DJD Μάρτιος 25, 2004 #341 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Πολλά έχουν ειπωθεί γύρω από το πώς μπορεί κανείς να χειριστεί ένα κακομαθημένο παιδί. Σιγουρα το να το δερνεις κάθε φορά που κάνει κάτι κακό δεν αποτελεί λύση. Μια αποτελεσματική μέθοδος ειναι να πηγαίνετε μαζί μια βόλτα με το αυτοκίνητο και να μιλάτε. Οι στατιστικές έχουν δείξει οτι με αυτή τη μέθοδο μετά από λίγη ώρα τα παιδιά σταματούν να αντιδρούν και γίνονται πολύ δεκτικότερα στις όποιες υποδείξεις σας. Επισυνάπτω μια φωτογραφία από μια από αυτές τις βόλτες μας, σε περίπτωση που θελήσετε να αξιοποιήσετε την τεχνική αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 25, 2004 #342 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Ίσως το έχω ξαναποστάρει.. Αφού υπάρχει Θεός, γιατί οι εκκλησίες έχουν αλεξικέραυνα? Αυτός που βρίσκεται μεταξύ γκρεμού και ρέματος, έφτασε εκεί κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας? Αυτός που σκέφτηκε τη φράση "κορίτσι σαν τα κρύα νερά", έχει δοκιμάσει την επίδραση του κρύου νερού στη σεξουαλικότητά του? Αφού το ψάρι πάει με λευκό κρασί, δεν θα έπρεπε το σούσι να πηγαίνει με σταφύλια? Όταν ένας κωφάλαλος βρίζει, η μαμά του τού ρίχνει πιπέρι στα χέρια? Τα κουνούπια θα σταματούσαν να μας τσιμπάνε αν τους βάζαμε πάνω στο τραπέζι ένα έτοιμο μπολάκι με αίμα? Αντί να φεύγουμε σιγά-σιγά, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε λίγο ακόμα και μετά να φύγουμε γρήγορα-γρήγορα? Από καθαρά ανατομικής πλευράς, σε ποιο ακριβώς σημείο του αιδοίου δένεται το καράβι, προκειμένου να το σύρει? Τι συνέστησε ο 30ός κατασκευαστής πλυντηρίων? (Παρεμπιπτόντως, μάθαμε τελικά πόσοι ήταν όλοι?) Πού στήριζε η Εύα το φύλλο συκής? Θα είχε διαφορά για κάποιον αν, αντί να τραβάει ένα ζόρι, το έσπρωχνε? Όταν οι πρωταγωνίστριες στις τσόντες τελειώνουν ?ε ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, σε τι ακριβώς συμφωνούν? Αφού ο Superman πετάει με τέτοια ταχύτητα, γιατί δεν έχει ποτέ μυγάκια κολλημένα πάνω του? Όταν οι ταξιτζήδες κάνουν όπισθεν, δεν θα έπρεπε να μας δίνουν λεφτά πίσω? Ο "Θεός βοηθός", πού ακριβώς βρίσκεται στο οργανόγραμμα? Ο Νταρντανιάν ήταν Αρμένης? Πού βρισκόταν η Παλαιά Ζηλανδία? Ο "μπεκρή-μεζές" φαίνεται στο αλκοτέστ? Δηλαδή, εκτός από "ένα μικρό πορτοκαλί φρούτο με κουκούτσι" τι άλλο μπορεί να εστί ένα βερίκοκο? Όταν ένα φλας δεν ανάβει, δεν θα έπρεπε λογικά να θεωρείται μισο-χαλασμένο? Αφού ισχύει το "σκέφτομαι άρα υπάρχω", τι συμβαίνει όταν "σκέφτομαι ότι είμαι ανύπαρκτος"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 26, 2004 #343 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2004 μόνο εδω μπαινει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 26, 2004 #344 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 μόνο εδω μπαινει ... OX ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ!!!?? Απο υγροποίηση τι γίνετε? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 27, 2004 #345 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Μάλλον θα είναι no frost ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 27, 2004 #346 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Τώρα που το βλέπω καλύτερα δεν είναι no frost απλά είναι σβηστό. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 27, 2004 #347 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 απλά το έχει χαμηλώσει πολύ , η συντήρηση κοντά στο 15 και η κα΄ταψυξη κοντά στο 5 και δνε το πολυανοίγει να μην μπαίνει υγρασία ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 28, 2004 #348 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 Ο τύπος περνάει από συνέντευξη σε μεγάλη εταιρία. Κάποια στιγμή η συζήτηση φτάνει στις οικονομικές απολαβές:"Για αρχή θέλω 10.000 τον μήνα, έξτρα μπόνους και το καλύτερο γραφείο""Σύμφωνοι. Επίσης, θα πάρετε τρείς μισθούς μπροστά, 5 εβδομάδες επιπλέον άδεια και μία BMW για τις μετακινήσεις σας!""Ουάου! Πλάκα κάνετε;""Ναι, αλλά εσύ άρχισες πρώτος..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 30, 2004 #349 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 χ0χ0χ0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 30, 2004 #350 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 χ1χ1χ1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 1, 2004 #351 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Little David was in his fifth grade class when the teacher asked the children what their fathers did for a living. All the typical answers Came up--- firefighter, police officer, salesperson, etc. David was being uncharacteristically quiet, so the teacher asked him about his father. "My father's an exotic dancer in a gay cabaret and takes off all his clothes in front of other men. Sometimes, if the offer's really good, he'll go out in the alley with some guy and have sex with him for money." The teacher, shaken by this statement, hurriedly set the other Children to work on some coloring, and took little David aside to ask him, "Is that really true about your father?" "No," said David, "He works for the Bush administration, but I was too embarrassed to say that in front of the other kids." Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 1, 2004 #352 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 1, 2004 #353 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Απρίλιος 1, 2004 #354 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Την γυναίκα την σώφρονα ου δει τας τρίχας ξανθάς ποιειν. Μενάνδρου αδήλων Αποσπ. 679 Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular Απρίλιος 2, 2004 #355 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 H νέα γέφυρα Ρίου-Αντιρίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular Απρίλιος 2, 2004 #356 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 http://www.oddcast.com/sitepal/demos/tts/frameset.php?frame1=talkΈχει και ελληνικά. Μπορείτε να κάνετε άπειρες πλάκες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 4, 2004 #357 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Το εχω σε βιντεακι εδω και καιρο αλλα τωρα το βρηκα σε φλας και μπορω να το ποσταρω. Ενα απο το απολαυστικοτερα βιντεο που εχω δει! Το θεμα του ειναι οι Macintosh:http://members.cox.net/clyqz/macs.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 5, 2004 #358 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 Purely in the interests of science, I have replaced the word "wand" with "wang" in the first Harry Potter Book.Let's see the results..."Yes, yes. I thought I'd be seeing you soon. Harry Potter." It wasn't a question. "You have your mother's eyes. It seems only yesterday she was in here herself, buying her first wang. Ten and a quarter inches long, swishy, made of willow. Nice wang for charm work.""Your father, on the other hand, favored a mahogany wang. Eleven inches. "Harry took the wang. He felt a sudden warmth in his fingers. He raised the wang above his head, brought it swishing down through the dusty air and a stream of red and gold sparks shot from the end like a firework, throwing dancing spots of light on to the wallsHe bent down and pulled his wang out of the troll's nose. It was covered in what looked like lumpy gray glue."Yes," Harry said, gripping his wang very tightly, and moving into the middle of the deserted classroom. He tried to keep his mind on flying, but something else kept intruding.... Any second now, he might hear his mother again... but he shouldn't think that, or he would hear her again, and he didn't want to... or did he?Something silver-white, something enormous, erupted from the end of his wang'Get - off - me!' Harry gasped. For a few seconds they struggled, Harry pulling at his uncles sausage-like fingers with his left hand, his right maintaining a firm grip on his raised wang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 7, 2004 #359 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2004 10 Ατάκες μιας Γυναίκας για να ρίξει Χυλόπιτα (και τι εννοεί)Σε βλέπω σαν αδελφό μου(Μου θυμίζεις τον Κουασιμόδο στην Παναγία των Παρισίων) Εχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας(Συνομήλικος της Ακρόπολης είσαι; ) Δεν με ελκύεις με 'αυτόν' τον τρόπο(Είσαι ο πιό άσχημος τύπος που έχω δεί ποτέ μου) Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή(Δεν θέλω να περάσω όλο το βράδυ μαζί σου γιατί θα ακούσεις όλα τα τηλεφωνήματα από τους άνδρες με τους οποίους βγαίνω) Εχω ήδη ερωτικό δεσμό(Ο οποίος είναι ο αρσενικός μου γάτος και μια μεγάλη σακούλα ποπκόρν) Δεν βγαίνω ραντεβού με άνδρες από την δουλειά μου(Ακουσε, φιλαράκο, δεν θα έβγαινα μαζί σου ακόμη και αν ήσουν ο τελευταίος άνδρας στο σύμπαν, πόσο μάλιστα στο κτίριο) Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω(Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις) Ασχολούμαι με την καριέρα μου(Ακόμη και κάτι τόσο βαρετό και μη ικανοποιητικό σαν την καριέρα μου είναι καλύτερο από το να βγω μαζί σου)Δεν θέλω να δεσμευτώ(Εχω ξεκόψει κάτι κρύους σαν και σένα) Ας μείνουμε φίλοι(Σε θέλω να είσαι κοντά μου για να σου λέω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα εκείνα που θα γίνονται με τους άλλους άντρες όταν κάνω έρωτα μαζί τους) Ατάκες ενός Αντρα για να ρίξει Χυλόπιτα (και τι εννοεί)Σε βλέπω σαν αδελφή μου (Είσαι άσχημη) Εχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας (Είσαι άσχημη) Δεν με ελκύεις με 'αυτόν' τον τρόπο (Είσαι άσχημη) Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή (Είσαι άσχημη) Εχω ήδη ερωτικό δεσμό (Είσαι άσχημη) Δεν βγαίνω ραντεβού με γυναίκες από την δουλειά μου (Είσαι άσχημη) Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω (Είσαι άσχημη) Ασχολούμαι με την καριέρα μου (Είσαι άσχημη) Δεν θέλω να δεσμευτώ (Είσαι άσχημη) Ας μείνουμε φίλοι (Είσαι απελπιστικά άσχημη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 7, 2004 #360 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2004 so true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.