 312.These 312 particles are held together by forces called morons, which are surrounded by vast quantities of lepton-like particles called peons.zSince Governmentium has no electrons, it is inert; however, it can be detected, because it impedes every reaction with which it comes into contact. A tiny amount of Governmentium can cause a reaction that would normally take less than a second, to take from 4 days to 4 years to complete.Governmentium has a normal half-life of 2- 6 years. It does not decay, but instead undergoes a reorganization in which a portion of the assistant neutrons and deputy neutrons exchange places.In fact, Governmentium's mass will actually increase over time, since each reorganization will cause more morons to become neutrons, forming isodopes.This characteristic of morons promotion leads some scientists to believe that Governmentium is formed whenever morons reach a critical concentration. This hypothetical quantity is referred to as critical morass.When catalysed with money, Governmentium becomes Administratium, an element that radiates just as much energy as Governmentium since it has half as many peons but twice as many morons.
hayabusa Δεκέμβριος 22, 2008 #4520 Δεκέμβριος 22, 2008 * Ο Τσακ Νόρις ποτέ δεν πήγε στο βουνό. Το βουνό πήγε στον Τσακ Νόρις.* Ο Τσακ Νόρις μπορεί να βάλει τρίποντο από τη γραμμή των βολών...* Ο Τσακ Νόρις έπαιξε 3 φορές μονό με τον Michael Jordan. Τόσες φορές αποσύρθηκε από το ΝΒΑ.* Ο Τσακ Νόρις πιάνει ψάρια με τα χέρια, αφού πρώτα τα κυνηγήσει μέχρι αυτά να εξαντληθούν.* O Τσακ Νόρις μπορεί να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου* Ορισμένοι άνθρωποι φοράνε πυτζάμες του σούπερμαν. ο σούπερμαν φοράει πυτζάμες με τον Τσακ Νόρις.* Δεν υπάρχει θεωρία της εξέλιξης. απλώς μια λίστα από ζώα στα οποία ο Τσακ Νόρις επιτρέπει να ζήσουν.* Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.* Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.* Τι περνάει απ' το μυαλό όλων των θυμάτων του Τσακ Νόρις πριν πεθάνουν; Το παπούτσι του.* Ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις.* Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαιρέσει με το 0.* Ο Τσακ Νόρις χρειάζεται 20 λεπτά για να δει το "60 Minutes".* Ο Τσακ Νόρις έπαιξε Ρώσικη Ρουλέτα με γεμάτο όπλο και κέρδισε.* Οι περισσότερες μπότες φτιάχτηκαν για περπάτημα. Οι μπότες του Τσακ Νόρις δεν είναι τόσο φιλεύσπλαχνες.* Όταν ο Μπρους Μπάνερ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Χαλκ. Όταν ο Χαλκ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Τσακ Νόρις.* Όταν ο Τσακ Νόρις κάνει διαίρεση, δεν υπάρχει υπόλοιπο. Ποτέ.* Η πρώτη δουλειά του Τσακ Νόρις ήταν εφημεριδοπώλης. Δεν υπήρξαν επιζώντες.* Ο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ κάποτε έδειρε τον Τσακ Νόρις. Τότε τον ξύπνησε από το όνειρό του μια στριφογυριστή κλωτσιά στα μούτρα.* Έχει ειπωθεί ότι αν κοιτάξεις στα μάτια τον Τσακ Νόρις θα μάθεις το μέλλον σου. Δυστυχώς, το μέλλον όλων είναι πάντα το ίδιο: θάνατος από μια στριφογυριστή κλωτσιά στα μούτρα.* Όταν ο Άρνολντ λέει την ατάκα "I'll be back" στο πρώτο Terminator, υπονοείται ότι θα ζητήσει βοήθεια από τον Τσακ Νόρις.* Η Γη δεν περιστρέφεται απλά γύρω από τον άξονά της, αλλά γυρνά κάτω από τα πόδια του Τσακ Νόρις καθώς αυτός τρέχει.* O Τσακ Νόρις έχει ήδη τετραγωνίσει τον κύκλο.* Ψάρι => ερπετό => θηλαστικό => πίθηκος => άνθρωπος => θεός => Τσακ Νόρις* Ο Τσακ Νόρις έχει φτιάξει κύκλο με μόλις 300 μοίρες.* Μια φορά, ο Τσακ Νόρις αισθάνθηκε ότι κρυώνει. Από τότε αύξησε την θερμοκρασία της Γης, με τα γνωστά περιβαλλοντικά επακόλουθα.* O Τσακ Νόρις δεν κανει πους-απς. Σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω.* O Τσακ Νόρις μας έβαλε στην Ο.Ν.Ε. (κι Αυτός θα μας βγάλει με μια γυριστή κλωτσιά όταν το επιλέξει).* Τα δάκρυα του Τσακ Νόρις θεραπεύουν τον καρκίνο. Κρίμα που δεν έχει κλάψει ποτέ.* Ο Τσακ Νόρις έχει πάει στον Άρη. Γι' αυτό δεν υπάρχει ζωή εκεί.