Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Το δευτερο ειναι απλα τραγικο... :TD:

Ναι σιγά μην αυτοκτόνησε, η ίδια το έγραψε. Emάκι που ήλπιζε να δει κόσμο να κλαίει για πάρτη της.

Εσένα άμα αυτοκτονήσει η αδερφή σου, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μέσα σε 24 ώρες είναι να βρεις ένα forum να ποστάρεις; ;)

Εμενα αν αυτοκτονησει η αδερφη μου το πιθανοτερο ειναι να φωναξω θαυμα καθως δεν εχω :p

Περα απ'την πλακα εγω σχολιασα δεδομενου οτι κατι τετοιο ισχυε, το αν δεν, αλλαζουν τα δεδομενα...

Είναι ο γέρος πατέρας στο νοσοκομείο σε ημιθανή κατάσταση και δίπλα του ο γιος του ο Χάρης.

Μπαίνει ο γιατρός και λέει στο γιο:

- "Πρέπει να βγείτε έξω. Πρέπει να αφήσετε τον πατέρα σας να ξεκουραστεί..."

Ο ετοιμοθάνατος πατέρας μένει μόνος και στο βάθος του δωματίου βλέπει μια σκιά:

- "Ποιος είναι; Eσύ είσαι Χάρη;..."

Και ακούγεται μια φωνή:

- "Κοντά έπεσες..."

......Ο σύζυγος είναι πολύ θεούσος και έχει προστάτη του τον άγιο Νικόλαο.

> Μιά μέρα ξεκινά για επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη και η γυναικούλα του,

> καλεί τρεις μαντράχαλους για παρτουζίτσα.

>

> Ο πρώτος έρχεται με μία σαμπάνια, ο δεύτερος με ένα κουτί γλυκά και ο

> τρίτος ο καρμίρης με τίποτα.

>

> Αρχίζουν τα προκαταρκτικά και ξαφνικά επιστρέφει ο σύζυγος. Μέχρι να φτάσει

> στην κρεβατοκάμαρα η κυρία χώνει τους εραστές, μαζί με τη σαμπάνια και τα

> γλυκά, στην ντουλάπα.

> Ο σύζυγος την βλέπει ημίγυμνη, απορεί αλλά της εξηγεί ότι ο άγιος Νικόλας

> δεν τον άφησε να κάνει το ταξίδι και έξέδωσε απαγορευτικό λόγω κακοκαιρίας.

> Η κυρία εκμεταλλεύεται την κατάσταση και του λέει ότι ο άγιος της έστειλε

> κι εκείνης μήνυμα,της είπε μάλιστα να τον περιμένει για να κάνουν έρωτα. Ο

> σύζυγος τσιμπάει, αρχίζει να χαμουρεύεται με την καλή του και μετά από λίγο

> η κυρία λέει 'αχ άγιε μου Νικόλα, να έιχα μία σαμπάνια να την πιω μετον

> αντρούλη μου'

> Αμέσως ανοίγει η ντουλάπα, βγαίνει ένας μαντράχαλος με μία σαμπάνια στο

> χέρι και λεέι: 'εκ του αγίου Νικολάου,η σαμπάνια σας¨', και φεύγει άνετος.

> Ο σύζυγος σταυροκοπιέται,ευχαριστεί τον άγιο και συνεχίζει να χαμουρεύεται

> με την καλή του.

> Μετά από λίγο η κυρία ζητάει και γλυκά από τον άγιο, οπότε ανοίγει η πόρτα

> της ντουλάπας, εμφανίζεται δεύτερος μαντράχαλος με γλυκά και λέει 'εκ του

> αγίου Νικολάου, τα γλυκάκια σας!'

> Ο σύζυγος ο Beepας ξανασταυροκοπιέται, ευχαριστεί τον προστάτη άγιό του

> και συνεχίζει το χαμούρεμα.

> Περνά λίγη ώρα το έχουν κάνει, η κυρία έχει ανάψειτσιγάρο, ο σύζυγος

> κοντεύει να αποκοιμηθεί, τον τρίτο στην ντουλάπα τον έχουν ξεχάσει, οπότε

> ....

> ανοίγει η ντουλάπα, βγαίνει ένας μαντράχαλος και λέει:

> 'Εκ του αγίου Νικολάου.

> Επειδή σε πέντε λεπτά κλείνουμε,θέλετε τίποτε άλλο;;;

>

Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του αμερικανικού κολεγίου. Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι (γιο του διευθυντή της Σόνυ) και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.

«Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία;» λέει η δασκάλα. «Ποιος είπε ‘δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο’;»

Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούριο:

«Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέφεια», απαντά.

«Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε: ‘Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό’;», ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.

«Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ», απαντά και πάλι ο Σουζούκι.

Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει: «Ντροπή σας! Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!»

Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία: «Ρε δεν πάτε να γ@μηθείτε όλοι, μαλάκες γιαπωνέζοι!»

«Ποιος το είπε αυτό;;;» ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.

Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει: «Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982 στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς.

Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.

«Ποιος το είπε αυτό;;;» ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.

Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι: «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991».

Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει: «Ρε δε μας παίρνεις καμιά πίπ@, λέω γω!!!»

Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι, το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου».

Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν: «Α γ@μήσου ρε μαλακισμένο, Σουζούκι».

Ατάραχος ο γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».

Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής: «Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».

Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι: «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Καραμανλής, το 2004, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησής του».

Το εύκολο

3 Μάγισσες κοιτάζουν 3 Swatch ρολόγια. Ποια μάγισσα κοιτάει ποιο

Swatch ρολόι;

Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which

swatch watch?

Το ζόρικο

3 Μάγισσες μετά από εγχείριση αλλαγής φύλου κοιτάζουν 3 Swatch κουμπιά

ρολογιού. Ποια εγχειρισμένη μάγισσα κοιτάει ποιο κουμπί Swatch ρολογιού

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched

witch watches which Swatch watch switch?

Το "δεν λέγεται"

3 Ελβετίδες μάγισσες πόρνες, οι οποίες επιθυμούν εγχείριση αλλαγής φύλου,

κοιτάζουν 3 Swatch κουμπιά ρολογιού. Ποια ελβετίδα μάγισσα πόρνη, η όποια

επιθυμεί εγχείριση αλλαγή φύλου κοιτάζει ποιο κουμπί Swatch ρολογιού

Three swiss witch bitches, which wished to be switched swiss witch bitches,

wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch bitch

which wishes to be a switched swiss witch bitch, wishes to watch which swiss

Swatch watch switch?

Αθήνα:

Υποβαθμισμένη περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται για την μη-υγειονομική ταφή των απορριμάτων των Άνω Λιοσίων. Στο παρελθόν έχει αποτελέσει τον χώρο άφιξης όντων γνωστών ώς Ελληνίκιοι.

Ανάμεσα στους λόφους σκουπιδιών δραστηριοποιείται πλειάδα κρατικών, παρακρατικών αναρχικών και θρησκευτικών οργανώσεων.

Αθηναίοι:

Πρόκειται για το όνειρο κάθε Έλληνα, αλλά το έχουν πετύχει μόνο 4 εκατομμύρια από αυτούς καθώς και 2 εκατομύρια αλβανοί, κινέζοι και σλαβόφωνοι. Οι losers που δεν τα κατάφεραν κατάληξαν στην Θεσσαλονίκη όπου και πίνουν και ντερλικώνουν όλη μέρα για να ξεχάσουν τον πόνο τους. Ο αθηναίος είναι αιώνιος εχθρός με οποιονδήποτε ζεί έξω από τον νομό Αττικής.

Οι αθηναίοι είναι από τους πλέον δεμένους κατοίκους πόλεως παγκοσμίως. Χαρακτηριστική είναι η άνεση με την οποία κάποιοι συμπολίτες μας εξασφαλίζουν τα χρήματα για τα εισιτήρια για να πάνε στο χωριό τους, να αγοράσουν κάτι να φάνε, να ταΐσουν το (άρρωστο) παιδί τους, τα χρήματα για εγχείριση του βαρειά άρρωστου πατερούλη τους (στο εξωτερικό πάντα) ζητώντας τα από συνεπιβάτες τους σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ και στον ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος). Αυτή η αγάπη προέρχεται από το γεγονός ότι στη ουσία κανείς τους δεν είναι αθηναίος καθώς όλοι έχουν κάποιο χωριό που το θυμούνται κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα κατά τις εξόδους (αιματοβαμμένη έξοδος/είσοδος).