* Όταν ο μπαμπούλας πάει να κοιμηθεί, πρώτα βλέπει αν είναι στην ντουλάπα του ο Τσακ Νόρις.* Το σπίτι του Τσάκ Νόρις δεν έχει πόρτες. Περνάει από τους τοίχους.* Ο Τσακ Νόρις όταν πυροβολούν δεν προστατεύεται από τις σφαίρες, αλλά οι σφαίρες προστατεύονται από το κορμί του.* Η έκφραση ''ΣΤΙΒΩ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ'' στην περίπτωση του Τσακ Νόρις αποκτά κυριολεκτική σημασία.* Ο Τσακ Νόρις όταν πάει στη ζούγκλα δε λέμε ότι πήγε για σαφάρι, αλλά ότι τα άγρια θηρία κάνουν σαφάρι με τον Τσακ Νόρις εκεί.* Ο Τσακ Νόρις ανάβει το βράδυ την λάμπα γιατί τον φοβάται το σκοτάδι.....* Όταν ο Τσακ Νόρις φταρνίζεται δεν ακούγεται το 'ατσιουυυυυ'. Ακούγεται το 'Θα Πεθάνετε'! Και αυτό κάνουν όλοι γύρω του.* Ο Τσακ Νόρις δεν τρέχει με την ταχύτητα του Φώτος. Ο Τσακ Νόρις τρέχει με την ταχύτητα του Τσακ.* Η πίεση σου Τσακ Νόρις μετριέται στην κλίμακα του Ρίχτερ.* Το σύμπαν διογκώνεται με την ταχύτητα του Φώτος. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως αυτό συμβαίνει διότι το Σύμπαν προσπαθεί να ξεφύγει από τον Τσακ Νόρις.* Το οστικό κύμα από την γυριστή κλωτσιά του Τσακ Νόρις μπορεί να γίνει αισθητό σε ακτίνα 1600 εκατομμυρίων μιλιών. Θαλάσσιων.* Ο Τσακ Νόρις δεν θα πάθει ποτέ καρδιακή προσβολή. Η καρδιά του δεν θα τολμούσε ΠΟΤΕ να τον προσβάλει.* Το ελικόπτερο σχεδιάστηκε από επιστήμονες που μελέτησαν την οκταπλή γυριστή κλωτσιά του Τσακ Νόρις μέσα σε 1 δευτερόλεπτο!* Όταν ο Τσακ γυμνάζεται το μηχάνημα δυναμώνει.* Οι μπότες των καουμπόηδων είναι φτιαγμένες από αληθινό δέρμα. Οι καουμπόικες μπότες του Τσακ Νόρις είναι φτιαγμένες από αληθινούς καουμπόηδες.* Η θεωρία της εξέλιξης είναι μια απάτη. Ο Τσακ Νόρις αποφασίζει ποιος θα επιβιώσει.* Ο Τσακ Νόρις μπορεί να φτιάξει οκτάπορτο στο τάβλι...* Ο Τσακ Νόρις στο σκάκι είτε έχει λευκά, είτε μαύρα πιόνια, παίζει πάντα πρώτος. Αλλιώς ο αντίπαλος έχει βγει ήδη ματ..* Ο Λούκι Λουκ πυροβολεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του. Ο Τσακ Νόρις δεν έχει σκιά...* Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι η ενέργεια που υπήρξε κατά τη διάρκεια του Big Bang είναι περίπου ίση με 1 ΣΚτΤΝ (Στριφογυριστή Κλωτσιά του Τσακ Νόρις)* Η λέξη ΤΣΑΚΝΟΡΙΣ είναι από τις ελάχιστες που διαβάζονται και αντιστρόφως. Μην το δοκιμάσεις, γίνεται.* Το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες πρόσφατα μετονομάστηκε σε "Τσακ Νόρις: Η Αυτοβιογραφία"* Ο Τσακ Νόρις μπορεί να χωρέσει 2 καρπούζια στην μια μασχάλη1. Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε: - Ήρθες; (Όχι έρχομαι σε 10 λεπτά!)02. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό: - Έλα ρε σπίτι είσαι;( Όχι, είμαι στο χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!)03. Σε καφετέρια: - Ένα frappe γλυκό, χωρίς.- Χωρίς γάλα;(Όχι, χωρίς καλαμάκι!)04. Συναντιέσαι με ένα φίλο: - Έλα ρε που είσαι;(Στην απέναντι γωνία!)05. Ανάβεις στο θερμοσίφωνο: - Θα κάνεις μπάνιο;(Όχι το άναψα για να καίει ρεύμα!)06. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς: - θα βγεις;( Όχι, προβάρω ρούχα!)07. Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε: - Σ' άρεσε;(Όχι, αλλά μη σε προσβάλω!)08. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει: - Καλή είναι;(Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει...)09. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει: - Ήρθατε για τηβρύση;(Όχι! Ν' αλλάξω μια λάμπα & να κρεμάσεω και τις κουρτίνες!)10. Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σουοπότε σε ρωτάνε:- Πας για ύπνο;(Όχι πάω να ρίξω μπετά σε μια οικοδομή!)11. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός: - Α, εδώ κάτσατε;( Όχι, ολογράμματα είμαστε)12. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκιτης βενζίνης:- Βενζίνη θέλεις;(Όχι, να του βάλω πορτοκαλάδα).13. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω: -Κλειδώθηκες από έξω;( Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.