Η Αθήνα είναι η πιο ζωντανή πόλη της Ελλάδας. Η νυχτερινή της ζωή είναι πασίγνωστη σε έλληνες και ξένους και διακρίνεται από κλάση και χλίδα. Γνωστές περιοχές που συγκεντρώνουν την νυχτερινή διασκέδαση είναι η Philis Avenue, The Vlahika, και Sygrou Boulevard. Από τις απογευματινές ώρες ο αθηναίος ετοιμάζεται για την νυχτερινή του έξοδο.

Αφού έχει χωνέψει τον φραπέ του φοράει την κυριλέ περιβολή του (αγορασμένη από κινέζικες πολυεθνικές που επιτέλους άνοιξαν και εδώ) και ξεκινάει την τσάρκα που με πολλή τύχη θα τον φέρει στο κρεβάτι κάποιας γκόμενας, πράγμα λίγο δύσκολο μιας και οι περισσότεροι την τρίζουν την όπισθεν.

Athens by Speaking (Αλλιώς και 'Ελληνοαθηναικό, Αθηναιοελληνικό λεξικό:

Οι πρώτοι Διάλογοι:

1)Μπουγάτσα-Τυρόπιτα: Όχι, δεν είναι το ίδιο! Μπουγάτσα με τυρί != Τυρόπιτα. Μπουγάτσα λέγεται το φύλλο που την φτιάχνουν. Κόμμενα λοιπόν τα ηλίθια ανέκδοτα (βλ. Sleeping Bag = Μπουγάτσα με τουρίστα και άλλα τέτοια ευφάνταστα)

2)Οι Τρανσέξουαλ:'Με-Σε, Μου-Σου': Αν εγώ εσένα ΣΟΥ λέω,και σε αυτόν ΤΟΥ λέω, τότε εσύ σε αυτούς τι κάνεις; ΤΟΥΣ λες! ΤΟΥ (Γενική) στο Γ' Ενικό ΤΟΥΣ( Αιτιατική, ή αλλιώς η πτώση transgender) στο Γ' Πληθυντικό. Οπότε ή με λες, σε λέω, τον λέω και τους λέω 'Η μου λες, σου λέω, του λέω και των λέω (των ανθρώπων)

3)Σουβλάκι-Καλαμάκι: Καλαμάκι: Σωληνοειδές αντικείμενο χρησιμέυον εις πόσιν υγρών (π.χ. φραπές). Σουβλάκι: Κρέας περασμένο σε ξυλάκι. Διότι ως γνωστόν, τον Αθανάσιο Διάκο τον Σουβλίσαν, δεν τον καλαμακώσαν. Εκτός, βέβαια, αν τον τύλιξαν με πίτα και του έβαλαν και τζατζίκι (απαραιτήτως).

4)Συμπρωτεύουσα: Συγγνώμη, αλλά όχι, δεν την βγάλαμε εμείς (οι Θεσσαλονικείς) αυτή την λέξη λόγω ζήλιας προς την πόλη-κράτος της Αθήνας. Γι' αυτό τρέξτε να κατηγορήσετε τους Βυζαντινούς αυτοκράτορες που την είχαν ως 2η πρωτεύουσα του Βυζαντίου και την ονόμαζαν Συμβασιλεύουσσα και αργότερα μετονομάστηκε σε Συμπρωτεύουσα.

5)Εγώ των είπα των Θεσσαλονικέων αλλά δε μου άκουγαν. Σουβλάκι με κρέμα ζήταγα και δεν μου καταλάβαιναν.

6)Πώς λένε οι Αθηναίοι τη βιταμίνη C; Βιταμίνη "σου".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.